Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TopGun:köszi.

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

TopGun
Miert volt kar a trading-et valasztani? es a modositott arat mikor ervenyesithetem?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Hi! en csak egyfele magyaritast ismerek ami a magyaritasok oldalrol mmster-ektol van. Irtam, hogy mentett allast IS! at lehet tenni! nalam elfogadta.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Ridley
top gun alias maverick avagy iceman 😊

kár volt a tradinget választanod..(amúgy az árat írja--alap és modosított ár a tading skill-ed végett)
poison-nál lassabb mivel mérgezve van a karakter..

AmdPower

TopGun!
a kérdésem:melyik magyarositást fogadta el?
a másik: mentett állást rá lehet e tenni?

TopGun
Mas! Aki mar regebben tolja az uj verzioval: mit jelent az a ketfele szam a fegyverek eladasi ertekenel? ami zarojelben van az mi? Nalatok is lassabban harcol ha mergezodik? mert nekem ez a legfobb problema most, mivel nagyon sok mergezo ellen van azon a tajon, amerre boklaszom es eleg erosek 😞( Talaltam egy erdekes dolgot: van egy kereskedo akinel az udvaron van egy ko es abban egy kard, ha fole viszed a kurzort akkor kez alaku lesz, elvileg ki lehetne huzni, de nekem nem megy! 72. szintu Seraphim vagyok most. Valaki talalkozott mar evvel? A fegyverek szint igenye is megvaltozott, ami regen 67. szinten volt csak hasznalhato, ahhoz most 145 szint kellene 😞

TopGun
Na! nem kiabalom el! sikerult! elindult, igaz, hogy csak ketszer probaltam, de az egyik a CD olvaso volt amibol ment, a mentett allast elfogadta, SOT! a magyaritast IS! Ugy csinaltam mindent ahogy JAM es
Ol4h c164ny is leirta, mar JAM-nal is ott volt, a LENYEG szerintem, hogy be kell allitani az RPMS emulalast a beallitasoknal es utana kell elkezdeni a tobbit. ujrairora irtam 8x-an es mukodik eddig szuperul, szoval erdemes ujra megprobalni akinek eddig nem indult el...

Hyder
valaki fel tudná pakolni valhova ezt a dolgot?

sehonnan nem lehet legakni már =(

Steam: [HUN]Feriggno

Hi
Szerintem érthetöbb és egyszerübb a leirásod,attol fügetlenül a fõ
érdem Jam@-é.
még 1 kérdés:mentett állást át lehet rakni?
Mert magyarositást nem fogad el.

Hasonlót írt...enyém szerintem érthetõbb..! Olyan szájbarágós! De amúgy 2 szer is odairtam hogy Jam@ írása...
hi
Most megcsináltam azzal,de nem merek kilépni:-)))
mentett állást át lehet tenni?

NeoMaN
ugyanezt írta Jam is....

hi
ALCOHOL 120% v1.9.2.1705 :csak ez a verzio jo hozzá?
mert nekenm korábbi van de az is regisztrált.

hali!

Hmm...nemtom mi lehet a baj..nekem ment..már 3szor inditottam el..és megy..! Figyu..esetleg probáldd meg úgy hogy a többi meghajódba és a virtuális meghajtóba se legyen semmi!Csak Sacred cd-je!! Semmi egyéb sehol!
TopGun
Hm...pedig ugy csinaltal mindent ahogy leirta Ol4h c164ny igaz? ez erdekes dolog! 😞(

van egy kis gond
Csak 1* mükszik
másodszorra nem:-((((
ha kilépek nem megy ujbol.

TopGun
Legalabb neked mukodik, mar az is eredmeny! 😊

MÜKÖDIK:-)))))))))))))))))))))))))))
Köszi O14hc164ny!!!!!!!
Király vagy!!!!!

TopGun
En annak is orulnek, ha akar percekig tekerne, csak induljon el vegre a plus 😞

Faterx
Azért mégis jó lenne alternatív megoldás, mivel így meg percekig tekeri a cd-ét indításkor.😄
TopGun
Kiralysagos amit leirtal, koszi! kiprobalom en is! remelem mukodni fog? vegre 😞(

Nah amit ígértem...: JAm@ leírását kibõvítem és a fontos részleteket kiemelem!!

Szal akkor addig mindenki eljutott hogy felinstallálta a SACRED-et és rögtön ráinstalállta a "sacred_plus_eng.exe" -et, vagyis a Sacred plust! Tehát az újonnan feltett Sacredet NEM KELL PATCHELNI CSAK RÁINSTALLÁLNI a S+ -t!

A következõ dolog, hogy a Dc-rõl vagy bárhonnan le kell szedni az ALCOHOL 120% v1.9.2.1705 progit, DE CSAK EZT A VERZIÓT ÉS REGISZTÁRLNI KELL!!! NAGYON FONTOS!

HA kész akkor elindítod az Alcoholt és RÖGTÖN A FILE->BEÁLLÍTÁSOK -ba mész! Ott a alulról a harmadik menücske az EMULÁLÁS! ITT FELTÉTLEN BE KELL PIPÁLNI AZ "RMPS" -t!! HA kihagyod akkor cseszheted!

