NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak egy példa az állításod cáfolására
gondolom az Indiana elleni 2.meccsen Paul George nagy zsákja után majdnem félpályáról bedobott hármas is elkerülte a figyelmedet...

mikor néztél utoljára Heat meccset?baromságokat ne írj már...

LoSA
Hát nem egy dobó játékos... Õ erõ játékos, aki beviszi a hóna alatt a labdát, ezért nem szeretem, tisztelem....

nincs igazad hogy nem tud dobni ennyi ,de ezt amugy is nagy merészség volt kijelenteni

mmonomad és pvpista

LoSA
Majd nézzük már meg, hogy meccsen mennyi dobást vállal és mennyi zsákot, vagy ziccert!! Ha EGYSZER több lesz a dobása, mint a zsákolása, ziccerei, akkor megemelem a kalapomat! 😉

mai edzésen a félpályárol dobálgatja a kosarakat aki szerinted nem tud dobni

mmonomad és pvpista

tippmix945
én csak jó meccseket akarok,az elsõ hozta is ezt a színvonalat nagyjából,fõleg Parker utolsó dobása miatt,de egyébként is egy hangulatos,izgalmas,látványos kezdet volt,remélem a folytatás is hasonló lesz!

Boston szurkolóként én is kénytelen vagyok a Spursnek szurkolni, pedig Jamest nagyon megszerettem- de ugye keltának lenni felelõsséggel jár, úgyhogy hajrá Spurs(és McGrady😄)

http://www.basketball-reference.com/players/j/jamesle01/shooting/2013/
(nem semmi hogy mennyit fejlõdött meg alakult a játéka az évek során, a százalékai is sokkal jobbak)

every damn day

LoSA
Gondolom zsákolásra, meg ziccerre gondolsz... Dobni azt ez az ember nem nagyon tud....
Én meg azt mondom, hogy egy szerény Spurs nyerjen, mint egy nagyképû banda!

nem is olyan rég dobálta szét a Pacerst LBJ, talán az 5. meccsen?
és inkább ök nyerjenek mint a dög unalom SAS

mmonomad és pvpista

LoSA
Én ugyan nagyon örülök, hogy kikapott a MIA, mivel AntiJames drukker vagyok, hát amit a 3. és 4. negyedben csinált az vicc is volt. Nem mert dobni... Dobni?! Inkább zsákolni, mert dobni ugyan azt nem szokott sosem. Szóval nem merte felvállalni a dolgot, inkább csak passzolgatott.
Egyébként szerintem sima SAS gyõzelem lesz a döntõben, szerencsére!! 😊

webibebi
de a végén 4pontot 5mp alatt nagyon nehéz szerezni sztem.. meg azért parker kosara... 😄 na az kemény volt 😄

msn:[email protected] bárki felvehet

N1ggA
Én úgy éreztem, hogy közvetetten LBJ miatt kaptunk ki a meccsen. Ahelyett, hogy a vállára vette volna a csapatot a végén, állandóan passzolt.
A mindent eldöntõ helyzetben képes volt Bosh-nak triplára kiadni, miközben 0/3 volt az egész meccsen kintrõl.

Spread De Love!

webibebi
de LBJ 18/18/10.. hihetetlen egy ember

msn:[email protected] bárki felvehet

LoSA
Hál' Istennek! 😊

Megszoptuk, majd vasarnap!

LasDen
itt mi volt?? nem tudtam nézni a meccset és most ébredtem...erre kikap a Miami?? 😮

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Letsgoheeeaaaaaat

banok
A Knickstõl én is többet vártam ebben az idényben :/
Döntõt meg szerintem a Miami nyeri.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Pierce és Garnett nem biztos,hogy jövõre is játszani fog még
ezt õk érzik,a csapat érdektét fogják elõtérbe helyezni,mindketten élnek-halnak a Celtics-ért,ha úgy érzik,hogy van bennük még egy jó szezon,akkor az úgy is van.ha pedig nem így áll a helyzet,visszavonulnak sajnos.
annyiban biztos vagyok,hogy az õ távozásuk után egy bivalyerõs csapatot fognak összerakni Boston-ban 😄

simán haver😄
Remélem, de a baj az, hogy a mostanra igen-igen vén játékosok nagyon túl vannak fizetve, nem hagyják, hogy igazoljunk neveket..

