8224
-
balagee6 #7864 másik problémám: unalmamban elkezdtem a játékot egy gladiátorral is, egész sokat játszottam vele, és amikor egyszercsak elmentettem a játékot, lefagyott, kiléptem ujra beléptem betöltöttem a játékot és lefagyva tölti be, semmit nem reagál a játék erre a problémára tudna valaki valami megoldást? nagyon örülnék neki mert nincs kedvem megint ujrakezdeni a játékot az elejétől... -
balagee6 #7863 helló! egy sötét elffel viszem a sacredot de sajnos elakadtam.. ott tartok hogy a szeráf templomba kell mennem és el kell kisérnem egy mágus csajt oda, asszem shareefa vagy valami ilyesmi, a lényeg az hogy a csaj meghalt!! a szeráf templomba elmentem, egy hologramm szeráf van kivetitve ami a 4 elemről beszél, és itt kelenne elválnom a mágus csajtól de mivel nincs velem nem történik semmi, csak egy kék kör villog (ugyan olyan mint a vizeskulacs a sivatagba) visszamentem valorhoz a csatornába de ott sem volt a mágus csaj, és régebbi mentésem sincs, ha valaki tudna segíteni akkor azt megköszönném!!! -
Freeda Krueger #7862 Had osszam meg veletek örömömet.
A Sacred Goldban végigmentem az Ancaria hadjáraton.43-as szintü Vámpir hölgy a karakterem,most az Underworldben haladok.
És ehez ezen forum olvasása is segitett. -
TGWH #7861 nézz lejjebb...
Yerix, te meg nézd meg ahova telepítetted, lesz egy-két bmp kép. le is cserélheted, csak a neve legyen ugyan az, és máris mást fog betölteni. -
#7860 hmmm. nem emlékszem.. valaki tenne fel rola egy scr-t? ;) -
Yerix #7859 Hát amikor lement az intro, meg a cég logok, akkor ezzel tölti a menüt. A menü már normálisan angol, de utánna a megint ezzel tölti a játékot vagy az új páylát. -
#7858 nagy kár... éln sajna nem láttam, és szivesen megnéztem volna mint "husvéti tojás"-t.. ;-) -
TGWH #7857 nem tudom már hol van az a kép. -
#7856 mifan?? feltolhatnád ide azokat a képeket! :D -
TGWH #7855 az exe-be csomagolt képeket nem láttátok?
egy kis képregény, amikor a szeráf figyelmezteti a gladit, aki éppen vizel egy fára. legalábbis ő ezt hiszi :D -
#7854 És csak töltésnél ilyen? -
#7853 xD -
#7852 na megint ezek az undorito kinaiak!
mindenhol ott vannak!! jobb lessz vigyázni! :DDDD
jobban jársz ha rögtön beirod hogy: "mennyi", és azt is hogy: "veszek kettőt ha ocsobb"! :DDDD -
Yerix #7851 Valaki találkozott már ilyen töltő képernyővel?
Lefagyott a játék, és win. újraindítás után így indult a játék...
-
TGWH #7850 ha jól csinálod, gyorsan fogsz fejlődni. csak vigyázni kell, nehogy a főküldi túl erős legyen... a gladiátoromnak pl. vissza kell szaladni a pálya elejére... egyszerűen kinyírja az egyik fő boss. -
la1ce #7849 AZt értem, én is kezdtem már silveren... Én arról beszélek, hogyha bronzon kezded, akkor 32-33 szint a vége (nekem legalábbis), utána meg ha átmész silverre és nem nagyon törődsz a mellélküldikkel, akkor is kb. 64-es szintű leszel a végén. Nálam ez a tapasztalat. -
TGWH #7848 hát ha silveren kezded akkor kb. 40-50es szintig juthatsz el, ha minden küldit megcsinálsz ami útba esik, és meglátogatod a nem útba eső falvakat is. -
la1ce #7847 Bronzon vagyok, de nem sokára mehetek silverre. Amugy érdemesebb bronzon kezdeni szerintem, lehet hogy jobban fejlődsz, de én bronzon a mágusommal kb. 32-33 szintet értem el, utána exportáltam és silveren kezdtem előről. Nagyon gyorsan fejlődtem tovább silveren is. Szal érdemesebb bronzon kezdeni. Ha azzal kezded, akkor az azon felfedezgetsz, mászkálsz, csinálsz rengeteg mellékküldit, utána átmész silverre, azon végigfutsz szinte, csak fejlődsz és utána goldon, platinumon pedig nem lesz ellenfeled, de kibaszottul jól fogsz tovább fejlődni. Nekem ez a tapasztalatom. Szvsz. nem hiába van bronz, silver stb. -
TGWH #7846 persze hogy több xp-t kap, de nehezebb is lesz... lehet nem fog életben maradni az íjász gladi silveren... aki tudja mit csinál, az nem sokat szenved egy friss karival silveren sem, max 20as szintig lesz nehezebb, mint bronzon. -
steweee #7845 amúgy hogy jelentkezik a szintek közötti nehézség. pl a bronz és a silver között mekkora a kölönbség?
