Filmidézetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Who's flying this thing? Oh, that would be me."
"Mercy is the mark of a great man.
Guess I'm just a good man.
Well, I'm all right."
És az örökzöld: "No power in the 'verse can stop me!"
BF3: csucsorr
- Sir! I got lost on the way to the College!!Sir!
BAng (fej a táblába)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
vagy én rosszul értelmeztem.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
- Várj a sorodra ribi !
- Most.
- ....Ááááááááá...Kérd meg a kezem.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
EZ KRVÁRA VISZKET, BZMEG! <#idiota>#idiota>
Meg amin lefordultam a székrõl már az elején:
Svarci egy szál répában dzsesszel a lebujban
Hú! Mi van a lábad között? Különbség?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Leteheted a lábad, gólya!
-Megigérted, hgoy enyém lesz a bõrkabát, baze!
-De tele van lyukkal, nem is jó már.
-De akkor is megigérted!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Mer aszonta ja dzson konor, hogy nem ölhet embert! :)
(T2: irodaépület, T3: koporsóval a vállán)
-hihihhháiáháháháháá
-Valaki van itt. Ellopta a fehérnemûdet.
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
<#nyes>#nyes>
-Akár többen is lehetnek fenn?
-Nincs kizárva.
- Fegyverre mindig szükség lehet.
- J.T., amint egy esõs estén megpróbálja kirabolni a Dixi szupermarketet.
- Ó istenem, hát ott volt ? Micsoda szégyen.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
N.A.: -Jó, mindent megteszünk.
Nõ: -Köszönöm... Blanche, ezek a kedves fiatalemberek együtt TV-znének magával, õ Neil Armstrong, õ pedig Buzz Aldvin.
N.A.:-Üdvözlöm!
B.A.:-Jó napot!
öreg hölgy: -Áh, ti is benne vagytok az ûrprogramban?
<#nyes>#nyes>
Utolsó Akcióhõs Rulz Ano<#eljen>#eljen>
- Henry, én azt kérdeztem, létesített-e Mary-vel szexuális kapcsolatot.
- Úgy gondolom, ez nem tartozik magára
- Nagy bajban van, ha nem mûködik együtt.
- Válaszoljon!
- Túl ideges vagyok
- Van egy gyerek. A kórházban van...
- És maga az apja.
- Az nem lehet...
- Még nem tudják, hogy gyerek-e... Koraszülött, de gyerek...
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
Solid Snake: Biztos te is olyan nagy fan lehetsz mint én, mert ezt csak a legelvetemültebbek tudhatják :D grat!
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
-Olyan ajánlatot teszek neki, emit nem fog visszautasítani.
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
valéami nehezebbet ha lehet:) Sok volt az utalás:)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
egy egyszerû:
-Kiszámolhatnám a túlélési esélyeidet, de nem tetszene...
ultra-brutál:
-Mit esztek?
-Semmit, te barom! (röhögés)
Annyit segítek hogy ez egy tévében hallatszott a filmben.
És most egy 10 évvel korábbi filmbõl, a világ egyik legnagyobb rendezõjétõl :
- Egyébként azthiszem a maga Cégénél az ügyvédek elég sárosak.
-----------------------
- És bérelhet egy vadonatúj Mercedest is a Cég számlájára, a színét maga választhatja ki.
- <#smile>#smile>
- Nem figyelt eléggé Lamar, a színét a felesége választja ki.
-------------------------
- Na, találtál valami harapnivalót ?
- Ááá, inkább majd a Karib rumot akarom kipróbálni.
- Itt mindent ki kell próbálni.
------------------------
" Kölcsönözzön búvárfelszerelést Abanks -tõl"
------------------------
- Mi az ? Mit csinálsz ? Nem ébresztheted fel a gyerekeket, mivel nincsenek.
-----------------------
És ugyanaz a rendezõ, de ettõl még 18 évvel korábbi film :
- Ma ön megy ki ebédért.
- Fél tizenkettõre eláll az esõ...
- Várhat nyolc percet.
------------------------
- Nem fogok sikítani.
- .......Tudom.
<#violent>#violent>
------------------------
- Mondja Mr. Turner, elégedett a munkájával ?
- Hát mit mondjak, zavar hogy nem beszélhetek róla senkinek.
- Nem tudom elhinni hogy még mindig ez zavarja.
- Tudja van egy-két közeli barátom, ez a probléma.
- Áháá.
--------------------
- Na miaz ? Fütyülünk a biztonságra ?<#smile>#smile> ..............<#wow1>#wow1><#ijedt>#ijedt>
<ÕISTUGGYADECSAKISTERRYGILLIAMTEHETERRÕL>ÕISTUGGYADECSAKISTERRYGILLIAMTEHETERRÕL>
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.