Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Ja, de ahhoz a néhány röpködõ ellenhez nem kell nagy lövésztudomány (én seraph-al nyomtam végig a játékot). Ha meg mégis kell, akkor rányomsz néhány varázslatot, oszt annyi.

TopGun
Tudom, hogy nem erre valo es csak a ropkodo elleneket akarom leloni, ugy sokkal konnyebb szerintem. En elegedett vagyok a seram tudasaval, csak a lovesgyorsasagat hianyolom! :(

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Jagi
Nagyon szép ez a játék!
Magyarítást honnan szedtetek hozzá?
Érdemes lemagyarítani?

Ridley
ha lövöldözni akarsz nem kéne inkább a wood elf-el nyomulnod?

a sera nem erre való...

AmdPower

TopGun
Ertem! :( pedig szerintem a ropkodo elleneket ijjal lehet a legjobban lenyomni!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Bandew
Lehet, hogy nem hiszitek el, de nekem sokkal többet sebez a mágus karddal mint a gladiátor. Én sem értem miért van ez, de így van. Viszont lassabb az kétségtelen.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ahogy a diablo2-ben asszem itt is kasztfüggõ hogy milyen gyorsan lehet támadni a fegyverekkel, pl. barbár sokkal jobban üt fejszével mint egy mágus

War. War never changes.

TopGun
Azt hiszem eleg magas szinten van, de megsem lo eleg
gyorsan! :(

ollie
Talán dex?

TopGun
De! csak nem igazan tudom mire pakoljak, mert ijazni szeretnek es nem tudom mire kell pakolni seraphimnal, hogy eleg gyorsan ijaszkodjon?

Ridley
a legújabb patch-nél...béta 3-nál van + erõsségi fokozat a platinum után vmi niobium vagy ilyesmi.

AmdPower

Valszeg. Viszont mindkét képen van 1 plussz jel a karid melett. Nem foglalkozol a szintlépéssel?

"vessetek a mókusok közé" :)

TopGun
Ez meg csak erdekessegkeppen! lenyomtam a fickot es ugymaradt fekve! nyilvan ez is bug!? :(

TopGun
Na megegyszer!

Ridley
helyesbítek 71 óra játékidõ-nél tartok...rosszúl emlékeztem

AmdPower

TopGun
Upsz! ez nem jott ossze valamiert! :(( talan most!?

TopGun
Na! itt egy kep a statomrol! 68. szintu vagyok most es goldon tolom:

TopGun
Hi! sajnos ez az az oldal ami nalunk tiltott! ezt mondtam tegnap is, hogy az olyan url amiben a game, vagy a jatek szerepel az tiltott! :((

igen

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

ollie
Egyébként én is most vettem észre, hogy már 4 napja kijött a 3. beta patch (1.7.38).

ollie
Johnyy
Fiúk,, a 1.7.38 javítás comp a magyarítással ?

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

ollie
Majd otthon megnézem neked, fejbõl nem emléxem pontosan, innen meg blokkolva van az oldal...

TopGun
Egen! szerintem is! holnapra mondom a pontos eltoltott orat es a tobbit is!

TopGun
Sacred.com-on a news-ban nem talalom, csak azt, hogy oktoberben bovitett verzio jon ki a jatekbol es ingyen lesz letoltheto, de uj beta patch-et nem talalok! :(

Ridley
most 55 ös szintû a kari,
eddig kb 55 óra játékidõ,
silveren az elsõ act közepe fele,
bejárható terület kb 47%-a van meg,
szinte az összes quest megvolt bronzon,
survivor bonus 85%,

szal a 30 óra az gyorsfutásra elég :)
üdv

AmdPower

ollie
Nézd meg a játék hivatalos oldalán, a news szekcióban.

TopGun
Ott csak 1.66-ot talaltam az angol nyelvu oldalon! :((

ollie
A 3. a leghosszabb fejezet, szerintem az adja a játék 3/4-ét.

ollie
Érdekel, de ne hidd, hogy nem csináltam mellékküldiket. A játékidõ jelentõs részét a mellékküldik adták. Azt tippelem, hogy azok nélkül 10-15 óra lett volna a végigjátszás.

ollie
Az ascaron.com-on találsz.

ollie
Gondolod, hogy direkt tesznek bele bugokat??

TopGun
A minden "ko moge" csak a jobb cuccok es a konyvek miatt jo, de nem kotelezo, en mar joval 30 ora folott vagyok es goldon, most 62. szintu a karim.

