11113
-
#7068 hát 3 éve csak ő jelenti a csapatot nem csodálom h fasza tele van már vele...
Odomon kivül senkit se hoztak aki tudna is játszani így énis otthagynám a retekbe őket bár mondjuk fogatkoztak h hoznak sztárokat majd pl Garnettet -
#7067 szerintem érthető amúgy -
#7066 May 30, 2007 2:8pm ET
Kobe Wants to Be Traded
In the Los Angeles Times, by Mike Bresnahan, Kobe Bryant says, "I would like to be traded, yeah," Bryant told ESPN radio. "Tough as it is to come to that conclusion there's no other alternative." -
#7065 Kobe távozni akar ?!
De hát Lakers = Kobe Bryant szerintem, fura lesz... Kedvenc csapatom a LAL, kedvenc játékosom Kobe, ne váljanak el :( F1be már úgyis elvált a kedvenc csapatom a kedvenc versenyzőmtől... [ Kimi - McLaren ] -
Doktor Lucsok #7064 Kobe Asks to Be Traded -
#7063 Gibson nagyot játszhatott,már csak ezért is sajnálom h nem adták:( -
#7062 Jeah,kár h nem adták le a TVben. -
#7061 hopp!:) -
#7060 jah főleg a vége :O mint egy focimeccs :) mármint a nézők viselkedése miatt -
#7059 Hűha,kemény lehetett a Jazz-Spurs 4. meccs! -
mainevent #7058 Laettnert csak azért vitték hogy legyen egy egyetemista játékos is. -
#7057 James nagyon jól és hasznosan játszott a legutóbbi meccsen. Billups meg Hamilton viszont érthetetlen számomra,bár Billups a végén dobott 1-2 rá jellemző kosarat:)) -
#7056 belefér éppen :) de akkor is ez milyen csapat már
téllleg ó máj gád :D -
#7055 ó máj gád micsoda névsor!!!csak a laettner gyerek nem illik szerintem oda,bár lehet fiatalabb korában jól küldte de én nem nagyon láttam benne idősebb korában olyan nagy játékerőt -
#7054 most szedtem le egy meccset, 92 Barcelonai Olimpya USa - Litvánia
ez volt ám a dream team: C.Laettner, David Robinson , Patrick Ewing , Larry Bird, Scottie Pippen, Michael Jordan , Clyde Drexler, Karl Melone, John Stockton, C. Mullin , Charles Barkley , Magic Johnson!
wow :O -
#7053 talán a bamba feje miatt :D -
#7052 JA, meg a hugom így szokott nézni, amikor hazudik :)
-
#7051 a finnyás formádat :)
amúgy az miért lenne jó,ha mindenki mindent mint a sz@rt behúzna és szétmenne a térde?így is túl sok sérülés van,nézd meg VC-t,folyamatosan zsákolt,ezdéseken is,agyon is vágta a térdét rendesen.valami Magic Johnson :P mondta hogy csak akkor kell zsákolni,ha a védő túl alacsonyra hajol és úgy a legegyszerűbb "megkerülni" :D -
#7050 én nem tudom megmondani miért nem szeretem duncant,nagyszerű játékos,minden téren hasznos,de egyszerűen nem bírom... -
#7049 Én azóta nem szeretem Duncant, amikor 1x üresen állt a palánk alatt, és ahelyett, hogy behúzta volna, fölrakta ziccerre, vagy layupra. Akkor nagyon megutáltam. -
#7048 szépen helybenhagyták a Spurst :) -
Doktor Lucsok #7047 mekkkora szája van gecie... -
#7046 inkább harapósan -
Doktor Lucsok #7045
Carlos álmosan is jól játszott... -
#7044 egyébknét nem tudom miért utáljátok Duncant, igaz hogy nem játszik mindig látványosan de nagyon technikás, segitökész, és önzetlen -
#7043 Utah -
#7042 én nem utálom a Spurs csapatát és Duncant sem mert nagyon hasznos játékos. Ellenben Bowent nem kedvelem mert sunyi. Mint csapat számomra a Detroit nem szimpi, bár lehet csak azért mert anno kiverték a Lakerst a döntőben :P -
#7041 Pedig azt gondoltam,h őt azért szeretik sokan mert nem reklamál soha,csak csendben teszi a dolgát:) Ginobilit már megértem,mert amit időnként levág az durva,de emellett jó játékos. Mondjuk nem is lehet megmagyarázni sokszor az utálatot,nekem is van olyan csapat ami nem szimpi (csak úgy:) -
#7040 én spec azért nem szeretem őket,mert egyszerüen nem szimpatikusak a játékosaik
pl. duncant utálom :\ -
#7039 Sokan max azért utálják tuadt alatt mint anno a Lakerst,hogy sz*rrávertek mindenkit,mert ha vki megnézi a játékukat az láthatja,hogy szépen és eredményesen játszanak. Szép támadások,jó védekezés. -
#7038 énnem -.- -
#7037 mert mindenki utálja a Spursöt. -
#7036 természetesen a Spurs-re. Nagyon erősek és sokkal motiváltabbak sztem mint a Detroit mert ugye az sem kérdés, hogy ők jutnak a fináléba :)
S már olvasom az nba1.hu-n hogy csökkent a konf.döntő nézettsége. na vajon miért...:) -
#7035 kössz a segítséget :)
-
#7034 http://www.nba.com/finals2001/ -
#7033 4-1 lett. Amúgy minden fönt van a neten, google-be beírod pl. "NBA Finals 2001". Első oldalra katt és már meg is van. Jó dolog ez az internet :)
Amúgy nem leszúrásként mondtam, csak segítségként :) -
#7032 THX
a Lakers söpréssel nyert?
(sorry h ieneket kérdezek csak akkor még nem néztem nba-t) -
#7031 2001 Lakers ellen -
#7030 melyik évben volt és ki ellen mikor a 76ers nagy döntős volt?? -
#7029 éreztem :D