Ezek után a Képrögzítés varázslóba betöltöd a kitömörített fake cd-t! Nah és akkor ott az elsõ ablakot továbblépve jön a második, ahol legalul az adattípusnál ezt kell kiválsztani "VOB ProtectCD V5"!
Nah most elméletileg be lett pipálva az RMPS és az írásmód RAW DAO lett! EZEK NAGYON FONTOSAK! Majd ha ez kész akkor az Írási sebességet beállitod 8X ra! És felirod..😊

Elméletileg ha majd inditod a gamét akkor ellenõrzi a cd-t..majd DOS ablak felvillan..patchel..majd indul a game! A továbbiakban ezzel a Cd-vel játszál! Ez a CD jó a gyári patchek feltevéséhez mert mostmár "bolti" SAcred-ed van😊 Lol😊

A leírás alapját Jam@ nak köszönöm..én csak a részletekre hivtam fel a figyelmet egy kis kiegészitéssel!😊

Jah nekem most minden cd-re felmegy 8x-os irással!
Én most per pill TDK újrairhatóval nyomom😊

üdv.: Ol4h

Nagyon várom a leirásodat.......

Lehet igazad van,de az asszony mereven elzárkozik minden ilyen témátol:-))

EOX
hát ha annyira tetszik a játék, ötezret biztos ki tudnál gazdálkodni rá

Retteketet

HÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ VAZZZ!

SIKERÜLT!😊

Holnap részletesen leirom a "bibliát" és nektek is sikerülni fog!

bármilyen cd re sikerül...8x os irással😊
Lol😊

Hi
A "vedd meg eredetiben" érdekes hozzászolás.
Gondolom nincsenek megélhetési problémáid.
Erre gondolom azt fogod válaszolni,hogy adjam el a gépet:-)).

EOX
vedd meg eredetiben

Retteketet

Nekem eddig még nem sikerült...😞((((

Pedig mindent pöpecül csinálok.....

áhh...én jáccani akarok a plussal😊
Még nem jött össze...de mindjárt DVD iróval probálkozok😊
TopGun
Jah! ez a megoldas? a + nekem is siman felment, de nekem is keri az eredeti CD-t sajnos ez a bajom! 😞(

Megyek a barátnõmhöz és nála felirom 4X esen..úgy hátha megy..!😊😊
REmélem menni fog és akkor lehet zúúúzni😊
áhhh...nekem is csak 8x osan ir...😞(((
A plusz nekem is felmegy:-)))
Csak kéri az eredeti cd-t:-)))

TopGun
A plusz nekem is felment a szuz Sacredre, nem ott van a problema, hanem, hogy nem indul el! 😞(

TopGun
Es mukodik is? hogy oldottad meg??

Hali!

Én megoldottam a kérdést...már megy fel a S+😊
TopGun
Probaltad ujra irora kiirni? eloszor nekem sem ment, de addig molyoltam a Alcohollal amig engedte megirni 2x-n is, bar ettol fuggetlenul nem mukodik nekem! 😞(

TopGun
Ertem, na ez az az oldal ami tiltott nalunk, mert aminek az url-jeben szerepel a jatek, vagy game, az tiltott! 😞(

Hi
még 1 gond:a cd irom nem tud 4*-n irni.
A legkisebb 8* irás.megirtam a fake cd-t,és nem mükszik.
Asszem itt be is fejeztem.Marad a 1.66 sima sacredem fenn.

hopp..újabb gond! Feltettem a SAcrdet (deviance féle) és amikor rögtön utánna tenném fel a sacred_plus_enu.exe packot kiirja hogy "This update is not compatibile your installed version"

Szal akkor most merre induljak el?? Mivel a leirásban az van hogy "szûz" sacredre kell tenni a plust...

???
A gyári honlapról: http://sacred-game.com
TopGun
Van mar patch is a plushoz? honnan lehet leszedni? es mekkora?

Kösz Kakao..láttam ezt a linket..csak nem mûködöt😞 De már tudom miért..mert Operával aveltam és ez nem kezelte..de az IE+flashget már tudja😊Köszi mégegyszer!

Jah és a S+ mellé fel lehet tenni a SACRED +PLUS+ Patch (retail) is???
Hali Királyok!😊

Visszaolvastam sokat..és kezdenek tisztulni a dolgok😊 Régen SAcredeztem még anno mikor kiadták csak elfüstölt a winyóm a mentésemmel meg mindennel és csak most veszem a fáradtságot hogy kiprobáljam ismét! Már mindent tudok..csak az a FAKE CD1 kéne..nagyon!! Tudtok valami mûködõ linket adni mert a Dc-n a Koli hubon 1 embernek van meg..és sajna épp nincs szabad slotja😞
Elõre is köszi!!

üdv.: Ol4h
Szia
Megszoktam,más forumokon,hogy mindig aláirom.:-))

TopGun
Nah kiprobaltam tegnap amit mondtal, de sajnos igy sem mukodik! 😞((

bld
kicsit szokatlan😊
Amúgy kinek hányas szintû karaktere van és milyen?

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

PiszkosFred
Alairasokat elvalasztja egy "vonal". Ez gondolom amolyan elkoszones, csak lemaradt elole az udv, vagy kosz, vagy ilyesmi ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”