NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FrezeR
meccsrõl semmi szó gyerekek?😊 micsoda jó volt! a 3. negyedben már majdnem feladtam a reményt, de aztán jött a tûz és bumm 😄 nagyot játszott Wade!! áá valahogy hozni kellene a kövi 2 meccset is és akkor bármi lehet! Haslem is nagyot nyomott fájós válla ellenére. és Payton a végén...😊

Huhh emberek, megin nem vágom, hogy is áll a helyzet a döntõbe..valaki tájékoztatna..meg..
..nem lehetne beírni elõre a dátumokat?<#vigyor2> Így nem kéne kérdezgetnem állandóan..szal...
...mikor lesz a kövi mecs?<#vigyor2>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

grizzly21
igen ebben lehet igazság! 😊
Szóval akkor nincs szabály? Mert én jobbal zárok, Jordan meg ballal, gondoltam, hogy nálam a hiba, és van valami szabály erre, de ha nincs akkor jó😊
Mondjuk sokat nem számít, csak most azért kérdeztem mert a nyáron többször fogok leugrani kosarazgatni, és a bokám is kezd visszaállni a helyére😊

ha mellézársz akkor a végén úgyis 2 lábról ugrasz el szóval szerintem mind1 hogy melyiket zárod melyik mellé mert a végén a 2 lábad egyszerre fejti ki az erejét.

grizzly21
na találtam egy videot: itt egy hülyegyerek szorakozik: a 2.próbálkozásánál ballal lép jobbal zár mellé, és onnan ugrik 2 lábbal. erre gondoltam
http://video.google.com/videoplay?docid=7321424904932491481&q=michael+jordan

grizzly21
igen, az a sarkazás amirõl beszélsz.
A szökkenéses ugrásra gondolok, tehát amikor ugy ugrasz fel, hogy elõtte lépsz az egyik lábbal majd a másikkal mellézársz és ugrasz. Nekem a ballábam az ugro, igy az a kérdés, hogy ugy ugrok vajon nagyobbat, ha azt hagyom a végére, vagy ha azzal lépek? Jordan videokat láttam google video-n, õ ballal zár mellé aztán ugrik.

Ez így kicsit nehéz elmagyarázni megmutatni egyszerûbb. a megállásnak 2 változata van mikor lépés közben állsz meg (bal,jobb vagy jobb bal)=>ez asorrendet jelöli, és van a beszökkenés mikor egyszerre teszed le mind2 lábad. akkor csak azt a lábad emelheted meg amyelyiket utoljáre tetted le ha a másikat meg emeled és utánna leteszed az lépés. (ha beszökkenéssel állsz meg akkor te döntöd el hogy melyik lábadat emeled meg "sarkazol" de ha valamelyikkel elkezdtél szarkazni akkor már a másikat lent kell tartanod). Lehet hogy egyszerûbben is ellehet magyarázni de nekem sajna nem megy én mindent túlbonyolítok 😄

grizzly21
kosarasok!
de hülye kérdés, nem is tudom hol kérdezzem meg😊
tehát, ha valaki jobbkezes, akkor hogyha nem egy lábról ugrik fel, hanem párosról, azaz mellézárja a másik lábát ugrás elõtt, akkor van erre 'szabály', hogy melyik lábbal zárjon a másik mellé, vagy mindegy? Én balról ugrok egy lábbal, de kétlábbal mindig a jobbal zárok mellé. Megnéztem egy két Jordan videót, õ meg mindig ballal..szóval hogy kell?😊

FrezeR
na igen ebben van valami. a csapat tõle várja a megoldást de azért segiteni neki az luxus. nem tudom, hogy tudnak e húzni valami ellen megoldást az ilyen védekezésre majd kiderül. mindenesetre otthon hátha nem lesznek annyira görcsösek. De elég kicsi rá az esély, hogy mind a 3 meccset megnyerjék. Bár az idei playoff-ban semmi sem lehetetlen😊

