Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Johnyy
VALAKIII VALAMI OLYAN DOLOG AMIVEL KICSERÉLHETNÉM AZ EGYIK SKILLEMET A RIDEINGRE OLYAN DOLGOT MONDJATOK MÁR MERT NAGYONNAGYON KELL ÉÉÉSS NINCSEN... CRYYYYYYYYYYYYYY
LÉCCCI HELP.............

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

TopGun
Koszi! megnezem, az a villamlovo vari az mindig csak egy ellenre hat sajna! es ezek rohadt furgek mar goldon! 😞 terultere hato varit nem tudsz?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Johnyy
Tud valaki olyan trailert vagy cheatet amivel le lehetne cserélni az egyik skillt a ridingre mert töbet már nem ada játék és én nem raktam be a lovaglást,, már háromszor olyan gyorsan futok mint az alap ló de már az is kevés,,,lécciii valami!!

Ridley
az ilyen és ehhez hasonló dolgok miatt (is) vettem meg a progit.
nálam is elõfordult de addig babráltam még anno,hogy elöbb útóbb elindult.

de ez nem rendes 1,66 felhívom a figyelmedet rá! ez egy félig monyákolt orosz szar..szal az utolsó jó crack-es verzió az 1,5-volt.

7000 pínz nem oly sok érte..fõleg ha azt veszed meddig leköt

üdv

AmdPower

Johnyy
Olyan dolog mitõl lehet hogy a menü tök üres,, nekem ez most 1.66 tört verzsön után jött bé?

ollie
Nekem szerintem max 2-3 lovas volt, mert csak bronzeon játszottam. És nekem simán mûködött a celestial light, meg nem jut esezmbe mi a neve, de valami villámot lövõ varázslat (az utóbbi a mozgó ellenfeleket is mindig eltalálja).

Panzerfaust
Az attól függ. Például a hardhit, csakmásfélszer akkorát sebez mint te, de folyamatosan. De szerintem az ideális az a 3 másodperc.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

TopGun
Mivel Te is seraphimmal nyomtad vegig, adj mar otletet legszives, hogy a 3. elemental fele menet, hogy lehet a leggyorsabban es a leghatekonyabban leverni azt a 7, 8 fekete lovast akik egyszercsak korulvesznek es baromi gyorsak es erosek! 😞( goldon vagyok ne feledd!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Hi! de ha a CA-kat 1-es szinten hagyom akkor nem fog semmit erni, mert nem sebez! nem igaz?

Johnyy
1.5 üs verzióval játszok és olyan volt hogy amikor az adót kellet visszavenni, okesz viszavettem a végén a csaj monta ho menyek a polgármesterhez mert a pénz biztonságban menjek a jutalmamért.... a polgármester meg csak bevágja hogy milyen béna vok mert nem tudtam megcsinállni és húzak el .. misiion failed... cry...
ráadásul azáltal a többi ember nem bízott rám küldiet abban a városban.

Na most meg már az van ho megmondja az illetékes ho mit csinálljak aztán nyíl meg jelzés hogy hovamenjek az óne...szal már eléggé felidegesített

Aról nem is beszélve hogy néha kilép a lyáték vagy ujraindul ilyenkor a már elmentett játékok nál a mentés letörlõdik és egy régebbi ami felül lett irva az jön be... naszoval élvezem.....

De olyan rohadtjó a gém ho nem tom letenni,, aszem holnap azaza ma egykicsit pecselek..... 1.7 hez van crack????

a kiegészítõben új játékot kell kezdeni és nagyobb lesz a felderíthetõ terület a kiegészítéssel, vagy teljesen máshol fog játszódni?

ollie
Tehát nincs értelme, ha egy skillnek magasabb az értéke, mint ahány szintû a kari?

Érdemes a Weapon Lore-t, Concentration-t mindig kimaxolni (ahányas a karakter, annyi legyen), majd a Dual Wielding-ot, hogy két kard legyen és ha át akarsz álni a Blade-re, akkor Blade Combat-t is, megéri a Armor-t is fejleszteni az ellenállás miatt és ha az életet szeretnéd növelni és a regjét gyorsítani, akkor a Constitution-t. Ha pedig azt szeretnéd, hogy a skillek elérjék a 0-a reget, akkor hagyd 1-es színten!
A csapdánál elég, ha a Battle Fog 1-es és minden ok.
Johnyy
Fiuk! Dark Elnél Mit kell felyleszteni hogy iszonyat sok életem legyen meg 0 legyen a regentime a kombóknál és a csapdáknál?
Ja meg aki ismeri a flyt mit érdemes tápolni?

TopGun
Ok. ertem. semmi baj, az a nagyobb baj, hogy mar majdnem egy honapot kesik a full 1.7-es! 😞

TopGun
Szerintem minden konyv beleszamit, azt nem tudom en hany konyvet talaltam es az beleszamit-e ami csak kinyilik a konyvespolcon, de nem lehet felvenni!? mert ugy joval nagyobb az arany

PiszkosFred
Hogy oszinte legyek, nemtom, de az ketsegtelen hogy nem sokat. Nem gyujtottem oket sosem. (Az annyira nem sokat inkabb arra ertettem, hogy a morrowindben fellelheto konyvekhez kepest elenyeszo mennyiseg ez a 40-60, csak ezt elfelejtettem odairni, sorry)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Én kb 15 óra láték idõ alatt találtam 11 könyvet, már ha a törvények is beleszámítanak.

"vessetek a mókusok közé" :)

TopGun
lehet, de hanyat talaltal mar te meg belole?

