8224
-
Kyan #5543 Tudja valaki mijaza survival bonus? merugye russz paccs és oroszul van leírva
és mi a szett kombója annak hogy a kari elkezd valamilyen fényben derengeni és valami resziszt bónuszt ad %-ban? -
[VS]Thomas #5542 Sajna nálam továbbra se megy "protection error" al elszál, úgy mint a Colin McRae Rally 2005 :(
Van valakinek NF7-S -es gépe amin megy XP SP2 vel ? -
#5541 sacred.try.hu -
Kyan #5540 Én nem használok, csak annyi, hogy a gém kökeményen krekkelve van
télleg nem használok semmilyen csítet
valaki tud valami ildalt ahol a jó cuccos fel vannak sorolva? csakhogy tudjam mijért jáccok vele órákat naponta -
#5539 ne használj cheatet és akkor nem lesz nyuszijelmez :P -
Kyan #5538 nyuszijelmezbe bújt sötételf, ezt a bugot látom nem sikerült kijavitani -
Kyan #5537 ez mi?:
??? -
Kyan #5536 ÉS ugye a sacred+ -ban már van elszórva aza őrző kígyószerűcsajszerüanakondaszerü valami ami a sötételfeknél őrzi a kaput? -
Kyan #5535 és majnem legyakott egy csoport mérgező troll,a miket 1.66 alatt ásitozva tiportam a foldbe Gold szinten..., váárok.. hátha még az eszembe jut valami...., nem jut :) -
Kyan #5534 ja, és nem lehet mentor italt venni sehun????? -
Kyan #5533 amugy thx, sikerult a vad hekk, de én nem irtam regisztrit az gond? vagycsak akkor kell ha nem megy? -
Kyan #5532 hmm, a 121-es wodd elfem olyan gyengus lett mint a harmat
meg az armorbol szet item lett 1.66 alatt nem volt szet item
50.000 eletemből lett nyomoronc 15.000 ez egy vicc
az ijam is gyengus
ujra kene kezdeni mint anno a dio2-ben amikor bejott a lord of destruction?
es a full tapos gyutimbol ilyen 130-140 szintüek +60-70 strange ,eg dex- böl lett nyomorc 85 ami 6-ot ad.... VICCC -
Kyan #5531 gyósan megis csinálom, közlöm a végeredményt minnyá -
Kyan #5530 Jaja mostmá látom, ebbe minden benne van jól :)))
-
Kyan #5529 lemaratt :
amúgy munkanélküli vagyok jelenleg, de kisebb asztalosmunkákból mindig van egykis szeblóvé.
kössz a linket, tőtöm is -
Kyan #5528 THX! -
clio1616v #5527 www.gamecopyworld.com Tessék hogy nehogy aztmond hogy link nincs is :D -
clio1616v #5526 Lent van egy link a gamecopyworld-höz, onnét leszeded a cuccos és a zipbe benne van az orosz reg ami lehetővé teszi az orosz pécs felinstallálását az angol verzsönre.
Ne legyé má ilyen.... Nekem az ötezer forint jelenleg még a határ, a 3000forint alatti játékot venném meg maximum. Majd ha annyit keresek mint te akkor megengedhetem magamnak... addíg nem marad a krekk :D -
#5525 Itt a karácsony. Kérj egy Sacredet valakitől, mielőtt teljesen bekattansz a sok tököléstől ;] -
Kyan #5524 Update ist nicht kompatibel mit installierter Version
eztet írja az orosz peccs amikor inditom
régen ilyen komoly másolás védelem nem vót ezalatt a 3 év alatt amiíg nem voltam neten megváltozott minden, olyan vagyok mint egy ujszülött -
Kyan #5523 2)Indítsd az install_rus.reg fájlt
ilyenem nincs
felraktam szűz sacred izoból
aztán sacred+
rus.reg file nekem nincs sehun -
Kyan #5522 rajta vagyok külömben a krekken, olyan trendi krekkelni jól -
Kyan #5521 "Azok akinek apa és anya keresetéből telik 5000 foritos gémre az vegye meg."
ugyan már ne mondd hogy 5 rugó dok egy játékér, mondom úgy lazán ez lenne az első amit eredetibe vennék
és nem apu anyu keresetéből -
clio1616v #5520 Uninstall és egy szüz gémre nyomasd fel a plus-ot és arra a lentebb leírtakat. -
clio1616v #5519 Én sem azért warezolok, mert sok a pénzem.
