Filmidézetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Hogy lehet itt megmaradni?
- Mostanában nagyon szar, de máskor is az.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Egy füves beszélget egy sztriptíz-táncosnõvel.
- Szóval, meztelenül táncolni jó, mi? Igen, biztos... miért ne lenne az? De olyankor hova dugod a füvet?
(fülébe súgja)
- Ó. Ez jó. Nekem nincs olyanom. Komoly.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Tökös Csaj c. film. A férfivá változott lány felhívja a fiúját:
- Ki beszél?
- Meg kellett volna mondanom, hogy szeretlek, amikor lett volna alkalmam rá.
- Mulcahy atya??
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááá :-)))
Taxis: Ne csináljon ostobaságot!
/2 másodperc hatásszünet/
Öngyilokutas: Ok.
/Utas visszaül a kocsiba, elhajtanak a helyszínrõl/
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Ez korrek beszolas volt
-Hol vannak a nemetek?
-Mit akarsz te a nemetektol?
-Semmit, csak meg egyet sem lattam....mikor dobnak harcba minket...
-...he?....az anyad ejtett fejre?, honnan szabadult ez mit gondoltok?....mikor dobnak harcba
Azt elfelejti tabornok ur, hogy a tankjainkat szetlovik, hidjainkat felrobbantjak, az utanpotlasainkat elvagjak
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
"macskafogó" echte magyar film imádom 😄
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
- Anulu, Anulu!
- Di Malu! Anulu jönni Mama.
- Jól van Anulu. Akalulke tengus tidu, amusumu det a páncélautó.
- Mama mond õket?!
- Igen, igen!
- Nem, páncélautó nem, páncélautó nem!
@#$%#@!@$@%GR
- Páncélautó igen!
- Páncélautó igen! Páncélautó igen!
- Ujj lejönni. Anulu mutat aba, ühm ...
- Hányak, abanyak ányak ... Stam karutu! Megérkezni.
A medve nem játék.
- A Rendõr Akadémia filmekbõl ...
(Wayne's World original - ENGLISH - version)
A medve nem játék.
- Maguk meg ezt viszik túlzásba ...
A medve nem játék.
A nagyok csak azért tünnek hatalmasnak, mert mi térdelünk.
-Legyen szíves álljon oda és tegye a két kezét a motorháztetõre
-Ti be vagytok rúgva srácok?
-Hallotta mirõl van szó, ne ellenkezzen, jó?
-Micsoda állatság ez, megáll az eszem....engem vesztek õrizetbe, amiért kidobtak azon a rohadt ablakon? Vagy azt hiszitek, hogy ott akartam kirepülni
-Pisztoly van nála!...uram, ezennel letartóztatom, jogában áll megtagadni a választ a feltett kérdésekre, bármit mond felhasználhatják ön ellen, az is jogában áll, hogy csak ügyvédje jelenlétében nyilatkozik
-Igen, értem, minden rendben van.....Lószar az egész!!!, nem értitek meg, hogy kidobtak az ablakon?
-Üljön be az autóba uram
-Na de bocsássatok meg, mi a vád?
-Tiltott fegyver viselése, rendzavarás
-Azzal zavartam meg a rendet, hogy kidobtak az ablakon? És ha egy robogó autóból löknének ki mivel vádolnátok, közlekedési kihágással?...a jó anyátokat...
-the invisible-
- Rajta ülsz! (Hófehér)
+
- Hey, hooo!
- Csönd! Az jogdíjas. (Hófehér)
😊
A medve nem játék.
Gyoztunk Sterlingnel....ahol haboztatok......gyoztunk Yorknal.....ahol ott sem voltatok....es ezek utan nem mertek kiallni....
-Na de testver....nem emelhetsz kezet egy forangu paptarsadra...
-....dehogy...nem fogok....sot, inkabb segitek neked osszecsomagolni......IGEN !!, szukseged is lesz erre a sok aranyra az uton, te aztan gazdag ember vagy mi?!!!, tessek....itt van ez...es itt van ez is !!!....a harminc ezustpenz....ez lesz a viteldij utban a POKOL FELE !!!!
ezt a beszolast nagyon nagyon szeretem.....nos, honnan van? /egyszeru/
Das ist ein ganz simpler Trick....wenn ich meine Mütze drehe, dann ist es so, als ob ein Motor starten würde.....dann fühle ich mich wie ein TRUCK 😊)))))))))) beszaras
A medve nem játék.
Bunkó: Ki mondta hogy beszél faszfej?
Török (magában gondolja): Na igen Tommy. Bunkó imádja Tommyt."
persze hogy a klasszikus Snatch (Blöff).

