Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Johnyy
valahogy csak oda lehet, szal próbálkozz, nézz körül!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

ollie
ja bocs

PiszkosFred
jajmar, az ugy tul egyszeru ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ollie
odasétálsz?

littleNorbi
Hogy tudok eljutni a feladathoz ???

Hogyan lehet a landorral multizni?

War. War never changes.

up

War. War never changes.

Mike at home
kilep-belep megjavult, thx

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Johnyy
Érdekes, az idõ alatt hogy megondja a soldzír hogy víz kell, belöghetné a nevet és a helyet is, najó akkor meg nem kap vizet, kapnánk a karinkra egykis dárk pontot 😉

PiszkosFred
O nem, csak a szerencsetlen katona lesz sz**ban ha nem kap vizet zaros hataridon belul ;]

Johnyy
akkor a sivatagban elveszel báránykám.... 😉

Mike at home
nalam vhogy eltunt a konzol, nem tok beirni semmit, pedig ugye kene 😉

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Hali az a gondom hogy meghalt a karim nemrég, vissza akartam tölteni a quicksavet, erre kiafgyott a játék és azóta nemtok semmit vissaztölteni. EWz bug vagy csak simán egy restart kéne?

War. War never changes.

littleNorbi
Kössz megvan!!!

ollie
Ez melyik küldi? Az egyik ilyennél asszem a folyó mellett jobb oldalt lehetett felfele menni.

ollie
Hányas patch van fent? Nekem még az 1.66-al sem volt semmi ilyen bug, az 1.7 betaval meg aztán pláne nem...

littleNorbi
Hogy tudok eljutni a sárga könyvhöz ?

Szívesen. Igen ez bittos bug.

"vessetek a mókusok közé" :)

hat nezd meg hova mutat a waypoint nyil es ott kell valamit. ott asszem meg kell elobb szerezni vmi naplot az orknak, de lehet, hogy rosszul emlekszem.
Blackman
Üdv! Kérdésem lenne, az elemeket keresgélem éppen és a 4.-et megtaláltam lent a sivatag jobb oldalán a térkép sarkában, de nem tudom felvenni, pedig már 3 megvan. Nem tudjátok esetleg elõtte kell csinálni valamit?

megvan kosz 😊 Eleg furcsa, a kapu tetejen bal oldalt volt egy nagyon apro pont ahol bevaltott kezre az ikon. Hat ezt en azert bugkent konyvelem el..
Sziasztok! Egy kérdés...Neten leeht a játékkal játszani? Nem arra gondolok, hogy vagyunk kb 3an és megyünk zúzni, hanem ahol többen is tudunk menni.

Ha a game nem bugos csak a shot akkor matasd végig a kaput lessz vhol 1 pár pixelnyi terület rajta ahol megjelenik a kéz és odabökve megnyílik a kapu. Zárva biztosan nincs, mert egyik haver is ígyjárt és neki is megtaláltam a területet ahol lehet nyitni. Rég volt de úgy emléxem hogy a kapu bal oldalán a közepefelé.Ha viszont a játéktered ténylegesen így néz ki mint a képen akkor mentsd el és indítsd újra a géped ,. mert akkor a graf bug miatt nem tudod kinyitni!

Sajnos a keplopasaim nagyon bugosak, ezert par info. Tehat az ostromos kuldi, "the attack". Prince Valor van velem es meg vagy feltucat ember. A varhoz setaltunk, ott a fokapu, Valornak 4-5 embere mar ott all alapbol es orzi. Mindenki lelkes, hogy menjunk be, de a kapu zarva. A kapu tuloldalan latszott egy ember, bar lehet, csak az egyik segitom van, nekik van neha falonatjarasuk.

Nemtom mennyire felismerheto, de ittvan:

Nem kizart, hogy csak en vagyok hulye, mar akadtam el nevetseges dolgon ebben a jatekban 😊
Képet!

ollie
hát én ilyenre nem emléxek

A var fokapuja zarva van, nem tudok belepni. Egy lovag bent, odajott a kapuhoz es nez ki a fejebol, de nem lehet bemenni. Probakepp koruljartam a helyet hatha mashol kene menni, de sehol semmi.
ollie
hogy hogy bezárta? nálam ilyen nem volt...

help! sullyed a szuperfontos kerdesem 😊
Most jatszunk ostromlosdit prince valorral. Hogyan kell bejutni? Az imposztor bezarta az ajtot
tudod az a resz a jatek 3/4 -enel van, menj oda kezdo karival es nezd meg ugy milyen
A abrbárnak meg túl rövid a lába amikor felfelé fut...
battlemaget hogy lenne érdemes fejleszteni? Mert van vagy 4 mágiaosztály...
asszem kezdek egy vampiresst inkább. Az ahogy a Seraphim kombózott egy lándzsával olyan szarul nézett ki hogy el is ment tõle a kedvem..
A long hadnled weapons amúgy a lándzsát is fejleszti ugye? És a buzogányokat mi fejleszti?

