8224
-
demon hunter #8024 már mind1 végig vittem -
Romeo One #8023 No, az alaplapi driverek újratelepítése meggyógyította... -
demon hunter #8022 hol van az utlosó főküldetés???? Valaki megtudja nekem mondani mert akkor tudom legalább hogy merre menjek még inkább gyilkolni -
Romeo One #8021 Sziasztok. Lenne egy kis gondom. Újra kellett telepíteni az XP-t. Így a Sacred-et is. Felrakás után ha elindítom, kiírja a CD-ellenőrzést, egy fekete villanás, és újra az asztalon találom magam. Ha patchot telepítek, CD-ellenőrzés, fekete képernyő, majd a "Sacred.exe hibát talált, kilép" ablakocska. Gyári lemez, no crack. Van valakinek ötlete? -
peppino3 #8020 magyarositás van a gamestaros verzióhóz ? ha van hol -
TGWH #8019 Silveren vidd végig a játékot, akkor majd lehet. -
riduid #8018 azért mert nem csináltad meg a történetet bronzon és silveren
-
knightbali #8017 Hali.
Tudja valaki, hogy miért nem lehet? -
knightbali #8016 Hali.
Megtudná valaki mondani, hogy a 61-es démonommal, miért nem tudok single módban gold fokozaton menni? Új játék indításánál, csak a silvert és a bronze-t ajánlja fel, a goldot nem. -
Boroskóla #8015 Hali,olyan gondom lenne hogy hiába rakom föl a sima vagy a Gold editiont patchekkel vagy a nélkül,
a menüben az egér iszonyat lassú,semmi felirat nemjön be, hárrérben a felhők is ilyen 15 másodpercenként mozdulnak 1 millimétert,van erre valami megoldás??
Már két gépen is próbáltam de mind a kettőn ugyanez a helyzet. -
peppino3 #8014 na megvan mia gond azhogy gamestaros demoszt a cheat-ot kéne elinditanom mert van egy nagy dög sárkány ammi simán szétkap -
peppino3 #8013 azlene a gondom hogy nemtom fölrakni a magyarositást méga hun_fix et is asználtam de ot azt írja hogy Biztonsági másolat készítése... Hiba -
Freeda Krueger #8012 Akkor javaslom a Wolfe's Lair on nézd meg a leirást,hátha kimaradt valami. -
haata #8011 A helye üres, csak forog körbe körbe az ketrec amiben a hercegnő is volt. Shaddar nuku.
-
Freeda Krueger #8010 Ott meg kéne küzdeni Shaddar ral.Ott vna a teremben elvileg. -
haata #8009 Help!
A végén járok, exportáltam a karakterem, beléptem a portálba és elértem egy szobába, aminek egy sokágú csillag-gödör van a padlóján. megölöm a csuhásokat, a hercegnő eltűnik, elkezdenek repkedni valami csillogó pontok. De nem tudok sehova sem menni.
Mi a teendő? -
TGWH #8008 Töröld le a GS-es Sacredet, semmi szükség rá. Majd regedit-ben (start, futtatás, regedit beír, majd enter /legalábbis xp-n így működik/) is törölj ki mindent, ami a Sacred-hez kapcsolódik, vagy az Ascaron-hoz (kivéve más Ascaron-os játék). Majd telepítsd a Sacred Gold-ot. Ha nem megy, akkor kérdezd meg ahol vetted a játékot, hogy miért nem fut, lehet kicserélik, vagy adnak/vagy a kiadó ad egy olyan patchet/tippet vagy v.mit, amivel menni fog vista-n. -
bombys #8007 Hali mindenki!
Az a problémám, hogy ugye megvan a Gs-os sacred alapjáték, most megvettem a goldot, de a világért nem hajlandó elindítani a telepítését. Hiába kattintok az installra, semmi. Az a baj, hogy gs-os az alap, vagy a vista miatt ..szakodik? Mert nagyon jól megy a vista alatt az alapjáték, nemtom mi lehet a baj.
Kösz előre is! -
royaltom #8006 Köszi Freeda Krueger és TGWH! -
Freeda Krueger #8005 Ha már voltál ott akkora teleport a legegyszerübb,lévén egyből a fekete toronyhoz visz. -
TGWH #8004 Hááát... van teleport :D az a legrövidebb
de akkor most a mágusvárosból kell elmenned oda először, vagy már voltál ott egyszer? Egy sivatagi barlangon át lehet odajutni. -
royaltom #8003 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ott tartok a dark elfemmel hogy megöltem azt a sakkara démont és ugye miután a csaj átalakult shaddar-rá ezután elküldenek újra arra a sivatagos helyre ahol már voltam egyszer de nem tudtok valami rövidebb utat,persze a teleportokat leszámítva?
-
Freeda Krueger #8002 A város melleti erdőben van egy teleport ami a közelébe visz.Az elhagyott város felettt,az a sivatagba visz ahonnan már könnyen megtalálod az utat.
Két barlangon átmész és már ott is vagy. -
royaltom #8001 Sziasztok!
A Dark Elf karimmal eljutottam egy városba ahol csak mágusok vannak és most elküldtek egy Shaddar Nur nevű helyre de ez a hely teljesen el van zárva fákkal és bármerre is próbálom megkerülni mindenütt csak erdő van.