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Azokon fekszek mint a picsa😊))
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Ismeri valaki?
Na, ki ez?

A nagyok csak azért tünnek hatalmasnak, mert mi térdelünk.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
így van pontosan
-Aaaaaaaaa?
-Aaaaaaaaa
...
-A várban, melynek neve Aaaaaaaaa?
-Biztos meghalt vésés közben!
-De ha én meghalok nem vésem azt hogy Aaaaaaaaa hanem mondom!"
Leht nem pontos de attól még hatalmas😊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
"jöjjön csak közelebb"
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

-Mondták, a vár el fog süllyedni a mocsárban.
Én még is felépítettem. El is sûllyedt.
Aztán újra felépítettem. Az is elsûllyedt.
Aztán újra felépítettem. Az meg leégett.
De ez most áll.
-Értem, anyám.
-Az apád vagyok, de hülye!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
"-Honnan tudjátok, hogy boszorkány?
-Engem gyíkká változtatott!
(Mindenki ránéz)
-De már elmúlt...
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Homer: "Mit kezdjek ezzel a sok mocskos pénzzel?"
Lisa :"Apu, ezt vmi nagyon fontos jótákony célra kell költened"
Homer: "Értem, vegyek fegyvereket"
"-Fiam, egy napon ez itt mind a tiéd lesz...
-A függöny?
-Nem a függöny hülye kölök! "
LOOOL
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
-Köszönöm, de már egy éve önnel él!
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyõzte a kétségbeesést!\"
-Hát ez porig égett...errõl kár lenne vitát nyitni....de vajon véletlen-e, hogy porig égett?
-Valóban nem véletlen
-Hát drága barátom az élet nem habostorta...csapásokat adunk, csapásokat kapunk
-Nem értem hol vannak a tûzoltók..pedig én üzentem értük
-Létrákat felállítani, öntõslagot elõkészíteni....megjöttünk Józsikám
-Nem akarok én senkit sem gyanusítgatni, de nem jött egy kicsit késõn ez a tûzoltóparancsnok?
-....megvizsgáljuk a dolgot......lenne egy kérdésem az elvtárshoz....ez porig égett, errõl kár volna vitát nyitni....de nem gondolja az elvtárs, hogy elkésett egy kicsit az oltással?
-Nem
-Hát akkor?
-Bizalmas felsõbb utasítás.....az éberség az elsõ....rendszeresen kapunk téves hívásokat....elõbb meg kell vizsgálni, hogy nem vezetnek-e félre minket...ehhez idõ kell
-Ez igaz
-Távozhatom?
-(int)....erõs kéz, határozottság.....igen, ez az
-Nagyon meglepõdne Virág elvtárs, ha azt mondanám, hogy ez egy utolsó szemét fasiszta brigandi?
-Drága barátom, teljesen tönkrementek az idegei, úgy látszik többet kellene törõdnöm magával.....de most a ház a fontos......fel fog épülni....szebb lesz, mint valaha....a legfelsõ határ az égbolt......ugye tudja ki mondta ezt?
-...sejtem...
alig használt kakaoscsigát
!\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
-Veled megyek.
-Egyedül megyek!
-De csak én tudom az ajtót cirkumveniálni!
(utolsó cserkész)
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyõzte a kétségbeesést!\"