lehet számszerűsíteni?
és ha bronz helyett silveren kezdek, gyorsabban fog fejlődni a kari? több xp-t kap? -
TGWH #7844 milyen nehézségi szinten vagy? bronzon tényleg nem nehéz. ha silveren vagy, akkor meg egyáltalán nem tűnik halott ötletnek az íjász gladi. -
la1ce #7843 Pedig elég könnyű vele a haladás, persze nehezebb, mint alap gladival, de nagyon élvezetes. Mascarellnél járok Sárkány-hágó után, de még nem akadtam el. A sárkány jelentett egy pici gondot, de csak távol kellett maradni, ami azon a kis szigeten nem volt könnyű. x) De mindent összevetve nagyon jó. -
TGWH #7842 én az íjász gladit csak olyanoknak ajánlanám, akik már kijátszották az összes többi karit, mert picit nehezebbnek találom, mint az alap, és teljesen ésszerű ötleteket. -
la1ce #7841 Rendben köszi. :) Indítottam egy íjász gladiátort. Az elején még tetszik eddig nem akadtam el. Próbálja ki mindenki, még a csapdás + íjász dark elfet ajánlom. Az se lehet rossz szórakozás :) -
TGWH #7840 teljesen véletlenszerű. egy egyszerű szürke életkörös goblin lehet ad egy setrészt, egy sárkány meg csak vackokat. egyedül asszem a törpének van egy ca-ja, ami megnöveli a jó cuccok kapásának esélyét. + kovácsolni is tud ilyen tulajdonságot a cuccaiba.
én inkább úgy vagyok, hogy sokat gyilkolászok, ha megtelik a hátizsák akkor kirakom ami gyenge, vagy eladom, ha utamba kerül egy kereskedő. igazából annyi aranyad lesz már 40es szint környékén, hogy inkább elszórod amit találsz, mert nem éri meg visszamenni és eladni a városban.
ca-kat úgy lehet találni, hogy asszem ha keveset használsz, de sok olyan van nálad, akkor lehet olyat dob, amilyet használsz, vagy nem tudom hogy van pontosan. -
la1ce #7839 Oks, köszi szépen. Amugy tudom sokan kérdezik és elég hülye kérdés, de kiket érdemesebb gyilkolászni, hogy jobb tárgyakat találjak. Arra gondolok, hogy diablóban pl volt Pindleskin, na ő pl. kurva jókat dobott. Itt is vannak ilyenek? Vagy itt a sárkányok ilyenek? -
#7838 pontosan - dual wieldinggel sokkal gyorsabban sebzi az ellent mint eggyel, igaz így gyengébb kicsit. -
TGWH #7837 majd növekedni fog. amúgy a gyorsasága növekedett szerintem, nem? ha egy pengéje van, pl. 2 másodpercenként üt, ha két pengéje, akkor 1,5 másodpercenként csap. azért nem mindegy...
