8224
-
Zolee kir #7984 megvan.DE most jáccotam csomot neten és most meg nem engedi h belépjek azt irja ki h Ip:Cannot Connect:S:S -
Zolee kir #7983 Üdv!!Ha vki tudja h kell internetes játékra regelni és hogy tudok jáccani pls. irjon vissza v. vegyen fel msn-en [email protected] lenne.Köszönöm -
demon hunter #7982 de az nem jó mert nem kombatibilis a Gamestar-os al márt voltam ott sokszor. -
Freeda Krueger #7981 Sacred magyarositás elérhető a magyarositás.hu- n. -
demon hunter #7980 és azt tudja valaki hogy Gamestaroshoz hol lehet magyarítást szerezni -
demon hunter #7979 ok -
Freeda Krueger #7978 A sacred után játszódik időben
Az UW ben gyakorlatilag nincs emberi ellenfél,szörnyek,démonok,stb.
Más világ szó szerint,kicsit nehezeb is.
De megtalálhatod a saját sirodat is :) -
demon hunter #7977 amúgy a sacred miben különbözik az unde4rwordtól -
demon hunter #7976 de a Gamestaros sacrednek nem tudja valaki megmondani hogy hol van a cd kulcsa????
k**vára akarok már multizni
az egyjátékos egy kicsit már uncsi -
demon hunter #7975 aha -
Freeda Krueger #7974 Ha csak az Underworld öt keresed,akkor szerintem már csak belebotlással valamelyik üzletben.
Rémlik hogy a Saturn ban láttam egy két hete. -
#7973 A CD Galaxisban és az 576-ban is megveheted. Amúgy házhoz is szállítják ha megrendeled. Jobban járnál, ha a Sacred Goldot vennéd meg, az tartalmazza mind két játékot akkor a Sacred plust 8ami újabb cuccokat ad stb..), meg asszem van egy patch is az Underworldhoz. -
demon hunter #7972 ja és valaki megtudja mondani hogy hol lehet sacred underworld-ot venni mert hiába nézem a neten nemtalálom -
demon hunter #7971 hali
valaki meg tudja mondani hogy a Gamestar-os sacrednek hol a cd-kulcsa??????????megköszönném -
#7970 menny vissza ahol vetted és csapj az asztalra.. az hozzá jár -
Zolee kir #7969 Uhh.-.-*Akor nem tud vki eljuttatni hozzám egyet nagyon kéne pls. pls. -
#7968 hát ez gáz, mert két matricának kéne lennie a DVD tokban. Egyik az alap, másik a Gold. Reklamálj ezerrel -
Zolee kir #7967 Hello Mindenkinek!!Nekem az a problémám h megvettem a Gold csomagot és ha interneten akarok jáccani akkor kér egy bizonyos Sacred Underworld cd key-t ami nincs benne a csomagban bárhol is kerestem pls. vki segítsen ha tud. Előre is köszönet -
TGWH #7966 Ha bent van a hátizsákodban, akkor láthatod a perpill használt felszerelésednél, hogy a bal felső sarokban van egy ikon. Rákattintasz, kiírja a szobrokat, és ha mind megvan, akkor kapsz egy szép kis tulajdonságot. -
DeDy #7965 Hi.
Találtam egy szeráf szobrot, semmi tulajdonságot nem ad leírása annyi hogy kb 300 aranyat ér és 1es szint szükséges hozzá. Mire jó ez a szobor? -
TGWH #7964 Most nem tudom pontosan, de nem próbáltad ki? Rákatt a nyílt netre, ha be lehet tölteni karit akkor ott lesz a gomb, ha nem lehet, akkor meg gondolom nem lehet. Nem biztos, de mint ha úgy emlékeznék hogy egyik fajtánál csak egyes szintről lehet indulni.
Egy kis segítség: ::itt nézd meg:: -
Freeda Krueger #7963 üdv.
