8224
  • TopGun
    Ezt a szamot a jatek elejen irja ki a gep, amikor megjon az a kepernyo ahol be tudsz tolteni, vagy uj jatekot akarsz, a jobb also sarokban olvashato.
  • Imremagdi
    a magyaritásnál vaslami új 1.8.46os verziót emlegetnek ! de sehol se találtam ilyen patch-et
  • TopGun
    Aham, a magyaritast kozben en is megtalaltam koszi :) a kieg aprilis vege, az viszont meg nagyon soka lesz! :( pedig mar nagyon varom a ket uj karit!
  • andriska
    Tudom én már azzal nyomom
  • Panzerfaust
    Magyarításos oldalon fönn van a plussos, a véglegest áprilisra mondom, de hát elég az:))
  • TopGun
    Milyen forditas jelent meg? es mi a vegleges underworld megjelenes datuma?
  • Panzerfaust
    Gyerekek nagy nap a mai, megjelent a fordítás, továbbá végleges az Underworld áprilisi megjelenése. Jeee
  • andriska
    Néha az 1GB RAm is kevés neki
  • Lantee
    Sziasztok!

Óriási problémám van! Ismét elővettem eme remekművet (természetesen eredeti), updateltettem a saját programjával (asszem 1.8.23 vagy valami ilyesmi patchet szedett le), de a program szinte játszhatatlan. Eleve úgy indul, hogy néha már a reseten gondolkodom. Egy óráig töpreng, aztán nagy nehezen betölti a játékot. DE! Játék közben, úgy 20-30mp-ként megakad. Nem vészes, csak egy-egy másodpercre, de borzasztó idegesítő!
    A konfigommal biztos nincs baj (3,2Ghz, ATI 9800XT, 1GB RAM, legújabb driverek, SP2, stb.)

Nem tudjátok mitől lehet?

Előre is köszi:

Lantee
  • CsuTi
    Szasztok!

Ha chat-elni szeretnétek, segítségkéne, vagy nem tudtok tovább jutni gyertek bátran a QuakeNet -re a #sacred.hu szobába. Ezt 1 IRC kliensel érhetitek el (mIRC). Sokak által ismerős lehet.

Beálítása: valós e-mail címet írjatok, szervernek a "QuakeNet Random server" -t állítsátok be, és ha bejelentkezet akkor beírjátok hogy: /j sacred.hu .

Ha valami nem müxik írjatok !

A mIRC-et letölthetitek az sg-ről is, a letöltéseknél.
  • Panzerfaust
    Állítólag má kész van csak szűrik abugokat biztos. Így nem lesz benne max100
  • andriska
    Úgy is késik.Ez mostanában divat
  • Panzerfaust
    Ne hülyítsd má, 4.-én jön gyerekek. Hát nem figyeltek ti oda semmire?:)) Én számolom a napokat.
  • andriska
    kb
  • SLICK
    az mit jelent? kb 1-2 hónap???
  • vigyori14
    kössz megtanultam.
    én is gondolkodtam azon h megveszem eredetiben a játékot. ha megveszem akor a cd-kulcshoz csak egy karakterrel tok majd játszani? és tok majd játszani a landor szerveren?
  • andriska
    A koncentrációt már rég kellet volna sztem,úgyhogy javaslom azt!
  • vigyori14
    hy all.
    vámpirnővel jáccom a játékot és 30 nál járok. nemtom h meik uj képességet válasszom. ezek közül lehet választani: Koncentrácio, szekerceforgatás, oltalom, hosszúnyelő fegyverek, és hárítás. ezek vannak meiket válasszam? ja és 50 nél is kapunk ujj képességet az mi lessz ara tegyek majd?
  • andriska
    A galériámban ott vannak róla a képek!
  • avan
    es az uj helyek hol lathatoak? van egy uj vilagterkep? mert azon semmi valtozast nem latok.
  • andriska
    Új karakter csak a kiegészítőben lesz.A plus új cuccokat, új területeket ,meg új szörnyeket tartalmaz.
  • avan
    felinstallaltam a jatekot, ratettem a plus-t, meg ezt az 1.8xxx krekket, de semmi uj karakter, meg terkep nincs. hogyan kell akkor ezt jol beuzemelni? valsz en is megveszem szerdan, de addig is. kosz, csumi
  • andriska
    nemsoká
  • andriska
    igen
  • andriska
    ja
  • SLICK
    A kiegészítő mikor jön ki?
  • Panzerfaust
    Nos most éppen Dark Elefel nyomom, és nagyon tarol, meg brutál, de szöget ütött a fejembe, egy gondolat. Használjátok ti a csapdákat? Vagy bármit arról az oldalról?
  • avan
    most akkor van egy sacred jatekom + leszedtem hozza a plust. van igy ehhez krekk hogy jacchato legyen?
  • netuddki
    mosmá ya :P
  • andriska
    Azt remélem vágod,hogy crackelés előtt újra kell rakni a Sacredet,ha már volt fenn régebbi verzió!
  • andriska
    Nekem anno nem kérte.Biztos valamit nem jól csináltál.
  • netuddki
    hmmmm
    ezzel csak az a baj ,hogy paccs után az eredeti cd-t kéri
    ammeg ugyi nincs
  • andriska
    itt van a patch : Ide kattints vazze!!!
  • netuddki
    mee ott csak ez vagyon írva
    az 1.7-es javítás béta verziója, melyel játszhatunk neten és single playerben. Mivel törés nincs hozzá, ezért csak az eredeti játékkal rendelkezők telepítsék fel!
  • netuddki
    pls ird maa ide
  • netuddki
    hmmm talán a gyikben??
    ott csak 1.66 hoz van crk
  • TopGun
    Ugyanott van a crck ahol a patch, csak nezz korul jobban.
  • netuddki
    hmmm.
    feltenném én az ujabb peccset de nem van hozzá crck :((
    legalábbis nemtom hol :(
  • andriska
    Egyébként most megnéztem én is és csak az Independence-en 20-30 embernél volt megosztva....
  • andriska
    Egyébként a "biztonsági másolat" televan hibával,nekem élvezhetetlen volt a játék,inább megvettem.3990Ft.- mindenhol.