8224
-
erikkovc #5423 Hi!
Eszembe jutott valami.
A párom is úgyan arról a Cd-ről tette fel a játékot,amiről én!
És neki semmi problémája a Sacreddel!
Lehetséges?
És még valami!
Nagyon szagatt a játék bizonyos terepeken!
A videokártya miatt van?
Gondoltam már rá hogy kicserélem a videokártyát.
-
erikkovc #5422 Hi!
Eszembe jutott valami.
A párom is úgyan arról a Cd-ről tette fel a játékot,amiről én!
És neki semmi problémája a Sacreddel!
Lehetséges?
És még valami!
Nagyon szagatt a játék bizonyos terepeken!
A videokártya miatt van?
Gondoltam már rá hogy kicserélem a videokártyát.
-
Nagyapi #5421 Olvass vissza. Legalább az v1.6-ot tedd fell, mert az alap tele van buggal. Abból amit írtál, arra következtetek, hogy egy mentést vittél haza, az első verziós játékodra, és simán beleszaladtál egy bugba a sok közül, abba amit PiszkosFred említett. Ha van lehetőséged tedd fel a V1.8.3-ast, amit itt Plusként emlegetünk, és amivel szegény TopGun éppen szív, de a semminél sokkal jobb a V1.6-os, vagy amelyik bejön.
O l v a s s V i s s z a . -
#5420 Vazze! ennyire miert szivok!? :(( Tegnap ujra el akartam inditani a gamet, a multheten ketszer jatszottam vele, (igaz mindket alkalom ugyan azon a napon volt) es 4-5 perc CD kerreges utan kiirta, hogy verification error! :((( ujra probaltam meg 3-4x de semmi eredmeny, beraktam DVD iroba es ugysem indult. -
erikkovc #5419 Nincs patch fent!
Akkor mit csináljak? -
#5418 -bug -
#5417 A regi jo bug szerafbug. Nincs fenn peccs nalad? Mert elvileg azt orvosoltak legeloszor annakidejen a legelso peccsel. -
izem #5416 Hi
a mult héten valaki felrakta már
de lehet nincs már ott:-(( -
erikkovc #5415 Hi Nagyapi!
A jégszurdoknál egy templomban ahol áll egy Seraphim és 4 csaj.
A Seraphim feje fölött nincs kérdőjel és felkiáltójel sem!
A kedvesemnek viszont nincs ezzel problémája.
Vajon miért jártam én így?Elrontottam valamit!
Erikkovc -
richter #5414 Fake cd-t honnan lehet letolteni? Ne p2p-es programot mondjatok.
Koszi: Jani -
Nagyapi #5413 Ha ott áll egy fószer és a tél eljöveteléről gagyog, akkor még nem tudsz felmenni.
Nem írtad hogy hol tartassz. -
erikkovc #5412 Szia!
Mivel te már ilyen nmagas szinten vagy biztos tudod,hogy mit kell csinálni a jégszurdoknál!
Segíts!!!!
Köszi!!!Erikkovc
-
erikkovc #5411 Hi!
Segítsetek kérlek!
A jészurdoknál elakadtam.Nem tudom mit kell csinálni!
Sürgős!!!!! -
Nagyapi #5410 Írják, hogy egy új élményvilág. Hellen az 1.9-el ( azt hiszem az volt az utolsó)sem próbáltam, mindig bejött valami új, pl a Sacred. Ha meglessz az orig. a topicról lenyalom az infókat, kikapcsolom az asszonyt, és megyek a netre. -
#5409 Vegulis igazad van, mindegy mire irod ki :) -
#5408 Hat meg. Ra sem fogsz ismerni majd. Hellen - keszulj fel ra - ugy fogsz jarni mint a mostani darkelfeddel. De ez egy masik tortenet, nomeg bneten ha jo partyban leszel nem lesz akkor gaz, mint most sacred szingleben, ahogy meseled ;] -
#5407 50-80 ftos cd arak mellett mar szinte teljesen mindegy hogy mire irod ki ;] -
Nagyapi #5406 Igen. Alapon én is végivittem, mindegyikkel, de multit majd csak most fogom kedvencemmel a bérgyilkossal.
Sajnos a Sacred eredetiben még mindíg 5000 Huf, és még mindíg nem tudom, hogy a fake-el lehet-e multizni, vagy csak router blokkol? -
#5405 Avval en is sokat toltam, szinte minden karival eljutottam a hell fokig, de nem vittem vegig veluk, az uj patch az az 1.10? Diabloban? -
Nagyapi #5404 Szinte csak az erőt nyomaton, meg a fizikai reget. Lovat alig használok, azt békén hagyom.
A Lan azért érdekel, mert ez is egy lépés a multi felé, amit még soha nem tudtam kipróbálni, és a technikáját is most próbálom megtanulni.
Lehet, hogy hoz a Jézuska egy eredeti Diablo2-őt, azzal majd adok neki. Régi kedvenc, az új path-el állítólag megújjult a játék is. -
#5403 Szerintem jo az RW-re kiirni ha van otthon, nem kell az R-es, ha esetleg meggondolod magad, kesobb letorolheted barmikor. -
#5402 Koszi! annyira azert nem erdekel, nem igazan cheatelnek meg. Azert az nem semmi mekkora Hp-d van. Nekem az a baj evvel a LAN gameval, hogy utana ujra kell kezdeni elolrol a jatekot, en mostmar szeretnem legalabb egyszer vegigtolni es utana talan kiprobalom a lanos tapot, ahogy kiveszem a szavaidbol eleg brutalok az ellenfelek mar platinan is... -
Nagyapi #5401 Én most vettem ki a szabit ( 30 nap ),lessz időm a Sacredre, és az X2 the Threat végigjátszására is ( hacsak nem cuppanok rá egy másik játékra ).
