11113
-
#10714 mondom, meglesz a 7. meccs :D viszont ha így folytatják, akkor azt a spurs nyeri.... -
#10713 Sajnos ez a meccs az eladott labdákon ment el + jó is volt a Miami! Hát ez van, most a Spursnek kell összekapni magát rendesen! -
nagy hős #10712 Remek meccs, james-wade nagyot jatszottak, bosh is osszeszedte magat, vasarnap is igy kell jatszani es itthon behuzni a veget (Y) -
nagy hős #10711 Teljesen megerdemelten :)
Bosh gyengus volt az elso felidoben, minden mas nagyon mukodott ma a Miaminal, legyen igy a kovetkezo meccsen is es kiralysag -
#10710 Úgy néz ki, hogy sajnos ezt most megnyerik... -
nagy hős #10709 Wadenek is pacsi jar, jol keni ma vegre -
nagy hős #10708 Maradjon is igy a maradek 9 percre es huzzak be. :D james milyen blokkokat nyomott ma.
Lecgohiiiiiiit -
#10707 Sajnos most a Miaminak is eléggé jól megy... -
nagy hős #10706 Tudnam mit esznek reggelire ezek a spursnel hogy igy dobaljak a triplakat :D -
syberia2 #10705 benne lennék, annyira nem tudok dönteni, kinek szurkoljak, legyen csak G7, hosszabbítások:DD
Végre nyár van, legyen minél több meccs amire maradhatok:D -
#10704 Majd meglátjuk! ;) -
#10703 este Heat győzelem. és azt hiszem lesz 7. meccs is... -
#10702 ilyenkor jön be egy olyan szösszenet, hogy mj legrosszabb döntőbeli teljesítményében is beátlagolt 28 pontot 6 meccsen (33-34 évesen)...a legjobbat le sem merem írni :) -
#10701 James 15 pont,7/27-es mezőnymutató
-
CdelG #10700 "A nap lúzere: LeBron James, aki az idei döntőben a harmadik mérkőzésén sem jutott el 20 pontig, sőt, a harmadik etap vége előtt nem sokkal csupán négy egységnél tartott és semmi sem látszott abból a dominanciából, amit egy sokak által Michael Jordanhez is hasonlított klasszistól ilyen helyzetben elvárható lenne. " -
#10699 -
nagy hős #10698 Green egy allat :f -
nagy hős #10697 Irto sima spurs a mai, neal nagyot jatszik -
CdelG #10696 http://www.youtube.com/watch?v=PoHNx44QU5s
ez a srác nem te vagy akkor:D -
CdelG #10695 -
CdelG #10694 sziasztok
én bírom jamest is
az utóbbi időben sokkal értelmesebb lett szerintem
bár jordan az jordan, number 1, soha nem lesz jobb játékos nála
ja és inkább a miami nyerjen, mint az unalom:)
-
#10693 nem vagyunk egyformák :)
jordan flop? -
eurom #10692 terry:
Lebron büntetése jobban tetszik
kiirhatunk szavazást is
-
#10691 ez egy kibaszott nagy városi legenda. inside nba-t kell nézni, vagy hogy a road meccsei a bullsnak sokszor olyanok voltak, mintha otthon játszanának. szurkolók nem szerették? ezt a marhaságot honnan vetted? azért esett vissza az nba látogatottsága a visszavonulása után, meg azért voltak a bulls road meccsei teltházasak az utolsó utáni csapatban is. max ny-ban utálták :D de még ott se biztos...
játékosok:
akkor nem úgy beszélnének róla, ahogy a korabeli játékosok, egy-két kivétellel. mondom, inside nba... magic, kidd, stockton, bird, malone, robinson, phil, chuck daily, isiah (pedig az aztán utálta), rodman, pip, steve, oneill, clyde van bőven név, akik mesélnek róla - youtube. rájuk kell figyelni, nem a blikkre.
erre írtam, játékot kell nézni, meg amit phil mondott róla, vagy nézni kell hogyan viszonyultak hozzá a meccseken bírók, ellenfelek. én se azért mondom azt amit lebronról, mert ilyen pletyka szintű hülyeségekből veszem a dolgokat, hanem ahogy viselkedik a pályán és a sajtótájékoztatón dirk-el pl.
mindemellett valamit leszögeznék. lebron minden idők legjobb 20-30 játékosában nálam benne van, nem vagyok elfogult negatív irányban sem. most a top 3 az tuti. lehet no1 is, vékony a dolog, szerintem inkább mikor ki, formafüggő.
itt most csak az emberi dolgokról beszélek. -
wright #10690 Ehhez a Lebron vitához csak annyit szólnék,hogy fénykorában Jordan volt az eggyik legutáltabb játékos a ligában,mind a játékostársak,mind a szurkolók szemében.Arrogáns volt,nagyképű-de ez IS kellett ahhoz hogy egy élő legenda legyen.A magabiztosságukat is ezek a sokak számára visszataszító dolgok hozzák meg.Szenzációs játékos,mondom ezt Boston szurkolóként. -
#10689 nem tudom miért kell anyagiakat ide keverned, lófasz nem irigykedik a pénzére, a többi sztár is milliomos tudtommal (sőt az nba játékosok mind). nem releváns hány ferrarija van, kár ilyennel jönnöd.
