NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Fisherman\'s Friend
Én igaz a dallasnak szurkolok, de mégis az az egy dolog nem teccik a jatekukba, hogy mindent távolról próbálnak bedobni, meg a terry folyton húzza az idõt támadásnál 😄.
De nem baj.
Amúgy ha miaminál nem lenne wade, már rég 4-0 lenne a dallasnak.
Miamival amúgy az a bajom, hogy olyan túl nagy képûnek láccanak a játékosok. Legalábbis ez a wade, meg az a befont hajú, akit kizártak a multkori meccs végén a sok büntetõ miatt.
Vhogy maga az arckifejezésein lehet látni ennek a kettõ heatesnek, hogy olyan egoisták, meg mintha nem érdekelné õket az egész (ami gondolom nem igaz).
Legalábbis olyan mintha nem is izgulnának, vagy nemtom. Most ránézek pl. dirkre vagy egy másik dallasosra, azoknak láccik az arcán, hogy feszültebbek valamivel, és koncentrálnak meg stb.
A lazaság az télleg jó, de olyan mintha ezek ketten túlzásba vinnék...
Ezek persze nem konkrét tények, csak látszatra ezt tom mondani.
A dallas eddig mindig vezetett az utsó mspig (kivéve 4. meccs), azt jött a wade, aki vagy büntetõvel, vagy egy 2-es dobással az utsó msp-ben megmentette a csapatot.
De dallasban a bírok is szntem inkább a dallasnak kedveznek, tehát ott nyílván lefognak fújni egy olyat, mint amit az utsó meccsen a wade csinált (lekönyökölte az 1ik dallasost).
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Bazinga!
micsoda meccs volt...én továbbra is a dallasnak szurkolok, utso momentumnál nemnagoyn láttam faltot...de mind1, meg nem is értem mit szaroztak utána a bírók annyi ideig
de jó meccs volt, hajrá dallas
Bazinga!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
msn:[email protected] bárki felvehet
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Kinéztem egy Wade-s mezt..egy külföldi oldalon, és ezt írják a mérethez:
Chest: 48"
Length:36"
1" = 2,54 Cm, de nem értem hogy a 48*2,54 cm = 122 cm a mellkas!
Azt nem tudja vki hogyan számolják h ilyen nagy?
Elõre is köszi
Spread De Love!
Bár a legyilkolta szó kicsit bizarr😄
GOO Heat! GOO GUNNERS! Forca Espana!
GO HEAT!!!
sztem az zavarja leginkább, hogy a szabályváltozások miatt neki is nehezebb boldogulni és nem találta meg a helyét a mai napig az új szabályok között. de már nem is fogja, mert lassan vissza kell vonulnia. Mindegy nekem azért õ (is) marad kedvenc mindig 😊
Egyébként Jordan visszatér az Nba-be mint résztulajdonos! én örülök neki nagyon! 😊
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
http://www.bball.hu/
Egyébként nem néztem élõben a mai meccset, gondoltam este jó lesz, erre véletlen meghallotam, hogy bemondja az eredményt az a kurva rádió... grrrr 😞
Nem szeretem amúgy sem Nowitzkyt sem Shreket, mindkettõ rondán játszik. Wade az szimpi, úgyhogy akkor már inkább Miami. Sajnálom, hogy nem a Suns jutott be.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
tudod, olyan nyilatkozatai vannak, hogy abból nem az önbírálat süt, inkább a magabiztosság, és az hogy követeli, hogy minden támadás rajta menjen keresztül, ez elég gáz, tekintve, hogy mindig ott trónol a poston... kicsit leszûkül így a lehetõség
az a szegény öreg egyvesés móning sokkal több hasznot hajt 😊
hát most én is remélem, hogy nyer a heat, mert nem lesz így semmi ebbõl a döntõbõl 😊
holnap hajnalban ismét nyerni kell! Go Heat!
kb ugyanazt írtam le shaqrõl, mint amit láttunk, ugye... évi 20 milla? kemény...
remélem összeszedi magát a heat mert így ez reménytelen és én 7. meccset szeretnék 😊