8224
  • Andie
    Köszi. 2 embernek van meg (3 hub, Mátrix, independence, wish), és az egyik no slot, a másikról 1.24 k-val jön :(
  • andriska
    Ajánlom a dc++ -t!!!
  • Andie
    Esetleg nekem nem tud segiteni valaki?
  • jam@
    1.66-os patchel singleplayerben nincs platina szint, csak multiplayer módban van, de van egy hubod vagy switched rádugod a hálókábelt elinditasz egy multiplayt platinum szinten egyedül, majd kihúzod a hálókábelt, lemented az állást és már játhatsz is platinán az 1.66-al singleben. Más megoldás nincs, csak az ha felrakod az újabb patcheket, azokban van niobium fokozat is a platinum után.
  • XeroX
    Hi.

Megtaláltam, igaz kicit macerás volt de meglett a göcsei törpék bányájában.

üdv.
  • Andie
    Sziasztok!

Most hallottam erről a játékról, és igy első hallásra nagyon megtetszett! Ha valóban diablohoz hasonló, akkor nekem be fog jönni, hisz nagy d2 fan vagyok! (talán sokan ismeritek is a magyaritásomat)

A problémám ott van, hogy sehol nem találom a játékot, a szerveren sem, és egyéb "oldalakon" sem. Volna valaki oly kedves, és megdob egy biztonsági másolattal?
  • XeroX
    Hi.

Helyesbítek.
    A feladtom a föld elemének megkeresése vot, de én a víz elemét találtam meg elöbb , ezután a térképen fátyolkastély lett bejelölve, hgy ott folytassam a küldetést, de a földes küldetés az elfek erdejében eltünt. Kérdésem merre találom meg a föld elemét ? mert a térkép nem jelöli.

Thx.
  • XeroX
    Hi.

Ismét kérdés mert nem találtam választ rá...

Ancaria elemei --->negyedi elem a föld, a térkép jelöli, hogy hol van, bemegyek a házba, a shareefa meg ott sétálgat.
    Nemtudok beszélni senkivel és nem történik semmi,a házban csak kétoldalt tudok felmeni az emeletre, de ott sincs semmi, gondolom a shareefnak kéne valamit mondani és továbbküldenie.
    A naplóbejegyzésem utolsó sora "Megvana víz eleme".
    Én hiányolom azt , hogy "Meg kell keresnem a föld elemét".
    Felraktam az 1.66 patchet de azzal sem változott semi.

Valaki tudna segíteni.....

Thx
  • TopGun
    Vazze az Ascaron forumaban vagy itt a FAQ-ban valahol le van irva a fokozat lepes, nezz utana! Vagy kerdezd Jam-ot O profi ebben is!
  • andriska
    Aztat nem tudhassam
  • netuddki
    yaaaaa... multiban
    de én írtam ,hogy 1.66 ban.........
    és single only
  • andriska
    1.826 alatt,multiban márpedig így van!
  • netuddki
    azt olvastam vazzee
    de nem igaz mert én arany fokozatot leléptem 48-as szinten máá
    úgyhogy nekem senki ne mondja ,hogy 100-as szinten lehet csak aranyra menni most 50-es a darkelfem és nem enged ez a pöcs gém platinára ,holott kinyírtam shaddart goldon!!!!!!!!
  • andriska
    Sztem írd le mit akarsz,úgy is benézek minden nap.
  • TopGun
    Olvass vissza: #5902!
  • TopGun
    Hi! itt vagy mar?
  • netuddki
    halee urak és vagy hölgyek
    ki tudja ,hogy platina szintre 1.66-os peccsen hányas szinten lehet feljutni??
  • Panzerfaust
    Nos ez a jégtüske tényleg muy bien. de a vízvarázsra akkor sem teszek, mert az elrontaná az öszképet. Ez egy ezermestervarázsló. csak kellet valami darálós mágia.
  • andriska
    Ment válasz :)
  • TopGun
    Ment privi :)
  • andriska
    Nem toom.
  • TopGun
    Andriska itt vagy mar?
  • andriska
  • Savmacska
    HY ALL
    NINCS VALAMI ELKÉPZELÉSETEK HOL TALÁLHATOK TÖBB INFOT A JÁTÉKRÓL RÚNA-LEÍRÁS STB:. ?????????
  • andriska
    Így van!
  • TopGun
    Na ebben tokeletesen egyetertunk! Viszont amit mondtal, hogy magyaritassal nem lehet bemenni az ujteruletekre?
  • andriska
    De szerintem nem fontos,hogy régi,vagy új a lényeg ,hogy jó legyen!
  • TopGun
    Na igen, csak ugy sokkal macerasabb mintha egybol ott neznem meg. Allandoan cserelgetni a magyar es angol nyelvet mashol.
  • andriska
    Nem,bárhol Ancaria területén ugyanúgy rájuk akadhatsz!
  • TopGun
    Ertem koszi! Erre a legjobb esely az uj helyeken van igaz? ott fordulnak elo a leginkabb ilyen cumok?!
  • andriska
    Onnan lehet tudni,hogy megnézed magyarítással és magyarítás nélkül. A magyarítással csak azt látod,hogy ott van a földön,de a nevét nem látod.Egyébként aki sokat nyomta rájöhet,hogy ezzel még nem találkozott.Lehet van még más módja is...
  • TopGun
    Hi Andriska! nem valaszolsz #5895-re?
  • andriska
    Nyomass sok pontot a vízvarázsra,illetve a mágia tanára,hogy jó sokat sebezzenek!
  • andriska
    Nyugodtan tegyél vámpírrunákat mágus cuccokba,ugyanúgy elszívja az életerőt és a tiedhez hozzáadja.Sztem 2 runát tegyél,az már 6% lesz.Később meg már lehet olyan cuccokat találni,van mágus szettben is,ami elszívja az életerőt.
  • Panzerfaust
    Azt csak a vámpírom csinálja, de akkor a jégtüskét azt megpróbálom. Bár én fireballfan vagyok, de nem specializálódom, és 22 szinten simán váltok varázslatot. Kösz!
  • andriska
    Meg tegyél életelszívó vámpírrunákat a cuccaidba!
  • andriska
    Ice Shards Rulez!!!
    +Ghost Medow és indulhat a mészárlás
  • Panzerfaust
    Elárulhatnál egykét tippet, hogy mivel írtod, őket. Mármint tömegben. Magányos ellenfeleket, sárkányt kivégzem, de a tömeg nem megy. Attól függően erősek-e jéggyűrű, és tűzgyűrű, de például fönt a jeges darkelfeknél(plus), nem nagyon megy. Leverni leverem őket, de innom kell azt meg nem szeressem.
  • andriska
    Hehe 10 perc alatt 8 szett tárgy platinán...
  • andriska
    A feltört verzió televan hibával,de ha neked ez kell akkor próbálgasd nyugodtan.