Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem vagyok egy magamutogató típus :)
N0 TXT TLK PLZ!4!
Noodlee: a logora gondolsz a topikcim alatt?
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Csináltam egy saját fórumot, és szeretnék felülre én is valami ilyet, mint ami itt van, de nem tom hogy oldhatnám meg.
PLZ valaki.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Ujra kezdtem silveren es talaltam egy gyurut, ami a szarnyamba tetettem es 2-t ad a trade-hez, csak nem tudom, hogy van-e hatasa 31. szinten? nagyon elvezem most a jatekot,mert tobb mint 20% eselyes split cumom van es igy nagyon gyorsan tudok haladni, kb fel ora alatt leptem 5 szintet! :))
http://www.sacred-map.de.vu/
N0 TXT TLK PLZ!4!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Én olyan játékért hajlandó vagyok fizetni,ami hosszabb idõre leköt.Ez nem. Ezért van eredetio Diablom,illetve eredeti Half-Life-om is (CS miatt)
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Egy olyan CD1-re van szükség, ami tartalmazza az RMPS adatokat. A CloneCD verzió ilyen, le kell szedni az eMule-ról, vagy valahonnan. Ez biztosan (!) mûködik. De létezik egy VOB Patch a Deviance verzió 1.CD-jéhez. (50 MB) Ennek mûködése bizonytalan. Vagy jó, vagy nem, mint a mesében. (A patchelés mûvelete le van írva a ZIP-ben) Ha megvan valamelyik, ki kell írni CD-re Alcohol 120%-al. (VOB ProtectCD V5 profilt kell választani). Ezután Alcohol UNINSTALL (!) Fontos. DaemonTools és DaemonScript telepít. DaemonTools-ban tiltsunk le minden virtuális meghajtót. A Notepadba másoljuk be:
Version|1.5.3|2|
RunApp|C:\Jatekok\Sacred\sacred.exe||C:\Jatekok\Sacred|
Delay|500|
Emulations|0x0000001F|0x00000008|
Delay|500|
Emulations|0x0000001F|0x00000008|
Delay|500|
...stb...
Az Emulatios...Delay sorokat ismételgessük még vagy 100-szor (!) (Összességében 20-30 másodpercen keresztül fusson a script). a C:\Jatekok\Sacred\ helyére értelemszerûen azt az útvonalat írjuk, ami a saját gépünkön van. (Ez a script fogja indítani a Sacred-et). Mentsük el a fájlt "Sacred.DaemonScript" néven bárhová. A scriptre azért van szükség, mert a Sacred többször is letiltja az RMPS emulációt a DaemonTools-ban, ez a script pedig minden 500-adik millisecundumban újraaktiválja azt. Indítsuk a scriptet. Az óra mellett villog egy zöld kis fej, ami jelszi, hogy fut a script. Ha túl hamar megáll, az nem jó. Ha nem indul a progi, a Delay|500| -at írjuk át 400-ra, vagy 300-ra. Ha így sem indul, próbáld meg egy másik CD meghajtóban. DVD-ben nem mindig mûködik. A legjobb azonban a CloneCD változat.
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerûbb TeamSpeak szervere
\"Van e élet a halál elõtt?\" -egy nekromanta
A régi karaktereket át lehet hozni minden esetben, kivéve egyet: zárt MP az új 1.7-es lobby-val. Ebben az esetben kell csak újat kezdeni. Az 1.7 beta-ból TÖBB, MINT VALÓSZÍNÛ, hogy tovább lehet vinni a karaktert, ez még nincs eldöntve, a patch alakulásától függ. A hivatalos infók szerint csütörtökig 100%, hogy megjelenik a peccs. Amúgy ha valaki jobban utánanéz, nem kell a stuffhoz krekk, mindegy milyen verzió. Megy az anélkül is :)
ez most valós?
ill.
ha kijön az 1.7 béta és itt kezedek egy karit akkor ezt tudom majd használni az 1.7 final-ba?
thx elõre is.
AmdPower
Még nem tölthetõ. Majd szólunk :)