Ha multizni szeretnék hogyan lehet belobbyzni a figurát a nyilt netre?ű
Remélem érthetően fogalmaztam meg a kérdést. -
TGWH #7962 Nemtom, nekem nem nagyon volt baj vele. Hagyjátok a fenébe, és multizzatok open vagy closed szerveren. Ha ő csinálja a szervert, akkor mindent beállít, majd belép, és utána lépsz be te, asszem így van. Van egy gameserver.exe ahova telepítettétek, vagy v.mi ilyesmi, ott állítsátok be először, nem lépjetek ki, majd próbáljátok meg úgy. Tálcára gyakran tegyétek le, lehet hogy a tűzfal a játék vagy a szerver indítása után dob ki egy engedélyezed-e üzenetet. -
#7961 hali
valaki tud segiteni nekem ?
a probléma az hogy hamachin akarunk játszani haverral, de az istennek se megy.. ha én csinálok akkor én be tok lépni szerverre de ö mégcsak nem is látja, és ugyanez forditva.. hamachin pingelni tudjuk egymást.
mindketten router mögött vagyunk..
plz help mermá kettévágom :@ -
TGWH #7960 Hát ha ott elakadsz, akkor már gond lehet. Bár nem írtál túl sokat, de sztem egy lehetséges megoldás lehet; túl gyenge a karakter. -
#7959 Hi
Még most kezdtem el játszani a játékkal és nem tudom sehogy se elintézni azt az izomagyú bikát, aki nem messze portyázik a hídtól, mikor elhagyom Széphalmot. Valami Minotaurusz a neve. Egyébként a Gladiátorral vagyok és ráadásul alaposan feltápolva mentem neki a legmagasabb sebzésű fegyverrel, de azonnal leüt. Alig megyek a közelébe 1 másodperc alatt megborít. Sokszor próbálkoztam, de nem megyek semmire. Igaz elkerülhetném, de nem akarom, mert ez az első komolyabb monszta, és hátha eldob egy rúnát, vagy valami fontos tárgyat, vagy felszerelést. Nem igaz hogy nem tudok elintézni egy ilyen debil szörnyet. -
TGWH #7958 Igen, de ha nincs kellően magas szinten az aura, akkor nem ér semmit. Én pl. az erős ütésekre gyúrtam, de azok nem érnek sokat. Wood elffel meg eléggé meg lehet szenvedni, legalábbis szerintem. Nem a legkönnyebb fokozaton, ahogy szoktam, és máris nehezebb kinyírni a sárkányt ugyan olyan szinten, mint pl. egy mágussal. Itt a ca-k jelentenek sokat, úgy tűnik én rosszul választottam ki őket a két karinál. Vagy egyszerűen túl alacsony szinten mentem harcolni. Vagy a mágusom volt piszok erős :D -
eXequtoR #7957 Üdv. Van még esetleg olyan, aki online tolja a gamet? Kéne egy trade server ahol pakolgatnám a cuccokat. ty.
TGMH: a Glad gyenge? semmit nem kell vele csinálni csak mész előre és az aura kinyír mindenkit. Leg easy-bb class. Wood elfet nem tudom miért nem említed, hiszen ahhoz hozzá sem érnek ( lvl 143-on 0 halál ).
-
TGWH #7956 Bármelyik karakterrel végig lehet vinni, attól hogy szeráfot írsz, nekem még akkor is a mágus a legerősebb karakter. Persze a mágiaelszívó ugráló növényekre már vigyázni kell... A gladiátor szerintem gyenge, mert fizikai sebzéssel semmire sem mész. A sötét elf, szeráf, törp, vámpír mind méreggel, mágiával, tűzzel támad, azokkal sokkal könnyebb játszani, mert a legtöbb ellenfél a fizikai támadásokkal szembeni ellenállással rendelkezik, vagy abból van neki a legtöbb. -
biroszi #7955 Esetleg a szeráf??
