8224
  • TGWH
    a gold verzióhoz két cd kulcs jár. talán felcserélted a kettőt, és ezért nem fogadja el.
  • DirtyGab3sz
    mármint ha multizni akarok.....akkor kéri....kipróbáltam már egy csomó mindent...2.28 as peccs van,nincs magyaritás....nem vágom mi a baj!:S
  • DirtyGab3sz
    Nekem a UW cd-keyre azt írja,hogy incorrect.....pedig eredeti....
    Azt mééé?
    Pls help!
  • Freeda Krueger
    Igen rosszul fejeztem ki magam.
    A Sacred+Underworld nél kétrte a legfrisseb patch feltelepitését,a multiplayer hez
  • TGWH
    nem tudom mit akarsz mondani, de a gold verzió az a sima sacred + az underworld kieg együttese. ha goldod van, akkor tedd fel az uw-t is, azzal többen játszanak, és még jobb is, mint a sima.
  • Freeda Krueger
    Nekem a goldhoz reklamálta a legfriseb kiegészitőt is.
  • TGWH
    semmit.
    megveszed az eredeti játékot, max másodszorra eltalálod a két cd kulcs helyes sorrendjét, majd játszol.
  • nighthunter
    mit kell leöltenem hogy tudjak játszani interneten?
  • TGWH
    nah akkor megvan miért sikerült ilyen könnyen legyaknod.
  • Freeda Krueger
    Nem.
    A goldot felsem ajánlotta még a gép.Csak bronz szinten gyakorlok.
  • TGWH
    és milyen szinten sikerült legyaknod? goldon?
  • Freeda Krueger
    Üdv!
    Megvolt legyőztem.Miután kiszabaditotam a bárónét,vele könnyebb volt legyözni,persze sok piros ital kellett hozzá,és egy erős kard.~1480 as kard és 52 es szinten.
  • Freeda Krueger
    Köszi megprobálom.
    A Multiban a zárt vagy a nyilt internet a jobb?
  • TGWH
    még nem mentem hozzá vissza, és még nem vagyok 100as szint körül. de silver nehézségi szinten talán sikerül alacsonyabb szinttel is legyűrni. egyszerűen csak gyilkolássz. multiban könnyebb fejlődni, de singleben is lehet, csak mindig menj oda, ahol erős szörnyek vannak, és amint lehet, kezd el még egyszer a kampányt, de nehezebb szinten.
  • Freeda Krueger
    És késöbb megvolt?
    El lehet jutni a 100 as szintig?
  • TGWH
    hmmm... én inkább hagytam békében, hogy majd később visszajövök. alig tudtam megsebezni, szerintem egyszerűen magasabb szint kell hozzá, kb. 100as.
  • Freeda Krueger
    Sziasztok.
    Lehet hogy furcsa a kérdés de:Laurin-t a Dwarf királyt hogyan lehet legyözni?A Dwarf temetőben "él".
    Az ütések,vágások még csak nem is látszanak rajta.
  • TGWH
    nemtom, nekem a socketbe tett gyűrű tulajdonsága is romlott. de lehet hogy egy régebbi verzióban volt, nemtom, kössz a helyesbítést.
  • steweee
    nem
    a socketek szine között az a különbség, hogyha eltávolítod belőle az ékkövet mert kell másba vagy le akarod cserélni, akkor mennyire rongálódik tőle a fegyver tulajdonsága
  • mzoleeeex
    Még 1 hülye kérdés! Azt szeretném megtudni ha megölök 1 sárkányt single player módba az vissza spawnol 1 idő után?
  • shevsenko7
    jó bevalom egy kicsit igazad van.(am véégig vittem a játékot cheatek nélkül)
  • TGWH
    ha beleteszel pl. egy gyűrűt egy szürke socket-be, majd kiveszed, nagyon le fognak romlani a tulajdonságai. ha egy arany színű socket-be teszed bele, akkor alig fognak romlani a tulajdonságai. barna van még, ott jobban romlik mint az aranynál, de kevésbé, mint a szürkénél. más szín hirtelen nemtom van-e.
  • mzoleeeex
    sziasztok! viszonylag még új vagyok a sacred világába és azt szeretném tudni mi a különbség a socketek szine között?
  • TGWH
    nemtom, de ez így helyes szerintem. semmi értelme csalni ha nem muszály. 2szer csaltam, amikor beszorultam egy bokorba, meg amikor beszorultam egy házba, mert nem ment arrébb az npc... nah akkor örültem hogy kiszabadultam.
    amúgy nemtom minek örökélet meg ilyenek, egyszerűen rontják a játékélményt. ha játszani sem tudsz tisztességesen, akkor mit vársz mégis magadtól. az egész csalás egy marhaság, de ha v.ki csak így tud játszani, akkor tegye.
    amúgy valszeg elgépelted, kicsit nézd meg jobban mielött beírod, vagy olvasd el mit írnak a readmeben vagy ahonnét szedted a csalást.
  • shevsenko7
    hali!!

