8224
  • Gear
    első nehezen hozzáférhető inf
    és a második kb a lap közepén.

Egy jótanács . Ha már egyszer van interneted próbáld meg használni is.
  • bld
  • Outlander
    koczkás zászló: az adott területhez(város, falu, akármi) kapcsolódó összes küldetés teljesítve
  • PiszkosFred
    Leintették a futamot ;]
  • erdeielf
    valaki meg tudná mondani, mit jelentenek térképen megjelenő kockás zászlők?
    előre is kösz
  • bld
    és mit lehet még tudni erről a kieg lemezről?
  • PiszkosFred
    Hat varj picit meg vele, lesznek itt meg jo dolgok. A HW egyebkent okt15ot emleget, de a hivatalos odlalon 29 van. Meglatjuk. Lassan le kell venni a polcrol a jatekot, es ujra csapkodni parat.. ;]
  • ollie
    Jah, ez lesz ingyen letölthető ugye? (már akinek megvan az alap)

Lehet, hogy mégsem kéne eladnom a játékot?
  • PiszkosFred
    Sacred PLUS
    Retail Version available 29th October 2004

• PiszkosFred
    Lesz. okt29.
  • ollie
    Volt ilyen ellenfél?
  • shaba23 #5052
    És a többi kép
  • shaba23 #5051
  • bld
    inkább gyűrűket meg amuletteket rakj bele az sokkal durvább főleg ha két vagy több lyuk van
  • ollie
    Szerintem a fenti linken találsz térkpeket is...
  • PiszkosFred
    Kovács?
  • zord
    kicsit kihalt a fórum :(

kérdés: a nyereg, amibe lehet követ tenni, abba ki tud követ tenni, mert én nem. :(

(1.66c cracked patch-csal)
  • steweee
    senki ? :(
  • steweee
    be tudná vki linkelni a térképeket. nekem megsérültek a filék
    sacred-map-hoehlen
    sacred-map-klein
  • PiszkosFred
    Ez talan igaz, talan nem, az ido eldonti. De nezzuk a sacredet. Mire sikerult az adott peccshez krekket gyartani, mar kinnvolt a kovetkezo peccs. Igy akik megvettek, es akik letoltottek, ritkan ertek utol magukat. Es szerintem ez lesz az 1.7nel is. De ezek a mostani vedelmek lenyegesen megnehezitik a krekk keszitok dolgat, csak figyelni kell a forumokat, es a soksok nyavajgast a mukodo krekkek linkeert. ;]
  • bld
    hááát sztem olyan játék nem lesz(legalábbis remélem:) soha amilyet nem lehet feltörni, ha lenne rá tuti módszer akkor arra sztem már rá jöttek volna az utóbbi mondjuk 5-10 évben
  • Tetsuo
    ehh
  • TopGun
    Irtam privit neked most! olvasd el legyszives.
  • ollie
    Ami azt illeti van olyan játék, mely már fél éve forgalomban van, és még mindig nem tudták feltörni a védelmét. Jó hír (bár sokaknak rossz), hogy egyre jobbak a védelmek.
  • PiszkosFred
    Ha az elejetol fogva figyelted volna a Sacred peccseket es hozza a krekkeket, akkor tudnad hogy ez most nem egy altalanos eset. Vannak modszerek, amelyekkel athidalhato a problema, de az igazi ertelemben vett krekk nem letezik. Meg nem.
  • Tetsuo
    Mérne lenne? Nem értelek.
    1. úgy nem lehet megírni hogy nem lehet feltörni.
    2. sok államban legális másolatot készítened, s azt használni.
    3. a neten (szinte) minden játéknak van fenn crackje.
  • Tetsuo
    Nálam pedig az van hogy ha átmegyek egy kapun akkor 10ből 7szer a lenti szigetre dob ki a gém. S eddig ezt a problmát senkitől nem hallottam..
  • bld
    amúgy ez a katonás-vizes probléma csak a nme eredeti játék esetén jön be? tudom h kicsit hüje kérdés csak azért mert nekm biztos h nm redeti van és nm jelentkezett ilyen probléma, havernál pedig ugyanez a verzió eljátszotta és érdekelne h miért
  • PiszkosFred
    Mar pedig tobb mint valoszinu hogy nem lesz.
  • Tetsuo
    olyan nincsö
  • ollie
    Szerintem nem is lesz működő crack...
  • Seth
    -nope
  • EOX
    Az 1.7-es verzióhoz van már crack?
  • FireStorm
    Hello! Tud valaki hozza cracket???
  • Tetsuo
    Hát kapcsold be a monitort!
    :)
    (Bővebb leírás, konfig, opsys, lehet h az introhoz kell codec, van egyáltalán 9es DXed, legújabb driverek, patch fenn van?)
  • csemete
    Hahoo mindenki hellooo help plz nem megy az ujonnan vett Sacred game sötét marad a képernyö vajh mér'???HELP
  • Tetsuo
    Azé Norbinak áruljuk L hogy e patch nélkül kibsztt bugos a játék..
  • PiszkosFred
    No ne OFFoljuk szet a topikot - megha nem is porog annyira mostansag - en voltam kicsit ingerult a hetvegen (prviat okok miatt). Altalaban nem erdekelnek az ilyen kommentek, de most muszaj volt ;] Sorry mindenkitol.
  • Gear
    Akkor neigen fórumozz mert ez vele jár. Át kell siklani felette(idiota emberek idiota kerdeseibol) különben csak feleslegesen idegeled magad :P.
  • TopGun
    Koszi! megnezem!