8224
  • Freeda Krueger
    Egy kérdés:Ha az Underworld-öt játszom,akkor visszajutok valahol Ancariába?Van átjárás a két világ közt,
  • Requiem88
    de ez hogy kapcsolódik a scredhez?
  • gozo
    regedit
  • dover85
    hogy lehet a regisztrációs adatbázisba belépni? Arra még emlékszem hogy futtatás :(
  • TGWH
    hát igen, annak is örülünk, hogy fel tudtuk törni :) én találtam egy kódnak tűnő részletet az exe fájlban, és Gyula nagynehezen fel tudta törni.
    van egy külön progi, és egyenlőre úgy néz ki, hogy a lényeg megvan. mindent le tudunk fordítani, és eddig úgy tűnik, egyáltalán nem lesz instabil a játék, de még nem sokat néztünk bele.
  • Nyugis
    ez is valami..
  • TGWH
    fordítjuk, egyenlőre ennyi.
  • Nyugis
    a magyarításról mi hír?
  • TGWH
    az Underworld kiegészítő lemez főküldetése során tudsz odateleportálni.
  • gyuree
    Sziasztok! Lehet hogy láma kérdésnek hangzik de hol lehet felmenni a két sivatag közötti fensíkra? Körbe jártam az egészet bementem az összes barlangba. Valamit elnézhettem?
  • TGWH
    hát tényleg nagyon benézte haverord. vedd meg nyugodtan, és legközelebb ne hallgass olyanra, aki nem ért hozzá. így kell csinálni, ha mondanak valamit, megkérdezed valahol, és megmondják hogy igaz-e vagy nem. a goldban az uw és a pluss minikieg is benne van, amit a hivatalos oldalról bárki letölthet. kb. így jelentek meg időrendben:
    1. Sacred
    2. patchek
    3. Sacred pluss, ami egy új területet rakott be, és a jégelfeket. a pluss-ban már benne van az addig megjelenet összes patch is.
    4. újabb patchek
    5. Underworld kieg, amiben benne van a pluss ingyenes minikieg, és az addig megjelent összes patch is.
    6. Sacred gold 2.22-as patch, amiben benne van az összes eddigi javítás uw-hez, plusszhoz, alapjátékhoz egyaránt.
    tehát nem kell feltenni egy rakat patchet, elég a legutolsót, és egy tökéletesen működő sacred gold játékod lesz.
  • mooo
    Azért is mondott nagy hülyeséget a haverod,mert az egész egy dvd-n van rajta...
  • mooo
    Amit én vettem Gold abban benne volt minden.....
  • AdyBaby
    Igaz ez? Nem tudom elhinni...Cdgalaxis is alap+kieget ír.
  • AdyBaby
    Hali!

Szemezgetek a játékkal, de haverom a Sacred Goldtól óva intett. Állítólag csak a kieg van benne, meg valami egyéb hülyeség. Az alap meg sehol...Nem találom online. :( Szóval fasza...
  • Requiem88
    már megodottam... így csináltam egyébként pontosan, cask a 2.28-as patch után még crackeltem is, reflexből, gondoltam retail patch nem fogja engedni hogy elindítsam. aztán feltűnt a jobb alsó sarokban a verziószám, 2.21-et mutatott, kíváncsi voltam miért, a 2.28-as patch után... kipróbáltam hogy nem crackelem le, és engedte indítani... a cracknél rontottam el, már jó.
    azért köszi
  • TGWH
    nah akkor kalózra is és eredetire is műxik ez:
    1, felteszed az alap sacredet
    2, felteszed az uw kieget
    3, felteszed a 2.28-as patchet, amit a hivatalos oldalon megtalálsz, a legfelső a letöltések között
    és ennyi. pontosan így csináld ahogy én leírtam. nem hagytam ki semmit sem, így tedd fel, és működni fog. ha nem megy, akkor vagy kodechiba, vagy te rontottál el valamit a telepítéskor. jobbat nem tudok mondani, ennek így működnie kell. érthetően leírtam mindent, pontosan kövesd a 3 lépést, és menni fog.
