Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Sõt, hogy pontos legyek: Hétfõn lesz elérhetõ az 1.7b patch. Lehet tesztelni és küldeni a bugreportokat 😊 Habár szvsz már ebben is lényegesen kevesebb bug lesz, mint az elõzõekben. Arról nem is beszélve, hogy elég sok minden át lett dolgozva a játékban.
Curtis
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
Bejelentették, hogy jövõ héten lesz elérhetõ az 1.7 beta patch. Ez a Network kód optimalizálása miatt kell és hogy minél több ember ráakadjon a bugokra, amiket még esetleg javítani kell. Erre rá kell számolni még 3 hetet és akkorra kijön a final. Lehet vágni a centit 😊
Curtis
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
merre találhatóak meg??
egyszer már leszedtem, de nem indult rendesen a játék, fekete képernyõnél kifagyott...
radeon9600-on, dx9.0b-vel.
köszi!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
amint leszedte egybol elindult😞
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
alapban rengetek bogár van benne és ez nem jó, meg ezt a GAMET nem ultrakirály játékkoszakalkotó dógnak szánták és még is jó vele játszani.
Ezt leszámítva el lehet vele tökölni, csak hangulat kell hozzá..
A diablo II még fél év után is tudott újat mutatni, jó játék lehetne ez is ha változatos küldetések lennének benne, a kasztok tényleg azt tudnák, ami le van írva, illetve vmi nagyon jó zene kéne hozzá sokkal több effekt és még sok minden, nah kifújtam a gõzt köszi a segítséget azért jó játékot nektek😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Figy ha pl nincs cdkulcs akkor a sacreddel nem lehet multizni sehogyan sem, nincs valami független szerver?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Jó sok játék bugos elsõre,de ennyire bugos gammával még nem találkoztam...
Ettõl függetlenül szép volt,meg jó volt,de még igazán finomítgathattak volna rajta 1-2 hónapot...
Így most jön a millió peccs....
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Nekem spec megvan eredetiben a Diabló,meg másoltan is. Az ég világon semmi különbség a 2 között,mindössze annyi,hogy az eredetivel tudsz zárt bneten játszani. Ezért kérdeztem,hogy itt mi a különbség,mert te ezt írtad: "És eredetivel pedig nagyon klassz a játék. Tök más fíling."
(szvsz a multin kívül tök ugyanannak kéne lennie...)
Én ezt ilyen kényszewr örvendezésnek érzem,hogy "nehogy má,ha én kifizettem ezért ennyi pénzet,nehogy ne legyen jobb,mint a másolt". Télleg azon kívül,hogy te tudsz neten nyomulni mi a különbség? (single gaméban?)
És eredetivel pedig nagyon klassz a játék. Tök más fíling. Hülyén hangzik de sokkal jobb vele játszani. és az 1.6 óta használom csak a mentort mert 2x a tp. Baromi jó.
Mennyivel jobb, illetve kevésbé bugos, mint a tört verzió?
Szal a kari nem az övé...
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]