8224
  • jam@
    1: 1.8.136 ebből a 13= orosz nyelvi azonosító 6=új patch.
    2: sz.tem lehet
  • clio1616v
    neked mennyi a verzió szám nekem 1.8.1.X
    ez újabb vagy mi ez
    későbbiekben lehet majd patchelni?
  • jam@
    a hiányzó file : key.reg
  • jam@
    3 gépen kipróbáltam és működött mindhármon. A lényeg a menüpontok pontos betartása. Ja, és a gamecopyworld-os csomagban nincs benne a key.reg file, valamint a Config.exe indítása után a Play movies menüpontot nem kell bepipálni mert ekkor tényleg nem indul.
  • clio1616v
    Nekem megy, de lehet hogy csak ezzel a patch-al
  • clio1616v
    1)Download latest Sacred patch for Russian version.http://download.ascaron.com/sacred/sacred_rus_1.8.2.116_retail.exe latest at the moment patch for Sacred+
    2)Execute install_rus.reg
    3)Copy Sacred.exe to Sacred dir(don't forget to backup old!)
    4)Backup \Sacred\scripts dir and settings.cfg in root folder
    5)Install Russian patch.
    6)Execute no-updcheck.reg
    7)Mount SACRED_CD2.mds in Alcohol or Daemon tools.(latest versions needed)
    8)Restore scripts dir and settings.cfg from backup.
    9)Execute key.reg
    10)Play the game without cd!

Also you may need to do this:
    1)Run Regedit.
    2)Go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\SYSTEM\
    Here you wil see four folders (0000, 0001, 0002, 0003).Find there parameter "Service" have value "a347bus".
    3)Right click on that folder there you find a347bus and select "Permissions".
    4)Select user "System" and forbid all :).Starforce protection will suck :)

Outcast
  • jam@
    Szóval, akit érdekel a Sacred PLUS inditása CD nélkül, virtuális CD-ről az megtalálja a szükséges fájlokat a www.gamecopyworld.com-on, a leírást pedig a megagames.com fórumán.
  • jam@
    Már van rá megoldás, hogy elinduljon CD nélkül is a PLUS!
  • izem
    Hi
    Valor herceg nem ott van hanem fenn északon egy monostorban.
    Elég nehéz megtalálni az utat arra.
  • Herkulles
    Keress egy kaput vagy portált, vagy valami lejáratot...
  • vinko
    Hello ! Valakinek sikerült-e már megoldani,hogy a Sacred pluss-al is menjen a játék anélkül,hogy cd-re ki kelljen irni ?
  • napoleon67
    Sziasztok!
    Kellene 1 kis segitség.Valor herceggel kell beszélnem,nagy nehezen megtaláltam,egy barlangból kifelé jövet egy kis szigetre rakott a térkép alján.Hogyan tovább?
  • clio1616v
    akkor lehet kompatibilitási gondok vannak...

az a gáz hogy nem tudom az enyém milyen ver.
  • jam@
    Eng. (international)
  • clio1616v
    Én is. Ezzel nem megy...
    És a Sacreded milyen nyelvű?
  • jam@
    Ezt az update-et raktam fel.
  • clio1616v
    Ok még annyit, hogy van a hivatalos Sacred oldalon 4 féle patch(mind a 10M 1.8.26 csak más nyelv verzió US, Ausztrál, Francia és ENG) melyiket raktad fel?

Én is kipróbálom más CD-Rommal, most egy NEC 2500 dvdíró van...
    De van egy 52*32*52LG CDíró is... ezzel még nem néztem.

Kösz a Help-et.
  • jam@
    48x SONY és 52x SONY CDROM, valamint LG 16x DVDROM >> ezekben sem megy. Visszatettem a LG DVD írót és simán indul, RMPS emulálás nélkül is! Most már csak az a kérdés, hogy ebben miért megy? Az emlitett lestrapált Shuttle 40x-es CDROM is azért lett beüzemelve a havernál, mert az LG CD-RW/DVD-ROM combója nem fogadta el a FakeCD-t még a Sacred PLUS-nál, de a Shuttle-ben az új patch után is indul neki. Mivel ezekre a megmagyarázhatatlan jelenségek miértjére nincs ötletem ezért mostantól passzolom a témát.
  • jam@
    Mindjárt kipróbálom SONY CDROM-ban, LG 16x DVDolvasóban is...
  • jam@
    Deviance féle verzió van meg. Az új patch valóban kikapcsolja az alcohol RMPS emulálását, de ettől függetlenül vigan indul. LG-GSA 4082B 8x DVDiróval nyomom és mindíg elidul a játék. Az új patch-el az ismerősömnél is megy az ezzel az LG-vel írt lemez, egy 40x-es ősrégi Shuttle CD-ROM-ban. Próbaképp a cégnél kipróbáltam egy 12x LG DVD-íróval >> ebben nem indult el, és egy 16x LG DVD íróval >> ebben elindult ugyanaz a lemez. Lehet, hogy szerencsés vagyok???
  • clio1616v
    nem tőled kérdeztem :D

nekem se megy csak a plus, a legújabb update nekem is elbazsta... és nem tudom hogy mehet másnak, amikor külföldi forumokon is azt írják hogy kilöki az RMPS-t.