na a konzol má megvan de ammikor beirom a kodokat pl.:sys cheat 963 akkor nem vogadja el.vmi Disabledet ir ki!!!na mé???köszikeelörre!!
  • TGWH
    nem tudom milyen az a magyarítás, régen használtam, de biztos van egy verziószám hozzá, ameddig működik. az uw kieggel biztos nem fog működni a magyarítás. le van írva minden vagy a readmeben, vagy ahonnan leszedted ott.
    amúgy általában az exe dönti el hogy milyen verziószáma lesz a játéknak. tehát hiába patcheled pl. 1.4-ig, ha crackeled egy 1.2-es patchel akkor a a játék 1.2 lesz, mert azt ismeri fel az exe-ben, és azokat a dolgokat fogja használni ami az 1.2es verzióra vonatkoznak, nem azokat amik az 1.4gyel jönnének be.
    vedd meg eredetiben, ott biztos működni fog azzal a patchel, amit leírtak a játék készítői. az uw-vel meg még várni kell, el vagyunk halmozva, de amint lesz szabadidőnk, fordítani fogjuk ahogy tudjuk a játékot.
  • atesz02
    Hy! Öhm, miért van az, hogy ha felrakom a játékot, crackelem, leszedek hozzá egy magyarítást, elindítom, akkor a menüben nincs semmi szöveg, és semmi se jön be?
  • TGWH
    alt+1, mint wordben ;)
  • shevsenko7
    hali!!

Nekem egy Battle Mage van,vagy vmi olyasmi!Na a konzolt hogy lehet lenyitni hogy a kódokat benyomhassam?mert nyomom a ~ de semmi!!

Thx elöre...
  • Nyugis
    nos, a sima xp, ne mtud szivatni a satával, az az alaplapod volt. ez 100%! ,-)
  • Romeo One

Akkor ezt tényleg buktam....
    Azért köszi a gyors választ...
    (egyébként sima xp elkezdett szivatni a satával, xp64 meg csont nélkül...)
  • TGWH
    tedd vissza a jó öreg sima xp, nemtom minek 64-es, teljesen felesleges.
  • Nyugis
    nem támogatott a secredben a 64 bit... nem tudja lekezelni. "elviekben" lefelé kompatibilisnek kéne lennie, de hát eztrágya win, attol meg sokat ne várj! röviden: ezt bebuktad.
  • Romeo One
    Sziasztok!
    Lenne egy kis gondom. Meghótt a gépem, lett új, és azon 64bites XP van.
    Tenném fel a Sacredet, de indulni nem akar.
    Eredeti gyári CD-m van.
    Sacred telepítés után kéri a helyes lemezt. Kínomban mindkettővel kipróbáltam, egyiket sem fogadta el, pedig mondom, gyári.
    Felraktam a patchokat, meg a pluszt, erre annyit változott, hogy internal errorra hivatkozva nem indul.
    Itt megállt a tudományom. Ötlet...???
  • TGWH
    melyik verzió, ezt azért még leírhatnád. mayaritasok.hu-n van egy fordítás, ami kompatibilis a plus elötti verziókkal. a gs verziós plushoz és az uw-hoz készül a fordítás, ha nem lettél volna olyan lusta, és visszaolvastál volna, láthattad volna, hogy az uw-hoz és a plushoz is készül a fordítás.
  • Lada16
    Hello!
    A Sacred német nyevű verziójához van magyarosítás.
    Ha van akkor egy linket betudnátok másolni?
    Előre is köszönöm!
  • TGWH
    barlangokon keresztül és hajóval lehet elérni a szigeteket.
  • gyuree
    Kicsit megkésve de köszi! :)
  • Freeda Krueger
    És akkor a szigetekre is csak a Démon juthat át?Vagy szingle módban elsem érhető a térkép egy része?
  • TGWH
    nincs, ezért van két külön menüpontban a két küldetéssorozat. azaz mégsem, ugyanis egy esetben visszajuthatsz. ha démonnővel vagy, akkor a sivatagok kettéválasztó völgybe be tudsz majd jutni, és onnan a tengeren át repülve el tudod érni a szárazföldet. ezt még nem próbáltam, de elméletileg lehetséges...