Filmidézetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Ted Striker?
- Ismeri?
- Nem, sose hallottam. Illetve... Szinte testvérek voltunk.
Airplane 2.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
-Mivé fejlettet?!?
-Azt nem tudom!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Topper Harley, Nagy Durranás 2.
- Milyen férfi baszd meg, tiz másodpercünk van!!!
Nem tudom, hogy az eredetiben ez hogy hangzik, de ahogy a szinkronos verzióban elõadják...

-Gyerekek, most mennünk kell, majd este játszhattok kipusztulósdit....
/Jégkorszak/
Na én ezen behaltam...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
-Mondd, Teal'C, hogy képes egy goauld egyszerre több irányból lõni?
-Tak.
-Taknikutel?
-TAKLACHNATAGAMUNTORON!!!!
Terminátor 2 fõiskolai (KÚÚÚÚRVAANYÁÁÁÁÁÁDDD BAZMEG! version) szinkron, Svarcinak a bárban 😄
Ugyanebben, ugyanitt, pofa vállából áll ki a kés:
Ez kúúúrvára viszket, bazmeg!!!
Te Kyle! Egyébként minek van nálad elefánt?
ez akkora abszurdum volt, hogy meghaltam.
Dallas paródia:
Jó napot! Nekem szarnom kell! Bemehetek?
menyj a picsába!
De én mindjárt beszrok!
nemérdekelsz!
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
-Afrikai vagy európai?
-Azt nem tudomÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ..."
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
Mickey a Blöffbõl😊
V9ykn8_TZL0
Nagyon nagy duma a Die Hard-ból

from Gone in 60 seconds
Kapjátok be!"
from Snatch
-A mi szüleinknek is gyerekei lesznek. Nekik a közösüléstõl."
Addams Family
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
-He-hello
-Nos mesélj, hova tüntetted el a pénzünket?
-Hogy mit?
-Hé, nem vagy te süket.....a 15000 dollárt
-15000-t?....de hiszen, de hiszen már megmondtam
-Hát mit is mondtál már meg nekünk?
-Hát azt...hogy befektettük, méghozzá nektek fektettem be, bombaüzlet, tiétek a bácsikám térképe...
-A bácsikád térképe...
-Igen....a többmillió dollárt érõ kincsrõl, csak követni kell az utasításokat
-Hát éppen azért vagyunk itt, hogy kövessünk bizonyos utasításokat, deee....azokat Fisko adta...
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
- De rühellem ezeket a déli buzikat...
Fülke címû film... (Phone Booth)
- Nézd, ha lõsz egyet, itt elszabadul a pokol!
Az orvlövész faszi kilõ a fõhõs mellõl egy játékrobotot. Egy apró, halk csörrenés csupán a hangja. A járókelõk tök nyugodtan mászkálnak tovább, némelyik egy lépcsõn ülve alszik is.
orvlövész:
- Stu nézz rájuk. Nézd az embereket, ahogy sikoltoznak, Stu. Itt jönnek a zsaruk. Orvlövész a tetõn. Szedjétek le!

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
/Bulipatkányok bemennek a zsúrra, az idõsebb vagány, Royal, rámozdul a telefonra, persze külföldi számot tárcsáz./
Helló, vi ár from Hángeri, háo ár jú? ... Yes. ... Yes. ... Fák jú!
/Jómodorú rendõrfõkapitány a tévének nyilatkozik, hogy elfogták az ékszerrablót. Valójában ez csak egy egyezség része az igazi tolvajjal, aki éppen szabadlábon nézi az adást, melyben a kritikus részeket kisípolják./
- Elkaptuk azt a nyomorult, kiba*tt, szemét disznót ma este! Elkaptuk azt a k*va anyját is! Mindez azt mutatja, milyen eredményes, ha a tetves lakosság együttmûködik a rendõrséggel. És azt, hogy mennyi bajt okoz, ha a nyomorult, fa**pó barmok nem mûködnek együtt! Köszönöm.
Christopher Lambert egyetlen jó filmje! 😄
-A baromarcú én vagyok, õ a faszkalap"
"-Remélem magad jöttél!
-Nem, itt vannak a Bécsi Filharmónikusok is."
(utolsó cserkész)
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"