Azok akinek apa és anya keresetéből telik 5000 foritos gémre az vegye meg.
Majd ha keresek annyit hogy megengedhetem magamnak akkor veszek. -
Kyan #5518 a russzian peccs nem indul el egyből elszáll egy hibával "Out of string range" ez mi a szösz? -
#5517 Én Pl csakis azért(munkanélküli vagyok!)semmi másért! -
#5516 a második mondat szvsz teljesen felesleges.
nem csak azért szoktak játékot venni, mert sok a pénz.
hanem mert. és pont.
ahogy a warezolok nagy része sem azért warezol mert nincs pénze.
on: -
clio1616v #5515 Örülök hogy neked is megy...
A többiek meg vegyék meg, ha olyan sok a pénzük. -
#5514 A lent leírtak nálam csak akkor működtek, ha előtte uninstalláltam a játékot. Azután viszont tökéletesen! THX! -
#5513 Kis help! Ha ismerőseid közül bárkinek müködik ez a megoldás, akkor csak simán át kell másolnod a sacred könyvtárukat hozzád, elindítani a key.reg-et, majd bemountolni a 2.cd-t az alcoholba vagy daemon toolsba és már játszhatsz is. ez a módszer müködik olyan gépen is ahol előtte nem volt telepítve SACRED. -
Kyan #5512 annyira ideges vagyok hogy hülyeségeke írok szal 5 rugó -
Kyan #5511 hagyom a francba az egészet, má a russz paccs se indul el -
Kyan #5510 ha 5000 rugo inkább megveszem eredetibe -
Kyan #5509 bazz még mindig dolgozok rajta -
Kyan #5508 thx, dolgozok rajta :))) -
clio1616v #5507 Elmondom:
1)Töltsd le a legrissebb orosz Patch-et innét http://download.ascaron.com/sacred/sacred_rus_1.8.2.116_retail.exe pillanatnyilag ez a legújabb a Sacred+ hoz
2)Indítsd az install_rus.reg fájlt
3)Másold a Sacred.exe-t a Sacred install könyvtárába (de előtte ne felejtsd el a biztonsági másolatot "Backupold")
4)Másold külön mappába az eredeti \Sacred\scripts könyvtár tartalmát és a settings.cfg-ot, ami a Sacred gyökérkönyvtárában van
5)Most insatlláld az orosz patch-et.
6)Indítsd a no-updcheck.reg-et
7)Mountold a SACRED_CD2.mds-t Alcohol 120%-al vagy Daemon-Tools-al.(a legfissebb verzió kell)
8)Most másold vissza a scripts könyvtárat és a settings.cfg, amiket külön másoltál.
9)Indítsd a key.reg-t. (Itt lejjebb van egy direct link)
10)Végül játsz CD nélkül.
Esetleg erre is szükséged lehet:
1)Futtasd a Regedit-et.
2)Azon belül HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\SYSTEM\
Itt találsz 4 könyvtárat (0000, 0001, 0002, 0003). Keresd meg a következő paramétert "Service", aminek az értéke "a347bus".
3)Ezen a Könyvtáron jobbklikk és válaszd ki a "Permissions"-t.
4)Ezután válszd ki a "System" felhasználót és pipáld ki mindet DENY :).Starforce védelem meg bekaphatja :)
Ennyi volt a leírás tartalma plusz én még hozzátenném, hogy kért egy CD-keyt. Oda bármit beírhatsz.
By CLIO1616V -
izem #5506 Én is ezen godolkozom
Venni eredetit. -
Kyan #5505 tudom hogy levan írva ezerszer, de valaki pontról pontra eltudja mondani? asse tudom mijaza alkohol :)))) -
Kyan #5504 asszem kénytelen leszek venni egy eredetit, ez a brutál hekk :(((