Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
A Sacred Plus októberben jelenik meg.
http://forum.sacredeng.ascaron-net.com/showthread.php?s=&threadid=17749

Sacred Plus

Overview
Sacred Plus is a free extension pack which has been in development parallel to patch 1.7. The Scripting Team and Graphics Team have been busy expanding the world of Sacred.

Features Included

- 2 new Regions
- 6 new Sets (one for each character class)
- 15 new weapon types
- 2 new quest blocks and new sub-quests
- 5 new enemies and a new boss
- will include all previous patches and updates

Sacred Plus will also be re-sold as Sacred Plus for those not owning the previous versions of Sacred.

Those that have Sacred already, you will be able to download it for FREE this October.

Sacred Homepage Admin
Ascaron Internet Forum Admin
Service & Support

Last edited by Mirko Worsley on 12.08.2004 at 13:57

Ezzel együtt lesz a kisebb kieg is , ugye?

"vessetek a mókusok közé" :)

Akkor én jól belehúztam mert 41-es a karim és még csak most lett meg a 4 elem(nem ceruza,föld víz levegõ tûz) és most megyek vmi kastély felé a térkép jobb oldalánál.
unique cuccokat nemigen találtam pedig nem rohanok a fõ szálon, szépen kutatgatok, csinálom az alküldiket.

ollie
Nekem a 3. fejezet volt a leghosszabb, szal lesz még bõven idõd találni tárgyakat...

Axon
Igazad van. Tényleg egyre többet kacsingatok a többi karakter felé. A kezdet kezdetén a varázslóval kezdtem, de simán lepofozott mindenki. Gondolom táposabb szintem már nem ez lett volna a helyzet, de nem akartam vértizzadni, amíg megerõsödik. A többi karakter is elég csábító, talán a gladiátort kivéve.
Azért tolom tovább a sötét elfet. Most kezdtem a 3. fejezetet és 26-os a karakterem. Hátha becsúszik még 1-2 unique tárgy. Bár amilyen mázlim lesz úgysem egyforma szethez fognak tartozni.

ollie
Hát valszeg az elsõ végigjátszás alatt nem fogsz komplett szettet találni. Én amikor befejeztem, kb a 40. szinten lehettem, és a szetbõl asszem 4 volt meg. Érdemes ugyanazzal a karoval tovább tolni egyel nehezebb fokozaton. Csak az a baj, hogy ugyanaz a kari már uncsi egy idõ után...

Axon
24-es szintû volt a karakterem amikor az elsõ unique tárgyat találtam. Ez egy öv volt és pont passzolt a sötét elfemhez.
Aztán a méreg majd megölt, amikor a következõ - és ez idáig utolsó - unique tárgyat megtaláltam. Pontosan ugyan olyan öv volt mint az elõzõ. 2 unique tárgyat találtam összesen ezidáig és az is egyforma. Ha ilyen tempóban csordogálnak ezek az extra cuccok akkor lesz vagy 2 ezres szintû a karim mire kigyüjt egy teljes szettet.

Ridley
a koncentráció választható tulajdonság..minél magasabb annál hamarabb ütsz újra és újra.
a 20-as multi soknak tûnik..mennyi a reg.time-ja? (szerintem sok lehet) úgy próbáld belõni,hogy 2-3 sec legyen!

AmdPower

TopGun
A concentrationt is ott kell valahol megnezni, hogy fullos-e ugye? multi hitem kb 20. szint korul jar.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

ollie
HUÁ!

Ridley
jó hír:

elkészült az 1.7-es patch!
igaz még csak a német verzió érhetõ el de szerintem még pár nap és itt az angol is.

byeZ

AmdPower

Ridley
szerintem a sera full harcosnak nem az igazi..hacsak a concentration-t fullra fel nem nyomod és a multi hit-et(lehet,hogy nem ez)amelyiknél 6-ot üt egymás után és kész a hentes 😊

pár mágikus képességet azért érdemes fejleszteni,így kiegészítve a hiányosságait.

a link amit írtam elég jól leírja a különbözõ taktikájú serák erõsségét ill. gyengéit

AmdPower

TopGun
Ezeket nyomom en is, nem ragaszkodom a celestial light-hez, ha tudsz jobb teruletre hato varit akkor ird le lecci!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Ridley
jah az jó (cl)csak nem hat túl messzire (ha az amire gondolok)

a dual wileding és a sword lore ha ezeket nyomod rossz nem lehet..bár fejbõl nem biztos,hogy mind2 növeli az attack speed-et

egy kis infó:
http://www.sacred-junkies.com/39.php

AmdPower

TopGun
Seraphimmal tolom, goldon es 70.szintu vagyok most, ket karddal irtom az ellent, atobbit csak holnap tudom pontosabban leirni, mert ma kicsit nyomulok, azt irtak, hogy a celestial light vari eleg utos es teruletre hat, ezt is kikene probalnom.

Ridley
top gun:
hát az az igazság,hogy nemigen kell innom mert megütni is alig tudnak 😊
egyébként silveren vagyok...
a legújabb patch(béta3)-nál nem is tudsz választani nagyobbat csak ha magasabb szintû vagy.

a.speed-et? kaszt specifikus fegyvereket használj (+adjon az attack speed-hez-van pár ilyen)
melyik karakterrel játszol?
megpróbálok segíteni,hogy melyik skill-t válaszd

gear: thx 😊...igyekszik az ember

AmdPower

TopGun
VAZZE! de vakvarju vagyok! 😞( Koszi!! megnezem en is ma! ezt mivel tudom felnyomni max.ra? esetleg tudsz meg ilyeneket amiket igy meg lehet nezni? ez az aktualis karid? evvel tolod most? eleg keves italod van! melyik szint?

Jó a karid .

Ridley
hi!

jaja sikerült
szal imholni: 😊

AmdPower

TopGun
Hi! sikerult megnezni? mert en sehol sem talaltam, hogy hol latszik az attack speedem! 😞

Az általam ismert összes nõ beéri a pasziánsszal is😊

Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger

Johnyy
Ez érdekes az "aszszonyoknak 😉" folyton a simsz kelll
Na de én gondoltam a Rome total war (de elõször letöltöm, megnézem megéri e megvenni), Kotor 2 prince2 najo nem gonkozok tovább ...

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

PiszkosFred
Ne is mondd. Asszonynak a sims2, nekem a the movies es a pirates! remake, es ez eddig csak 3, amiket fel eve terveztunk el hogy megveszunk... Kozben megrendeltuk az Evangelion sorozatot DVDn. Sacred mar kipipalva par honapja, ugy, hogy nekem csak a Tortuga kellett, de igy a kettot megvettuk kapcsolva. Nemtom mi lesz telen, de felek hogy ossze meglesz ennek meg a bojtje. Le kell mondanom par karos szenvedelyrol eheh.. ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Johnyy
Jah, már én is gondolkodok, cak most egy halom jatek megjelenik õccel és azokon is a vásárlást kéné gyakorolni...

PiszkosFred
Csak tamogatni tudom a javaslatot. 7k nem sok, es lassan egesz jo a multi.

Kipróbálta valaki a multit a neten? Gondolkodom rajta, hogy megveszem a gámát, egész jól elszórakozom vele, de unom a single playert.

Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger

Johnyy
Ja bocsi benn volt a caps look

Johnyy
Jaja VALKI AZT MOBDTA HOGY HA ANGOL AKKOR TANULJA A NYELVET,, NA KÖSZ ÉN INKÁBB MEG ÚGY HOGY ELMONDJA ANGOLUL ÉS LE VAN ÍRVA MAGYARUL,, SOKKAL JOBB MINT KERESGETNI A SZÓTÁRBAN

TopGun
Elore is koszi! nekem nagyon jo, hogy magyaritva van, igy sokkal jobban ertem mit mekeg egy ket foszer! 😊

Ridley
ok de most munkahelyen vagyok..egyébkét maradok az angolnál vhogy jobban bejön 😊

AmdPower

TopGun
Koszi! kiprobalom, azert jobb lenne, ha Te is megnezned ok? nekem mar magyarul beszel!

Ridley
de tudom 😊

inventory menü /i bill. 😊/
itt vmilyek statisztikai tulajdonségra viszed az egér kurzort(vmelyik alsóbb) és akkor ott mutatja az attack speed-et.

ha nem találnád bár kétlem akkor holnapra pontosan megnézem

üdv

AmdPower

TopGun
FENE!! 😞(( a #4838-amra nem tudod a valaszt veletlenul?

Johnyy
Jah , én meg valamit véletlenül megnyomtam és egy ultra nagy és részletes sztatisztikával kidobja az fps-t ami gyak eltakarja az egész képernyõt ! ennek mi a bill kombija?

Ridley
ms virtual machine 2004-et és a vm ware-t is próbáltam.
a vm-ware komolyabb de sajnos egyik se dx8-9es videókártyával rendelkezik 😞

szal nem sikerült eddig egy gépen host-ot és client-et csinálni 😞

AmdPower

TopGun
Hol tudom megnezni, hogy pl. az attack speedem 220-e?

TopGun
Hi! sikerult megcsinalni az Ms virtualt? egy gepen?

Csald be a lovasokat egy olyan helyre, ahol elakadnak (fal, sziklafal, erdõszél), mert akkor nem tudnak tobább futni, így egyszerûen oda kell sétálni és már kész is. Ja hogy oda menjenek, ahhoz csak fuss te is a fal mellé.
Nem tudom, hogy miért aggódsz a lovaglás miatt, mert ha a futásod 220-as, akkor kb. olyan gyorsan futsz, mint a leggyorsabb lovak. Amúgy, hogy gyors lovaid legyenek, ahhoz magas színtû Ridding skill kell, és azért vannak fontosabb skillek is. 😊
Johnyy
Ezt a gáz hogy volt már egy hetven valahanyas szintû Battlemagém, azzal akartam játszani goldon, meg volt egy 25 ös gladim, csak a elfet is ki akartam próbálni, hm.. nem kezdem ujra,, majd mindenhova gyalogolok 😉
(ja sirályul elrepült a vinyómés a 2 karim elment melegebb éghajlatra,, szal....)

TopGun
Vannak olyan cuccok amik a lovaglashoz adnak pluszt! en pl. talaltam mar +2 lovaglas bonuszost, de mivel nekem nem kell, eldobtam!

PiszkosFred
Kezd elolrol. A legelso karakterek sosem tokeletesek, es semeddig sem tart ujra belefogni, mar elore eltervezett skillekkel...

TopGun
Kb mekkora az a magasabb szint? mert akkor ma megturboznam kicsit! bosszantanak azok lovasok 😞

Johnyy
DE én mosdom ho utálom a csíteket csak mattotkaptam élvezetileg

Bandew
Mindenki úgy játszik ahogy akar. Multi természetesen kivétel.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Johnyy
Én is utálok csalni , a pokolba az összes csít nevezetû álagggal de csak ki akarom cserélni az egyik skillemnet
Gyakorlatilag ugyanolyan mint ha annakidelyén a lovazáást raktam volna bééééáéé ... továbra is cryyyyyyyyyy

Nem csalunk mert az csúnya dolog!

Johnyy
CRYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY öhöhöhö sip

ollie
bocs, nem tudok ilyen progit

ollie
A celestial light elég nagy területre hat magasabb szinten.