Filmidézetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
valami kápszer lehet

de sztem keress lá guglin

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

STREEX
A Nescalin

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

RelakS
Mármint mi micsoda?

STREEX
Egyébként mi az pontosan?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Jól van na, nagyjából hasonlít.:)

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

fruhwirth
<#confused>

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

[Jakuza]
"Olyan elmeny veled tarsalogni, mint sajtreszelovel rejszolni."

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

fruhwirth
-...szóval légy oly szíves menj hátra és verd le azt a KURVA lakatot!
-mivel?
-ANYÁDDAL!!!!!!

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

RelakSfromhome
Jah :)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Shrek?

RelakSfromhome
-Hé! Várj egy kicsit! Van egy ötletem! Tartsunk össze! Te, a Zöld Öklû Öldöklõ. Elrémítünk mindenkit, aki ujjat húz velünk.
-Hmff... hmpff... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
-Vo, áá, jaj, de félelmetes. De ha ez nem válik be, bevetheted ezt a lehengerlõ lehelletet. Rád férne egy kis Tic-Tac, vagy valami, mert BÜDÖS A SZÁD! Majdnem lepörkölted a szõrt az orromról! Mint amikor m-m-m-m mm-m-mm mgmpf mgmpfh mm-m-m aztán rohadt bogyót ettem. Aznap nem túl nemes gázok törtek elõ fenekembõl.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

fruhwirth
Matrix...

Solid Snake GH
Hullajó... :)

-Voltál már úgy, hogy nem tudtad: ébren vagy-e vagy álmodsz?
-Állandóan. Nescalin...

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

RelakSfromhome
Ja, így már képben vagyok :D

Egyébként meg:

-Megharapott a kis szaros!
-Cingara, CINGARAAAA!
(jeep megáll, áldozatot lerúgják a földre)
-Ott lenni harapás!
-A jeep-ben van fertõtlenítõ!
(nigga elõkap egy bazinagy éles valamit)
-Aa, jesszusom, nee, neee, mit mûveltek?!? Neem, neeeeem! ÁÁÁÁÁÁ (volt egy jobb csukló) (toábbi ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ)
-Még egy cingara!
-Je-je-jézusoooooom! (bal váll könyékbõl leugrik)
(kórisban, az ipse fejére mutatva)
-Cingaraa! (lesújtás :D)

fruhwirth
Starship Troopers...és a magyar forditása úgy hangzott,ahogy leirtam:P

RelakSfromhome
Egyébként meg:

If it moves, shoot it!

RelakSfromhome
Star Trek?

fruhwirth
ön nyert!

Bucser
NA erre ki jön rá?:)

"- Na de!! 25 éves vérbosszú???
- Eddig nem értem rá!"

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

STREEX
ST?

fruhwirth
"Emberek, lõjjenek mindenre, aminek kettõnél több lába van!!!"

fruhwirth
bezony...:)

RelakS
:)

Akkor ennek két pedálja van, és mind a kettõt tövig nyomja...

RelakS
3.

fruhwirth
- Ne féljen, ez a vánszorgó tempó csak átmeneti, kell egy kis idõ, amig bemelegednek a kerekek!
- Csak aztán fel ne forrjanak!!

-Ez már az autóút?
-Ne aggódjon, most rálépek a pedálra.
-MOstmár értem mért sürgõs esetekhez hívják...

-306?
-Már megbocsásson Fõnök, de ez egy 406os volt, és nem bejáratos, az fix...
-Barom, a sebessége ennyi, szóljon a motorosoknak!

fruhwirth
-A nagyi nem látott semmit!! Pattanjunk le ebbõl a kócerájból!
-Bum Bum
-Igen Ricco, Bum Bum...

fruhwirth
vmelyik Terminator rész?

RelakSfromhome
-Katrine Brewster! Have you sustained injury?
-Drop dead, you asshole!
-I'm un-able to comply.

-Katrine Brewster! Megsérült?
-Dögölj meg, szemétlátda!
-Nem tudom teljesíteni.

Rocksuli :D
#1351: Ace Ventura
REALista
Hópihe?Hahópihe???

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Solid Snake GH
-Na figyu. Másnapos vagyok. Ki tudja, mit jelent?
-Azt, hogy most részeg?
-Azt, hogy TEGNAP voltam részeg.
-Akkor maga alkoholista.
-Téves.
-Aki másnaposan jár dolgozni, az alkoholista. Öregem, maga beteg.
-Hmm...hogy hívnak?
-Freddie Jones.
-Oké, Freddie Jones, POFA BE!!

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

Solid Snake GH
Áhh...a Szikla... :)

Solid Snake GH
Oscar. :)

REALista
Ott van a zõld fény!Ott van a zõld fény!
CQ1,CQ1 zõld fényt észleltem!!!
A francba már kioldottam!

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

fruhwirth
-Az élet, az élet az elszáll...most még ittvagy, s elég egy pillanat...
Böhöm Lajcsi is így végezte, szörnyû halált halt 25 évesen.

-Én is annyi vagyok, hogy történt?

-Ráléptek az ujjaira.

-És belehalt?

-Belehalt, pedig nagyon kapaszkodott az ablakpárkányban!

RelakS
-Állj, állj ... állj, állj! A-aknát találtam! <#wow3>
-Milyen fajta?
-Ami robban, olyan! <#guluszem1> A nyavalya tudja, milyen!
-Jelöld meg a helyet, és mozdulj tovább! <#pardon1>

RelakS
Az :)

Még az 50 elsõ randiból akartam idézni, de nem bírnám leírni azt a hablatyot, az is tuti :)

STREEX
Filmidézetek
2004.03.19. 18:54 - shaba23 (#685)
-Segíthetünk neked valamiben? Bármit kérhetsz... -OK...hozzatok nekem egy fagylaltot.. -Rendben...milyet kérsz? Csokit? Vaníliát? -Tök mindegy...a seggemnek lesz... Evolúció

RelakSfromhome
Egy jó nagy fagyit kérnék.
Milyet? Milyen ízût?
Mindegy! A seggemnek lesz!

LittleL
- Ááá Gekko fantasztikus, 30 másodperccel a Challenger katasztrófája után már megpróbált túladni a NASA részvényein.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
- Ebédelni ? Ugye csak viccelsz, csak a pancserok ebédelnek.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
- Ma van a születésnapom, gyerünk, lepjen meg.

LittleL
- Ébresztõ kispajtás, a pénz nem alszik !

"Személy szerint az a véleményem, hogy semmi értelme megkímélni az életét."

ez a maffiózók egyik részében volt, de mekkora szöveg már...

LittleL
- Carson !! Kávét !!!

Rettenthetõ
Amerikába jöttem

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

King Kong <#worship>
STREEX
-Csak egyvalami képes ilyen nagy nyomot hagyni maga után!
-...
-...
-...
-...
-A HAVASI YETI!

cSuwwi
- A te kecskepásztorodhoz képest Daryll jövedelme legfeljebb munkanélküli segély.

shit happens

z0ty
De, de nem kisbetûvel -.-

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]