De kössz a tippet
szeráffal csinálom most és most kell mennem VArjú micsodába
-
TGWH #7954 Üdv, szerintem teljesen mindegy. Ha kezdő vagy, akkor csak az a fontos, hogy bronze fokozaton kezd, max nagyon könnyű lesz a végére. Amúgy sztem egyértelműen a mágus a legerősebb (persze csak ha jól fejleszted).
vyrn, fogalmam sincs, nekem mindig sikerül. Talán telepítsd újra a játékot, vagy kezd elölről, nem kéne ilyet csinálnia. -
biroszi #7953 Sziasztok, meik kasztal a legérdemesebb elkezdeni?
-
vyrn #7952 Sziasztok! Következő a problémám: megcsináltam silver fokozatban a játékot sinlge playerben, azaz kinyírtam az underworld főellenégét. Kiírta, hogy vége a játéknak és mentsek, eddig minden OK. Azt viszont nem értem, hogy miért nem tudom goldban elindítani a karakteremet. 56. szintű. Talán kevés lenne? Bár azt, hallottam, hogy ez csak multiban számít. Kérlek segítsetek! -
#7951 tudom nem segitek a hszemmel, de ha az elejen meghalsz, akkor mi lesz kesobb??? mivel probalkozol? esetleg ha leirod, segithetnenk ;) -
#7950 Hali. Meg van a játék, magyar. Nem tudok tovább jutni már az elején, mert állandóan megölnek. Amíg azt a részt tovább nem viszem, addig szeretnék sérthetetlenség kódot használni. Cheatland-be, találtam is, de ott olyat írnak hogy-idézem-: "indítsd a játékot a /cheat paraméterrel (más forrás szerint /cheats=1 paraméterrel)
és játék közben a ~ lenyomása után a konzolba írd be a kódokat."
Na én ott akadtam meg, hogy hogy kell azzal /cheat paraméterrel indítani a játékot? a konzol előhívás gondolom a 0-val történik. De hogy kell úgy indítani? Próbáltam úgy hogy: játék ikonra jobb klikk,-tulajdonságok, és ott a "cél" sornál, beírni. De akkor hogy csinálom nem sikerül. Próbáltam úgy hogy: az exe után a " jelet kitörlöm, azt utána írom a /cheat-et, úgy nem jó. Próbáltam úgyhogy exenél kitörlöm a " jelet utánna írom a /cheat-et, majd azután rakok " jelet. Úgyse jó. Akkor úgy is néztem hogy, az exenél meghagyom a " jelet, nyomok egy szóközt, és úgy írom a /cheat-et. Úgyse jó. Sehogyse jó neki. Segítsetek,köszi. -
#7949 már megvolt Lammerfivér , godoltam fő a változatosság :D -
#7948 Frosztmezster... told vegig angolul... es raadasul nem lesz bugos sem a gamez :p -
#7947 Hell!
Lenne egy olyan kérdésem , hogy angolul szépen megy a játék , viszont ha felteszem a magyarosítást , akkor betöltés után elfeketedik a kép és semmi , meghal. Tud valaki gyógyszert erre? Sima Sacred , 1.5 peccsel.
Előre is thx. -
TGWH #7946 Akkor írj a hivatalos fórumra, sacred2.com-ról elérhető, és ott majd megmondják mi a baj, talán küldenek egy új cd kulcsot is. asszem egy regisztrációs bekezdést is kell küldened, de majd megmondják hogy hogyan csináld. bátran írj a fórumra, biztos hogy tudnak segíteni, és hamar is válaszolnak, max egy napon belül, mert sokszor fentvannak. -
#7945 Köszi, de sajna nem felcseréltem.....
Van az alapjátékom, meg a UW , mind2-ben van 1-1 cd-key!bár próbáltam már felcserélve is ugysem müködött!:S
Mindegy...marad a single ,ugyis hamarosan beszerzek egy x360-at......
Azért köszi!:D