8224
  • clio1616v
    ok kösz de nem tudok játszani multin... de lehet LANban is?
  • repro
    nehezen.
    multiban átadod egy másik játékosnak és visszajössz a megfelelő karival.
  • clio1616v
    Valaki gyűjti a settes cuccokat? hogyan tudom egyik karakterem más karakteres cuccait átadni a megfelelő karakteremnek?
  • clio1616v
    olvasd el amit en írtam
  • Lencso
    Hmmmm......
    Én Úgy tudom, hogy lejebb is azt írták, hogy az oroszt kell feltenni.
    Úgy csaináltam, hogy feltelepítettem az alapot, rá az angol pluszt, aztán az oroszt pluszt. És megy!
    De ha jól sejtem akkor JAM utasításai alapján is mennie kell. A txt-csak a sorozat szám miatt küldtem.
  • TopGun
    Istenkiraly vagy koszi! leszedtem, viszont abban a txt-ben amit kuldtel, azt irjak, hogy az orosz Sacred+ -t installaljam fel, de nekem csak az angol van meg, gondolom neked is csak az angol van meg? igy is mukodik ahogy JAM leirta ugye?
  • TopGun
    Mindjart nezem ok?
  • Lencso
    No,
    Elküldtem az első címedre.
    A fájl neve Sacredmini-Pluss FIX_2.zip. Gondolom nem lesz gond vele.
  • TopGun
    Irok privit ok? abban leirom.
  • Lencso
    eltudom küldeni.
    Adj elérhetőséget.
  • TopGun
    Es valamelyikotoknek megvan amirol JAM ir a #5497-en? a zip file? eltudnatok kuldeni nekem? mert nalunk tiltott az olyan url amiben a game szerepel! :((
  • Magic Boy
    Én is sacacred-ezek!
  • Lencso
    Hi!
    Igen én nyomom a Gammát.
  • TopGun
    Hi! JAM, vagy esetleg valaki mas, itt van most aki tolja a gamet?
  • XeeN
    A fanatikusok itt rálelhetnek a Sacred JAVA verziójára. Letöltések/SonyEriccson/K700i/java játékok. Megjlepően jó.

Regelni kell. (ingyenes)
  • Nagyapi
    Bocs ha valami félreérthető volt, eszem ágában sem volt kioktatni bárkit is. Én a cikkekre, hozzászólásokra gondoltam, amiket olvastam a játékról, amikor elkezdtem játszani. Félve kezdtem el mert a kritikák rosszúl sikerült Diablo klónnak minősítették. Ennek ellenére nekem nagyon bejött a játék, ma is szivesen veszem elő időről-időre.
  • PiszkosFred
    Sosem hasonlitottam a diablohoz, elottem megtettek ezt mar sokezren. Szamomra lenyegtelen ez a kerdes. En anno direkt a multija miatt vettem meg, de akkor meg peccsek nelkul jatszhatatlan volt, mind a single, mind a multi. Mostmar azert ennel jobb a helyzet. Jopar cimboraval jatszottunk estebe nyuloan, de mara mar senki sem maradt. Es figyelve a tobbi ismerost, forumot es kozossegi hireket, ezt nevezhetjuk altalanosnak is. Talan majd az underworld miatt ujra eloveszik az emberek, vagy ha lemegy a jatek ara budget szintre, akkor talan majd lesz egy masodik reneszansza a sacrednek - ahogy a diablo eseteben is - meglatjuk.

Egyebirant koszonom az kioktatast, habar szerintem nem szorulok ra ;]
  • Nagyapi
    Pedig istenuccse jó. Sokan próbálják a Diablo 2 - höz hasonlítani, és hozzáteszik, hogy ahhoz képest milyen ßar. Tudomásul kell venni, hogy a hasonlóság ellenére ez NEM Diablo. Hangulatos, eléggé összetett, jól kitalált (és a bugos alapnak köszönhetően jól elb.-ott ) játék, ami azért szerzett néhány kellemes hetet. Amikor Jam leírta a Fake disk szösszenetet, utánna a Plussal igenis élvezetes lett a játék.

A multi nem jött össze sajna, de ha az általad említett kiegészítés kijön, lehet hogy érdemes lessz megvenni az eredetit, a multi miatt.

Lehet, hogy mások is játszák, csak már nincs miről írni. Az 5500 feletti hozzászóllásban már szinte mindent kiveséztünk.
  • PiszkosFred
    Volt az kevesebb is az MMben, egy-masfel eve. Sacredet en sem hiszem hogy tovabb csokkenne, leven hogy nemsoka itt a kieg, melyhez minden bizonnyal kell majd az alapjatek, es akkor emiatt ujra a polcokra kerul a jatek.

