Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha Vampiressel avgyok akkor este is csak korlátozott ideig tudok átváltozni? Mert ez elég kiábrándító hogy alig 1percre tudok most átváltzoni, és akkor kezdhetek midnent elõlrõl...
War. War never changes.
War. War never changes.
War. War never changes.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Curtis
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
Fura, ti nem talaljatok ugy, hogy 1-2 karakter durvan tulzottan eros lett? Pl a dark elf 'battle fog'ja mindenkit kiiktat szinttol fejlettsegtol fuggetlenul, nagysagrendekkel tobbet tud es hatekonyabb mint barki mas osszes benito, paralizalo, vedo skillje egyuttveve. Ugyesen hasznalva szinte serulesmentesek a durvabb csatak is.
(meg csak 26. szint, szoval nem tudom a vegefele, vagy magas szinten mi a helyzet, de az elejetol egesz eddig a tokeletes skillnek tunik)
2. bármelyik kombót újracsinálhatod másképp a mesternél
3. Ha van socket-es ahogyan másba is , bár én nem lovagolok,tehát nem is próbáltam
4. Úgy emléxem hogy be kell menni az erdõbe egy ösvényen és a temetõ melett lessz egy lyuk amibe lelehet mászni...
pls
"vessetek a mókusok közé" :)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
1. a kovacsok csak 1x hasznalhatoak, mint a Diabloban? vagy barmikor szetszednek osszeraknak?
2. a combo magusok detto, ha rajovok hogy egy combo helyett inkabb masik kellene, lehet azt, vagy van 4 lehetoseg es annyi?
3. hogyan lehet a loszerszamba vmit betenni, van socketes (vagy itt ahogy hivjak) a kovacs nem volt hajlando
4. Faries Crossingnal vn egy mergezett ku
oda hogy lehet eljutni? 1xuen nem tok odajutni
thx
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

nem hittem volna, hogy ilyesmi a gyik-ban van, bar gyanitottam, hogy vmi cd protection problema.
A wyverni battlefielden a haldoklo ficko vizet ker. Ekkor megjelenik a radaron egy oazis egy loval meg par zombival. A viz mellett kis fenykor (vizkor?) jelenik meg idorol idore. De nem lehet mit csinalni. Hogy lehet vizet vinni neki?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros
"
Szal akkor kettõ is lesz?
Az 1.7-es végleges patch most jön ki (talán már ki is jött, legalábbis németûl már megvan), de törésre még kell várni.
Már nem nagyon vannak benne bugok.
Rég jártam erre...
Mi van a kiegészítõvel?
Mikortól lehet majd kapni?
Hogy álnak a peccsek feltört játékhoz?
Még mindíg totál bugos?

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros
Bár én letojom, miattam 2600*5420-AS képeket is betehettek,csak ne bmp és hasonlóan "helytakarékos" formákba
."vessetek a mókusok közé" :)
Deikath
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

van és mûködik a Cyclone Image kiírva.
ui:a Daemon-Tools 3.47-el megy "batch" álomány nélkül is nem tudja lekapcsolni az RPMS emulációt a munkahelyemen LG DVD-Rommal, ill. TEAC 52x CD-RW-vel.
Deikath
Ne mondj semmit míg nem kérdeztél..ha megkérdezted volna mi okból tûntem el, nem ezt mondanád.
-off vége-
engem! 😞((((

A térképen shotoltam mert nem bírtam eléggé elzoomolni.