Jam@-tól kérdezem hogy milyen a 2 Sacred telepítő CD, honnét szedted ilyesmi... milyen Crackelő csoport...
  • dougO
    persze. azt.
    hát nemtom igazából melyik paraméterére vagy kíváncsi a telepítő CD-nek
    szal neked most akkor műxik???
  • Herkulles
    Hmm, érdekes hogy eredeti játékot nem akarja automatikusan updatelni 1,8-ról, 1,8.26-ra.
  • clio1616v
    és melyiket raktad fel a 130megásat? mer én is innét szedtem a kicsit és felnyomtam a plusra... milyen féle a 2 telepítő cd-d?
  • dougO
    Kösz a tippet. Feltettem ezt az alcoholt, de ezzel sem működik, és ugyanaz miatt...
    Esetleg pont azzal a linkkel? Majd adj hírt *********, köszi :)
  • jam@
    #5438 -as hozzászólás
  • clio1616v
    Akkor dobsz egy linket ahonnét te szedted a patchet?
  • jam@
    1.9.2 build 1705
  • clio1616v
    Hányas verziója az alcohol 120%-nak? mer nekem a legújabbal nem megy
    abban is ahogy a daemon toolsban, nincs RMPS emuláció a 26os patch után elindított sacrednél.
  • jam@
    Az új patch legszembetűnőbb változást (a hibák javításán túl) a unique és set droprate-ben hozott. Amióta fentvan folyamatosan potyognak a set itemek és a unique itemek.
  • jam@
    Csak az alcohol 120% van fent, daemon tools-t nem használok. Mint korábban említettem az ismerősömnél is elindul az új patch (szintén csak alcohol van telepítve).
  • dougO
    Az 1.8.31 az az 1.8.26 előtti. Kicsit kavarás van most német és angol patch között. Az a verzió nekem is megy és ki sem löki...Csakhát mégis kéne a legujabb, igaz nem létszükséglet :)
  • clio1616v
    Nekem is kilökte mégis megy. Leinstalláltam a gamet és újraraktam + Plust és most 1.8.31 a verszám. Néha másodikra indul de most jó.
  • dougO
    Hali!
    Már egy ideje olvasgatok, de még nem írtam. Talán itt az ideje. :)
    Én ugy vettem észre, hogy 1.8.26 alatt azért nem megy Fake CDvel mert a játék indulásakor "kilöki" a Daemon Toolsból a szimulációkat, így már persze nem fog elindulni. Okos megoldás :) De lehet nem ezzel szarakodnak, akkor 2 nappal előbb kijön au uj patch :)
    JAM nektek Fake CDvel megy a legujabb patch?? Milyen CD emulációs progit használsz hozzá??? Nálam DT v3.47 van fent...
  • PiszkosFred
    1.7 utan mar azert kemenyen redukalodott a bugok szama. Eleinte tenyleg mulattsagos volt a jatekra azt mondani hogy teljes verzio, es nem valami beta.. Napjainkban viszont mar jatszhato, es csak egy-ket bug van esetenkent. (altalaban minden peccs javitja az ismert bugokat, de egyuttal csinal is parat;])
  • izem
    Hi
    igazad van,s valszeg ez lesz.
    ennyit nem kinlodtam egy gaméval se:-)))
    a Warez részre gondolok,a kinlodással kapcsolatba.
    De még mindig azt mondom hogy ennyire bugos gaméért nem adok ennyi zsét.Most asszem 5k az ára.
  • Ersiman
    Félre ne érts, nem b....gatásnak szántam a válaszom. DE szerintem ha van egy játék, ami tetszik és akár heteket vagy hónapokat játszhatok vele, az megér ötezret. Én sem szoktam tizenezrekért játékokat venni. Nem is engedhetem meg magamnak sajnos. Viszont az hogy van aki feltör egy játékot még nem indok arra hogy ne vegyem meg, ha tehetem. Vannak "biztonsági másolataim", de ha valami igazán tetszik azt előbb-utóbb, ha már lejjebb ment az ára megveszem.
  • izem
    hi
    reinstall után már a plusz se indul:-((((((
    valami nem ok
  • TopGun
    Ertem, en meg nem probaltam ugyan, de latod izem-nek nem mukszik. Azt hiszem a jovoheten fogom csak kiprobalni, mert akkor lesz idom, remelem mukodni fog, mert a sima plusz elinditasa is horrorisztikus volt, de azert docogve elmegy.
  • izem
    Hi
    most vagy 10* probáltam és semmi...
    ebböl reinstall lesz ugy látom