8224
  • andriska
    Hi!

Én is nagyon szívesen nyomnám veletek,habár eredeti a game.
    Mi is ez a battlelan?
  • Lencso
    Hi,
    Amennyiben visszaolvastál pár sort, láthattad, hogy én is evvel próbálkozom. Több kevesebb sikerrel.
    Már 4-en vagyunk. 3-an innen a forumról + 1 haverom, aki holnap teljes harcidíszben lessz(remélhetőleg).
    Ha jól tudom, akkor rajtad kívül a csapatban senkinek sem lesz eredeti játéka, ezért a Játék internetes Multiját mi nem tudjuk használni, ezért próbáljuk ki a Battlelan progit.

Amennyiben így is van kedved, gyere. :o))))
  • lovagregeny
    Húú, népszerű ez a fórum.. Öröm látni.
    Nekem megvan az original de 1 hetes neten való tartózkodás alatt összesen egy magyarral találkoztam, aki sajnos nem volt túl beszédes. Ha nem lenne kölcsönadva a játék már újra játszanék vele de a helyzet adott..
    Na de a lényeg! Hamarosan elkezdek játszani és jó lenne majd nem egyedül elkezdeni az egészet hanem mondjuk páran msn/teamspeak/ventrillo programok közreműködésével. Pár tanács is jól jönne a játékkal kapcsolatban mivel alig ismerem és a leírások sem túl részletesek. Igyekszem mihamarabb visszakérni majd a progit és jelentkezni.
    Amennyiben volna olyan bátor jelentkező aki szeretne majd csapatban karaktereket indítani jelezze és beszéljünk meg egy kezdést.

Szerkeztve:
    Valamiért nem láttam, hogy már szerveztetek hasonlót.. Akkor majd én jelentkezem..
  • Lencso
    Én is gondolkoztam ezen.
    Szerintem mindenkinek egyenlően kellene kezdeni, mert ha nem, akkor az ellen erőssége a legerőssebb karakterhez fog igazodni. Nekem is 45-ös a karakterem. Viszont a Set-jeimet és a jobbnál jobb holmiaimat meg kéne menteni.
  • PiszkosFred
    Utobbi lenne esszeru, egyebkent fel ora utan megunja mindenki...
  • Kyan
    Most már csak az a kérdés, hogy ha mükszik akkor mi lesz? mindenki jön a 100+-os karijával énmeg megyek az 1-essel??? v mindenki kezd egy újatt???
  • Kyan
    Rajta vagyok teljesen!!! akaroook multizni, remélem mükszik jól
  • Lencso
    Szasztok.

Sajna olyat még nem pipáltam, hogy valakit ne lehetne lekaszabolni és ezért elzárja az utat. Olyat viszont igen, hogy hülye helyre mutatott az iránytüm, ezért össze vissza kolbászoltam 1 órán keresztül, mire rájöttem mi a baj.

Az egyik új pálya A bal felső sarokban az erdő szélén van. 2 jégsárkányal is találkozhat a bátor vándor arrafele. És tele van JégElfekkel. Létszámuk mint az oroszoké. 6-7 fős csoportokban vannak. :o)))
    A másik új területet nemtom hol van. Az első végigjátszásomnál csak a fő feladatra koncentráltam, most viszont elkezdtem kalandozni és nem igazán tudom, hogy mi volt régebben és mi nem.

A battlelan progi tényleg nem nagy és nem is tud sokat. Csak annyit amennyit kell. :o)))
    Egyik haveromat is rávettem, hogy töltse le. Vele régebben DIO-zta, úgy hogy nem kellett sokáig dumálnom a fejét. :o)))
    Így elméletileg már 4-en lennénk.
    Viszont elég nehéz össze hozni a bandát. 8-kor itt leszek teljes egészben. Aki akar multizni az jöjjön.
    Ja persze eccer ki is kéne próbálni, hogy megy-e egyáltalán.
  • andriska
    Na igen , de hiába tudom , ha nem járhatom be...
  • Kyan
    Ez a 122Kb-os progi az egész?
  • Kyan
    jahh, töltöm azt a battle progit
  • Kyan
    Te előnybe vagy, én aztse tudom hol vannak az új területek
  • andriska
    Hi!
    Mért van az,hogy nem enged fel az új területekre?
    Mindkét esetben elállják az utat és még csak rá se tudok kattintani a küldetést adó Elfre...
  • Lencso
    Szia,

