Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ez elõbbi két kérdésem már elévült, viszont van egy új:
Ha Vampiressel avgyok akkor este is csak korlátozott ideig tudok átváltozni? Mert ez elég kiábrándító hogy alig 1percre tudok most átváltzoni, és akkor kezdhetek midnent elõlrõl...

War. War never changes.

FElraktam az 1.66c-t és a cracket, béta patcehket inkább nem szedek le... a landorral hogyan tudok csatlakozni a multiplayer játékokhoz, hol vagytok a legtöbben?

War. War never changes.

NA fejlesztettem a gépem, újra felrakom a játékot. Melyik a legújabb patch amihez crack is van?

War. War never changes.

Koszi megnezem. Tudna vki segiteni, elakadtam kicsit. Icecreek Passhoz kene felvinnem a varazslo csajt, de sehogysem megy. Crow's Rock kastelybol probalkoztam, de hiaba. Akarmennyit maszkalok a varban nem tudok tole eszakabbra jutni. Es wolfdale felol is zsakutca van. Az a fura, hogy regebben a terkep szerint jartam shakura fele, de hogy hogy jutottam oda az rejtely, mivel most egy hegygerinc utban van ott.. (Sajnos a shakurai portalt elfelejtettem akkor bekapcsolni) Ha vki tud segiteni, vagy van par perce es megnezne egy save-t, megkoszonnem.
PiszkosFred
A sacred.try.hu oldal foruman keresd meg "LAN game Interneten is" cimu topikot, es benne Flex baratunkat. O tud majd szerintem a legpontosabb infokkal szolgalni.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ezt hogy tudom kiprobalni, le van valahol irva a cim+egyeb infok? Vagy csak ha lesz tort 1.7 akkor megy?
PiszkosFred
Egyre jobb a multija. Ha vegre elerheto lesz az 1.7es teljes, akkor szerintem probald ki biztonsagi masolattal Flex serveren a Landoron, es ha tetszik, erdemes megvenni.

Hi,

Thomas! Nekem Pio 107 van és tökéletesen mûködik a CloneCD. DaemonTools+DaemonScript és megy mint a szél. (OpenBeta 3)

Curtis

www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere

Igazabol fontolora vennem, ha jo lenne az online multija. De nem hallottam jokat rola. Egyelore legalabbis.

Fura, ti nem talaljatok ugy, hogy 1-2 karakter durvan tulzottan eros lett? Pl a dark elf 'battle fog'ja mindenkit kiiktat szinttol fejlettsegtol fuggetlenul, nagysagrendekkel tobbet tud es hatekonyabb mint barki mas osszes benito, paralizalo, vedo skillje egyuttveve. Ugyesen hasznalva szinte serulesmentesek a durvabb csatak is.
(meg csak 26. szint, szoval nem tudom a vegefele, vagy magas szinten mi a helyzet, de az elejetol egesz eddig a tokeletes skillnek tunik)
PiszkosFred
Ezért is nem mindegy, hogy milyen szinû a socket színe...

ollie
hoppá, nem is tudtam, hogy szét lehet szedni a socketes cuccokat...

1. bármikor ha van mit. Nem minden socket bõl lehet kivenni a cuccot.

2. bármelyik kombót újracsinálhatod másképp a mesternél

3. Ha van socket-es ahogyan másba is , bár én nem lovagolok,tehát nem is próbáltam

4. Úgy emléxem hogy be kell menni az erdõbe egy ösvényen és a temetõ melett lessz egy lyuk amibe lelehet mászni...

pls

"vessetek a mókusok közé" :)

Mike at home
kut

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
par kerdes:

1. a kovacsok csak 1x hasznalhatoak, mint a Diabloban? vagy barmikor szetszednek osszeraknak?
2. a combo magusok detto, ha rajovok hogy egy combo helyett inkabb masik kellene, lehet azt, vagy van 4 lehetoseg es annyi?
3. hogyan lehet a loszerszamba vmit betenni, van socketes (vagy itt ahogy hivjak) a kovacs nem volt hajlando

4. Faries Crossingnal vn egy mergezett ku
oda hogy lehet eljutni? 1xuen nem tok odajutni

thx

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

PiszkosFred
Es a nagy elonye, hogy a peccsek utan 1-2 honap mulva jonnek csak a krekkek, ugy pedig nemcsoda ha elmegy a kedve az embernek. Igy pedig eredetivel nem kell csak peccselnie, es go. ;]

Magyarországi viszonyok között nemrossz az ára .Aki szereti a diabló féle gamékat annak szerintem megéri mert nagyon sokat lehet vele jáccani.Én nem bántam meg a megvásárlását mert nagyon sok órát szórakoztam vele(és még fogok is sokat) de még abszolut nem unom.

