Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
.
Amúgy én iylen hibával nem találkoztam, bár az egyik kísérõmet végûl én is legyakattam, mert nem volt kedvem befejezni a küldijét (rohadt messze kellett volna elvinni).
Nekem is sûrûn vannak kísérõim, de nemzavarnak, ha nagyon zavar akkor elõbb-utóbb úgyis meghal a csatákban.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
-------------------
Na végigtoltam. Hát egy kicsit csalódás volt a számomra. Elõszõr is számítottam vagy 80-100 óra játékidõre, de olyan 28-30 alatt végigtoltam, és azt sem lehet mondani, hogy végiogrohantam a játékban, mert nagyon sok küldit teljesítettem, na meg még hozzájött pluszba, hogy órákig bolyongtam és kerestem az átjárót a legészakibb ponthoz. Minden nagyobb ellenfelet nagyon könnyû legyakni (beleértve a fõdémont), csak be kell csalni valahova, ahol elakad. Egy idõ után meg igen csak unalmassá vált a dolog, nem állt másból, csak gyakásból, na meg a mellékküldik is uncsik voltak. Mindent összevetve jó volt végigtolni és 4 rugót megért (ennyiért vettem valakitõl), de ennél többet nem ér meg szerintem. De azért várom az ingyenes kieget, remélem hogy ad a játékhoz extra dolgokat, amik izgalmasabbá teszik. Ja a 4-es ACT tele volt bugokkal, a végén Shaddar csak rohangált össze vissza, de egyszer sem ütött meg, én meg tök kényelmesen kinyírtam. Az is furcsa volt, hogy a 3. ACT nagyon hosszú volt, a 4. meg lepkef*ng.
Amúgy bele lehet tenni koponyát is, de igazán jót nem találtam (a kovács saját upgradejei jobbak voltak minden esetben).
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
2. Mikor lehívod a konzolt, mindig van benne egy gyökjel (vagy mi a rák) amit elõször törölj ki, csak aztán írd ve, hogy WASSER.
3. A kovács nem javít, mivelhogy a fegyverek itt nem romlanak, hanem ha van foglalatos tárgyad (kis színes kocka van rajta), akkor tudsz bele rakatni ékkövet (én eddig egyetlen eggyel sem találkoztam), vagy válaszhatsz a kovács 3 fajta upgradeelésébõl. Ilyenkor egyszerûen csak ráhúzod a kívánt dolgot az üres körre.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
1, Honnan lehet tudni h melyik patch verzió van fennt? Mert feltettem az 1.5-t, aztán "csak" azt az újítást vettem észre h a hõsöm azonnal felpattant a lóra, tehát nemtelt el idõ azzal h "felmászik" rá, hanem hopp és már mehetek is. Ez tök jó volt, de aztán betöltöttem egy állást, és már megint felmászik a lóra, pedig a sarokban ott van az 1.5.25 vagy ilyesmi írva.
2, Ha beírom a "wasser"-t, és nemtörténik semmi, akkor mivan? (vedd meg a játékot kicsit unalmas, ugyanis az userek 70%-a kalóz játékkal játszik)
3, a kovácsnál, mitlehet csinálni? mert azt írja h rakjam be a fegyveremet és megjavítja, de nemértem mitkell csinálni pontosan.
??
SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!

....hm... asszem nem tisztelnek eléggé....ahh meg is érdemlik, hogy kifosszam õket
:)
-bejnye.
Van egy földalatti labirintus (lehet, van több is, nemt'om) olyan maze-szerû, kék szellemekkel, meg sárga xp pontokkal, összeszedtem az összes pöttyöt, aztán jönnék kifelé de mihelyt kilépek újra a földfelszínre, fogja magát és meghal, gõzöm nincs mitõl. Erdei elf kar. + 1.66 patch van fenn. .......aztán persze újjászületik valahol a világ végén. Ez valami hiba? Mert többet be nem megyek ilyenekbe.
Az emberek õrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
A Dark Elfemnél tápolom a kétfegyveres harcot, de nem tudom beállítani a kétfegyveres módot. Hogy kell?
Az emberek õrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
\"Van e élet a halál elõtt?\" -egy nekromanta
"vessetek a mókusok közé" :)
Miért van az, hogy a fegyvereim nem sebeznek annyit, mint amennyit kéne? Ez bug, vagy normális? Mert a tulajdonságoknál azt írja, hogy kb 200-at sebez, ennek ellenére pedig csak 100-at. Vagy ez ellenségektõl függ? Csak mert valakinél azért többet sebez.
Lipcsei Játék Kiállításon az Ascaron hivatalosan bejelentette a Sacred küldetéslemezét.
Az Underworld Ancaria királyságának történetét meséli tovább, melyet ijesztõ mélységbõl feltörõ szörnyû veszély fenyeget! Shaddar elpusztítása után a föld mélyébe húz a kötelesség. Bizarr, fáklyákkal bevilágított, hatalmas alvilág felfedezése vár reád. Föld felszínén és a mélyben végigharcolt kalandjaid után megállsz a Pokol Kapuja elõtt. Két új izgalmas karakter választható: Törpe és a Succubus. Két friss történet lép be. A világ mérete 30-40%-al bõvül. Soha nem látott szörnyek és NPC-k röffennek. Vadiúj mágikus tárgyak és páncélszettek szerezhetõk be. A lovakat végre fel lehet szerelni. Különleges FÕNÖK szörnyetegek morrannak fel. Felhasználói felületet ésszerûbbre javítják a készítõk.
Megjelenés: jövõ tavasz. Info: Hardwired

Remélem bejön....................
Melyik verziónál mûködik a "wasser" szó? Én beírom a (nem patchelt) konzolba és semmi...
Más nem találkozott ezzel a problémával?
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!