  • Requiem88
    mindent ugyanúgy csináltam ahogy kb 3-4 hónapja, amikor még simán tudtam vele játszani. azóta persze változott a gépem, de nem hiszem hogy olyan sokat hogy ne menne. felraktam minden patchet, cracket, ugyanezekkel a telepítőlemezekkel raktam fel legutóbb is, éppen ezért nem értem miért csinálja most ezt.
  • TGWH
    nyugi, ráérsz, nem? aki ittvan, látja, és úgyis válaszol. amúgy kevés infót adtál meg... eredeti a játék? ha nem, megvan mi a gond. nem egy csomó kodecpack kell, hanem egy-két normális. egy divx és eg xvid már bőven elég, ez a két lejátszó mindent elvisz. ha nem, akkor még egy kodecet felteszel, és kész. ilyen kis bólya a jele, de nem tom mi a neve...
    ha esetleg nagyon akarsz játszani a másolt játékkal, akkor meg crackeld rendesen... tedd fel a legújabb patchet is az uw-hoz, nagyon sokat segít.
  • Requiem88
    senkinek nincs ötlete? próbáltam állítgatni az antialiast, reseteltem a beállításokat... semmi :/
  • Requiem88
    fail. pedig már úgy beleéltem magam :/
    miután kiválasztom a karakterem, nevet adok neki, majd "ok", egy videó jön be, valami lángoló logót látok, el is nyomom, nem érdekel. ezután kb 2 másodpercig nézhetem a karakterem, aztán elkezd sötétülni a képernyő (gondolom újabb videó) ám se kép se hang - csak a fekete képernyőt látom és nem hallok semmit. ezt már nem tudom lenyomni :/
    felraktam pedig minden kodeket amit a telepítés után felkínált... remélem nem emiatt csinálja, régebben ment :/
  • Nyugis
    majd ha magyar lessz.. ha magyar lessz.. ha ugy lessz...
  • TGWH
    hát szerintem elég nehéz megunni. abbahagyod egy kis időre, vagy kezdesz egy másik karaktert, vagy neten játszol, és akkor már nehéz lehet leszokni róla :D
  • Requiem88
    felraktam ismét a sacredet...
    furcsa lesz így a sok diablozás után játszani vele de azt hiszem élvezni fogom ^^
  • TGWH
    nah az már más tészta. a gold verzióhoz készítjük, a gs verzióról meg mmstert kérdezd, asszem már csak ő maradt abból a csapatból, akik a sacred alapjátékhoz csináltak magyarítást. őt régen láttam, sg a játékmagyarítások topicban tűnik fel néha, meg a mp-n, de egyiken sem láttam volna, hogy válaszolt volna a sacred gs-es kérdésekre...
  • Nyugis
    nos a kérdésem pontatlan volt, akkor pontositok: a sacred gold-hoz és a gamestaros sacredhez készülö magyarítás állapota felől érdeklődök.
  • TGWH
    tévedsz. nézz körül jobban. le is tölthető.
    az underworld kieghez meg készül a magyarítás, arról is van szó a fórumon. elöbb néz, utána kérdez.
  • Nyugis
    Tud valaki valamit a sacred magyarításáról? mert még a magyarítások portálon sincs rola semmi!!
