NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
köszi!
Egyébként ez az ujjvédõ eredetileg mire való? Nekem igazából azért kellene, mert most van egy jo kis gyürü amit elérek simán, viszont igy kicsit sebes is lett a kezem néhány zsákolás után😞
a nevedrõl jut eszembe: ma vettem egy elég jó T-Mac sortot, azt hittem valami 10K felett lesz, de nagyon meglepõdtem hogy csak 3000 be került. mennyi a reális ára egy ilyennek? adidas.com-on néztem de nem találtam semmilyen sortot.
fekete, ehhez hasonlit ami itt van a képen

de azzal a különbséggel hogy nem rockets-es.

pl:

-Holdfény (and1 menüpont alatt a kiégészítõknél megnézheted hogy milyen cuccok vannak az üzletben)
-nagyobb nike boltban
-Footlocker (ami a váci utcában van és majdnem melette van egy nike bolt is ott is van)

grizzly21
nemtom hol kérdezzem meg, talán itt:
Sztetek hol lehet kapni ujjvédõ cuccost kosárhoz?

mint amilyen itt is van Wade ujjain a bal kezén

Ma kb 4 boltban voltam, de egyikben sem volt😞 Lehet olyat kérni amin szám van, vagy monogram?

KeKKSZike
Inkább azt reklámoznátok, nem koppintanátok! Más munkáját lelopni, majd mintha te csináltad volna! Ez a magyar felfogás...

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

télleg?<#wow1><#hehe>...csak átfutottam a honlapját....na de akkor szasz haver<#vigyor2>. Azé te meg vedd már figyelembe kekszike, hogy sokan nem ismerik ezt a honlapot, nekik tökéletesen megfelel, hogy honlapunkra pakoljuk a híreket 😛.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

KeKKSZike
Nah egy újabb hulladék lap, amit NBA1.hu-ról koppintanak... Gratulálok! 😛

nekem bejön,tecccik...csak így tovább<#eljen>...és nem lopok semmit onnét, nyugodt lehetsz 😛...csak máshonnan<#hehe><#vigyor2>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

<#taps>Hajrá New Jersey

hajrá New yersey

<#taps><#banplz>kezdõdnek a draftok

Ha szeretitek az nba-t nézzétek meg a honlapomat nba honlap

Iori
na ki van a joga bonito reklámjában?<#wink>
link

I love this game!

VinylToy
pfff...

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

<#rolleyes>...ne bénázz te láma<#lama><#banplz><#taps>. Képzeld, ha egyszer te se találsz meg valamit, akkor majd a képedbe röhögöm én is ugyanezt, oké? Gondolom nem fog jól esni majd, szal vegyél vissza szépen a stílusodból...<#kocsog>

VinylToy
te tényleg ilyen kis béna vagy, mindent meg lehet találni, csak keresni kell, érted, keresgélni, nem másoktól várni a segítséget állandóan.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

a szám amúgy letölthetõ valahonnan?:S

aha,akkor irány Chicago Ben Wallace!<#eljen><#worship> Én csak örülök neki<#wink> és thanks Frezer<#wave>.

mellesleg a választ is a Space Jammel kapcsolatban. Jól emlékeztem rá. De nagyon tetszett a Space Jam<#wink>...meglehet valahonnan még szerezni? esetleg warez?:S<#dumcsi>

FrezeR
"Úgy néz ki a Detroit megtalálta Ben Wallace helyettesét Nazr Mohammed személyében. A szezon végén szabadügynökké vált magasembert 5 évre szóló 30 milliós szerzõdés köti a Pistons-hoz. Mohammed az idei szezonban a Spurs-el 80 mérkõzésen átlagban 6.2 pontot, és 5.2 lepattanót szorgoskodott össze."

info:bball.hu

ezek szerint a csapat már eldöntötte mi lesz 😊

mind1,a Bulls csak nyert vele és J.R Smith is oda tart elvilleg<#hehe><#vigyor2>..Chandler elmegy<#shakehead>,de Smith jön és õ kemény csávó<#eljen>. Én Bullsnak szurkolok a kezdteketõl és lehet, hogy lesz jó évük végre<#eljen><#hawaii>

100%én olvastam róla,hogy még nem döntött és akármi lehet...