Ez a 7 óra egy kicsit nekem is fura, mert én a Dark Elfemmel 220-as futással úgy, hogy a térképet a tõlem telhetõ legnagyobb részben felderítettem és minden küldetést elvállaltam (sajnos volt kb. 10-12, amit bug miatt nem lehetett megcsinálni)is kb. 15-20 óra volt. Persze ebben benne volt az is, hogy kersekedtem. De akkor is goldon nyomtam és a karakterem most már elérte a 137-es színtet (és amikor úgy döntöttem, hogy elkezdem goldon mégegyszer csak a térkép miatt kb. 85-ös színten voltam).
Bandew
Simán, azért az túlzás, hogy minden kõ mögé benézek, de mindenkivel meg szoktam mérkõzni. De hogy a "minden kõ mögé benézek" taktika tegye ki a játék 75%-át akkor inkább ne. :-)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

TopGun
Es fel is derited a terkepet amerre jarsz? minden ko moge benezel? mindenkivel bunyozol? mert en igy csinalom, kiveve a sokkal alacsonyabb szintu mukikat, mert azokkal mar nem kozoskodom!

Bandew
7 óra alatt a 3. fejezethez jutottam mint mondtam, nem a végén vagyok, de tudtommal 4 fejezetbõl áll a játék, és minden mellékküldit megcsinálok (mint mondtam :-D).

TopGun
NEM ROVID! 7 ora alatt nem lehet vegig vinni, ha minden mellek kuldit vegig csinalsz es felderited a terkepet is, nem csak rohansz a fo szalon!

Bandew
Én 7 órája nyomom, de most értem a 3. fejezethez, pedig minden küldit megcsinálok. Ilyen rövid lenne? :-(

TopGun
Ha 30 ora alatt vegignyomtad, akkor szinte semmit nem kutattal at es semmi mellek kuldit nem csinaltal meg, ezert ne csodalkozz! en most goldon nyomom, minden bokor ala, minden ko moge benezek, hiszen ez is a jatek lenyege, holnapra megmondom pontosan hany ora a tiszta jatek idom es hany %-a van meg a terkepnek ha erdekel?

TopGun
Az uj beta patchez tud valaki linket? de lehetoleg ne olyat amiben a game szerepel, mert az tiltott nalunk! :(

TopGun
Hi! van itt most valaki aki a negyedik elemental kornyeken tart?

Panzerfaust
Nekem ismindig csak, részekvannak meg, deegyre több. Viszont a survivor bonusz miatt,egyre csak nõ az esély.
Bandew, szerintem az 1.66nagyonszar lett. egyet bugot kivettek, egy másikat betettek. Az alatt tényleg csinálja amit mondtál. De akkor gondolom nem eredetivel játszol?

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

ollie
Hehe, én végignyomtam bronzon a gémet (kb 30 óra játékidõ), de nem sikerült komplett szettet összeszedni, csak kb a 2/3-át. Amúgy érdekes, hogy ebbõl majdnem az összeset a játék elsõ felében találtam. De gondolom nehezebb fokozaton azért valószínûbb a teljes szett összeszedése.

Axon
Van valami büntetés a játékban ha nem tudok teljesíteni egy küldetést? Egy fószert kellett elkísérnem egy városba. Elmentünk és az idióta az istennek sem akart leszakadni róllam. Aztán egy idõ után eltünt és pirossal lett jelölve a küldetés a térképen, jelezve, hogy ez sikertelen volt.

Sikerült már valakinek komplett szettes tárgyakat összegyûjteni? Nekem 18-as a karim, de még egyetlen szettes tárgyat sem találtam, nemhogy egy komplett szett össze jött volna.

Bandew
1.66-os van.

Panzerfaust
Patch

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Bandew
Egy fószer megkért, hogy öljek meg egy ogrét, amiért az megölte a lányát. El is megyek a térkép által jelölt barlanghoz, de ha bemegyek ott csak farkasok vannak és bent már nem is jelöl semmit. Kimentem körülnézni, de ott sem volt semmi, a térkép szerint meg amúgy is a barlangba kell menni, de hát ott meg csak farkasok vannak.
Tipp?

PiszkosFred
Hja, nagyjabol. Tobb xp erosebb lenyekert ertelemszeruen, a targyak esetleges bonusai is megnohetnek, socketszamok is megnohetnek targyaknal, stb. Ujdonsag nem lesz, csak a meglevo dolgok novekednek. Ha van ideje az embernek, erdemes belekezdeni magasabb szinten, de mar a jatekmenet nem lesz annyira intenziv mint elsore. Nalam legalabbis amig az bronze-t vegigjatszottam x ora alatt, addig a tobbi fokozattal csak akkor jatszom, ha van kis idom vagy unok minden mast es kell kis kikapcsolodas.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ollie
hehe, saját boltos, nem rossz...