8224
  • Kyan
    Tudja valaki mijaza survival bonus? merugye russz paccs és oroszul van leírva

és mi a szett kombója annak hogy a kari elkezd valamilyen fényben derengeni és valami resziszt bónuszt ad %-ban?
  • [VS]Thomas
    Sajna nálam továbbra se megy "protection error" al elszál, úgy mint a Colin McRae Rally 2005 :(
    Van valakinek NF7-S -es gépe amin megy XP SP2 vel ?
  • PiszkosFred
    sacred.try.hu
  • Kyan
    Én nem használok, csak annyi, hogy a gém kökeményen krekkelve van
    télleg nem használok semmilyen csítet
    valaki tud valami ildalt ahol a jó cuccos fel vannak sorolva? csakhogy tudjam mijért jáccok vele órákat naponta
  • repro
    ne használj cheatet és akkor nem lesz nyuszijelmez :P
  • Kyan
    nyuszijelmezbe bújt sötételf, ezt a bugot látom nem sikerült kijavitani
  • Kyan
    ez mi?:

???
  • Kyan
    ÉS ugye a sacred+ -ban már van elszórva aza őrző kígyószerűcsajszerüanakondaszerü valami ami a sötételfeknél őrzi a kaput?
  • Kyan
    és majnem legyakott egy csoport mérgező troll,a miket 1.66 alatt ásitozva tiportam a foldbe Gold szinten..., váárok.. hátha még az eszembe jut valami...., nem jut :)
  • Kyan
    ja, és nem lehet mentor italt venni sehun?????
  • Kyan
    amugy thx, sikerult a vad hekk, de én nem irtam regisztrit az gond? vagycsak akkor kell ha nem megy?
  • Kyan
    hmm, a 121-es wodd elfem olyan gyengus lett mint a harmat
    meg az armorbol szet item lett 1.66 alatt nem volt szet item
    50.000 eletemből lett nyomoronc 15.000 ez egy vicc
    az ijam is gyengus
    ujra kene kezdeni mint anno a dio2-ben amikor bejott a lord of destruction?
    es a full tapos gyutimbol ilyen 130-140 szintüek +60-70 strange ,eg dex- böl lett nyomorc 85 ami 6-ot ad.... VICCC
  • Kyan
    gyósan megis csinálom, közlöm a végeredményt minnyá
  • Kyan
    Jaja mostmá látom, ebbe minden benne van jól :)))
  • Kyan
    lemaratt :

amúgy munkanélküli vagyok jelenleg, de kisebb asztalosmunkákból mindig van egykis szeblóvé.

kössz a linket, tőtöm is
  • Kyan
    THX!
  • clio1616v
    www.gamecopyworld.com Tessék hogy nehogy aztmond hogy link nincs is :D
  • clio1616v
    Lent van egy link a gamecopyworld-höz, onnét leszeded a cuccos és a zipbe benne van az orosz reg ami lehetővé teszi az orosz pécs felinstallálását az angol verzsönre.

Ne legyé má ilyen.... Nekem az ötezer forint jelenleg még a határ, a 3000forint alatti játékot venném meg maximum. Majd ha annyit keresek mint te akkor megengedhetem magamnak... addíg nem marad a krekk :D
  • PiszkosFred
    Itt a karácsony. Kérj egy Sacredet valakitől, mielőtt teljesen bekattansz a sok tököléstől ;]
  • Kyan
    Update ist nicht kompatibel mit installierter Version
    eztet írja az orosz peccs amikor inditom
    régen ilyen komoly másolás védelem nem vót ezalatt a 3 év alatt amiíg nem voltam neten megváltozott minden, olyan vagyok mint egy ujszülött
  • Kyan
    2)Indítsd az install_rus.reg fájlt
    ilyenem nincs

felraktam szűz sacred izoból
    aztán sacred+

rus.reg file nekem nincs sehun
  • Kyan
    rajta vagyok külömben a krekken, olyan trendi krekkelni jól
  • Kyan
    "Azok akinek apa és anya keresetéből telik 5000 foritos gémre az vegye meg."
    ugyan már ne mondd hogy 5 rugó dok egy játékér, mondom úgy lazán ez lenne az első amit eredetibe vennék
    és nem apu anyu keresetéből
  • clio1616v
    Uninstall és egy szüz gémre nyomasd fel a plus-ot és arra a lentebb leírtakat.
  • clio1616v
    Én sem azért warezolok, mert sok a pénzem.