every damn day

tavaly gyengébb kerettel,tele sérültekkel majdnem nagydöntõt játszott a csapat
na majd jövõre a 18. is a vitrinben lesz 😊

LasDen
de mellette...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Effe88
😄😄
ugyna már😄

Effe88
úgy hívják derrick rose

hé a Boston-t ne hagyd ki 😄😄
ha Rondo nem sérül le,keleti döntõ sima ügy
Chicago meg Rose nélkül gyenge,engem is érdekel mi van már vele,bírtam nagyon a játékát

LasDen
én a chicagoban láttam a legnagyobb veszélyt a miamira nézve, de mintha valami még hiányozna...

LasDen
nem volt nehéz 😄
meg valahol 2-1-nél éreztem, hogy ebbõl 7. meccs lesz...

Effe88
lakersrõl lemondtam mihelyst kiderült, hogy d'antoni lesz az edzõ😄😄
keleten viszont a new yorktól is többet vártam
na meg a chicagotól is
roseal mi a fene van?
fog még õ játszani egyeltalánS:S:

N1ggA
Gratulálok, tökéletes jóslat volt. Remélem a #10581-es posztodban írt is úgyszintén beteljesül 😊

Spread De Love!

Popovich mindig pihenteti a fontos player-eket
majd elõhúzza a nagydöntõre xDD
szép volt akkor Rashad-tól 😄D felvezetés a nagydöntõre
nem hajszolta agyon magát 😄D hagyta James-t kibontakozni

Effe88
ahoz játszania kéne t-macnek😄
ahogy nézem nem nagyon volt pályán😄
rashad meg legutóbb 5 percet is a pályán volt😄😄:SS:😄😄 eredmény 2pXDXD

LasDen
én a szezon elõtt még a lakersrõl gonoltam, hogy döntõbe jutnak...a másik ágon a miami felõl nem volt kétségem...😄

a két jolly joker
eddig pihentették õket
7.meccset T-Mac buzzer-beater hármassal nyeri a Spurs <#alien>

Effe88
😄
t-macet meg rashad papa😄

LasDen
és szerintem ez már könnyebb lesz, mint a pacers...spurst nem vártam, hogy mostanában döntõs lesz. Duncan még mindig odabasz rendesen....😮

T-Mac lenyomja <#vigyor1>

Effe88
bejött

sas-miami
hajár james

LasDen
hazain sima Miami lesz...

San Antonio-Indiana döntõ nagyon érdekes lenne.Erre az eshetõségre szerintem nem sokan gondoltak még a playoff kezdetén sem.

LasDen
akkor már banokét (is)...

http://www.firstrow1.eu/sport/basketball.html

Valahogy rakjuk már bele ezt a linket a bannerba, nem érdemes minden meccs elõtt linkelgetni a streamet, itt úgyis megtaláljátok.

every damn day

banok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
7. meccs lesz Miamiban

N1ggA
Látom, köszi!!

Spread De Love!

banok
Nem voltam online sry. De ma/holnap éjszakára kirakok.

N1ggA
Kedves Banok!

A mai meccshez lesz stream?

Spread De Love!

grizzly21
Latszott rajta hogy visszafogott, fegyelmezett. Nekem most az (egyik) kedvencem.

"Leonard's father, Mark Leonard was shot and killed at a Compton car wash in January 2008. The murderer has still not been identified."
rákerestem.Compton sajnos ilyen hely.

Komolyan?Nem is tudtam. R.I.P.
Tényleg ritkán látni nevetni,meg úgy bármilyen reakciót tõle,pedig sokszor lenne miért.Ez állhat mögötte?

Jó látni Leonardot hogy ilyen felszabadult, sosem látni õt így nevetni. Tudtátok, hogy megölték az apját 2008ban?

every damn day