NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a váci utca az a ferenciek tere mögötti, vagy a váci utra gondolsz?
Jaja,ha oldalról éri a palánkot ugyanúgy kint van mint mikor felülrõl pattan a palánk tetejére.
meg azt se szokták tudni, hogy ha pl palánkot ér oldalról a labda az kinnvan.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
nekem a kedvenceim: Shaq,Kobe,Wade,Jordan természetesen na és Pippen.
Az ujjvédõ meg arra jó,ha pl. megzúzódott vagy vmi hasonló történt az ujjaddal,akkor nem engedi annyira szabadon mozogni,elvileg védi.
2. Az ujjszorító is olyan mint a csukló- ill a térdszorító. Ha meghúzod az ujjad akkor van értelme használni. De sokan csak díszként hordják.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
2. Lehet...szerintem inkább csak ilyen dísz, meg jobban néz ki tõle az ember....passz:S.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
1. NBA-ben ha szabályosan, de hátulról blokkolsz az szabályos? Régen valahol azt hallottam hogy az fault..de nem tudom hogy van ..
2.az ujjvédõt mire használják? zsákolásnál a bör megvédésére?
"régiek" közül: Michael Jordan, D. Mutombo
<#vigyor4>#vigyor4>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
msn:[email protected] bárki felvehet
The Rock: nekem Dwyane Wade,Carmelo Anthony, Allen Iverson
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Minden Xboxosnak http://www.xboxfan.atw.hu
Komolyabb a baja?
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600