Cheat volt hozzá és az v1.1 -nél még működött is. Isten mód, teleport, stb. Én a Plus-al tolom, és itt hiába próbálom előhívni, "dissabled". Ha akarsz vele görcsölni, leírhatom.
Reprotól kapott ötlet lenne jó (#5397), ezzel szívok pillanatnyilag. Nálam 2 tűzfal is van, na és ott van még a router. Sebaj valahogy megoldom. Tolni kell a karimon, mert a 72-es Darkom egy jól sikerült rugástól elhagyja magát, a 4000 feletti Hp lenulláz.
-
#5400 Hat nekem is kb annyi ido meg a kovetkezo nehezsegi fokozat mint neked, vagy meg tobb. Eleg keves idom van vele tolni, bar most, hogy vegre sikerult felraknom a plust es el is indult, valoszinu, hogy kicsit tobbet fogom tolni, en minden mellek kuldit megcsinalok, nalam ez alapelv.
Mas: van hozza cheat? es mit lehet "csalni" vele? -
#5399 tűzfalal engedélyezni kell -
Nagyapi #5398 Odáig jutott, hogy a kiszolgáló : kész és működik.
Alatta keretbe_ Mégse _.
Nincs fagyás, csak nem történik semmi.
Na most nekem FakeCD van, magyarítva. Így is mennie kellene, vagy ami gyakran előfordul én vagyok kicsit nagyon hülye?
-
#5397 ha erősíteni akarod a karaktered, akkor inkább exportáld és indíts magadnál egy LAN gémet Hack'n'Slash-t.
Khorad-Nur-tól dél-délnyugatra van egy barlang tele mindenféle csontival és a barlang közepén egy szoborral, ami +4szerezi a sebzésed élőholtak ellen.
Na ide le - szobor - pot.of.mentor - gyak gyak gyak - elfogytak - szobor - ki - vissza - megint vannak - pot.of.mentor - gyak gyak stb... -
Nagyapi #5396 Más, és ezt szégyenkezve merem csak megkérdezni. Másnak sem se megy a cheat a plus alatt? Tudom undorító dolog használni, de most nagyon jól jönne, mert a piám elfogyott, és mindenhol Elfek vannak, se előre, se hátra. Lépésenként halok meg. -
Nagyapi #5395 Végigment mindegyik, különben nem kapom meg a következőt. Amikor a Plusról halottam, és sikerült kiírnom, akkor kezdtem újra, végül egy Dark-al. Itt már nekem legalábbis nagyon nehéz, mert hülye módon a fősztorit erőltetem. A 72-es Darkomat egy rugással elintézi egy Sötét Elf Sorvadék, úgyhogy az F8-as gomb már csontig kopott. Ráadásul 100 felettiek az ellenfelek, a cuccok amit dobnak szintén. De szeretném elérni a következő nehézségi fokot, valamijen neobium, vagy mi sz.......
De az még legalább egy hónap, ha nem több. -
#5394 Hat kb. nagyjabol az a lenyege. -
#5393 SZiasztok!
Nagyon láma kérdés, de asszem nem értem a lényegét:
Milyen tulajdonságát kell nézni a cuccoknak, hogy szettet tudjak előállítani belőlük? Általában 3 szótagból állnak a nevek, melyiknek kell egyezni? ha pl. van egy hős izzó kardja, akkor minden másnak (csizma, vállvédő...stb) is "hős izzó"-jának kell lennie? -
#5392 Hi! miota tolod, hogy mar platinan vagy? vegig toltad bronzon es goldon is? mennyire nehez a platina? -
Nagyapi #5391 RW-re írtad, vagy R-re?
Ha olvassa az R-t, nem sunnyogok tovább, kiírom végre én is, habár most lefogyott a készletem. -
#5390 Köszi, kiírtam 4x-esen az én gépemen és simán megy Köszönet a segítségért!!! -
Nagyapi #5389 A 40x-es lestrapált egy sima olvasó akart volna lenni. Bocs. -
Nagyapi #5388 Egy észrevétel. Én is a Jam@ féle módszert használom. Az íróm nem olvassa ( RW-re írtam 4x-esen mellesleg ), de a 40x-es lestrapált 100%-osan benyalja. Tesztel vagy 10mp-ig, felpötög, majd hújj, hújj, hajrá. Talán ez a sima olvasó a megoldás, mert ez még SOHA nem hibázott. -
#5387 természetesen sacred plus eng.exét akartam írni:))
-
#5386 Természetesen nálam még mindig nem müködik, akkora runtime errort ír ki mint a szél, pedig mindent úgy csináltam amint le volt írva.felraktam a szűz sacredet ráinstalláltam a sacred eng exét majd megpróbáltm elindítani az általatok javasolt módon kiírt fake cd-vel-az eredmény-csöcs a köbön.Talált valaki valami hibát az általam leírtakban?
-
Ol4h c164ny #5385 Hali!
Naoon király game! Én bronzon nyomom Battle Mage -el..és nagyon haladós! És vannak jó cuccok..3 socketedesek..és a botom..övem, sapim, +1 all skill/darab! annyira nem szarok a cuccok:)
üdv.: Ol4h -
Nagyapi #5384 Hülyeséget írtam, a két ki nem nyitott kapu A Szeraf Monostor, és Sövényes. A monostor ahova nem engednek be azthiszem.