Slow
jah, a heatet én sem láttam ílyen bénának (ez talán azért van, mert keveset láttam) de Shaqet már sokszor, pl a detroit ellen alapszakaszban, meg még régen a lakers-el x ezerszel... amikor egy csapat nem egy emberre bízza a védését, amikor leduplázzák, faultolják, akkor kifujt a tudomány, a nagy ember nem tud 2m-nél távolabbról kosarat dobni, a bünteti kriminálisak... lejárt már ez a lemez, régi stílus és megvan rá a védekezési taktika (detrroit 2004-ben már megoldotta)
megfordíthatja még a heat, de nem shaq-nek kell megoldani, mert nem õ a proléma (mivel jelenleg egy átlagosnál jobb régivágásu centernek felel meg, sok sok gyenge ponttal... ettõl még ott van a pályán másik 4 ember, gyerünk, lehet elõvenni a tartalék lapokat-nézzétek meg, mennyit dobott a heat kispadja.. semmit....), hanem hogy tõle várják és így nem nehéz védekezni.

Slow
ok 😊
én úgy látom, hogy a dallas akkor is megverte volna, ha lett volna Stoude, de biztos nehezebb dolguk lett volna (úgy gondolom, nem az emberállomány, inkább a koncentráció és az ötletek merültek ki a sunsnál a végére, dallas meg most játszik talán a legjobban...)

mateus33
Jah,és pont a döntõben. Hát remélem kitalál vmit a Heat,mert így elég sima lesz a párharc.

mateus33
Nem sokat ismétlik a meccseket,szóval csak az lehetett😊

FrezeR
ilyen szarul még nem láttam játszani a Heat-et és Shaq-et sem. el vagyok keseredve😞 nagyon nehéz lesz innen fordítani...ááááá

precision
ami most megy a sport2ön az a 2. meccs?

Bazinga!

mateus33
Nézek and1 meg streetball videókat is,s ugyanúgy szeretem a csapatjátékot is. Sztem ha a Sunsban ott lett volna Amare Stoudemire,akkor simán verték volna a Dallast,de így a Dallas a legerõsebb csapatként,a Miami nem közelíti meg õket,hiába vannak tele volt és jelenkori sztárokkal.

Slow
a dallas meg egy jó csapat és a kosárlabda csapatjáték...
de azért szépen ugrabugrál wade, meg nagyon klasszul tolat shak, meg ugye Payton is jól vezeti a labdát a korához képest, morning is nagyon erõs, csak már fáj nézni azt a nem egészen 2 figurát, amit játszik a heat... persze az egyéni megoldások fantasztikusak...
azt nemtom miért nem nézel and1 videókat, meg stretball meccseket, ha az tetszik, hogy ki milyen fantasztikus tehetség...

nemtom láttad-e, hogy nowitzkinek nem ment jól, összevissza dobált és elejtette a labdát, de nem arcoskodott és simán helyettesítette a csapat

nem lesz könnyû dolga a heatnek

gondolom hajnalban...thanks<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

webibebi
holnapután

msn:[email protected] bárki felvehet

kövi mecs mikor lesz?

mateus33
Nemsemmi.

mateus33
Mourning egyik nagy kedvencem volt mindig is,Payton játékát szintén csodáltam anno,s ott van még Williams meg Wade is,szóval van pár játékos a Heatben aki kedvenc😊
A Dallasban nincs ennyi szimpatikus játékos,de Nowitzki amit csinál általában az fantasztikus.

nahh..1full info.Thanks<#wave>

igen ez már a döntõ és a miami heat vs dallas mavericks van és az állás 0:1 a dallas javára
yo,de milyen mecs?döntõ?...

webibebi
2.45kor ma éjjel

msn:[email protected] bárki felvehet

izé:S...ez már a döntõ?és mikor adják a kövi meccset?