Egyebirant a multija szerintem jo, igy a tonnanyi peccs utan mar keves bug van. Merthogy eddig a single is bugos volt, de a multihoz kepest nulla ;]]] Ott voltak aztan szarvashibak. De szerencsere mostanra a peccsek megoldottak, es egesz jol jatszhato. (csak egyre kevesebben jatszanak...)
  • Nagyapi
    Nem hiszem, hogy olcsóbb lessz. A Diablo 2 Lod-öt is levitték 3990-re, és nem ment lejjebb, igaz az nem egy bughalmaz volt.
  • Magic Boy
    Ha Cd áráért adják akkor majd esetleg megveszem!
  • clio1616v
    Neten milyen nyomni?
  • clio1616v
    Adják azt olcsóbban is :D
  • Kyan
    Alakul akkor az
  • Herkulles
    Nem vészes a sacred ára, aki eddig nem vette meg megteheti, MÁR 3.999 a cdgalaxisba.
  • jam@
  • Kyan
    Erre meg nem leltem választ
    és mi a szett kombója annak hogy a kari elkezd valamilyen fényben derengeni és valami resziszt bónuszt ad %-ban?
  • Kyan
    bocsi de elfelejtettem előbb :))
    platinum csak multiban van?
    niobiumra hogy lehet menni?
    asszem megyek gyúrok egy új wood elf-et
  • Kyan
    THX THX THX
    98%-os item találás, aaaz durva
    tuttomon kívül csiteltem? hogyislehetazt???
    visszamásoltam scriptet meg setting-t! a readme orosz, ott néztem a game angol
    mentor ital csak találom ez tök lol szerintem
    megsemerem kérdezni miaza SB meg MF
  • jam@
    Kyan! Pár Unique cucc a DarkElfednek:

[/url][url=http://img58.exs.cx/my.php?loc=img58&image=de0020ia.jpg][img]http://img58.exs.cx/img58/5219/de0020ia.th.jpg][/url][url=http://img58.exs.cx/my.php?loc=img58&image=de0048oc.jpg][img]http://img58.exs.cx/img58/2456/de0048oc.th.jpg][url=http://img58.exs.cx/my.php?loc=img58&image=de0058ed.jpg][img]http://img58.exs.cx/img58/6204/de0058ed.th.jpg][/url]
  • jam@
    Köszi, de ez csak KAMU oldal, de tényleg rengeteg unique cuccot találtam. Ha lesz időm feltöltöm HellXhez.
  • PiszkosFred
    Most láttam a sacredes oldaladat az userinfobol, gratula és kitartást majd hozzá ;] (de picit sok a 404, vagy ez csak átmeneti?)
  • [VS]Thomas
    THX
    Ahogy letíltottam a play movies-t azonnal ment.
    még 1x THX
  • [VS]Thomas
    THX
  • jam@
    Töltsd le a lenti linkről a key.reg-et és futtasd le. Futtasd a Config.exe-t és ellenőrizd, hogy a Play movies ne legyen bepipálva! Ha mindent jól csináltál és így sem megy, akkor próbáld úgy indítani a játékot, hogy letiltod a valódi cd meghajtódat (meghajtóidat) a Starfuckers Tools progival. Egyéb ötletem nincs.
  • PiszkosFred
    Akkor a mi a fennek kersz oldalcimet, ha lusta vagy megnezni es olvasgatni. Nagyon javallot atnyalazni a HellX altal heggesztett oldalt, es csak utana kerdezgetni ha valami nem tiszta. Sokkal egyszerubb, es talan neked is gyorsabb.
  • [VS]Thomas
    Jam nincs valami ötleted miért nem megy a game ?
  • jam@
    Kyan!
    1. a négy részre osztott kör a szinted 1/4=bronz 2/4=silver 3/4=gold 4/4=platinum 4/4 arany szinnel= niobium

2. survival bonus =növeli a túlélési esélyed, sebzésed, védelmed és nagyobb esélyed van speciális cuccokat találni, ha magas a survival bonuszod. Azt azért megkérdezem, hogy miért nem másoltad vissza a lemetett script könyvtárat és settings.cfg fájlt <--- ha ezt megtetted volna akkor eredeti ángliusul lenne minden kiírva!

3. a nyuszijelmez valóban valamilyen cheatre utal, még ha tutdtudon kívül követted is el :)

4. mentor italt csak találni lehet

5. A korábbi verziókból áthozott karakterek tényleg gyengék, de csak a lerontott tárgytulajdonságok miatt. A plus-ba áthozott set- unique- rare-tárgyak tulajdonságai csapnivalóak, keress új set és unique tárgyakat! 90% fölötti SB-vel és 300% fölötti MF-el rengeteget találhatsz (főleg a sárkányoknál)! Amúgy a woodelf az egyik legerősebb karakter a plusban is.
  • Kyan
    jaaa és miaza kis kockában minden cucc melett egy kis négy reszre osztott valami? van 1/4, 2/4, 3/4, 4/4 hmm?
  • Kyan
    Sajna nekem sima nf7-em van, sp2-vel azza megy