11113
-
#6908 hohó, ez bizony 20 pont! -
mainevent #6907 MVP!MVP!MVP! -
#6906 sportban bármi megeshet :) -
#6905 Az biztos! Azért kétszer több mint 20ponttal alulmaradni nem semmi. Együtt van most újra a Pistons nagyon. -
#6904 nem?:) ha a kövi meccset nem hozzák akkor meszeltek. de igy is elég durva hogy 20 volt a difi mindkét meccsen a Det javára :S -
#6903 nem kell még leírni a Wallece-éket
go bulls -
#6902 na ok, de enyitől még nem kell leirni a GSW-t :)
Keletről már megvan a tuti döntős sajna. -
#6901 Fent van a Sport1 honlapján. Legközelebb a Utah-Golden State meccs lesz csütörtökön a Sport2őn,majd vasárnap este Chicago-Detroit a Sport1en. -
#6900 én sose tudom mit ad a Sport TV mert minden NBA-t streamen nézek. :) -
#6899 Wáá olyan rossz már h titkolózunk itt az eredményeket illetően:D A bannerben az van h csak a Sport2őn leadott meccsek eredényeit ne írjuk be,a többi meccsről sztem lehet beszélgetni. -
#6898 tegnapi játékával engem meggyőzött a Jazz. -
#6897 én nemtom de utálom azt a csapatot amelyik most nyert a Chigago vs Detroit meccsen -
#6896 a Warriorsnak ugyan miért lenne? nem értem -
#6895 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Bullsnak és Warriorsnak annyi I think -
#6894 Na ma is újabb 2 eredmény:) -
#6893 igy van. ez nekem is feltűnt. sőt Nash volt az aki odament Parkerhez, hogy minden ok haver?:) közben meg ő sérült meg igazán. bár akkor még nem kezdett el vérezni csak utána kicsivel :/ -
#6892 De az volt az érdekes,h nem is kapott oda Nash,Parkernek jobban fájt látszólag. Meg nem is kezdett el egyből véerzin az orra. Legalábbis a TVből ez jött át. -
#6891 ilyen sérüléssel is tovább akart játszani pedig biztos rohadtul fájt neki meg minden. tényleg remek srác! már csak ezért is GO Suns :) -
lord nihilus #6890 összefejelés -
#6889 :OOOOOOOOOOOOOOOo
hogy néz ki az orra -
#6888 Uhh Nash mekkorát kapott,nagyon csúnya. -
-
#6886 nagy tisztelet Nashnek! igazi küzdő -
#6885 ehh, francba -
#6884 Megkaptam a választ! :D -
#6883 Tony Parker helyett a végén miért dobhatta el Finley a büntetőt? -
#6882 keményen lefejelték :o és nem akar elállni a vérzés :( -
#6881 uhh szegény Nash :( -
#6880 Elég jó meccs,nem szurkolok egyik csapatnak sem,mert sajna mindkettő kedvenc,szép kosárlabdát játszanak. Majd annak fogok aki továbbjut:) -
Doktor Lucsok #6879 én innen hoztam be... -
#6878 uj csatornát hogy lehet hozzáadni? mert nem nagyon akar menni:S -
Doktor Lucsok #6877 Sport12
Sopcast - Channel - 22597 -
#6876 milyen streamen nézitek? én egy WMOE nevüt találtam nem akad csak kicsit gyenge a minőség -
Doktor Lucsok #6875 a szar mecccset is meg kell valakinek nyernie... -
#6874 ugy néz ki -
#6873 akkor a dallas az egyik best, csak a gsw a "mumus" számukra?! -
#6872 Ezért mondtam, hogy majd kiderül mire mennek a Jazzel, és ha továbbjutnak, a Spursel vagy a Sunsal -
#6871 de akkor az a Jackson miért nem dobálta be évközbe is a triplákat? szerintem az edzős dologban nagyon is van valami, nem véletlen hogy csak őket nem tudták megverni a dallasék -
#6870 nem hiszem, hogy csak amiatt nyertek. Olyan nincs, hogy ha az edző ismeri a csapat nagy részét akkor már ilyen könnyen elverik. Jackson 7 sorban bedobott triplája nem a Mavericks védelmének kijátszása miatt volt. Mindenhonnan bedobta. Egyszerűen jobban játszottak, ennyi. (Persze az edzős dolog is benne van, de max annyiban, hogy nem 25 vagy mennyi ponttal nyernek, hanem mondjuk 10-zel, és nem 4-2-re, hanem 4-3ra)
Remélem nem mondtam hülyeséget. :D -
#6869 ez mind azé volt mer a gsw edző a nelspn bácsi aki sok sok évig volt a dallas edzője és tudja mit kell csinálni ellenük!