Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
kár volt a tradinget választanod..(amúgy az árat írja--alap és modosított ár a tading skill-ed végett)
poison-nál lassabb mivel mérgezve van a karakter..
AmdPower
a kérdésem:melyik magyarositást fogadta el?
a másik: mentett állást rá lehet e tenni?
Ol4h c164ny is leirta, mar JAM-nal is ott volt, a LENYEG szerintem, hogy be kell allitani az RPMS emulalast a beallitasoknal es utana kell elkezdeni a tobbit. ujrairora irtam 8x-an es mukodik eddig szuperul, szoval erdemes ujra megprobalni akinek eddig nem indult el...
sehonnan nem lehet legakni már =(
Steam: [HUN]Feriggno
Szerintem érthetöbb és egyszerübb a leirásod,attol fügetlenül a fõ
érdem Jam@-é.
még 1 kérdés:mentett állást át lehet rakni?
Mert magyarositást nem fogad el.
Most megcsináltam azzal,de nem merek kilépni:-)))
mentett állást át lehet tenni?
ALCOHOL 120% v1.9.2.1705 :csak ez a verzio jo hozzá?
mert nekenm korábbi van de az is regisztrált.
Hmm...nemtom mi lehet a baj..nekem ment..már 3szor inditottam el..és megy..! Figyu..esetleg probáldd meg úgy hogy a többi meghajódba és a virtuális meghajtóba se legyen semmi!Csak Sacred cd-je!! Semmi egyéb sehol!
Csak 1* mükszik
másodszorra nem:-((((
ha kilépek nem megy ujbol.
Köszi O14hc164ny!!!!!!!
Király vagy!!!!!
Szal akkor addig mindenki eljutott hogy felinstallálta a SACRED-et és rögtön ráinstalállta a "sacred_plus_eng.exe" -et, vagyis a Sacred plust! Tehát az újonnan feltett Sacredet NEM KELL PATCHELNI CSAK RÁINSTALLÁLNI a S+ -t!
A következõ dolog, hogy a Dc-rõl vagy bárhonnan le kell szedni az ALCOHOL 120% v1.9.2.1705 progit, DE CSAK EZT A VERZIÓT ÉS REGISZTÁRLNI KELL!!! NAGYON FONTOS!
HA kész akkor elindítod az Alcoholt és RÖGTÖN A FILE->BEÁLLÍTÁSOK -ba mész! Ott a alulról a harmadik menücske az EMULÁLÁS! ITT FELTÉTLEN BE KELL PIPÁLNI AZ "RMPS" -t!! HA kihagyod akkor cseszheted!
Ezek után a Képrögzítés varázslóba betöltöd a kitömörített fake cd-t! Nah és akkor ott az elsõ ablakot továbblépve jön a második, ahol legalul az adattípusnál ezt kell kiválsztani "VOB ProtectCD V5"!
Nah most elméletileg be lett pipálva az RMPS és az írásmód RAW DAO lett! EZEK NAGYON FONTOSAK! Majd ha ez kész akkor az Írási sebességet beállitod 8X ra! És felirod..😊
Elméletileg ha majd inditod a gamét akkor ellenõrzi a cd-t..majd DOS ablak felvillan..patchel..majd indul a game! A továbbiakban ezzel a Cd-vel játszál! Ez a CD jó a gyári patchek feltevéséhez mert mostmár "bolti" SAcred-ed van😊 Lol😊
A leírás alapját Jam@ nak köszönöm..én csak a részletekre hivtam fel a figyelmet egy kis kiegészitéssel!😊
Jah nekem most minden cd-re felmegy 8x-os irással!
Én most per pill TDK újrairhatóval nyomom😊
üdv.: Ol4h
SIKERÜLT!😊
Holnap részletesen leirom a "bibliát" és nektek is sikerülni fog!
bármilyen cd re sikerül...8x os irással😊
Lol😊
A "vedd meg eredetiben" érdekes hozzászolás.
Gondolom nincsenek megélhetési problémáid.
Erre gondolom azt fogod válaszolni,hogy adjam el a gépet:-)).
Pedig mindent pöpecül csinálok.....
áhh...én jáccani akarok a plussal😊
REmélem menni fog és akkor lehet zúúúzni😊
Csak kéri az eredeti cd-t:-)))
Én megoldottam a kérdést...már megy fel a S+😊
még 1 gond:a cd irom nem tud 4*-n irni.
A legkisebb 8* irás.megirtam a fake cd-t,és nem mükszik.
Asszem itt be is fejeztem.Marad a 1.66 sima sacredem fenn.
Szal akkor most merre induljak el?? Mivel a leirásban az van hogy "szûz" sacredre kell tenni a plust...
???
Jah és a S+ mellé fel lehet tenni a SACRED +PLUS+ Patch (retail) is???
Visszaolvastam sokat..és kezdenek tisztulni a dolgok😊 Régen SAcredeztem még anno mikor kiadták csak elfüstölt a winyóm a mentésemmel meg mindennel és csak most veszem a fáradtságot hogy kiprobáljam ismét! Már mindent tudok..csak az a FAKE CD1 kéne..nagyon!! Tudtok valami mûködõ linket adni mert a Dc-n a Koli hubon 1 embernek van meg..és sajna épp nincs szabad slotja😞
Elõre is köszi!!
üdv.: Ol4h
Megszoktam,más forumokon,hogy mindig aláirom.:-))
Amúgy kinek hányas szintû karaktere van és milyen?
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"