Nem jon be annyira, s meg az ara is sok.
ollie
vedd meg az eredetit

visszalapoztam, megtalaltam sory 😊
nem hittem volna, hogy ilyesmi a gyik-ban van, bar gyanitottam, hogy vmi cd protection problema.
Egy gyogykerdes:

A wyverni battlefielden a haldoklo ficko vizet ker. Ekkor megjelenik a radaron egy oazis egy loval meg par zombival. A viz mellett kis fenykor (vizkor?) jelenik meg idorol idore. De nem lehet mit csinalni. Hogy lehet vizet vinni neki?
TopGun
Koszi! azert nemi tanaccsal segithetnel ha van kedved hozza, legyszives! mit fejlesszek szerinted?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Voltan
Ték.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

jam@
Megy a landor v.kinek? Nálam nem akar.

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros

Igen, az várható...

ollie
ja, és nyílván a fizetõs lesz a nagyobb...

"Az ingyenes kieg októberben lesz, a nem ingyenes jövõre.
"
Szal akkor kettõ is lesz?

Thx Cimbora 😊

ollie
Az ingyenes kieg októberben lesz, a nem ingyenes jövõre.
Az 1.7-es végleges patch most jön ki (talán már ki is jött, legalábbis németûl már megvan), de törésre még kell várni.
Már nem nagyon vannak benne bugok.

Hi népek!

Rég jártam erre...
Mi van a kiegészítõvel?
Mikortól lehet majd kapni?
Hogy álnak a peccsek feltört játékhoz?
Még mindíg totál bugos?

jam@
Gratulálok TopGun! Ez jól sikerült

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros

Cak cépen széttolta a nem megfelelõ helyre betett szöveg😛
Bár én letojom, miattam 2600*5420-AS képeket is betehettek,csak ne bmp és hasonlóan "helytakarékos" formákba.

Nem Nagy 😊

Deikath

TopGun
Ok! igazad van! bocsesz! 😊

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Felteszek par kepet, remelem nem lesz tul nagy meretu? ird le kerlek miket kene fejlesztenem?

PiszkosFred
Nem lehetne ezt privatban? Biztos olyan dolgokrol van szo, amely nem tartozik rank, igy inkabb privatban beszeljetek meg.

TopGun
Na igen! de amirol beszeltunk es amit igertel az meg julius vegen volt! nem mostanaban! mostmar szeptember van ember! 😞

Hali. Egy kis help kellene, van e a fórumozók közül olyan, akinek Thosiba SD-M1612 DVD-Rom, illetve Pioneer 107D DVD-RW
van és mûködik a Cyclone Image kiírva.
ui:a Daemon-Tools 3.47-el megy "batch" álomány nélkül is nem tudja lekapcsolni az RPMS emulációt a munkahelyemen LG DVD-Rommal, ill. TEAC 52x CD-RW-vel.

Deikath

Szimplán azért mert 2 hétig mégcsak gépközelbe sem jöhettem..
TopGun
Vartam a privit, miert nem irtad meg?

ollie
Jaaa, már emléxem, akkor ezt én is láttam...

-off-
Ne mondj semmit míg nem kérdeztél..ha megkérdezted volna mi okból tûntem el, nem ezt mondanád.
-off vége-
TopGun
HI! TE AZTAN JOL ELTUNTEL VALASZ NELKUL! es jol atvertel
engem! 😞((((

Mystdale Castle-nál 😊
TopGun
Merrefele van ez?

ollie
Húúú, ezt én nem is láttam. Merre van?

TopGun
Hehe! vicces focipalya 😊

Nem tom volt e már, de én most értem ide és nagyon tetszett

A térképen shotoltam mert nem bírtam eléggé elzoomolni.

TopGun
Holnapra pontosan megmondom mennyi a multi hit regtimeja, kb 3 korul van, de seraphimnak kellene valami jo, teruletre hato vari, az oldalon amit adtal, nem tetszett egyik megoldas
sem! 😞