Hát sztem meg Walker az egyik pillanatban mondjuk ad egy csodás passzt aztán meg dob egyet aminek mindenhez van köze csak a gyûrûhöz nem. Sajnos erre nem jön rá. Számomra O'Neal teljesítménye sem annyira meggyõzõ.
Remélem ZO nyom majd pár igen nagy blokkot 😊
GO HEAT!!!
mateus33
Csak az a baj,h a Dallasban sztem több nyerõ ember van az eddigi meccsek alapján amiket láttam. Ott van pl. Stackhouse,Terry,Nowitzki,akik közül elég ha 1 átlagon felül játszik,már majdnem biztos a siker,míg a Heat-nél O'Neal-nek és Wade-nek is jó formában kell lennie. Mert sztem Jason Williams és Walker sem játszott rosszul mégis kikaptak. De ez csak az én véleményem,várom másokét is😊
Hajrá Heat!😊

FrezeR
na igen, és most Novo nem is játszott jól. Igaz a Heat sem égett 100%-on. a következõ meccset mindenképpen hozni kell, mert 2-0-val kicsit rossz lenne hazatérni. ezen a meccsen Terrx volt a kulcsember és a meghatározó tényezõ.

mateus33
Nagyon erõs ez a Dallas.

eszem-faszom megáll, de miérrrttt?
még van 6 meccs, Gyerünk HEAT!!! ollé

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

FrezeR
sztem fentmaradok😊 lehet nem tudnék felkelni ha eljönne az idõ 😄

LeBronjózska
Hajrá MIAMI
Go Heat-GO

mateus33
Na akkor yooo😄 És addig ébren leszel? Én sztem fexek mindjárt,mert a meccs után készülõdök,s megyek vizsgázni😄

FrezeR
dehogynem! 😊

mateus33
Nekem az sajna nem volt,pedig többször is végignéztem az összes adót,hátha véletlenül ott lesz😄
Most már nem nézed élõben?😊

FrezeR
én is néztem õket mind élõben amikor nyomták. még anno a dsf-en is 😊

mateus33
Én anno a Lakers döntõit is néztem,érdekes is volt utána suliba menni😄
De most már nincs suli,csak vizsga😄 Na majd meglátjuk,hátha nem alszok be közben😊

FrezeR
nézitek élõben végig?😊 nagy kihívás lesz 😛

mateus33
Basszus holnap vizsgázok,de nem érdekel,felkelek 2:45kor és megnézem élõben😄

zaki
Ma éjjel 02:45-kor.

Mi a magyar kosárlabdával nem foglalkozunk, cak az NBA-vel... 😄

most irok ide elõször elmondanátok mikor lesz az elsõ meccse az nba döntõnek?
meg akkor már a többit is
magyar kosárlabda??????????? hogy álltok azzal😄
remélem a Miami kaksivá veri a Dallast! 😊 ollé

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

FrezeR
tudom persze 😊

Slow
ennyire átlátszó? hehe 😊 így igaz, de mint ember semmi bajom vele, csak mint dömper nem szeretem, tudod...😊
majd, ha rendõr lesz, akkor leszek rajongója 😛

Jhonny, ajánlom neked a torrent letöltést és a http://bt.davka.info/ oldalt!
sok meccset a játék napján felraknak

FrezeR
borzasztó lehet csak azért drukkolni egy csapatnak, mert a másik csapatban van Shaq lol 😛 Slow..Slow te javithatatlan vagy 😄

Amúgy, hol lehet megnézni az összes játékot? Tudom a döntõt nyomja a sport2, de mjd az alapszakaszt is szeretném nézni
mateus33
Én õszintén szólva sajnálom a Suns-t,nagyon látványos kosárlabdát játszanak,a Dallas elleni párharcuk lehetett volna akár a döntõ is😄

Slow
borzasztó azért szurkolni a dallasnak, csak hogy ne a heat legyen a bajnok 😛 de hát ez van, pedig akapvetõen keletnek drukkolok, mégis ezt kell tennem...😊 miért nem maradt a lakersben srek, inkább wade is mehetett volna oda ... hehe

láttam én mindkét csoportdöntõt, az elsõt ne sajnáljátok, mert a detroit sehol nem volt, nagyon szar formát mutattak és a heat leadrálta, viszont a mavs-suns meccs nagyon jó volt, tökéletesen tükrözte a két csapat jellegzetességeit

ha bírják tartani a formát a csapatok, akkor nagyon komoly döntõ lesz az idei (és sokszínû, nem úgy mint a tavalyi)