11113
\'NBA\'
  • 5w0rdf15h
    hát 3 éve csak ő jelenti a csapatot nem csodálom h fasza tele van már vele...
    Odomon kivül senkit se hoztak aki tudna is játszani így énis otthagynám a retekbe őket bár mondjuk fogatkoztak h hoznak sztárokat majd pl Garnettet
  • N1ggA
    szerintem érthető amúgy
  • N1ggA
    May 30, 2007 2:8pm ET
    Kobe Wants to Be Traded
    In the Los Angeles Times, by Mike Bresnahan, Kobe Bryant says, "I would like to be traded, yeah," Bryant told ESPN radio. "Tough as it is to come to that conclusion there's no other alternative."
  • GTheo
    Kobe távozni akar ?!
    De hát Lakers = Kobe Bryant szerintem, fura lesz... Kedvenc csapatom a LAL, kedvenc játékosom Kobe, ne váljanak el :( F1be már úgyis elvált a kedvenc csapatom a kedvenc versenyzőmtől... [ Kimi - McLaren ]
  • Doktor Lucsok
    Kobe Asks to Be Traded
  • mateus33
    Gibson nagyot játszhatott,már csak ezért is sajnálom h nem adták:(
  • mateus33
    Jeah,kár h nem adták le a TVben.
  • grizzly21
    hopp!:)
  • FrezeR
    jah főleg a vége :O mint egy focimeccs :) mármint a nézők viselkedése miatt
  • mateus33
    Hűha,kemény lehetett a Jazz-Spurs 4. meccs!
  • mainevent
    Laettnert csak azért vitték hogy legyen egy egyetemista játékos is.
  • mateus33
    James nagyon jól és hasznosan játszott a legutóbbi meccsen. Billups meg Hamilton viszont érthetetlen számomra,bár Billups a végén dobott 1-2 rá jellemző kosarat:))
  • Rockynhooo
    belefér éppen :) de akkor is ez milyen csapat már

téllleg ó máj gád :D
  • egypszichonauta
    ó máj gád micsoda névsor!!!csak a laettner gyerek nem illik szerintem oda,bár lehet fiatalabb korában jól küldte de én nem nagyon láttam benne idősebb korában olyan nagy játékerőt
  • Rockynhooo
    most szedtem le egy meccset, 92 Barcelonai Olimpya USa - Litvánia

ez volt ám a dream team: C.Laettner, David Robinson , Patrick Ewing , Larry Bird, Scottie Pippen, Michael Jordan , Clyde Drexler, Karl Melone, John Stockton, C. Mullin , Charles Barkley , Magic Johnson!

wow :O
  • 5w0rdf15h
    talán a bamba feje miatt :D
  • N1ggA
    JA, meg a hugom így szokott nézni, amikor hazudik :)

• ProGabe #7051
    a finnyás formádat :)
    amúgy az miért lenne jó,ha mindenki mindent mint a sz@rt behúzna és szétmenne a térde?így is túl sok sérülés van,nézd meg VC-t,folyamatosan zsákolt,ezdéseken is,agyon is vágta a térdét rendesen.valami Magic Johnson :P mondta hogy csak akkor kell zsákolni,ha a védő túl alacsonyra hajol és úgy a legegyszerűbb "megkerülni" :D
  • egypszichonauta
    én nem tudom megmondani miért nem szeretem duncant,nagyszerű játékos,minden téren hasznos,de egyszerűen nem bírom...
  • N1ggA
    Én azóta nem szeretem Duncant, amikor 1x üresen állt a palánk alatt, és ahelyett, hogy behúzta volna, fölrakta ziccerre, vagy layupra. Akkor nagyon megutáltam.
  • FrezeR
    szépen helybenhagyták a Spurst :)
  • Doktor Lucsok
    mekkkora szája van gecie...
  • báttyó02
    inkább harapósan
  • Doktor Lucsok

Carlos álmosan is jól játszott...
  • grizzly21
    egyébknét nem tudom miért utáljátok Duncant, igaz hogy nem játszik mindig látványosan de nagyon technikás, segitökész, és önzetlen
  • báttyó02
    Utah
  • FrezeR
    én nem utálom a Spurs csapatát és Duncant sem mert nagyon hasznos játékos. Ellenben Bowent nem kedvelem mert sunyi. Mint csapat számomra a Detroit nem szimpi, bár lehet csak azért mert anno kiverték a Lakerst a döntőben :P
  • mateus33
    Pedig azt gondoltam,h őt azért szeretik sokan mert nem reklamál soha,csak csendben teszi a dolgát:) Ginobilit már megértem,mert amit időnként levág az durva,de emellett jó játékos. Mondjuk nem is lehet megmagyarázni sokszor az utálatot,nekem is van olyan csapat ami nem szimpi (csak úgy:)
  • báttyó02
    én spec azért nem szeretem őket,mert egyszerüen nem szimpatikusak a játékosaik
    pl. duncant utálom :\
  • mateus33
    Sokan max azért utálják tuadt alatt mint anno a Lakerst,hogy sz*rrávertek mindenkit,mert ha vki megnézi a játékukat az láthatja,hogy szépen és eredményesen játszanak. Szép támadások,jó védekezés.
  • Gunnersboy
    énnem -.-
  • N1ggA
    mert mindenki utálja a Spursöt.
  • FrezeR
    természetesen a Spurs-re. Nagyon erősek és sokkal motiváltabbak sztem mint a Detroit mert ugye az sem kérdés, hogy ők jutnak a fináléba :)
    S már olvasom az nba1.hu-n hogy csökkent a konf.döntő nézettsége. na vajon miért...:)
  • Rockynhooo
    kössz a segítséget :)
  • N1ggA
    http://www.nba.com/finals2001/
  • N1ggA
    4-1 lett. Amúgy minden fönt van a neten, google-be beírod pl. "NBA Finals 2001". Első oldalra katt és már meg is van. Jó dolog ez az internet :)
    Amúgy nem leszúrásként mondtam, csak segítségként :)
  • Rockynhooo
    THX

a Lakers söpréssel nyert?

(sorry h ieneket kérdezek csak akkor még nem néztem nba-t)
  • VinylToy #7031
    2001 Lakers ellen
  • Rockynhooo
    melyik évben volt és ki ellen mikor a 76ers nagy döntős volt??
  • Rockynhooo
    éreztem :D