NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak egy példa az állításod cáfolására
gondolom az Indiana elleni 2.meccsen Paul George nagy zsákja után majdnem félpályáról bedobott hármas is elkerülte a figyelmedet...
mmonomad és pvpista
mmonomad és pvpista
http://www.basketball-reference.com/players/j/jamesle01/shooting/2013/
(nem semmi hogy mennyit fejlõdött meg alakult a játéka az évek során, a százalékai is sokkal jobbak)
every damn day
Én meg azt mondom, hogy egy szerény Spurs nyerjen, mint egy nagyképû banda!
és inkább ök nyerjenek mint a dög unalom SAS
mmonomad és pvpista
Egyébként szerintem sima SAS gyõzelem lesz a döntõben, szerencsére!! 😊
msn:[email protected] bárki felvehet
A mindent eldöntõ helyzetben képes volt Bosh-nak triplára kiadni, miközben 0/3 volt az egész meccsen kintrõl.
Spread De Love!
msn:[email protected] bárki felvehet
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Döntõt meg szerintem a Miami nyeri.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
ezt õk érzik,a csapat érdektét fogják elõtérbe helyezni,mindketten élnek-halnak a Celtics-ért,ha úgy érzik,hogy van bennük még egy jó szezon,akkor az úgy is van.ha pedig nem így áll a helyzet,visszavonulnak sajnos.
annyiban biztos vagyok,hogy az õ távozásuk után egy bivalyerõs csapatot fognak összerakni Boston-ban 😄
Remélem, de a baj az, hogy a mostanra igen-igen vén játékosok nagyon túl vannak fizetve, nem hagyják, hogy igazoljunk neveket..
every damn day
na majd jövõre a 18. is a vitrinben lesz 😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ha Rondo nem sérül le,keleti döntõ sima ügy
Chicago meg Rose nélkül gyenge,engem is érdekel mi van már vele,bírtam nagyon a játékát
meg valahol 2-1-nél éreztem, hogy ebbõl 7. meccs lesz...
keleten viszont a new yorktól is többet vártam
na meg a chicagotól is
roseal mi a fene van?
fog még õ játszani egyeltalánS:S:
Spread De Love!
majd elõhúzza a nagydöntõre xDD
szép volt akkor Rashad-tól 😄D felvezetés a nagydöntõre
nem hajszolta agyon magát 😄D hagyta James-t kibontakozni
ahogy nézem nem nagyon volt pályán😄
rashad meg legutóbb 5 percet is a pályán volt😄😄:SS:😄😄 eredmény 2pXDXD
eddig pihentették õket
7.meccset T-Mac buzzer-beater hármassal nyeri a Spurs <#alien>#alien>
Valahogy rakjuk már bele ezt a linket a bannerba, nem érdemes minden meccs elõtt linkelgetni a streamet, itt úgyis megtaláljátok.
every damn day
rákerestem.Compton sajnos ilyen hely.
Tényleg ritkán látni nevetni,meg úgy bármilyen reakciót tõle,pedig sokszor lenne miért.Ez állhat mögötte?
every damn day