Hát még húzzuk a dolgot. Így karácsonykor valahogy nem jön össze olyan könnyen a dolog. :)

Töltsd le a Battlelan progit.
    http://www.konami.com/main/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=reply;f=18;t=000329
    http://warcraft.dbass.net/download/apps/apps.php

Holnap talán neki látunk.
  • Kyan
    Ha sikerül nektez ez a netes próba a gamre akkor énis benevezek!!! csak mondjátok mit csináljak
  • Lencso
    Ja, vagyok. :)
  • clio1616v
    Mehet a próba MSNre gyere majd, [email protected]
  • Lencso
    Miért nem telepíted a Plusszt?
    de nekem ki van kapcsolva és úgy is a protection error ablak jön ki!3 lehetőséggel:retry,information,exit
    a confignál pedig még két "pipálási lehetőséggel"ha bepipálom akkor sem jó meg ha nem akkor sem.segítsetek!amúgy az 1.66-ossal nyomom,addig!az is jó nem?
  • Lencso
    Clio!
    Kész vok a Multi gamma próbára. Ha te is úgy érzed, akkor jelentkezz!
  • Lencso
    Van, hogy jobb ha nem keresel választ az ilyen dolgokra!
  • Kyan
    SORRY!
    Előbb írtam aztán olvastam, be volt pipálva a play múvíz, csak tudnám hogy külömben már először sem indult volna, nem???
  • Kyan
    Nem megy a sacred
    Megcsináltam mindent ami itt levoki írva, ment elkeztem egy új wood elfet, most akarnám folytatni és elszáll :tök fekete a képernyő és egy Protection Error ablakkal elszáll amit nemtok elolvasni mer tök fekete a kép
    Reg-et is modósítottam, viszont nekem nem kért kulcsot, mi lehet a bibi?
  • clio1616v
    Nem baj csak akkor is az volt a gond hogy nem értették sokan az angolt ezért csináltam egy gyors fordítást és ment sokaknak utánna.

Szerintem mehetne a FAQ-ba.
  • Lencso
    Ja....! Sorry!
  • clio1616v
    Ez már volt... és magyarul.
    És akkor működik, ha egy teljesen új Sacred installt csinálsz.
  • Lencso
    És ha nem idegen teljesen az angol töled akkor ezt ajánlom még figyelmedbe. Ez alapján csináltam énis, néhol kis módosítással:

VERY COOL.. first of all I too was one of those people who could not play without a cd with the first version of plus. Apparently it was my lite on dvd writer or something it was not determined.

I thought I would try the lazy man approach. Though I wouldn't suggest it I just wanted to see what would happen. I did have the full english latest version of plus installed and simply backed up my save files as well as the files listed in previous post.

2. Install your version of sacred up till the newest version.
    3. Make a copy from these files (as you will need them later):
    - global.res (its in the "script" folder)
    *** NEW ADDITION ***
    **- Copy the US Folder from your script directory or whatever language you use**
    - settings.cfg (in main directory)
    4. Now deinstall sacred (and make a reboot)
    *** NEW ADDITION ***
    **- I DID NOT need to uninstall or reboot **
    5. install your sacred version and update in your original language to "Plus-Version" 1.8.10 (NOT to the latest version 1.8.26 !!)
    *** NEW ADDITION ***
    ** I DID NOT need to uninstall go and back to previous version works on latest version**

