8224
-
Gear #5063 első nehezen hozzáférhető inf
és a második kb a lap közepén.
Egy jótanács . Ha már egyszer van interneted próbáld meg használni is. -
#5062 -
#5061 koczkás zászló: az adott területhez(város, falu, akármi) kapcsolódó összes küldetés teljesítve -
#5060 Leintették a futamot ;] -
erdeielf #5059 valaki meg tudná mondani, mit jelentenek térképen megjelenő kockás zászlők?
előre is kösz -
#5058 és mit lehet még tudni erről a kieg lemezről? -
#5057 Hat varj picit meg vele, lesznek itt meg jo dolgok. A HW egyebkent okt15ot emleget, de a hivatalos odlalon 29 van. Meglatjuk. Lassan le kell venni a polcrol a jatekot, es ujra csapkodni parat.. ;] -
#5056 Jah, ez lesz ingyen letölthető ugye? (már akinek megvan az alap)
Lehet, hogy mégsem kéne eladnom a játékot? -
#5055 Sacred PLUS
Retail Version available 29th October 2004
-
#5054 Lesz. okt29. -
#5053 Volt ilyen ellenfél? -
#5052 És a többi kép -
#5051 -
#5050 inkább gyűrűket meg amuletteket rakj bele az sokkal durvább főleg ha két vagy több lyuk van -
#5049 Szerintem a fenti linken találsz térkpeket is... -
#5048 Kovács? -
zord #5047 kicsit kihalt a fórum :(
kérdés: a nyereg, amibe lehet követ tenni, abba ki tud követ tenni, mert én nem. :(
(1.66c cracked patch-csal) -
steweee #5046 senki ? :( -
steweee #5045 be tudná vki linkelni a térképeket. nekem megsérültek a filék
sacred-map-hoehlen
sacred-map-klein -
#5044 Ez talan igaz, talan nem, az ido eldonti. De nezzuk a sacredet. Mire sikerult az adott peccshez krekket gyartani, mar kinnvolt a kovetkezo peccs. Igy akik megvettek, es akik letoltottek, ritkan ertek utol magukat. Es szerintem ez lesz az 1.7nel is. De ezek a mostani vedelmek lenyegesen megnehezitik a krekk keszitok dolgat, csak figyelni kell a forumokat, es a soksok nyavajgast a mukodo krekkek linkeert. ;] -
#5043 hááát sztem olyan játék nem lesz(legalábbis remélem:) soha amilyet nem lehet feltörni, ha lenne rá tuti módszer akkor arra sztem már rá jöttek volna az utóbbi mondjuk 5-10 évben -
#5042 ehh -
#5041 Irtam privit neked most! olvasd el legyszives. -
#5040 Ami azt illeti van olyan játék, mely már fél éve forgalomban van, és még mindig nem tudták feltörni a védelmét. Jó hír (bár sokaknak rossz), hogy egyre jobbak a védelmek. -
#5039 Ha az elejetol fogva figyelted volna a Sacred peccseket es hozza a krekkeket, akkor tudnad hogy ez most nem egy altalanos eset. Vannak modszerek, amelyekkel athidalhato a problema, de az igazi ertelemben vett krekk nem letezik. Meg nem. -
#5038 Mérne lenne? Nem értelek.
1. úgy nem lehet megírni hogy nem lehet feltörni.
2. sok államban legális másolatot készítened, s azt használni.
3. a neten (szinte) minden játéknak van fenn crackje.
-
#5037 Nálam pedig az van hogy ha átmegyek egy kapun akkor 10ből 7szer a lenti szigetre dob ki a gém. S eddig ezt a problmát senkitől nem hallottam.. -
#5036 amúgy ez a katonás-vizes probléma csak a nme eredeti játék esetén jön be? tudom h kicsit hüje kérdés csak azért mert nekm biztos h nm redeti van és nm jelentkezett ilyen probléma, havernál pedig ugyanez a verzió eljátszotta és érdekelne h miért -
#5035 Mar pedig tobb mint valoszinu hogy nem lesz. -
#5034 olyan nincsö -
#5033 Szerintem nem is lesz működő crack... -
#5032 -nope -
#5031 Az 1.7-es verzióhoz van már crack? -
FireStorm #5030 Hello! Tud valaki hozza cracket??? -
#5029 Hát kapcsold be a monitort!
:)
(Bővebb leírás, konfig, opsys, lehet h az introhoz kell codec, van egyáltalán 9es DXed, legújabb driverek, patch fenn van?) -
csemete #5028 Hahoo mindenki hellooo help plz nem megy az ujonnan vett Sacred game sötét marad a képernyö vajh mér'???HELP -
#5027 Azé Norbinak áruljuk L hogy e patch nélkül kibsztt bugos a játék.. -
#5026 No ne OFFoljuk szet a topikot - megha nem is porog annyira mostansag - en voltam kicsit ingerult a hetvegen (prviat okok miatt). Altalaban nem erdekelnek az ilyen kommentek, de most muszaj volt ;] Sorry mindenkitol. -
Gear #5025 Akkor neigen fórumozz mert ez vele jár. Át kell siklani felette(idiota emberek idiota kerdeseibol) különben csak feleslegesen idegeled magad :P. -
#5024 Koszi! megnezem!