Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
War. War never changes.
War. War never changes.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
War. War never changes.
"vessetek a mókusok közé" :)
Nemtom mennyire felismerheto, de ittvan:
Nem kizart, hogy csak en vagyok hulye, mar akadtam el nevetseges dolgon ebben a jatekban 😊
battlemaget hogy lenne érdemes fejleszteni? Mert van vagy 4 mágiaosztály...
asszem kezdek egy vampiresst inkább. Az ahogy a Seraphim kombózott egy lándzsával olyan szarul nézett ki hogy el is ment tõle a kedvem..
A long hadnled weapons amúgy a lándzsát is fejleszti ugye? És a buzogányokat mi fejleszti?
War. War never changes.
Hasonlóan furcsa érzésem volt nekem is, de aztán felötlött bennem a Divine Divinity és benne a karaktermozgások, és mindjárt nem tûnt annyira szokatlannak. Furcsának furcsa, de nem egyedi ;]
War. War never changes.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Jokis segitseg, aki doppingolni akar. Bar ehhez a dark elf bugos/gigantikus ereje kell, mas karakter lehet, hogy nem eli tul.
ez most kitalalta, hogy 2 percenkent kilep (mint anno, peccs nelkul)
ja es a favagoknak van egy kuldetes amikor leall az egesz, persze alt+f4-gyel ki lehet lepni (mindezt XP alatt)
ha az eredeti is ilyen akkor nem adok ki 7k-t azert, hogy 2 percenkent fagyogasson
1:HA Nforce 3.13 driver Ms Ide driverrel Alap XP no update megy a game. 2: Ha Windows Update megvan a game nem megy.
3:Ha Nforce 4.27 Nforce Ide driverrel még alap XP-vel sem megy a game.Én ráhagyom hátha lessz törés hozzá.
Deikath
Most oltem meg a jegsarkanyt, hogy megszerezzem az elemeket. A szobaba navigal el a nyil, de ott semmi nem tortenik. Volt velem egy varazslono, az a csata heveben szoren szalan eltunt.. Mi a teendo itt?