War. War never changes.

PiszkosFred
;]

Hasonlóan furcsa érzésem volt nekem is, de aztán felötlött bennem a Divine Divinity és benne a karaktermozgások, és mindjárt nem tûnt annyira szokatlannak. Furcsának furcsa, de nem egyedi ;]

Szerintetek nem topa az ahogy a dark elf felfelé fut? Mintha lebegne vagy csúszna fúj...

War. War never changes.

TopGun
Probald ki goldon seraphimmal 😊

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

ollie
Hát nekem a játék legelején kívûl, amikor még ismerkedtem vele, semmi megerõltetõ nem volt. Szerintem nagyon könnyû játék, hacsak nem kezd el az ember valami nehezebb fokozatot új karival.

Amugy rajottem, veletlenul csaltam, a jatek legelejen 12-13. szintes koromban korul betevedtem a lavas reszre. Neztem is hogyhogy mindenki 10x erosebb lett mint eddig 😊 De kaptam az xp-t meg a modern fegyverzetet mint az alom. (kb +10-11 szint beficcent) Igy egy rovid nehez idoszak utan a jatek tobbi resze sem volt tul megerolteto.

Jokis segitseg, aki doppingolni akar. Bar ehhez a dark elf bugos/gigantikus ereje kell, mas karakter lehet, hogy nem eli tul.
PiszkosFred
Igyvan, a fokveszthez tartozo npck nem nagyon halnak, max lefekszenek sziesztazni nehanapjan. A mellekkuldik kapcsan hozzankcsapodo nepek viszont hamar megpurcannak, de a legrosszabb amikor veled maradnak, a sikeres kveszt utan is. Igaz utobbi korabbi peccseknel volt, a legujabbal nem volt ilyen gondom.

Sikerult, vmi bug volt a gfx-al, miutan ujrainditottam, mar jo volt. Nem latszott a szobaban a lepcso ahova fel kellett menni 😊 Ugy vettem eszre akinek nem szabad meghalnia az sosem hal meg (felkel egy ido utan)
repro
Csajnak nem szabad meghalnia. Õ nem olyan felpattanós, mint az elsõ csávó

N0 TXT TLK PLZ!4!

PiszkosFred
Nemnem, sokkal harciasabb, es kevesebb esze van ;]

ollie
amúgy a gumininja olyan mint a gumimaci?

PiszkosFred
Szinten, minimalis a problema vele. Legtobbszor a legnagyobb baj az, hogy nincs ido jatszani ;]

ollie
Nekem soha nem fagyott, lépett ki, nem bugzott néhány apróságot leszámítva, ja és eredeti van. Persze a legutóbbi beta patch sokat dob rajta.

Mike at home
az eredeti mennyire fagyogat?
ez most kitalalta, hogy 2 percenkent kilep (mint anno, peccs nelkul)
ja es a favagoknak van egy kuldetes amikor leall az egesz, persze alt+f4-gyel ki lehet lepni (mindezt XP alatt)

ha az eredeti is ilyen akkor nem adok ki 7k-t azert, hogy 2 percenkent fagyogasson

közben én is rájötem 1-2 dologra,
1:HA Nforce 3.13 driver Ms Ide driverrel Alap XP no update megy a game. 2: Ha Windows Update megvan a game nem megy.
3:Ha Nforce 4.27 Nforce Ide driverrel még alap XP-vel sem megy a game.Én ráhagyom hátha lessz törés hozzá.

Deikath

majd a skillek segítségével több idõre is át tudsz változni, legalább is nálam nem csak egy percig szokott vámpír lenni, bár még soha nem mértem le az idõt

Szerintem találtál egy bugot a pályán. Nekem is volt hasonló 1szer. Lementem egy pincébe és a lépcsõ amin visszamehettem volna a falon kívülre került és nem bírtam kimenni a pencébõl. Egy mentés és visszatöltés megoldotta a gondot. Azóta mindig mielõtt bemegyek valahova (ház,barlang)mentek egyet ("F9").

Itt mit kell csinalni?

Most oltem meg a jegsarkanyt, hogy megszerezzem az elemeket. A szobaba navigal el a nyil, de ott semmi nem tortenik. Volt velem egy varazslono, az a csata heveben szoren szalan eltunt.. Mi a teendo itt?
Kesobb ezzel nem nagyon lesz mar problema mert magasabb szinten mar nagyon sokaig marad ugy. A denevereid meg megmaradnak neked ember alakban is arra a kis idore.