8224
-
#5983 Ezt a szamot a jatek elejen irja ki a gep, amikor megjon az a kepernyo ahol be tudsz tolteni, vagy uj jatekot akarsz, a jobb also sarokban olvashato. -
#5982 a magyaritásnál vaslami új 1.8.46os verziót emlegetnek ! de sehol se találtam ilyen patch-et -
#5981 Aham, a magyaritast kozben en is megtalaltam koszi :) a kieg aprilis vege, az viszont meg nagyon soka lesz! :( pedig mar nagyon varom a ket uj karit! -
#5980 Tudom én már azzal nyomom -
#5979 Magyarításos oldalon fönn van a plussos, a véglegest áprilisra mondom, de hát elég az:)) -
#5978 Milyen forditas jelent meg? es mi a vegleges underworld megjelenes datuma? -
#5977 Gyerekek nagy nap a mai, megjelent a fordítás, továbbá végleges az Underworld áprilisi megjelenése. Jeee -
#5976 Néha az 1GB RAm is kevés neki -
Lantee #5975 Sziasztok!
Óriási problémám van! Ismét elővettem eme remekművet (természetesen eredeti), updateltettem a saját programjával (asszem 1.8.23 vagy valami ilyesmi patchet szedett le), de a program szinte játszhatatlan. Eleve úgy indul, hogy néha már a reseten gondolkodom. Egy óráig töpreng, aztán nagy nehezen betölti a játékot. DE! Játék közben, úgy 20-30mp-ként megakad. Nem vészes, csak egy-egy másodpercre, de borzasztó idegesítő!
A konfigommal biztos nincs baj (3,2Ghz, ATI 9800XT, 1GB RAM, legújabb driverek, SP2, stb.)
Nem tudjátok mitől lehet?
Előre is köszi:
Lantee -
#5974 Szasztok!
Ha chat-elni szeretnétek, segítségkéne, vagy nem tudtok tovább jutni gyertek bátran a QuakeNet -re a #sacred.hu szobába. Ezt 1 IRC kliensel érhetitek el (mIRC). Sokak által ismerős lehet.
Beálítása: valós e-mail címet írjatok, szervernek a "QuakeNet Random server" -t állítsátok be, és ha bejelentkezet akkor beírjátok hogy: /j sacred.hu .
Ha valami nem müxik írjatok !
A mIRC-et letölthetitek az sg-ről is, a letöltéseknél. -
#5973 Állítólag má kész van csak szűrik abugokat biztos. Így nem lesz benne max100 -
#5972 Úgy is késik.Ez mostanában divat -
#5971 Ne hülyítsd má, 4.-én jön gyerekek. Hát nem figyeltek ti oda semmire?:)) Én számolom a napokat. -
#5970 kb -
#5969 az mit jelent? kb 1-2 hónap??? -
#5968 kössz megtanultam.
én is gondolkodtam azon h megveszem eredetiben a játékot. ha megveszem akor a cd-kulcshoz csak egy karakterrel tok majd játszani? és tok majd játszani a landor szerveren? -
#5967 A koncentrációt már rég kellet volna sztem,úgyhogy javaslom azt! -
#5966 hy all.
vámpirnővel jáccom a játékot és 30 nál járok. nemtom h meik uj képességet válasszom. ezek közül lehet választani: Koncentrácio, szekerceforgatás, oltalom, hosszúnyelő fegyverek, és hárítás. ezek vannak meiket válasszam? ja és 50 nél is kapunk ujj képességet az mi lessz ara tegyek majd? -
#5965 A galériámban ott vannak róla a képek! -
#5964 es az uj helyek hol lathatoak? van egy uj vilagterkep? mert azon semmi valtozast nem latok. -
#5963 Új karakter csak a kiegészítőben lesz.A plus új cuccokat, új területeket ,meg új szörnyeket tartalmaz. -
#5962 felinstallaltam a jatekot, ratettem a plus-t, meg ezt az 1.8xxx krekket, de semmi uj karakter, meg terkep nincs. hogyan kell akkor ezt jol beuzemelni? valsz en is megveszem szerdan, de addig is. kosz, csumi -
#5961 nemsoká -
#5960 igen -
#5959 ja -
#5958 A kiegészítő mikor jön ki? -
#5957 Nos most éppen Dark Elefel nyomom, és nagyon tarol, meg brutál, de szöget ütött a fejembe, egy gondolat. Használjátok ti a csapdákat? Vagy bármit arról az oldalról? -
#5956 most akkor van egy sacred jatekom + leszedtem hozza a plust. van igy ehhez krekk hogy jacchato legyen? -
netuddki #5955 mosmá ya :P -
#5954 Azt remélem vágod,hogy crackelés előtt újra kell rakni a Sacredet,ha már volt fenn régebbi verzió! -
#5953 Nekem anno nem kérte.Biztos valamit nem jól csináltál. -
netuddki #5952 hmmmm
ezzel csak az a baj ,hogy paccs után az eredeti cd-t kéri
ammeg ugyi nincs -
#5951 itt van a patch : Ide kattints vazze!!! -
netuddki #5950 mee ott csak ez vagyon írva
az 1.7-es javítás béta verziója, melyel játszhatunk neten és single playerben. Mivel törés nincs hozzá, ezért csak az eredeti játékkal rendelkezők telepítsék fel!
-
netuddki #5949 pls ird maa ide -
netuddki #5948 hmmm talán a gyikben??
ott csak 1.66 hoz van crk -
#5947 Ugyanott van a crck ahol a patch, csak nezz korul jobban. -
netuddki #5946 hmmm.
feltenném én az ujabb peccset de nem van hozzá crck :((
legalábbis nemtom hol :( -
#5945 Egyébként most megnéztem én is és csak az Independence-en 20-30 embernél volt megosztva.... -
#5944 Egyébként a "biztonsági másolat" televan hibával,nekem élvezhetetlen volt a játék,inább megvettem.3990Ft.- mindenhol.