8224
  • KaKAo
    1.beállítod opciók->emulációban RPMS-t
    2.aztán kiírod fake CD-t
    3.mountolod az 1-s cd-t (nem a fake cd-t)

nekem 2 különböző gépen működött
  • TopGun
    KOMOLY?? ezt nem is probaltam meg eddig! :(( a virtualis cd-st! es miutan beallitottam az RPMS-t utana irjam ki ugye?
  • KaKAo
    Ez 1 elég fontos része a fake cd beüzemelésének :
    Alcohol beállítása :
    *Go to file->options->emulation and tick the RMPS

+ mondjuk daemon-tools-l vagy az alcohol virtuális cd meghajtójába legyen benne a sacred 1-s cd-je NEM a fake.
  • Gear
    JólPld itt is!
  • TopGun
    Gondolhatod, hogy mindent megprobaltam, de nem mukodik semmivel sem! :(( olvasoval, iroval, mindenkivel megprobaltam beolvastatni, de sehogy sem mukodik.
  • PiszkosFred
    Irta itt par emberke, hogy valahogy megbuvoltek a jatekot, es megy nekik 1.7essel is. Kerdezz ra, hatha segit valamelyik. Egyebkent meg ha jol lattam, mar csak 5k a jatek... ;]
  • izem
    Szia
    Sajna nem eredeti gamém van.Igy csak az 1.66-ost tudom.
    És ezért keresem a SacredCD1.exe filét.
    izem
  • PiszkosFred
    Tedd fel az 1.7es peccset, es mindjart nem annyira bugos mint volt megjeleneskor. Mar ez is valami ;]
  • izem
    Nagyon jo a game.
    Csak kicsit bugos.Én ennél bugosabb gamét még nem láttam.
    Pedig már jo pár éve játszok.
  • BigPunisher
    Holla hardcore arcok!
    Én csak egy két észrevétellel emelném a forum hangulatát!
    Anno én még Dio1-2-ben éltem ki magam, de ez a játék is nagyon ott van a szeren, sőt játszhatóság szempontjából azt is meg merném kockáztatni, h. üti a Diablo-t. Amit viszont egy kicsit elhanyagoltak, az a történet és az átvezető animok! Hiába a Blizzard az Blizzard, de ezt inkább egy másik forumba irom majd le!

Jok ezek a forumok, sok segitseget lehet talalni, pl. a szomjazo katonara:) a magyar fan-site is qrva jo!!
    Mindenkinek jo jatekot kivanok, a hardcore embereknek friss levegot:)..
    vazze elkepeszto milyen arcok toljak itt...megnezetem nehany targyat aztan kifekudtem a 22-es szintu Battle mage-mel együtt.....de hat minden ilyen jatekban et motivalja az embereket...

pax
  • izem
    Sziasztok
    Hol találhato a SacredCD1.exe, mert azok a linkek amik itt vannak a forumon nem jók.
    Köszi
    izem
  • DrGreen
    Sziasztok. Legyen már valaki olyan jó, és tegye már fel a SacredCD1.exe-ét a www.yousendit.com -ra. (Egy frankó kis fájl küldözgető szolgáltatás, egészen 1 gigáig ;) )
    Csak nevezd át valami másra! a.rar, vagy mittomén!
    Erre az emilre jöhet a cím: [email protected]
    Köszönet és hála előre is!
  • Clement
    Sziasztok!
    Multiplayerben a barátom elfelejtette a jelszavát,ilyenkor mi a teendő?Kihez lehet fordulni? Légyszíves válaszoljatok!Előre is köszi!
  • vytraas
    Sziasztok srácok! Nem tudna valaki nyomni egy linket a Fake CD1-hez? Mert az #5096-ban közölt nekem egyáltalán nem akar működni. Előre is köszi...
  • PiszkosFred
    Ket katona haldoklik akivel talalkoztam. Egyik fejebol egy balta all ki, es eszmeletlenul motyog valamit egy kartyatartozasrol, a masik valami szakacsszeru akarmi, raboritva ket konyhabutor es egy billiardasztal. De megoldottam idokozben, kerestem cheateket es atugrottam a kovetkezo palyara, es onnan folytattam. Igaz nulla felszerelessel... ;]
  • Clement
    Sziasztok!
    Multiplayerben a barátom elfelejtette a jelszavát,ilyenkor mi a teendő?Kihez lehet fordulni?
  • Gear
    kösz.
  • Gear
    Ez a katona szvsz haldoklik , ezt biztos észrefogod venni :).
  • Nagyapi
    Nállam müxik szuperül.

