Hogy alszol ilyen melegbe?

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
fullra nyitott ablak és takaro csaka seggemet takarja hogy legalá azt ne csipják meg a szunyogok😊
KG21
negyedik, vezet a Spurs 2:1-re a Nets ellen

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Instict
köfi!😊

zaki
hányadik meccs lesz?

KG21
Sport1 2:15😊))

Instict
gondolkoztam én is légkondin, csak a rohadt falat nincs kedvem átfúrni...

Calver
Szabad röhögni de én tavaly egész nyáron vastag gyapjúpaplanban aludtam! Az esett jól egyszerûen! Idén váltottam, most pusztán lepedõ, és nagyon jót elszunyálok így is, mikor mások majd meg halnak ebben a rohadt melegben... Amúgy vastag falú lakás sztem annyit ér, hogy pár nappal késöbb melegszik be, de attól még ugyanolyan rohadt meleg lesz egész nyáron, tapasztalat...

"The trees move. Do you not see it?"

Instict
jah és egyébként fennvagyok hajnal 4-5-ig kb és akkorra valamennyire kihûl a szoba😊

Instict
melyik csatorna? még soha nem láttam 1 meccset se, de mindig meg akartam nézni😊

PResident Evil
alvás elõtt kötelezõ a hûsítõ zuhany...

és persze 2 liter ice tea ;DDD

KG21
nem alszok! NBA döntõ lesz úgyis😛

zaki
ablak kinyit + megy a ventilátor egész éjjel

Frank99
szarú'...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

áll a levegõ, egy kis É-i szél kéne.

G@b0r
Milyen meleg? Nálam még a fûtés is megy!! 😊

Botond
hát ha éjszaka 20 van,hogy nem lehet alunni?napközben ilyen 27 van itt :-) de néha esik,akkor lehül,tegnap pulcsiban küldtem pl :-)
éjszaka itt is annyi van, csak az a baj, hogy nappal meg 35°C.😊

Z
simán!!! igénytelen vagyok alvás szempontjából

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Botond
kinn vagyok brüsszelben szüleimnél,itt 20 fok van éjszaka :-P meg egyébként is van szobalégkondi :-P jövõhétre mire megyek haza,azért kapcsoljátok ki a fûtést az országba :-P
[Jakuza]
A valasz egyszeru.
Szarul alszom ilyen melegben. 😊

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

boxeralsó szerû pizsialsó semmi más, nyitott ablak, éppenhogycsak lehúzott redõny. Azt sajna muszály, mert a végén még bemásznak az utcáról 😊 s még így is rohadt meleg van 😞

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

belevizelsz a lepedõbe? 😊))

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

SoDI---
A dolog titka, hogy olyan lakásban kell lakni, ami jó vastag falainak hála jó hûvösen tartja a szobádat még ebben a kánikulában is :-))
De van másik megoldás is. 150 rongy környékén már egész fasza szoba-légkondik kaphatóak.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

mikike
elöszõr is a húgom szobájában alszom, az valamiért hûvösebb.
az ablakot szélesre tárom, hogy jobban halljam a kutyaugatást
az ágy mellé teszek egy pohár vizet és egy vizes szívacsot, éjjelente azzal törölgetem magam
végül, ha már semmi nem segít
bevizezem a lepedõt is

de még így is nehezen megy az alvás

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

← ElőzőOldal 3 / 3