8224
  • kukucska
    nos az tuti hogy nem veszem meg (warez forever!)
    nekem inkább krekk kellene
    báár valamit találtam a gamecopyworldon EZT--->(Sacred v1.8.26 [ALL] No-CD/Fixed EXE)
    de nemtom hogy ez yo-é??
    nem beszélve arrol ,hogy nekem magyarszki verzyönöm van ...
    ki tuggya tecceni fog é nekei....!?
  • andriska
    20-as szinttől lehet silverre menni.
    60-as szinttől aranyra.
    100-tól platinára.
    140-től niobiumra.
    Ne crackeld,vedd meg és lehet nyomulni a neten.Ott sokkal frankóbb.
  • kukucska
    hmmm...
    nekem ugyi nem eredeti verzsönöm van heheh
    eddig csak a 1.66 os vagy milyen paccs van rajta
    hol is van ennél magasabb működö krekkel???? plzz valaki!!.....
  • TopGun
    Vagy pl. kerdezd Andriska-t neki is van magas szintu karija.
  • TopGun
    Ezen a "szaron" 5 azaz OT! nehezsegi fokozat van! nyilvan az uj patch magaval hozta a szintkovetelmenyeket, ugyhogy csak tanulj meg, legyel jo magas szintu es akkor lephetsz magasabb osztalyba! en most vagyok 88. szintu goldon, de nem biztos, hogy ha vegzek engedi a platinumot nyomni es akkor hol van meg a niobium szint ettol! talan nezd meg Jam karijait es latni fogod, hol kezdodik egy karakter!
  • kukucska
    yahh lehet az a baj ,hogy csak 47-es a dark elfem???!!
  • kukucska
    szassztok
    fijjug! ezen a szaron csak 3 nehézségi szint van??
    mert hallottam valami platina szintröl......
    de nekem ,hiába végeztem ki shaddart a gold szinten ,nem ad platina nehézségi fokot
  • dlopmar
    Tudja valaki, hogy mire jó a Trading skill? Legalábbis azon kívül, hogy hatással van az eladási és vételárakra.
  • TopGun
    Hi! elgondolkodtam kicsit es azt nem ertem, hogy honnan tudni, hogy egy cumo 1.8.26-os? vagy regebbi, ha meg sosem jartam arra? Nem ugy van, hogy minel magasabb szintu a karid annal popecebb cumokat talal?
  • andriska
    Látogass el >ide< !
  • Savmacska
    szijasztok!!!!!!!!!!!
    Új vagyok itt erre de megvan a játék és nagyon teccik remélem majd segítetek.....
    Nincs valakinek meg a patch(ek)+crack(ek) ??
    Mikor lessz, hol lehet telálni hanyas szinten stb hokimaszkot ???
    Meik karakterrel érdemes hozzákezdeni jáccani ????
  • andriska
    BFG , rocketjump.Tiszta Quake III lesz belőle :DDD
  • Panzerfaust
    Repül majd az ellen is, ha odadurrant a törpi. Ja és lehet tud majd rocketjumpolni:))
  • TopGun
    Elhiszem, de amikor elkezdtem a gamet akkor meg szinte senki nem, tudott segiteni, mivel mit fejlesszunk es nekem nagyon nehez volt a BM, sokat meghalt a kari, ezert inkabb atalltam a szerafra, az is nagyon tetszik, de az uj karikkal tuti ujra fogom jatszni, lattam olyan kepeket a succubusrol, hogy csak neztem! Repulni fog.
  • andriska
    Én oly szinten irtom az ellent BM-el,hogy öröm nézni :)))
  • TopGun
    Egy erdei elffel szemezek most, mar tizen egynehanyadik szinten van silveren, de visszatertem a szeramhoz es vele tolom tovabb, mert eddig el voltam akadva, de Jam segitett, igy ujra irthatom az ellent a szera csajszival. A kiegeszitot is varom, mert kivancsi vagyok a ket uj karakterre milyenek lesznek?
  • TopGun
    Aham, ertem, en nem jatszom neten, mert nincs otthon internet, az elso karim nekem is egy battle mage volt, mivel alapjaban a magia hasznalok a kedvenceim, de valahogy nem fogott meg, nehezkesen haladtam vele :(
  • andriska
    Én closeden nyomulok.Van egy 20-as Szerám és DarkElfem,illetve egy 120-as BattleMage-em.Mindhárom Hardcore karakter.
  • TopGun
    Huh! Kiralyok! latom platinan nyomod :) nagyon kemenyek az ellenfelek? hanyadik szintu vagy? en egy 82 szintu szeraval tolom es a 4. elemert megyek eppen, a torpek banyaja kornyeken koborolok.
  • andriska

• Axon
    Bocs elírtam. Ancaria elemeit akartam írni.
  • Axon
    Egy kis segítséget kérnék. Biztos volt már róla szó és én vissza is olvastam egy darabon de nem találtam megoldást.
    Arcania elemet gyűjtöm éppen össze. 3 sárkányt már megöltem és most jutottam el a negyedik ponthoz. Itt egy épületbe kellett bemennem, ahol egy lejárat van egy barlangba. Na itt bejártam mindent, megöltem mindenkit, de nem tudok tovább menni. Van egy lejárat, de előtte ládák vannak és nem tudok lemenni. Mit kell csinálni?
  • TopGun
    Megkaptam, leszedtem koszi! Par kepet uj cuccokrol tudnal betenni ide, amiket tuti, hogy csak 1.8.26 patch-el lehet talalni?
  • TopGun
    Koszi elore is!
  • andriska
    Írd meg priviben,hogy hova küldjem!
  • andriska
    Jaja,mindjárt megy!
  • TopGun
    Jokor mondod! :(( elkuldened a szukseges angol fileket, hogy ne kelljen reinstallt csinalnom?
  • andriska
    Már készül,azt mondták várjunk türelemmel...
  • andriska
    Mindíg készíts biztonsági másolatot
  • Imremagdi
    én is ép ezért kérdeztem egy pár sorral lejebb hogy mikorlesz uj magyaritás, mert az uj plus csomagban uj küldetések is vannak, és ezért nemfogok tudni jétszani az uj kiegészitővel, egy kukkot se tudok magyarul
  • TopGun
    Ja! Ertem es uninstallalni lehet a magyaritast? vagy hogy lehet vissza allitani angol nyelvre, reinstall nelkul?
  • andriska
    Azért nem látom az új tárgyakat,mert nincsenek lefordítva...
  • TopGun
    Milyen uj targyakat nem latsz a magyaritassal? es miert nem enged be az uj teruletekre? :(
  • TopGun
    Igen! Nekem a legujabb patch-el is mukodik a magyaritas siman.
  • kukucska
    hmmm???
    csak szeráffal lehet meglelni??
    és meik szinten?? bronz ezüst arany vagy plat??
  • Panzerfaust
    Csak szerával
  • kukucska
    Dark Elf !!!!!

yahh és azt a fénykardot meik szinten lehet meglelni????
  • Panzerfaust
    Na ja, de kezdőknek frusztráló lehet. Menjen először wood elfel, meg gladiátorral. Esetleg dark elfel.
  • andriska
    BattleMage
  • raja
    Szerintetek melyik a legjobb kari? Most kezdem a játékot.