  • TGWH
    jó helyre kell beírni, és biztos működik.
    vagy csak az egyiket próbáld ki, vagy felcserélve. valahogy csak összejön. pontosan mit ír ki?
    elvileg holnap még visszaviheted a boltba, ha megvan a blokk, az eladó köteles visszavenni... vagy hívd fel a játék dobozán található számot, vagy a kézikönyvben van egy e-mail cím, valahol biztos válaszolnak. előszőr a magyarországi forgalmazónál próbáld, állítólag nagyon segítőkészek. (megjegyezném, hogy ahogy olvastam a fórumokat, pl. az ea-nál szó szerint b***nak az emberre ha felhívod őket :D )
  • Kiwi007
    Sziasztok!
    szeretném a segítségeteket kérni mert nekem van egy olyan problémám(de lehet hogy csak én vagyok hülye) hogy megvettem a sacred goldot és akrok játszani online modba és 2 cd kulcsot kér(bekell írnom a sima sacredet kulcsot meg a sacred underworldot kulcsot), nekem van is kettö, de hiába írom be azt írja ki hogy nem jo
    és fogalmam sincs hogy mit kellene csinálni
    Rem tud vki segíteni, elöre is köcce!
  • TGWH
    ha nem változtatnak sokat, nem hoznak be hülye és idegesítő újításokat, és az a vacak 3d sem lesz idegesítő - nem kell percenként forgatni a kamerát - akkor jó lesz.
  • Requiem88
    kiváncsi leszek a sacred 2-re... remélem nem rontják el :/
  • Freeda Krueger
    Továbbviszi a sztorit,átviheted a karakteredet is.
    Engem a Sacred végén figyelmeztetett hogy importáljam a figurát.
    Sacred gold néven egész baráti áron megvehető egyben az egész,de néhol még külön külön is felbukkannak.
  • TGWH
    pffff... tudod azért kiegészítő, mert ahogy olvastad, új szörnyeket, új cuccukat, új helyszíneket, és új küldetést tartalmaz... vagy szerinted mit lehetne csinálni egy nagy üres téren???
    a második rész szerintem jó lesz, úgy néz ki meghagyják a régi jó dolgokat. gépigényről nem tudok semmit, de biztos csak az ősöreg gépeken nem fog elindulni, pl. gef mx 440-es vga-val :)
    rámész a google.hu-ra, és rákeres a második részre. az új karakterek és a sacred történései elött 2000 évvel játszódik. a grafika oks hogy szebb lesz, de egyértelműen fel lehet ismerni, hogy egy sacred folytatás. ugyan olyan stílusú kerítések, csak szebbek :)
  • balagee6
    nem bénáztam csak elfogadtam egy olyan mellékküldetést amiben egy nagy pókot kellett megölni, és a pók megölte a varázsló csajt, leköpte méreggel, és igen újból kellett kezdenem a játékot de nem baj, mert azóta már kivittem :) és kíváncsi lennék az underworld-re, tényleg tovább viszi a sztorit? milyen új karakter van? folytathatom a régivel a játékot? meg lehet valahol szerezni, boltokban kapható még vajon? és a sacred 2 mikor jelenik meg? nagy a gépigénye?
  • la1ce
    A Shareefa nem hal meg, cask átalakul. :D :D xD xD
  • Freeda Krueger
    Shareefa nem hal meg,de nem is megy mindenhova veled.A hologram szeráfhoz biztosan nem,késöbb meglessz ne aggodj.Csak kövesd a küldetést.
  • Requiem88
    nekünk is volt ilyesmi... hárman játszottunk és annál a küldinél tartottunk ahol azt a csajt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    aki utána átváltozik azzá a nagy és görbe orrú faszivá aki megidézte azt a démont és miatta van a gáz és ki kell nyírni
    kellett elvinni valahová... nah, haver ugye felvette a küldetést, elindultunk, aztán csak akkor vettük észre hogy nincs meg a csaj amikor odaértünk... gondolom meghalt :S
  • TGWH
    eredeti a játék? lehet azért fagyik le :D
    ha meghalt, nincs mit tenni, előről kell kezdeni az egész játékot, ha már voltál olyan balga, és nem hagytál egy mentést... ez csak azért érdekes, mert úgy emlékszem, meg sem halhatna a csaj... vagy hogy meghalljon, elég sokat kell bénázni...
  • Requiem88
    ilyenkor mindig eszembe jut: de régen sacredeztem már... :) nem tudok segíteni :S