Top Gun. A felírt RW-vel kapcsolatban. Próbáld nem az íróval olvasni, hanem valami gagyi olvasóval. Nekem LG 40x lestrapált olvasó 100-ból 100-szor olvassa.
  • PiszkosFred
    OFF
    Uhh, ez a smiley tetszik, eddig eszre sem vettem. Lenyulom... ;]

A katona milyen rangu, mer talaltam ket ormestert, egy szakaszat kereso kozlegenyt es egy reszeg tabornokot, de egyik sem kert vizet amikor megkinaltam. Sot, utobbi meg is akart verni mert sertegettem...

ON
  • Shan
    Gyogyszer: vagy megveszed erediben, vagy konzol és wasser kombó...

vagy olvass vissza, vagy egy kicsivel feljebb kék nagybetűkkel: Gyakran ismétlődő kérdések...
  • Gear
    Emberek! Ha a magyarosítást felteszem , nem fog belekavarni a plusba?
  • PiszkosFred
    Milyen sivatag? Milyen katona? Milyen plusz? Milyen gyogyszer kell ez ellen? Milyen....
  • repro
    de nagyot olvastál vissza :)
    Látjátok jó példa a hülye kérdések ellen.

Hogyan kell megitatni a katonát a sivatagban?

jha és kijött a Sacred+
  • TopGun
    Ne aggodj! nalam sem mukodik! :(( igaz, hogy en ujrairora irtam ki.
  • Ridley
    http://www.mythofdeus.com
  • TANKboy
    Esetleg be tudnád linkelni azt a francia oldalt?
    Köszi
  • Nagyapi
    Köszönet mindenkinek.

Remélem szólóban is megy a niobium, kiváncsi vagyok ott miket dob.

Egyébbként irtatok már rólla valahol, hogy a FakeCD1-el lehet-e multizni?

Életem első multija lenne.
  • Ridley
    vmi francia lapról ott van az összes set item az 1,7ig bezárólag
  • TopGun
    HU BAZZ!! ezt a kepet honna szedted? en most seraval nyomom kb 70. szintu vagyok, de mar reg toltam....
  • Ridley
    hu baszki ezt a sera-t nézzétek...asszem kezdek egy ilyet is :)

• TopGun
    Aham, de ez csak a plusszal jott ki igaz? es singleben is megy?
  • Ridley
    van platina felett is
    niobium
    asszem 140 leveltől lehet itt nyomni + végigvinni platinum-on
  • TopGun
    En 1.6-al kaptam az aranyat, honnan veszed, hogy van meg a platina szint felett is? es az single-ben megy? vagy csak multi?
  • Ridley
    végig kell vinni mindig a gyengébb fokozaton + egy minimum szintet mindig el kell érni.

vhol vki már leírta..de hol? :) nem emléxem
  • Nagyapi
    Hogy kaptátok az aranyat?
    Én végigvittem ezüstön, 51-es szintel zártam, és csak akkor kaptam meg az aranyat a listába.
    Mikor lessz ebből platina, vagy pláne afeletti (neobium vagy mi a szösszenet) ?
  • TopGun
    Pontosan! ez a velemenyem nekem is! megha igy nem is nyomom vegig a cuccot ket nap alatt! Mondjuk nekem soha nem az volt a celom!
  • Ridley
    mindenképp kalandozgatni kell a cucc és a szint végett is...
  • TopGun
    En is goldon nyomom!! nekem eddig a max. az 4 socketes cumo volt, de azt eleg nagy gyakorisaggal szorta! Rendszeresen kalandozok a fo kuldi mellett, szerintem muszaly! kulonben nem lehet szintet lepni.
  • Ridley
    jah így goldon 92%-os survivor bonus mellett igen jó cuccokat szór(és van jópár új is a +nak köszönhetően)főleg ha egy kicsit elkalandozok a főküldetés mellett.

szerintem már érdemes megvenni orig-ba a gémet én még 6990-ért vettem, a mostani ár 4990.
    ez már jobb egy magyar átlagfizetéshez viszonyítva.