Hogy alszol ilyen melegbe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Idén váltottam, most pusztán lepedõ, és nagyon jót elszunyálok így is, mikor mások majd meg halnak ebben a rohadt melegben... Amúgy vastag falú lakás sztem annyit ér, hogy pár nappal késöbb melegszik be, de attól még ugyanolyan rohadt meleg lesz egész nyáron, tapasztalat..."The trees move. Do you not see it?"
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Szarul alszom ilyen melegben. 😊
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
De van másik megoldás is. 150 rongy környékén már egész fasza szoba-légkondik kaphatóak.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
az ablakot szélesre tárom, hogy jobban halljam a kutyaugatást
az ágy mellé teszek egy pohár vizet és egy vizes szívacsot, éjjelente azzal törölgetem magam
végül, ha már semmi nem segít
bevizezem a lepedõt is
de még így is nehezen megy az alvás
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth