Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://forum.sacredeng.ascaron-net.com/showthread.php?s=&threadid=17749
Sacred Plus
Overview
Sacred Plus is a free extension pack which has been in development parallel to patch 1.7. The Scripting Team and Graphics Team have been busy expanding the world of Sacred.
Features Included
- 2 new Regions
- 6 new Sets (one for each character class)
- 15 new weapon types
- 2 new quest blocks and new sub-quests
- 5 new enemies and a new boss
- will include all previous patches and updates
Sacred Plus will also be re-sold as Sacred Plus for those not owning the previous versions of Sacred.
Those that have Sacred already, you will be able to download it for FREE this October.
Sacred Homepage Admin
Ascaron Internet Forum Admin
Service & Support
Last edited by Mirko Worsley on 12.08.2004 at 13:57
"vessetek a mókusok közé" :)
,föld víz levegõ tûz) és most megyek vmi kastély felé a térkép jobb oldalánál.
unique cuccokat nemigen találtam pedig nem rohanok a fõ szálon, szépen kutatgatok, csinálom az alküldiket.
Azért tolom tovább a sötét elfet. Most kezdtem a 3. fejezetet és 26-os a karakterem. Hátha becsúszik még 1-2 unique tárgy. Bár amilyen mázlim lesz úgysem egyforma szethez fognak tartozni.
Aztán a méreg majd megölt, amikor a következõ - és ez idáig utolsó - unique tárgyat megtaláltam. Pontosan ugyan olyan öv volt mint az elõzõ. 2 unique tárgyat találtam összesen ezidáig és az is egyforma. Ha ilyen tempóban csordogálnak ezek az extra cuccok akkor lesz vagy 2 ezres szintû a karim mire kigyüjt egy teljes szettet.
a 20-as multi soknak tûnik..mennyi a reg.time-ja? (szerintem sok lehet) úgy próbáld belõni,hogy 2-3 sec legyen!
AmdPower
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
elkészült az 1.7-es patch!
igaz még csak a német verzió érhetõ el de szerintem még pár nap és itt az angol is.
byeZ
AmdPower
pár mágikus képességet azért érdemes fejleszteni,így kiegészítve a hiányosságait.
a link amit írtam elég jól leírja a különbözõ taktikájú serák erõsségét ill. gyengéit
AmdPower
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
a dual wileding és a sword lore ha ezeket nyomod rossz nem lehet..bár fejbõl nem biztos,hogy mind2 növeli az attack speed-et
egy kis infó:
http://www.sacred-junkies.com/39.php
AmdPower
hát az az igazság,hogy nemigen kell innom mert megütni is alig tudnak 😊
egyébként silveren vagyok...
a legújabb patch(béta3)-nál nem is tudsz választani nagyobbat csak ha magasabb szintû vagy.
a.speed-et? kaszt specifikus fegyvereket használj (+adjon az attack speed-hez-van pár ilyen)
melyik karakterrel játszol?
megpróbálok segíteni,hogy melyik skill-t válaszd
gear: thx 😊...igyekszik az ember
AmdPower
."vessetek a mókusok közé" :)
Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
Na de én gondoltam a Rome total war (de elõször letöltöm, megnézem megéri e megvenni), Kotor 2 prince2 najo nem gonkozok tovább ...
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
inventory menü /i bill. 😊/
itt vmilyek statisztikai tulajdonségra viszed az egér kurzort(vmelyik alsóbb) és akkor ott mutatja az attack speed-et.
ha nem találnád bár kétlem akkor holnapra pontosan megnézem
üdv
AmdPower
a vm-ware komolyabb de sajnos egyik se dx8-9es videókártyával rendelkezik 😞
szal nem sikerült eddig egy gépen host-ot és client-et csinálni 😞
AmdPower
(ja sirályul elrepült a vinyómés a 2 karim elment melegebb éghajlatra,, szal....)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Gyakorlatilag ugyanolyan mint ha annakidelyén a lovazáást raktam volna bééééáéé ... továbra is cryyyyyyyyyy
!