terry:
a trash talk a játék része, ez egy ordas nagy terelés. szerinted a 60-as-90-es években nem ugattak be egymásnak a játékosok? nem volt trash talk?
megmutatom hogy büntetik a "nagyok" a trash talkot:
vagy
lehet választani melyik a szimpibb
vagy még egy különbség, aztán befejeztem
kihagyom kétszer, nem égetem magam, inkább berángatok egy gyereket oszt arra zsákolok rá. menő a srác, igazi king. :)
miért nem takarta be utána még a gyereket vagy 10szer, akkor lett volna igazán kúl :D
ui.: a jordan flopról a linket még mindig várom. -
#10688 :D:D:D szerintem ennek a vitának most kell véget érnie. -
#10687 Már észrevettem és szerintem jeleztem is itt, hogy te nagyon átestél a ló túloldalára, az a gyűlölet és utálat amit Lebron iránt érzel szerintem nem normális, és az én gyerekem pedig így ne viselkedjen soha. -
eurom #10686 értem én mert magyar vagyok hogy rohadjon meg mindenki aki ferrarival jár mert össze lopta meg stb
de a Terrys esetben is kiderül hogy Terry a paraszt
egyébként meg szinte minden nap megy nálam meló közben az nba tv 4-5 órát és ne haragudj de nekem nem ez jön le amit te látsz lebronból -
#10685 Igen, persze... Nem értem, hogy még mindig miért véditek még mindig... Egy utolsó nagyképű majom! Akár a labdás sráccal 5 éve, vagy most 1 hónapja. Ki nem állhatom! De nem tudom, hogy nektek mit kellene csinálnia a pályán (odasz*rni a közepére), hogy észrevegyétek, amiről itt páran beszélnek, beszélünk?! Sajnálom, hogy nektek ez a követendő, elismerendő példa. Én nem szeretném, ha pl. az én gyerekem ilyen legyen!! -
eurom #10684 Terry-s esetben is mindenki azt látja amit akar már megint, le lett nyilatkozva hogy bünti volt nem emlékszem miért aszem dumált nekik v mi volt de ez külön szoba jött akkor a sajtó tájékoztatón .
és mindenki helyeselt hogy megérdemelte de legalább is hallgatolagosan elismerték ! -
nagy hős #10683 Nem tudom mennyi a marketing balonal, azert o hatalmas kreten magatol is szerintem, kicsit osztonember lehet, zsenialis ahogy rohogott magan elo kozvetites kozben es annyit mondott hogy az egesz evben szar volt :D
Jahm, nash ahogy felhoztad egy teljesen mas "moderalt" arc, valoszinuleg a mindennapokban is teljesen emberi forma -
#10682 egyik örök kedvencem
-
#10681 Nah hát ez a Terry-s eset teljesen leverte nálam a biztosítékot. Hogy odamegy hozzá, ránéz (lenéz), fúúúúj! Úgy fejberúgnám ezt a nagyképű p*r*sztot!!!
Remélem, hogy idén is csak sírni látom a döntő után! -
#10680 balotelli rájátszik egyértelműen, szerintem biznic, celeb dolog, pörögjön a neve.
mondom, nálam ez nem érzelmi dolog, egyszerűen antipatikus a jelleme. de elfogadom, hogy másoknál ez átesik túlzásba. mondjuk az tény, hogy nem véletlen nála van ez a történet és nem egy nashnél :)
parker dolog, mj mindig magától emelte ki hogy ez csapatgame, és már sorolta is a kieg. játékosokat mindkét oldalról. rengeteg ilyen interjút láttam. mindig határozottan háttérbe rakta a maga szerepét. KIVÉTEL ha "béna" (relatíve :D) volt, akkor az egészet a nyakába kapta. ezt egyszer el is mondta, idézett dolog (valahogy így): "a kudarcért sose okold a csapatod." -
#10679 :D:D:D azt megnézném
de kapott ő már,pl. 2007-es döntő Spurs ellen
-
nagy hős #10678 Ez mindig is vita tema lesz, megoszto szemelyiseg, ami nekem csak ratesz a szimpatizalasra az masoknal utalatot ebreszt (bar az is megerdemelne egy kulon posztot hogy egy atlagember milyen modon kepes utalni egy sportolot)
Szimplan arra gondoltam parker elismeresevel hogy magatol hozta fel, nem az volt a kerdes hogy mit gondolsz parkerrol, persze ezek kis momentumok de szerintem erdemes mindket szemszogbol nezni a szemelyiseget. Mint ahogy irtam mar, van aki szorakoztatonak tartja, sajat peldat tudok csak felhozni mas sportagakbol, balotelli egy kreten bohoc de tudok rohogni a tortenetein es a nagykepusegen, azt is megertem hogy james sokaknak szurja a szemet, viszont vannak olyanok akiknek az indokai csak nevetseges es alszent kategoriaba tartoznak :D
Altalanossagban beszelek csak, olyat is olvastam tegnap hogy miert csak egy puszit ad az anyjanak oltozobe vonulas kozben felidoben, mikor sokkal jobban meg kellene becsulnie ot :D egeszen fura hiszteria van korulotte
-
#10677 megérdemelné hogy egy csúcson levő garnett levadássza...
de még inkább egy 96os bulls védelem. ott oszt mehetne a cry :)
jesszusom, vagy Bill Laimbeer mit osztana... -
#10676 és pont a Boston ellen -
versus