PiszkosFred
Az annyira nem is sok ;]

TopGun
Konyveket barhol lehet talalni, ha nagy szerencsed van! egyebkent van fogalmad hany konyv letezik? valaki mar itt lejebb ketszer is leirta oket, 40-60-kozottre emlekszem 😞 de lehet tobb is!

TopGun
valaki azt mondta, hogy XP-n eleg egy kartya is, nem tudom mire gondolsz? en valami zuzos ijat, vagy szamszerijat keresnek aminek 2-5 k koruli a sebzese! vagy tobb es nem kell hozza 70-nel magasabb szint.

ollie
A könyvállványokon fellelhetõek könyvek, de ritkák, mint a fehér holló. A setes plsuzról nem tudok nyilatkozni, mert nekem sem gyûlt még össze egy teljes.

Johnyy
Az egyik csaj eszonta a jatekban hogy a könyvek leírják hogy hol vannak a setek meg ha öszegyûjtöm az összeset akor kapok valmi isteni extrát,,, namost mit kapok? Ja és hol találok könyvet,

Johnyy
Ja,, meg volán oldvá miénden ,, juhú, jó ez a dárkelf az sebesége az magas szárnyakon száll hogy daráló mójáre reszeli az ellen húsát.... <😉

ollie
A 4.8 full a legújjabb, a 4.9 beta elõtte jelent meg vagy 2 héttel.

Az bétás (4.9b). A cat 4.8 a legújabb full ATi drv.

Johnyy
Most az a doomfix ati van fenn elvileg az a legujabb de javítsatok ki ha nem...

ayden
Johny tegyél fel új vidkary drivert az megoldja a feketeséget

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

Nálam mûködött, elvileg akkor nálad is mennie kell.
Johnyy
1.66,de azal fekete volt,, akor 1.5 el már jó?

Én is úgy tudom, hog patch függõ és ha jól tudom, akkor az 1.5 és a feletti már jó. Melyik patch volt fenn?
Johnyy
Én most alapon nyomom mert javítottan tiszta fekete volt az egész,szal alapon hogy lehet megcsinálni,,, a double blade for dark elf az egy kezes ugye,,,,,? ho lehet betenni 2-õt egyszerre!!!!!???? CRY

Patchfüggõ.. asszem 1.66 alatt volt ez..
Johnyy
Adrál valami uj skillt hozzá? Akkor !

Johnyy
Tudja valaki?

Nemtom, nekem is volt ilyen gondom régebben, de mostmár nincs, nemtom miért változott meg...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Johnyy
Mért van az hogy nemtudok egy szerre használni 2 duplapengészû D elf cuccost meg elkardot használlni? Pedig a kétkezes harc mint olyan már 10 szintû

Ridley
leszedni a cuccost?

csak hálóba (két gép összeköt aztán annyi)
bár most ki akarom próbálni a ms virtual-t hátha egy gépen meg tudom csinálni (2 hálókártya is kell)

miért van vmid?

AmdPower

shaba23
Ezt meg lehet tekinteni! 😊

Sacred Underground GC kedvcsináló
Dixie Flatline, 12:53 - Játék: RPG

(4Players) Saori megjárta a poklot, s most kissé viharverten állt az ajtóban, hogy átadja a Games Convention-rõl még visszamaradt Sacred Underground tízertrailert. A sértett mágus, kitõl megvonták napi nyuszis kakaóadagját, bosszúból túlvilági teremtmények garmadáját zúdította a világra. Természetesen újra a hõst, minket kértek fel takarítónak.
Linket nemtok adni, vacak az explorerem😊

TopGun
Hogy tudod leszedni a cuccost idegen karitol?

TopGun
Ertem, koszi! megnezem az oldalt!

Ridley
jah mégvmi.
azoknak akiknek fenn van az új béta 3-as patch..

dark elf set item-es cuccok kellenének.
ha van és vhová feltoljátok a karaktert akinél van (hero export) akkor megköszönném illetve adok én is.
lehetõlég minél magasabb szintû cucc 😊 (bahmut,khrag,odinum..vmi ilyesmi a nevük)

cserébe:
van gladiátor(2x2),seraphim(3),mage(4) és vampire(2,1) set-es cuccaim.
a számok a set darabjait hivatottak jelölni.

thx

AmdPower

Ridley
elvbõl nem magyarosítok. nagyon jó angolul,ahogy van 😊

keress olyan gyûrût és amuletett ami az attack speed-et növeli. (magyarul: támadási gyorsaság -bár nemtom,hogy pont erre fordították-e)

AmdPower

Socketes cuccok-ba attack speed növelõ kütyüket teszel. Pl.a wood elf cumóit beleteszed a socket-ba, és máris tudsz gyorsan nyilazni.(persze a megfelelõt , csak nemtom hogy hívják mert nem ismerem az elf karit.) egyébként "ITT!!!"találsz korrekt leírást minden kariról és a használható tárgyakról egyebekrõl....mindenrõl😊.

PiszkosFred
Inkabb linket plz, vagy kisebb gepet, mert elfustolnek a modemesek ;]

TopGun
Mondasz valami jo varit, amivel lenyomhatom oket gyorsan es hatekonyan?

TopGun
Igen! es hol nezem meg az attack speed-et? mostmar magyarul beszel a jatek! gondolom neked is?

Jagi
Megvan...
Bocs süket voltam + vak!

Ridley
és az attack speed-ed jó ha íj van a kezedben? vagy pont ezt akarod növelni mert még nem 220?

AmdPower