Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jam@
Csak az alcohol 120% van fent, daemon tools-t nem használok. Mint korábban említettem az ismerõsömnél is elindul az új patch (szintén csak alcohol van telepítve).

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros

dougO
Az 1.8.31 az az 1.8.26 elõtti. Kicsit kavarás van most német és angol patch között. Az a verzió nekem is megy és ki sem löki...Csakhát mégis kéne a legujabb, igaz nem létszükséglet :)

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

clio1616v
Nekem is kilökte mégis megy. Leinstalláltam a gamet és újraraktam + Plust és most 1.8.31 a verszám. Néha másodikra indul de most jó.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

dougO
Hali!
Már egy ideje olvasgatok, de még nem írtam. Talán itt az ideje. :)
Én ugy vettem észre, hogy 1.8.26 alatt azért nem megy Fake CDvel mert a játék indulásakor "kilöki" a Daemon Toolsból a szimulációkat, így már persze nem fog elindulni. Okos megoldás :) De lehet nem ezzel szarakodnak, akkor 2 nappal elõbb kijön au uj patch :)
JAM nektek Fake CDvel megy a legujabb patch?? Milyen CD emulációs progit használsz hozzá??? Nálam DT v3.47 van fent...

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

PiszkosFred
1.7 utan mar azert kemenyen redukalodott a bugok szama. Eleinte tenyleg mulattsagos volt a jatekra azt mondani hogy teljes verzio, es nem valami beta.. Napjainkban viszont mar jatszhato, es csak egy-ket bug van esetenkent. (altalaban minden peccs javitja az ismert bugokat, de egyuttal csinal is parat;])

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hi
igazad van,s valszeg ez lesz.
ennyit nem kinlodtam egy gaméval se:-)))
a Warez részre gondolok,a kinlodással kapcsolatba.
De még mindig azt mondom hogy ennyire bugos gaméért nem adok ennyi zsét.Most asszem 5k az ára.

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

Félre ne érts, nem b....gatásnak szántam a válaszom. DE szerintem ha van egy játék, ami tetszik és akár heteket vagy hónapokat játszhatok vele, az megér ötezret. Én sem szoktam tizenezrekért játékokat venni. Nem is engedhetem meg magamnak sajnos. Viszont az hogy van aki feltör egy játékot még nem indok arra hogy ne vegyem meg, ha tehetem. Vannak "biztonsági másolataim", de ha valami igazán tetszik azt elõbb-utóbb, ha már lejjebb ment az ára megveszem.
hi
reinstall után már a plusz se indul:-((((((
valami nem ok

TopGun
Ertem, en meg nem probaltam ugyan, de latod izem-nek nem mukszik. Azt hiszem a jovoheten fogom csak kiprobalni, mert akkor lesz idom, remelem mukodni fog, mert a sima plusz elinditasa is horrorisztikus volt, de azert docogve elmegy.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Hi
most vagy 10* probáltam és semmi...
ebböl reinstall lesz ugy látom

hi
Csak simán felraktad a patchet a gaméra?

jam@
Igen felraktam és mûködik. Ismerõsömnél is müködik viszont neki csak kb. 4-ik próbálkozásra indult el a játék.

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros

Hi
nekem nem mükszik,söt....
a fake cd-t se fogadja most már...

TopGun
JAM Te felraktad az updatet? neked mukodik?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Köszi

PiszkosFred
nincsenEK ;]

PiszkosFred
Szivesen megmondanam, de sajnos reszemrol passzolok. En megvettem eredetiben, igy azota nincsen hasonlo gondjaim, igaz mostansag nem is jatszottam vele. A HFS-en is probalj meg erdeklodni (amennyiben nem tilos naluk a warezzal kapcsolatos kerdes), hatha ok tudnak segiteni. (sacred.try.hu)

Hi
Akkor most már tudom mennyibe kerül a game mosta boltba.
De még mindig nem tudom,hogy update után miért nem fogadja el a fake cd-t,amit eddig simán elfogadott.
Mert a kérdésem ez volt nem pedig a Sacred mostani bolti ára,mert az ugye meg tudom nézni,annyira nem vagyok lama.

PiszkosFred
Ascaron, ofkorsz, csak keso van es mar alig latok ;]

PiszkosFred
Jaja. 6900 (ha tescoban vetted, kaptal egy Tortuga-t is, mely szinten Asceron jatek, es egyebkent egy jol sikerult pirates klon - mely abban a pillanatban redukalodott limlomma, ahogy megjelent a Sid bacsi remekmuvenek remakeje) volt, most valami 4900 ft mar csak. Nem sok erte, es nem kell honapokat varni a krekkekre. Mert hat a Sacred krekkek legendasan sokat kesnek, altalaban honapokat.

EOX
7k volt a megjelenésekor, ha jól emlékszem. most már annyi sincs.