én úgy figyeltem meg, hogy két fegyverrel néha gyengébbet üt mind eggyel, így a dual wieldingit fejleszteni kell. utána már viszont jó lesz :D
kb. 20-30as szinten, (régen volt, már nem emlékszem rá hányas szintű voltam) már 4 oszlopba írta ki a számokat, amennyit sebzel ;) azért nem mindegy a gyorsaság :)
www.tgwhunter.extra.hu -n leírom majd ha lesz időm, de a fórum már megy. -
steweee #7836 nem igazán értem hogy miért nem növekszik meg a sebzése két fegyóval a kezében. ugyanakkorát üt mint eggyel, pedig van rakva a dual bladére. igaz csak 7 pont, de még csak kilences szintű vagyok -
TGWH #7835 ? pont hogy a dark elffel lehet a legpörgősebben ledarálni az ellent. jól mérgez, nagyokat üt. ha jól fejleszted, gyorsan kinyírja az ellenségeit. -
steweee #7834 na nekikezdtem megint, mert kíváncsi voltam a dark elfre. hát mit mondjak, nem rossz, de a vámpírnő és a szeráf után nem egy nagy durranás
a pörgős játékot szeretem, kombóban semmi extrát nem üt, bár jók a mozdulatai, könnyen sebződik. sztem a vámpírnő a legjobb, kezdek azzal megint egy újat -
TGWH #7833 Igen, ha vámpír vagy, nő sebzésed meg minden. fent, a Gyakran ismétlődő kérdések-re kattintva bejön egy oldal, ott van egy fórum, tettem be képet, hogy mennyivel erősebb vámpír formában.
a farkast cask egy kisebb csoport tudja megölni, ahogy a többi állatot is. annyira gyengék nekem, hogy néha vissza sem idézem őket. majd ha lesz sok ca-m, akkor feltápolom őket. -
la1ce #7832 okés, közben rájöttem, hogy csak egy kell, mert néggyel 212.5 s az újratöltődés xD xD Köszi a segítséget. És amugy 1gyel nem kell itóka sem, mert vámpír formában is, meg knight formában is beteszem a kombót és igy szépen töltődik visszafelé és kb. 1-2 ms kell amíg újra alakulhatok át. Igaz vámpírformában az adott fegyver sebzése és sebessége szerint nő a sebzés és a sebesség?
Nekem most a feltámasztott halál tetszik nagyon :) Jó kis skill, kicsit nekrós beütésű x) -
#7831 nekem nem sikerült boldogulnom a farkassal :D
mondjuk már elég régóta sacredeztem, mióta kipróbáltuk multiban, lanon, single-ben már nem olyan jó :D
most inkább diablozok. -
TGWH #7830 nem, csak egyet. hiszem csak egyszer kell átalakulnod, nem? csak sok sárga itóka kell.
a farkasnak van értelme. ha rendesen fejleszted, szétszedi a nálad pár szinttel magasabb elleneket is.
én most így állok vámpírügyileg:
farkas, + 9 denevér. szintet nem tudok, de nagyon jó így játszani. már csak egy íj kell a kezébe, és a távolabbi célpontokat is kijelölhetsz az állatoknak. -
la1ce #7829 Rendben köszi. Akkor 4 vámpírrá alakulást tegyek kombóba? igy érted? -
#7828 rakd be a vámpírrá alakulást kombóba. mire visszaalakulsz gyakorlatilag már alakulhatsz át újra :)
sztem a farkas hívásnak nincs értelme, néhány denevérnek annál inkább. -
la1ce #7827 Nekem így jobban tetszett. :) Esőnek én is úgy kezdtem a gladiátorral. Valakinek volt már vámpírnője? Most azzal kezdtem, nagyon jó vele a játék. A vámpírrá alakulás újratöltődését mivel lehet csökenteni? Jah és a farkas hívásának van lényege? Mert egy ütéssel leütik, ha fejlesztem akkor értelmesebb lesz ez a skill és nem lesz ilyen nyomi? -
TGWH #7826 én alapból silveren kezdem az alapjátékot. uw-t ugye nem lehet :D semmi nehézség nincs silveren, + még gyorsabban is fejlődsz. -
la1ce #7825 Rájöttem magamtól, már beugrott... :) Azért köszi mindenkinek! Meg van a bronz, most jöhet az ezüst! x)