FrezeR
ezt gondolom tõlem kérdezed és nem az a dúrva, hogy ez a szám benne van tényleg a space jam-be 😊

amugy igen 100% és fõleg a pénz miatt!

Anthony001
EZ 100%????
DE DURVA, azt lehet tudni hogy miért?

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

banok
de.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

FrezeR
ne üljön a topik emberek. Ben Wallace ment a Bulls-ba ki mit szól?😊 ez azért nem kis hír.

mármint a szám...vagy vhol Space Jamben..nekem legalábbis úgy rémlik

Michael Jordan with the song R.Kelly I Believe I can Fly....

nem ez volt Space Jamben is, mikor a kis MJ ott dobálgatott az udvaron?

mateus33
Kíváncsi leszek erre az olasz gyerekre!😊

mateus33
Ezért ne állj be te is a sorba😉 Vagy csináld úgy,h bemásolod,de átírod kicsit,kiegészíted a saját véleményeddel stb. Hajrá!

szindi=szidni<#hehe>

Köszönöm<#hehe>, tudtam, hogy szindi fogod a géportált, mint a bokrot<#vigyor2>.De egyenlõre csak ehhez értek😛. Vállat vonok a lopkodás terén,mert véleményem szerint nagyon sokan ezt csinálják, szal... továbbra is mosom kezeim<#vigyor2> és mondom azt, amit elõbb: sokan nem is tudnak arról az oldalról, szal nekik ez jól jön😛.

KeKKSZike
Egyáltalán nem tetszik, szutyok GPortal-os oldal! Ezzel meg egyáltalán nem értek egyet, hogy szétlopkodod a híreket! Keress külföldi NBA honlapokat és onnan fordítgass vagy valami... De hogy ugyanazt másolod ki-be! 😄

más is ezt csinálja az oldalán<#hehe>..én mosom kezeim,nem én kezdtem<#hehe><#vigyor2>...szted honnan a rákból vegyem mégis?Sokan azt se tudják,hogy van az oldal,nekik jól jön,hogy dúskálhatnak NBA hírekbe 😛...rájuk is gondolni kell..de,ha már itt tartunk...

oldalamhoz amúgy mit szólsz?<#vigyor2>

KeKKSZike
De szépen kimásolsz mindent a(z) NBA1.hu-ról! 😄 Gratulálok...

NBA1.hu

de gyere ide. Ide felpakolom a draft híreit,meg csomó NBA hírt.

sajna nem

mateus33
Nah látta vki a draftot?

bazzzzzz....akkor megyek a pplive-ra...stream-t nem ismerem

banok
nem adja. én streamen nézem.... ha nézem....

meg adja a sport1,vagy2?bocs,h külön írtam...

nézem-nézem-nézem

még soha nem láttam draftolást vazz...hajnalban pontosan mikor?

banok
csütörtök hajnalban draft!!!! 😄

zaki
Szép volt Miami! <#taps>

Wade egy állat! <#guluszem1>

Mourning is miket mûvelt... 4., vagy 5. blokkja után milyen extázisban volt... <#nevetes1> Megérdemelte az öreg a gyûrût! <#eljen> O'Neal gyenge volt ma is! Elszállt felette az idõ sajnos! 😞

FrezeR
ünneplés
nézzétek meg a mérkõzés utáni ünneplést meg a többi eseményrõl készült videket 😊
Shaq is táncol benne Riley-val😄

precision
dallas... <#szomoru1>

Bazinga!

sikeresen átaludtam a meccset<#hehe>, de amint látom, nyert a Heat.. szép lett volna, ha a Dallas nyeri, na mindegy.

FrezeR
na de most nézem, hogy a sport1-en is ma ismétlik meg 22:45-tõl. akkor meglesz a teljes meccs egyben 😊 kira

FrezeR
én meg hogy jártam...hajnalban nézem a meccset és félidõig maradtam fent, mert ugyis veszem fel. erre nézem mikor felkelek sehol a meccs, kiderült elment az áram éjszaka és nem vette fel....grr. erre most meg lemaradtam az elsõ negyedrõl 😞 bakker!

egypszichonauta
persze persze<#beka3>

egypszichonauta
<#eljen><#vigyor5><#taps><#nevetes1><#papakacsint>

zaki
Biztos....