...
A Cél szentesíti az eszközt, akkor visszatérve azok a lámák......
Megnyugodhatsz mostmár Sacred a Téma és nincs vita.Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Nem tudja esetleg valaki, hogy a CloneCD-s verzió fent van-e valamelyik SMS oldalon? Thx.
War. War never changes.
Ui.: Akkor innentõl ujra sacred.
Az en olvasatomban mindenki azt csinal amit akar, semmi kozom hozza. Majd egyszer esetleg lesz valaki, aki odaall ele, akinnek el kell majd szamolnia a warez cuccokkal. Akkor majd magyarazkodhat, de nem az en gondom, sot, mint irtam semmi kozom hozza. Viszont nem szeretem ha valaki egy csiga iqjaval rendelkezik, es ezt be is bizonyitja egyes kommentjeiben. Ennyi. Reszemrol a tema lezarva, nem a warezrol szolt a gondolatmenetem, hanem arrol a szepseges fel mondatrol, amit leirt a kollega Ollie-nak.
ON
ui: mit kell csinalni a sivatagban azzal a szerencsetlen emberkevel?!?!

Sajnos ami az emberek elveire van bízva akár szándékosan akár nem, soha sem lesz egyformán és jogosan kezelve, márpedig, aki letöltésre ajánl fel szoftvert(illegálisan) az megadja a lehetõséget az elv szerinti döntésre, ami vagy az hogy "letöltöm", vagy az hogy n"em töltöm, inkább megveszem", és országunkban inkább elõbbi a jellemzõ, fõleg amíg az illetékesek nem tudják ezt sikeresen megakadályozni technikai vagy pénzügyi okok miatt..
\"Van e élet a halál elõtt?\" -egy nekromanta
Tévedésben vagy, mert nincs ingyen, csak te elveszed.
(PiszkosFred ez most nem neked szólt, csak a legelsõ mondat)
Én sem vitanyitóként léptem fel, csak ez a mai magyar helyzet sajna.
Sok ember (köztük én is) nem csak játékokra akar költeni, de "megvizsgálná" az újdonságokat, aztán késõbb ki tudja, mi lesz!
peace& respect.
"Azért mert te ilyen lémer vagy és ilyenekre költesz az a te bajod,..." - nekem ez a mondat szúrt szemet. Nem akarok és nem is volt szándékom "warez kontra eredeti" vitát csiholni. Nekem ez a fél mondat, ebben a stílusban szúrt szemet.
azért ha kijön havi 4-5 játék, ami igencsak kellemes, nehogy már jóformán erre keressen az ember.
Mellesleg nem egy játékot a warez letöltése után vettem meg jómagam is, mert egy demó kissé kevés a teljes véleményalkotáshoz részemrõl.
ON:
lámázni,egyéb hülyeséget írni ezekre felesleges...
Azért "lémer" mert megvesz pár játékot a boltból? Félelmetes, gratulálok öregem eheh, ezt az indoklást felírom a lol.txtbe, köszönöm.
Egyébként meg igazad van. Letöltött warez tökéletes, ki fene törõdik olyannal, mint a krekkek késése okozta peccselési késedelmek, az aktuális elrontott krekkek, melyek miatt a game játszhatósága romlik egy-két esetben, folyamatosan deamon es alcohol problemak, állandó hiszti és nyavajgás a bugok miatt, mert 1-2 verzióval mindig le vagy maradva a peccsek terén, stb..
ui: és ezután még olliet "lémer"-ezed le, te, aki erre a sacredra élbõl rámondta hogy rpg? No sebaj, biztos igazad van eheh...
ON
Azért mert te ilyen lémer vagy és ilyenekre költesz az a te bajod, gondolom az xp-ért is kiadtál egy rakat pénzt, lehet, hogy szopat a game, de ingyen, szóval innen kezdve nem nagy veszteség érte, kár lett volna ezért pénzt kidobni:)
Egyébként dicséretes, hogy veszel eredeti progikat, de ez nem az az ország, ahol az emberek többsége megteheti, az veszi meg eredetiben, akinek bejön a game vagy, akinek van rá pénze és ha netán nincs azért nem kell szapulni a másikat:)
Tudom most jön az, akkor ne játszunk vele ne vegyünk gépet, ha nem telik softverre, de könyörgöm, mért ne ha ingyen van:)

Anti-gazdálkodók közül valaki tudna tippet adni erre??!
köszi.