8224
-
#5023 Az elso verziojat a valasznak inkabb toroltem, mert nem er annyit az egesz. Lehet hogy en vagyok picit turelmetlenebb az elmult idoben, de mar k**ra elegem van az idiota emberek idiota kerdeseibol. Akinek nem inge, nem veszi magara termeszetesen ;] -
#5022 nem erre a válaszra számítottam... -
#5021 Akkor add el az alairasban szereplo konfigot par ezerert, es vegyel a penzen kifestokonyvet vagy gumicukrot, mert az jobban illik hozzad... -
#5020 fogalmam sincs !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#5019 Na vajon mire...hmhm... -
#5018 MIre jó ez a patch ??? -
#5017 Ok köszi. Majd megteszem. -
#5016 Talan a HFS foruman kerdezd meg magatol a serveradmintol, Flextol. Gyorsabb es biztosabb a valasz, mint itt talalgatni. -
#5015 nemtom, nem multizok -
#5014 Landor amúgy megy? Vagy csak nekem nem akarja elérni a szervert: -
#5013 nincs -
#5012 Ha van 1.7 creck akor semi akadálya,csak kérdés hogy van e é? -
#5011 Működik az 1.7 kalóz verzióval és ha igen mi a trükkje?
thanx -
#5010 Csak azért, mert nekem nem találja a szervert... -
#5009 miért? lemaradtam valamiről? -
#5008 Umm. Landoron már 1.7-van? -
#5007 mi? -
#5006 Bator dolog erre igy nyiltan rakerdezni... -
#5005 öööö de hol és minek? -
neonx #5004 Láttam hogy valakinek sárga színű volt a neve hogy csinálta arra vagyok kíváncsi meg láttam lilát is -
#5003 Felek a valasztol, de azert megkerdezem...
..miert kell a te karaktered nevet szinesen leirni?! -
neonx #5002 szinesen hogy irom le a karim nevét??? -
Zsoldos #5001 Hogy szivtal az elffel? A battle fog miatt sebezhetetlen :) (kiveve a lovasok, de arra ott a cobra es szinten ugyanott tartunk)
Es mire kell a lo? -
#5000 Rengeteg javítás, változtatás van benne, a readme-jéhez is kell vagy egy óra elolvasni... -
freelancer #4999 patch 1.7 final -
#4998 Hi! honnan lehet letolteni a vegleges 1.7-est? es ez az "f" verzio csak a multiban javit? vagy a szoloban is javit valamit? -
#4997 SZólj 77 es szinten akkor már brutal leszel, akármit felylesztessz!! TApasztalat: el ne felejts a lovakatskillt bérakni, én elfelejtettem 60 asszint után aztán meg szívtam,,, nekem is volt Brutal77 es vagy mitomén hagyas battlemagém de már nemtom mi toott! Csak arra emléxem hogy az előző sötételfemmel mexívtam :( -
neonx #4996 Srácok segitsetek egy Brutal HARCI MAGUST akarok csinálni de nem tudom mit kell ( skill,stat ponokat)felraknik segitsetek??? Köszi -
#4995 Vegre mar. Tegnap mar felmentem bnetre hentelni, mert hianyzott egy kis apritas, de igy valtozott a helyzet. Reszemrol koszi a hirt. -
#4994 végre...
bár én már befejeztem a játékot, de úgyis majd megint nekiülök... -
freelancer #4993
Patch 1.7 Final 16.09.2004
Hello Sacred Fans
The moment you have all been waiting for is finally upon us. Sacred 1.7 Final is now officially released.
The Lobby is now updated to version 1.7f. To play Sacred multiplayer online you will need to download and install the 1.7 patch first.
-
Jana6 #4992 kinek hanyas karaktere van, természetesen aki még játékban van, ahhoz szól a kérdés.. -
#4991 Már nem emléxem mi volt ott, kb 1 hónapja befejeztem a játékot. -
#4990 Ott ahol meghalt Wilbur ???? -
#4989 Másnak nem volt ilyen problémája?? -
#4988 A bal oldalon levő teleporttól tudsz felfelé menni. -
#4987 Valaki betudná jelölni a feladathoz vezető utat ?!
-
#4986 Akkor adja magat a dolog - probalgasd mas detonatorokkal. Vannak esetek es konfigok, amelyeknel egyes detonatorok gondot okoznak. -
Braveheart #4985 már leteszteltem mindent... az új proci sincs húzva. Sztem vmi driver gond lehet. Érdekes azóta fagy néhány játék mióta az új 61.77-es detonátor van fent. a WinXPHome-ot pedig lecserétlem Pro-ra. -
Gear #4984 Mert ha az összes játék kifagy akkor van vmi gond a new hardwerral! Tesztelgess le szépen mindent, nézd át a beállításokat.Ez alapján HW gondod van.