NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..nem lehetne beírni elõre a dátumokat?<#vigyor2>#vigyor2> Így nem kéne kérdezgetnem állandóan..szal...
...mikor lesz a kövi mecs?<#vigyor2>#vigyor2>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Szóval akkor nincs szabály? Mert én jobbal zárok, Jordan meg ballal, gondoltam, hogy nálam a hiba, és van valami szabály erre, de ha nincs akkor jó😊
Mondjuk sokat nem számít, csak most azért kérdeztem mert a nyáron többször fogok leugrani kosarazgatni, és a bokám is kezd visszaállni a helyére😊
http://video.google.com/videoplay?docid=7321424904932491481&q=michael+jordan
A szökkenéses ugrásra gondolok, tehát amikor ugy ugrasz fel, hogy elõtte lépsz az egyik lábbal majd a másikkal mellézársz és ugrasz. Nekem a ballábam az ugro, igy az a kérdés, hogy ugy ugrok vajon nagyobbat, ha azt hagyom a végére, vagy ha azzal lépek? Jordan videokat láttam google video-n, õ ballal zár mellé aztán ugrik.
de hülye kérdés, nem is tudom hol kérdezzem meg😊
tehát, ha valaki jobbkezes, akkor hogyha nem egy lábról ugrik fel, hanem párosról, azaz mellézárja a másik lábát ugrás elõtt, akkor van erre 'szabály', hogy melyik lábbal zárjon a másik mellé, vagy mindegy? Én balról ugrok egy lábbal, de kétlábbal mindig a jobbal zárok mellé. Megnéztem egy két Jordan videót, õ meg mindig ballal..szóval hogy kell?😊
megfordíthatja még a heat, de nem shaq-nek kell megoldani, mert nem õ a proléma (mivel jelenleg egy átlagosnál jobb régivágásu centernek felel meg, sok sok gyenge ponttal... ettõl még ott van a pályán másik 4 ember, gyerünk, lehet elõvenni a tartalék lapokat-nézzétek meg, mennyit dobott a heat kispadja.. semmit....), hanem hogy tõle várják és így nem nehéz védekezni.
én úgy látom, hogy a dallas akkor is megverte volna, ha lett volna Stoude, de biztos nehezebb dolguk lett volna (úgy gondolom, nem az emberállomány, inkább a koncentráció és az ötletek merültek ki a sunsnál a végére, dallas meg most játszik talán a legjobban...)
de azért szépen ugrabugrál wade, meg nagyon klasszul tolat shak, meg ugye Payton is jól vezeti a labdát a korához képest, morning is nagyon erõs, csak már fáj nézni azt a nem egészen 2 figurát, amit játszik a heat... persze az egyéni megoldások fantasztikusak...
azt nemtom miért nem nézel and1 videókat, meg stretball meccseket, ha az tetszik, hogy ki milyen fantasztikus tehetség...
nemtom láttad-e, hogy nowitzkinek nem ment jól, összevissza dobált és elejtette a labdát, de nem arcoskodott és simán helyettesítette a csapat
nem lesz könnyû dolga a heatnek
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
msn:[email protected] bárki felvehet
A Dallasban nincs ennyi szimpatikus játékos,de Nowitzki amit csinál általában az fantasztikus.
msn:[email protected] bárki felvehet
Remélem ZO nyom majd pár igen nagy blokkot 😊
GO HEAT!!!
Hajrá Heat!😊
még van 6 meccs, Gyerünk HEAT!!! ollé
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Most már nem nézed élõben?😊
De most már nincs suli,csak vizsga😄 Na majd meglátjuk,hátha nem alszok be közben😊
meg akkor már a többit is
magyar kosárlabda??????????? hogy álltok azzal😄
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
majd, ha rendõr lesz, akkor leszek rajongója 😛
Jhonny, ajánlom neked a torrent letöltést és a http://bt.davka.info/ oldalt!
sok meccset a játék napján felraknak
láttam én mindkét csoportdöntõt, az elsõt ne sajnáljátok, mert a detroit sehol nem volt, nagyon szar formát mutattak és a heat leadrálta, viszont a mavs-suns meccs nagyon jó volt, tökéletesen tükrözte a két csapat jellegzetességeit
ha bírják tartani a formát a csapatok, akkor nagyon komoly döntõ lesz az idei (és sokszínû, nem úgy mint a tavalyi)