6. Now download the reg files (mentioned from mf_y2k) http://knyaz.info/sitefiles/instALL.zip
    7. Copy the russian sacred.exe and install_rus.reg to your sacred directory (overwriting existing files).
    8. double click the install_rus.reg file (as acds2 mentiones this doesnt work for WIN98 as it uses different reg-editor)
    9. Now sacred thinks that you have the russian version installed.
    10. Now download the latest russian update (1.8.26) from ascaron.com (klick on "english" on the welcome page). It weights 130 MB.
    11. Install the update (it should work just fine).
    *** NEW ADDITION ***
    **- Though my update gave me some errors and said it failed I just restarted again**
    12. Now copy over your global.res to "scipt/ru" folder (and the language is back to your original) !
    13. Remove all entries, starting with FONT in the settings.cfg (except "fontaa", "fontfilters", "fontpages").
    14. Your old settings.cfg is to solve the problem with the movies (see point 17.) for comparison.
    *** NEW ADDITION ***
    ** Simply copying your Language folder you backed up to your Scripts folder and copying your settings.cfg you backed up over the new version resolves the movies issue**
    15. Now download the Mini Image from russian CD2:
    http://vega-service.ru/34/Sacred_rus.rar
    16. Mount it with daemon 3.47 or newest alc120%.
    As i told you, the protection is now Starforce 3 (so you maybe have to disable your cd-drives)
    17. The last thing is, when you start your game now, make sure, that you tick: "Disable movies" in the starting window (or the config menu).
    Because there seems to be a problem between russian and YOUR version. The game will crush, if you dont tick it !
    *** NEW ADDITION ***
    ** If you copied your language script and settings.cfg correctly should not have to disable movies**

The game runs fine now !!
    use this key (from mf_y2k): HPTF3-7DRT8-AXG7H-3YNY3-93LHY
  • Lencso
    Szia,
    Én nem kaptam ilyen üzit, és nem is kellett letiltanom semmit, ezért nem tudok olyan tanácsot adni, hogy mit csinálj vele.
    Viszont azt megosztom, hogy én hogyan csináltam.

Feltelepítettem az alap játékot.
    Arra feldobtam az angol(international) Pluss-t.
    Csináltam egy másolatot azokból a fájlokból ami lejebb is említve lett.
    Letöltöttem ezt: [http://knyaz.info/sitefiles/instALL.zip]
    Futtattam install_rus.reg-et és bemásoltam az orosz Sacred.exe-t a játék könyvtárába.
    Futtattam az Orosz Pluss-t.
    Vissza másolta a korábban kimásolt fájlokat.(A Sacred.exe-t nem)
    Mountoltam az innen letöltött CD2 fájlt:
    http://vega-service.ru/34/Sacred_rus.rar .
    A játék indításakor erre még szükség volt. :HPTF3-7DRT8-AXG7H-3YNY3-93LHY
    le van tiltva,ugyanazt írja ki!e azért köszi!más tipp?
  • [VS]Thomas
    tiltsd le a play movies opciót a beállításoknál
    mindent úgy csináltam,ahogy leírtátok,de amikor elinditanám azt írja ki,hogy protection system error.Kérlek segítsetek!
  • clio1616v
    ok
  • Lencso
    Még nem lődöztem semmit. Gondoltam együtt megpróbáljuk. A Battlenet már nekem is lent van.
    Az a gond, hogy holnap egész nap nem leszek itthon, este is buliba megyek. Esetleg Másnap?
  • clio1616v
    [email protected] az MSNem
  • clio1616v
    Be tudtad lőni? én leszedtem
  • Lencso
    Figy!
    Ha gondolod, akkor megadom valamelyik Chat(MSN,ICQ,Yahoo) címem, ozt, ott kommunikálhatunk.
    Mivel kell tudni egymás IP-jét, meg miegymás.
  • clio1616v
    Ok nézem, majd szólok megy e...
  • Lencso
    Hát csak annyit tudok amennyi itt le van írva.
    http://www.konami.com/main/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=reply;f=18;t=000329
    http://warcraft.dbass.net/download/apps/apps.php

Még próbálgatni kell. De a leírtak szerint egyszerü a dolog.
  • clio1616v
    Ha tudsz leírást adni a használatához én benne vagyok.
  • Lencso
    Hi,

Olvastam itt-ott, hogy a Battlelan progival lehet játszani Neten keresztül, annak ellenére, hogy LAN-os játékot nyomatsz a SACRED-el.
    Amennyiben érez valaki némi késztetést ilyen formájú Multira én nagyon szivesen benne lennék. Van egy 45-ös Seraph-om És pár különböző tipusú Set-darabkám. Az egyik része Seraph-é és van 3db Vámpir részem is.