Retteketet

hi
Föleg megveszem......
kiadtam volna anno 10k-t a világ legbugosabb játékára ugye?
Ezt te se gondoltad komolyan,amikor vannak nagyon ügyes emberek akik megkerülnek minden védelmet.

Megvenni az eredetit? <#ejnye1>
Hi
Apro kis probléma akadt:-((
felraktam a frissitést amit Jam javasolt.
És most nem fogadja el a fake cd-t.
Ilyenkor mit lehet tenni?

Köszi
megtaláltam:-)))

TopGun
#5436-5437 olvasd el, itt leirja JAM.

Sziasztok
Kijött egy javito patch,jo nagy.(a pluszhoz)
Ismeri valaki?

TopGun
En most a harmadik element-nel szivok, ahol a hidrafeju sziszego nembert kene lenyomni es nulla piros piam van :(( valoszinu meg kell halnom, mert visszamenni sem tudok piaert, igaz, hogy nincs tul sok tulelo bonuszom meg, de akkor is suxx :(

TopGun
Szerintem nem fogjak crackelni az updatekat, mivel amit JAM leirt modszer, mar nagyon sok gepen mukodik.

grebber
Sacred v1.66c Fixed Update ez már patchelt crack??

Next PC upgrade: 2022

Magic Boy
De azb angolul van! <#szomoru1>

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

PiszkosFred
Passzolom. De a hiv. oldalon nincs readme, hogy miket javit? Mindig szokott lenni...

Magic Boy
<#ravasz1>

Na de most komolyan!
Megéri feltenni?

PiszkosFred
Zoknit stoppol...

Magic Boy
Mit javít?

jam@
Telepítés utáni verziószám, nálam : 1.8.46 !!!???

jam@
Az elõzõ link fullos update kb 130 Mb.
Akinek már fent van a Sacred PLUS annak elég ez is :
Sacred 1.8.26 English (International) Update Kb. 10 MB.

jam@

Sziasztok. PLUS legújabb patchérõl lehet már valamit tudni? Ma kéne, kellett volna jönnie.
Magic Boy
Megöltem a teleportos sziget sárkányát ias(24-es szinten!)most már 2 sárkány halála szárad a Szeráf-om lelkén! :)

b-type
lvl 17 drow. (a teleportos kis szigeten)
kombó+4-5 életpia.
be kellett szorítanom, hogy ne fújja le a búrám tûzzel, osz megdöglend.
a sivatagban többet kínlódtam, túl hamar vetõdtam el a táborba(asztem arra kell menni Wilbur-t megmenteni..), ott elküldtek megkeresni a járõrposztokat, na az nem volt gyenge kizoomolva rohangáltam az ork törzsfõnökök-sámánok-harcosok, és a zombi-csontváz élöholtak között...ezek néha megálltak egymást gyepálni..pffff.
kettõt még simán megtaláltam, de a harmadiknál már engem kergetett az egész sivatagi vihar...

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Hi!

Ancaria elemit keresem!
Az utolsó hely ahová mennem kell az egy kastély,de hogy jutok oda!
Már minden oldalról próbáltam megközelíteni,de nem megy!
Feladtam!
Valaki segítsen nekem!!!!!!
Magic Boy
Az fenn van egy oszlopokkal körülvett tér ahove arõtér miatt nemtudok bemenni!
Oda belehet valahogyan menni?

Más!
Televagyok pénzel(1000000 fölött),de nemtudom mire költeni!
Nincs valahol olyan hely ahol sacred-es dolgokat(harcmûvészeteket,tárgyakat,stb.......)lehet venni?

És ha aktiv volt a cheat lord?<#vigyor><#ejnye1>

Magic Boy
Az elején hol van sárkány?
Apropó eleje!
Fenn van egy oszlopokkal körülvett tér ahove arõtér miatt nemtudok bemenni!
Oda belehet valahogyan menni?

Más!
Televagyok pénzel(1000000 fölött),de nemtudom mire költeni!
Nincs valahol olyan hely ahol sacred-es dolgokat(harcmûvészeteket,tárgyakat,stb.......)lehet venni?

repro
8. DE...

DE-vel 1.7 elõtt elsõn is meg lehetet, ha el tudtad találni és van idõd.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Magic Boy
Én az elátkozott kincseknél öltem sárkányt a Sacred-emmel tegnap!
Te hol?

Én anno lvl 17 Battle Mage.

Magic Boy
Ki hanyas szinten ölte meg az elsõ sárkányát?
Én 23-as-on!

A buggokra biztos, hogy a path a megoldás (egy-egy azért állítólag maradt, habár én a Plus óta, még nem találtam eggyet sem ). Amit PiszkosFred említ az másoknál is beütött. Én azért kerültem ki, mert az alapverzel leálltam még ez elõtt, csak a pathek kiadása után kezdtem újra, éppen a számtalan bug miatt.

Kártyát csak emiatt ne cserélj, madártávlatból, és eggyes pályákon legtöbbünknek besszaggat. Szar a motor.