Azok akinek apa és anya keresetéből telik 5000 foritos gémre az vegye meg.

Majd ha keresek annyit hogy megengedhetem magamnak akkor veszek.
  • Kyan
    a russzian peccs nem indul el egyből elszáll egy hibával "Out of string range" ez mi a szösz?
  • Magic Boy
    Én Pl csakis azért(munkanélküli vagyok!)semmi másért!
  • b-type
    a második mondat szvsz teljesen felesleges.
    nem csak azért szoktak játékot venni, mert sok a pénz.
    hanem mert. és pont.
    ahogy a warezolok nagy része sem azért warezol mert nincs pénze.
    on:
  • clio1616v
    Örülök hogy neked is megy...

A többiek meg vegyék meg, ha olyan sok a pénzük.
  • XeeN
    A lent leírtak nálam csak akkor működtek, ha előtte uninstalláltam a játékot. Azután viszont tökéletesen! THX!
  • jam@
    Kis help! Ha ismerőseid közül bárkinek müködik ez a megoldás, akkor csak simán át kell másolnod a sacred könyvtárukat hozzád, elindítani a key.reg-et, majd bemountolni a 2.cd-t az alcoholba vagy daemon toolsba és már játszhatsz is. ez a módszer müködik olyan gépen is ahol előtte nem volt telepítve SACRED.
  • Kyan
    annyira ideges vagyok hogy hülyeségeke írok szal 5 rugó
  • Kyan
    hagyom a francba az egészet, má a russz paccs se indul el
  • Kyan
    ha 5000 rugo inkább megveszem eredetibe
  • Kyan
    bazz még mindig dolgozok rajta
  • Kyan
    thx, dolgozok rajta :)))
  • clio1616v
    Elmondom:

1)Töltsd le a legrissebb orosz Patch-et innét http://download.ascaron.com/sacred/sacred_rus_1.8.2.116_retail.exe pillanatnyilag ez a legújabb a Sacred+ hoz
    2)Indítsd az install_rus.reg fájlt
    3)Másold a Sacred.exe-t a Sacred install könyvtárába (de előtte ne felejtsd el a biztonsági másolatot "Backupold")
    4)Másold külön mappába az eredeti \Sacred\scripts könyvtár tartalmát és a settings.cfg-ot, ami a Sacred gyökérkönyvtárában van
    5)Most insatlláld az orosz patch-et.
    6)Indítsd a no-updcheck.reg-et
    7)Mountold a SACRED_CD2.mds-t Alcohol 120%-al vagy Daemon-Tools-al.(a legfissebb verzió kell)
    8)Most másold vissza a scripts könyvtárat és a settings.cfg, amiket külön másoltál.
    9)Indítsd a key.reg-t. (Itt lejjebb van egy direct link)
    10)Végül játsz CD nélkül.

Esetleg erre is szükséged lehet:
    1)Futtasd a Regedit-et.
    2)Azon belül HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\SYSTEM\
    Itt találsz 4 könyvtárat (0000, 0001, 0002, 0003). Keresd meg a következő paramétert "Service", aminek az értéke "a347bus".
    3)Ezen a Könyvtáron jobbklikk és válaszd ki a "Permissions"-t.
    4)Ezután válszd ki a "System" felhasználót és pipáld ki mindet DENY :).Starforce védelem meg bekaphatja :)

Ennyi volt a leírás tartalma plusz én még hozzátenném, hogy kért egy CD-keyt. Oda bármit beírhatsz.

By CLIO1616V
  • izem
    Én is ezen godolkozom
    Venni eredetit.
  • Kyan
    tudom hogy levan írva ezerszer, de valaki pontról pontra eltudja mondani? asse tudom mijaza alkohol :))))
  • Kyan
    asszem kénytelen leszek venni egy eredetit, ez a brutál hekk :(((