11113
-
#7028 Utah :D -
#7027 van benne vmi amit mondassz, kire raksz? -
#7026 na eddig volt érdekes a rájátszás...:S innen már 99% a döntő párosítása. de megkockáztatom, hogy a bajnok kiléte is igen magas %-ban megjósolható. -
#7025 ja ottvan hogy 3.
bocs:) -
#7024 járj utána ennek :D -
#7023 Nem,akkor a magasemberekre hajtottak:) -
#7022 Jordant elsőnek draftolták nem? -
#7021 az igen:o -
#7020 Durva lett a keleti döntő második meccsének eredménye:D -
#7019 Közeleg a draft és én a múlt évekből csemegézgetem:
Carlos Boozer-t 35.-nek draftolták 2002-ben?!
Tony Parkert-t 28.-nak 2001-ben!
Ugyanebben az évben Gilbert Arenas 31.-ik.
1999-ben Ron Artest 16.-ik, Andrei Kirilenko 24.-ik.
1996-ban 13 Kobe Bryant 14 Predrag Stojakoviæ 15 Steve Nash (PG) 17 Jermaine O'Neal
1995-ben Michael Finley 21.-ik.
Tony Kukoc 29. 1990-ben
1986-ban Dennis Rodman 27. Ugyanebben az évben Jeff Hornacek 46.
1984-ben a Portlandnek nem kellett egy bizonyos Michael Jordan nevü emberke, ezért 3.-ként vitte a Chicago, helyette egy Sam Bowie (azt se tudom ki az), első volt ebben az évben Hakeem Olajuwon.
És azért nem kellett a Portlandnek Jordan, mert előző évben (1983) 14-ként választott egy Clyde Drexlert. (Ugyanazon a poszton játszottak)
Tök érdekes volt ezt így visszanézni.
Ja és Török Péter elmehet a sunyiba :DDD
-
mainevent #7018 5% esélyük volt... -
Tomika123 #7017 ok, akkor csak benyomok zenét :D -
#7016 akkor rip-elt
sajna nem lehet,abból kiszedték
max akkor tudod megoldani ha leszeded a fullos játékot,ami több mint 3gigás -
Tomika123 #7015 Ok köszi hogy választoltál és nem lehetne ezt valahogy megcsinálni mert a hang fullosan van? :) -
#7014 szia,ezt nem itt kelett volna megkérdezned,de azért válaszolok:)
vagy levan véve a hang a beállitásokban,vagy rippelt nba-d van,ami a zenét meg a kommentátort szedi ki -
Tomika123 #7013 Sziasztok szeretbék ssegitséget kérni ha lehet.NBA07-ben nekem nincs zene és monnentátor nem tudjátok mi lehet a baj? -
Doktor Lucsok #7012 -
Doktor Lucsok #7011 -
#7010 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Spurs lead 2-0 -
Doktor Lucsok #7009 Trail Blazers Win the Lottery
The ping-pong balls bounced the Blazers' way at the 2007 NBA Draft Lottery on Tuesday, as Portland won the top pick in the June 28 NBA Draft in New York. Coming in to the lottery, the Blazers had the sixth-best chance at getting the No. 1 pick. The Sonics moved up from the fifth spot to second and the Hawks advanced from fourth to third. The Grizzlies, who had the best chance at getting the top pick coming in to the lottery will select fourth.
-
#7008 Szoros volt a Pistons-Cleveland:) -
#7007 jajjdejó :\\\\\\\\
thx -
#7006 20:30 Kosárlabda, San Antonio-Utah, NBA, rájátszás -
#7005 ma sport2-n melyik meccset adják?
nagyon rmeélem am hogy nem megint spurs meccset mert már a tököm televan duncan-ékkel.. -
#7004 Hellosztok!
Csináltam egy nba07 sg bajnokságot, ha van kedvetek jelentkezzetek.topik -
#7003 ehhez hozzászólva most perpill megin Ginobili show van. isten ez a pali -
#7002 hát ettől függetlenül remélem a Spurs nyer és akk megin tiszta hepi leszek :o)
[iken, nekik szurkol x) ] -
#7001 "nem láttam még semmit meg Bowen-től.." mert ő mindig sunyiban dolgozik -
#7000 Így van,Finley-től nem láttam még semmit meg Bowen-től,de a Jazz-ben szinte az egész csapat nem úgy teljesít ahogy vártam.
Mire leírtam Finley-t bevágott egy 3ast:D -
#6999 Duncan eddig beszteszt :o)
bár Ginobili isjo, de perpill az egész csapat kuktajo -
#6998 Szép dolgokat csinál a Spurs. -
#6997 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Utah nagyon bekezdett az elején de mostmár 13ponttal megy a Spurs -
#6996 jaaaaaaa, ok :D -
#6995 dehogy fognak, osztálytársam is San Antonio drukker, eddig csak kétszer verekedtünk miatta :) -
#6994 bazz akkor engem itt most nemfogtok szeretni met San Antonio drukker vagyok?
(nemdivatbú amugy^^ akik ismernek ugyis tudjak h nemvagyk ilyen guszti) -
#6993 eh megin a spurs lesz a bajnok :( -
#6992 Hát jah az kemény volt,de most h visszatért Stat meg Diaw kipihenten,szét kellett volna verniük a Spurs-t,mégsem így történt... -
#6991 az eltiltással szépen elintézték a Sunst. Bowent is el kellett volna tiltani. nagyon igazságtalan volt ez az egész. bizom benne, hogy semmi "háttérmunka" nem folyik és nem azért történt ez az egész... -
#6990 Elég simán jutott tovább ez a 4 csapat sztem. Jah és sztem is Detroit-San Antonio nagydöntő lesz. A Utah azért ment tovább a Warriors-on olyan könnyen,mert a magasembereiket nem tudták megfogni,míg a Spurs-nél nem lesz ilyen probléma. -
#6989 várhatóan detroit-san antonio döntő lesz
egyiket sem szeretem,főleg a spurst,kedvem elmegy ha arra gondolok hogy megint ez a két csapat van a döntőben,(jó tavaly nem ez volt),remélem a utah fog akkor meglepetést okozni mint a golden state!!sunst nagyon sajnálom,nash megérdemelt volna egy gyűrűt,de hát el kell ismerni a spurs nagyon erős csapat...