Van valami tippetek? -
krisztajo #8000 Most már biztos, hogy nem egyedi esetről van szó, egy másik faluban is belebotlottam.
Kénytelen leszek kihagyni őket, miután az angolom túl gyenge ahhoz, hogy hivatalos fórumba írogassam. Azért köszi!
-
TGWH #7999 Passz, hivatalos fórumon kell ezekre rákérdezni, elvileg van megoldás a bugok ellen... -
royaltom #7998 Köszi!
-
krisztajo #7997 Én a mellékküldiknél bajlódom hasonló gonddal!
Most kezdtem újra a játékot és még csak Porto Vallum-nál tartok.
A zászló már megjelent a terület felett, de még mindig van két emberke aki küldit adna nekem. Csakhogy ha beszélek velük hiába vállalom el a küldit a térképen nem jelenik a célpont és a kék nyíl sem, így nem tudom hová kell mennem!
Jah és a naplóba sem kerülnek be!
Már többször is próbálkoztam az egyik csávónak egy énekest kellett volna hoznom az ünnepségére a temetőből, amit azért tudtam hol keressem.
De így bár a csaj ott volt nem is szólíthattam meg, hogy kövessen! Találkoztatok már ilyennel???
-
jocika #7996 Úgy tudom, hogy ez egy bug. Azon a teleporton menj ki amelyik a megtalált elementál mellett volt. Ha ez a jeges, akkor ahol a sárkány volt, az elemtől É-ÉNY-ra lesz a teleport. Nekem így már jól mutatta a térkép. -
TGWH #7995 Olvassátok el a naplót, ott le van írva minden küldi, hogy merre kell menni és mit kell csinálni. A tűz elemét meg értelemszerűen nem a Himalája tetején kell keresni. -
steweee #7994 én is el akarom kezdeni újra. sosem jutottam a végére, vhol én is itt akadtam el annak idején
-
royaltom #7993 Sziasztok!
most ott tartok a dark elfemmel hogy megszereztem a levegő elementált és ezután elküldött egy ilyen "pokolszerű vulkán folyik mindenütt"helyre.de miután elmegyek a legközelebbi teleportálhoz és elteleportálok hogy ne kelljen annyit gyalogolni vagy lovagolni,de miután elteleportáltam valamiért most meg azt jelzi a térkép meg a küldi napló hogy mennyek vissza arra a havas hegyvidékes helyre.úgyhogy most mégis merre menjek?
a válaszokat előre is kösz!! -
TGWH #7992 Próbáld ki vazz, oda van írva, sztem egyértelmű... -
bgabor #7991 Emberek, multiban milyen módban kell játékot indítani, hogy úgy játszhasson az ember, mint a Diablo2-ben? Tehát a hadjáratot cooperativeban?
Csak mert van külön cooperative meg underworld campaign mód? Most melyik az? -
krisztajo #7990 Sikerült megoldanom, bár az új codec nem segített.
Viszont újratelepítés után már normalizálódott a helyzet.
Nem tudom mitől szállt el, de most már működik újra és ez a lényeg!
-
steweee #7989 elméletileg nem kellene csinálnia. sztem is vmi codec lesz -
TGWH #7988 Amikor betölti, látod egy pillanatra a karit, majd sötétség. Ez után egy video jön, majd ismét a játék helyszíne. Nekem is várni kell, de egy kattintás után elindul a videó (vagy csak pont addigra ér el oda, hogy már nem sötét). Talán codec gond lehet, egy jó codec, több nem is kell. -
krisztajo #7987 Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem!
Már most bocsánatot kérek, ha esetleg én vagyok az ezredik, aki ezt kérdezi, de a GYIK-ban nem találtam.
Néhány éve már végigtoltam a játékot, de most hogy jön a második rész gondoltam újra előveszem! Nosztalgiázok egyet!
Új karaktert indítottam aztán jött a meglepetés!
A játék betölti a kezdő helyszint kb. 3 másodpercre aztán az egész képernyő sötét lesz!!!
Ilyenkor mit kell csinálni???
Mintha úgy rémlene, hogy volt valami megoldás erre a helyzetre, de már nem emlékszem.
(A régi mentéseim most is rendesen működnek.)
Kérlek, segítsetek!!! -
demon hunter #7986 naon köszönöm -
TGWH #7985 Hi, nah
1, GameStaros Sacred cd kulcs az említett újság weblapján kérhetők, ott részletesebben eligazítanak ha pl. fórumon megkérdezed.
2, Sacred Gold kb. mindenhol 2000 Ft, a Tesco pl. tele van vele...
3, soha a büdös életbe ne add ki másnak a cd kulcsodat, sem az settings.ini fájlt.
4, netre regelni könnyű, van két cd kulcsod, ha nincs, reklamálj a magyar kiadónál. Multi opcióra katt, kitölt, ha nem jó a cd kulcs, akkor cseréld meg a kettőt, és kész. Ha nem tudsz játszani, de tudtál regelni, akkor rossz a neted, a minimum az, hogy leírsz v.hol MINDENT, ami segíthet másoknak megtalálni hogy mi a gond.