11113
-
#6828 azért Tmac nem volt rossz 26 pont 16! assist még 1 meccs és túl vannak a Utahn:) Remélem -
#6827 az elég nevetséges lesz ha a tavalyi két döntős a 8 meccsből 1et hoz együttvéve... nc
hajrá Bulls és Denver -
#6826 az uj TOP10ben nem rossz a 3.(McGrady). Jordan style -
#6825 mindenkinek van egy mumusa -
#6824 nem akarja behozni a streamet (VP1). Nektek megy? Bufferelés 10 és 0 között ingadozik -
#6823 valóban tudnak valamit, de nekem ez kimondottan tetszik :) kiváncsi vagyok rá, hogy tud e forditani a Dallas innen, mert elvileg képes lehet rá...na de innen már nem fogja könnyen adni magát a gsw:) -
#6822 hja eléggé érdekes :) bár már az elején pikáns párosításnak ígérkezett úgy h Warriors simán verte Dallast alapszakaszba 4x....így már annyira nem meglepő h kiejték őket :) -
#6821 túlük=tőlük -
#6820 nah azért tavaly jobbak voltak végig és Wade sem volt ennyire halovány. idén ez a sérülés bizony nagyon visszavetette. Tavaly ő volt a különbség idén ugye nem...
Tegyük hozzá hogy pl a Bulls sem volt még ennyire összeérett kis csapat mint most.
De nézd meg a Dallas-t az akkor nem szégyen, hogy most csipázza őket egy 8. helyezett (mellesleg nagyon szimpatikus) csapat holott tavaly döntőztek meg azóta csak azt hallani tőlük, hogy elcsalták túlük a döntőt meg igy úgy igazságtalanság történt...hm?:) érdekes azért ez is -
#6819 azért ez a tavalyi csapatok szégyene is h elverte őket egy ilyen Miami tavaly :( idén meg simán kisöprik.... -
#6818 igen sajnos ezt elkúrták, nem kicsit...nagyon! :S a nyáron valszeg Payton, Zo, és Eddie is visszavonúl. Walkert meg Posey-t simán el kell hajtani(kettő közül Walker egy nagy nulla). de még JWill is mehet. -
#6817 az a vicc h a Miami csapata nem változott tavaly óta....csak annyi h 1 évet öregedtek, nem változott a keret -
#6816 a Golden State nem kicsit kemény! huh
El kell ismerni, hogy a Bulls sokkal érettebben kosarazott most is, és sajnos O'Nelas és Wade kevés a sikerhez. Ezt a csapatot újból fel kell épiteni jövőre. -
#6815 Denver :S
Bulls jeah...
érdemes lesz akkor tovább néznem a rájátszást -
#6814 ez de gáz:S
francba, milyen szar lesz már ez a playoff -
#6813 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nash 23 gólpassz... :c -
#6812 szal mai eredmények:
[spoiler]Miami-Chicago 79-92 (sima söprés....ekkora égést)
LA Lakers-Phoenix 100-113 :( 3-1 Phoenixnak
New Jersey-Toronto 102-81 3-1 Netsnek
Golden State-Dallas 103-99 :o ki fog esni Dallas is :c Warriors 3-1re vezet összesítésbe
-
#6811 söprés :o és ez a csapat a tavalyi bajnok :c -
#6810 -
#6809 jaja -
#6808 go Heat :) ezt be kell húzni! -
#6807 nah mindjárt meccs:) -
#6806 nagyon szivesen :) -
#6805 az igaz.
most néztem orlando pistons meccsen a palánkra pattant a labda, és most meg befujták hogy kinn volt. érdekes
na mindegy, nem kéne ennyit rágodnom a hülye szabályokon -
#6804 nehéz megítélni, hogy eléred-e a kezet vagy sem. Ezért inkább lefújják a támadójátékos érdekében, mert neki hátul nincs szeme, és lehet belőle sérülés ha a kezét hátrarántja. -
#6803 jah, de ezt is lefujták nem? -
#6802 remélem valami csoda folytán a Pistons mégis kieik, rohadtul nem szimpatikus egy csapat. csak akkor szerettem amikor G Hill ott játszott -
#6801 nekem is annak tűnik -
#6800 Szerintem szabályos szerelés volt ez is. -
#6799 bírói tévedés, de hajlamosak a játékvezetők az összes ilyet hibának fújni, viszont teljesen szabályos ha csak és kizárolag a labdát ütöd ki. -
#6798 azért ez elég furán hangzik. mármint hogy ha szabályos akkor némelyik biro befujja -
#6797 ne tudd meg most mekkora változást hoztál az életembe :D minden meccset megtok nézni ezek után :) köszi a linket, még ha nem is nekem raktad :) nagyon jó kis oldal -
#6796 sportbit.org nagyon jó kis oldal -
#6795 nem azon van a lényeg hogy "hátulról", mert ha hátulról csinálod és csak a labdát ütöd el akkor az szabályos, na most ezt bírója válogatja hogy befújja-e vagy sem. -
#6794 nem tudjátok hogy lehet megtalálni hogy Grant Hillnek milyen cipoje van?
egyebkent sztem nem lehet blokkolni nba-ben sem hátulrol, orlando-detroit meccsen befujták Howardnak -
#6793 na a Bikák nyerjék meg az ucsó meccset is és go köv körbe... akkor legalább már az egyik csapatom továbbment!
de a Denver... áááh! van rá esély h meglegyen szerintetek??
csak az Iverson -
#6792 nem tudjátok hol lehetne torrenten leszedni a meccseket? találtam néhányat, de ilyen koreai vagy milyen a komment hozzá.:s -
#6791 köszi -
#6790 szvsz a délelőtt meccs ismétlése szal New Jersey-Toronto
köv meccs amit leadnak meg a Miami-Chicago 4. meccs lesz -
#6789 Hát ha Tmac egészséges simán játszik ugy mint Kobe. Régebben volt is olyan összehasonlitás 2ejük között még Tmac bekerülése környékén és nagyon 1 szinten voltak. Hajrá Rockets :D Remélem a Utah-n túljutnak és min a Conference Finalig meg sem állnak.