NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mateus33
Ben Wallace bemutatkozott a Chicagoban elõszezoni meccsen,melyen a Wizards-ot verték 87:86-ra. 7pont 9 lepattanó 20perc alatt.

mateus33
Na jah,õt nem nagyon tudják megfogni sehol,de ha a többieket igen,akkor baj van😊
De megnéztem volna ezeket a meccseket,biztosan jó kis csaták lehettek,na meg unikum,h európai csapat NBA-s ellen.

grizzly21
igen, de azért nem gyenge
Iverson is ottvan

mateus33
Na jó,nem sok,de ezek a csapatok az európai élcsapatok,míg a Sixers nem tartozik az NBA élcsapatai közé😊

grizzly21
hát, ez csak 14 pont, nem olyan sok az, de lényeg h gyõztek😊

mateus33
Eredmények, döntõ:
Philadelphia 76ers (amerikai) - CSZKA Moszkva (orosz) 85-71

a 3. helyért:
Phoenix Suns (amerikai) - Maccabi Tel Aviv (izraeli) 119-102.

Nem rossz😊

mateus33
"A Philadelphia 76ers kosárlabdacsapata nyerte meg az NBA Europe Live Tour elnevezésû sorozat kölni zárótornáját, miután a döntõben magabiztosan verte az Euroliga-címvédõ CSZKA Moszkvát."

mateus33
Okt. 31.

jbal
az jó sportom van.mikor kezdõdik a szezon?

mateus33
Sztem olyan nincs ahol egész nap meccseket adnak😊 Bár parabolával egyik haverom be tud fogni egy bizonyos NBA TV-t,de még nem láttam,h mi megy rajta,majd ha elkezdõdik a szezon átugrok hozzá😊
Amúgy meg marad a Sport1-2.

N1ggA
Egyáltalán van valami magyarországon is fogható TV, ahol adják a meccseket?

Spread De Love!

mateus33
Ált. heti 1-2 meccset adtak le az elõzõ szezonban ha jól emlékszem,de nem hajnali idõpontban😊 Az csak a nagydöntõ idején volt mikor élõben nyomatták a meccseket,de utána azokat is megismételték rendes idõben😊

jbal
na úgy döntöttem h most ha lesz sport2-m elkezdem nézni az NBA-t(márha hajnali 2-kor tudom nézni).vki eltudja mondani h mikor adnak meccset?

mateus33
Manapság az európai élcsapatok felveszik a versenyt egy közepes szintû NBA csapattal,mint láthatjuk. Kíváncsi leszek a Suns-ra,h mit játszanak😊

banok
errõl nem tudtam....

most nézem a moszkva-clippers meccset és nagyon szenved az LA....

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

mateus33
Milyen mítosz? Tavaly a Maccabi megverte a Raptors-t😊

banok
megint lebomlott egy mitosz... 😞

mateus33
'-a' 😊
Mondjuk a Sixers nem egy kategória a Spurs-el vagy mondjuk a Suns-al,de hát akkor is😊

mateus33
Uhh az komoly😊
Megnéztem a volna a meccset.

keksz<#hehe>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

webibebi
De szégyen a Sixers!!Kikaptak a Barcelonától!!!99-104re<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>

msn:[email protected] bárki felvehet

N1ggA
köszi a gyors választ 😊

Spread De Love!

webibebi
okt 31

N1ggA
Mikör kezdödik?

Spread De Love!

roberto
valaki ismeri LAMAR GREEN-T mert van 1 eredeti champion mezem és eladó 9000e-ft

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

banok
ilyesmit az nba1.hu fórumán kérdezgess.... XD

Remélem sport 1 és 2 adja majd.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Nemtudjátok, hogy honnan lehet meccset letölteni???
egypszichonauta
dede,megnéztem,chicago-miami és phoenix-lakers meccsekkel kezdõdik 31.-én de elõszezoni meccsek már okt.5-tõl

webibebi
október 31nem?

egypszichonauta
vhogy nem pörög a topic(nem is csodálom,majd ha beindul a szezon),de tényleg mikor is kezdõdik?

pau gasol volt a legjobb megláccik hogy nba-s 😄

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

mateus33
Hát inkább spanyolok mint görögök😊
Én az argentínoknak szurkoltam leginkább,de nem volt kimondott kedvenc.

nyehehehehe én örülök a Spanyoloknak 😉

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

banok
3. lett ámeriká.... 😞

Sajna nekem is azt kell mondanom hogy megérdemlik amíg a kezõ 5 nem hasonlít kb ehhez addig nincs értelme a dolognak . A mostani wb-n is csak 2.5 sztár volt ott és ebbõl a feledik szárt mutatott jó teljesítményt (carmelo-t én nem tartom olyan nagy sztárnak)

de addig nem is lesz újra dream team még tényleg nem azok mennek akik a különféle posztokon tényleg a legjobbak...

banok
kár ,hogy kikaptak.... 😞

grizzly21
nba tv-n fennvan a meccs?

grizzly21
nemtom én meg se lepõdök. nem tartom sztároknak õket...sztároskodnak, de a régi nagyokat valahogy az én szememben nem érik utol (MJ, Reggie, Olajuwon, Drexler, Magic, Shaq, Barkley stb).
Ez a Carmelo is milyen unintelligensen nyilatkozik..

egypszichonauta
kiestek shit,shit,shit<#rinya>

mateus33
Hm,sajnálom😞

webibebi
hát wade általában betörésekbõl szerzi a pontjait de sztem is a wade jobb mint anthony!számomra a csalódás a kedvenc a LeBron😞 szinte semmit nem csinál pedig nagyon ott lehetne

mateus33
Wade sztem sokkal jobb játékos mint Anthony,de itt a VB-n nem látszik annyira,legalábbis számomra. Carmelo nagyon jól dobja a távoliakat is,míg Wade inkább a betörésekbõl szedi össze pontjait.

webibebi
sztem wade nagyobbat jáccik mint az anthony,mer wade a padról dobál ennyit

webibebi
semmenyit😄 de mé pont champion??mé nem reebok

mateus33
C. Anthony nagyon nagyot játszik az EB-n,sztem messze a legjobb amerikai,pedig ott van Wade meg James is😊

roberto

|MSI K9N NEO-F|X2 3600+|2048MB DDRII 800mhz|ASUS X1950pro 256mb ddr3| TDU online:Roberto16(HUN) TDU Favorite car:Ferrari F-430

roberto
Szerintetek mennyit ér 1 Lamar Green Phoenix Suns-os champion mez?(very old)

webibebi
fiba2006.com

Valaki tudna nekem segíteni abban hogy hol tudom megnézni a kosár vb-n szereplõ csapatok összes játékos nevét, mert én sehol se találom.. elõre is kössz

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.