8224
  • TopGun
    Es BM hanyadik szintu?
  • andriska
    WE ill. BM
  • TopGun
    Hi! itt vagy meg? tudnal segiteni nekem?
  • Panzerfaust
    Csak igazolni tudom a többieket. Egy idegesítő csontimágusoson kívül semmi gáz vele.
  • TopGun
    Te milyen karival nyomod?
  • andriska
    Jaja.Nekem is faszául megy!
  • TopGun
    Csakis a te gepedben lehet a hiba! masok soha nem panaszkodtak arrol, hogy eredeti jatekkal igy szivtak volna.
  • Imremagdi
    küld el nekem , nálam tökéletes a játék, inkább használja valaki, mint hogy porosodjon
  • Lantee
    Sajnos nyomtam egy uninstallt! Kénytelen voltam! Olyan dolgokat művelt ez a játék a gépemmel, amire az elmúlt években még nem volt példa.
    1. A játék elindítása és a menü betöltése köuben eltelt időben egy jó kávét simán lefőztem...
    2. Mentett állás visszatöltésénél rendszeresen resetre fagyott a gép...
    3. Néhány küldetés elképesztően bugos volt, az uccsónál végzetesen (hősök könyvtára...nem nyílt ki a lejárat...)

Hozzátenném, ez a játék eredetiben van meg! Érdekes módon tavaly egy sokkal rosszabb konfiggal, tört verzióval játszottam vele...hiba nélkül.

Na mindegy...azért sajnálom, hogy itt fog porosodni a polcomon, én meg max olvasgathatom a hozzászólásokat!
  • Imremagdi
    http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=hirinfo&hir=277 na ez már jó link
  • TopGun
    Sajnos nem tudom megnezni a linket amit ideraktal, mert felhasznaloi nev es jelszo kell hozza, szerintem elobb utobb lesz masik csapat aki leforditja az uj kieget, addig meg toljuk angolul, csak lenne mar meg, en angolul is tolnam!
  • Imremagdi
    http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=hirhozz&hir=277 oldalon olvasható hogy a sacrd magyaritás készitői a kiegészitőt nemfogják lefoditani . Így új forditok kerestetik !!!
  • kukucska
  • andriska
    Szerintem meg tipikus tört verzió hiba...
  • TopGun
    Ha esetleg itt leszel ma, jo lenne ha jelezned, lenne par kerdesem priviben ha nem baj?
  • TopGun
    BUG!! regen is volt, most is elofordulhat. te belefutottal egy bugba! ez van, nem tudsz mit csinalni :(
  • andriska
  • kukucska
    erre valaki??!!#6000
  • andriska
    Biztos silveren kezdted...
  • Braveheart
    Én is felraktam a Sacred Plust, a cracket is és eddig minden jó volt vele. Gladiátorral újrakezdtem, de az első ork az arénában 3szor lecsapott... ez normális? Régen könnyű volt kinyírni.
  • andriska
    kiskiegészítő
  • Lantee
    Hali!

Lehet, hogy láma kérdés lesz, de mi az a SACRED PLUS amit itt emlegettek?
    Eredeti játékom van, felpeccselve...szal kéne tudnom valamiről?

Előre is köszi!
  • kukucska
    hmmm
    bármelyik barlangba megyek be akkor is ugyanezt csinálja
  • kukucska
    halee
    fijjug
    ez az 1.826 peccs ez szívat!
    ki akarom nyirni goldon shaddart erre mikor bemegyek abba a szar kastélyba elteleportál (vagymi) egy istenverte szigetre ahonnan nemtok továbbmenni..:(
    yoyo látom és megtaláltam a ladikokat de nemtok beledzsalni. hiába kattintgatok rá nem érdekli hogy bele akarok dzsanázni..:((
    valaki tud megoldást???
  • vigyori14
    hy.
    én letöltöttem az 1.8 valahanyas pecset és mellé a cracket. indul a játék meg minden jo de neten nemtok jáccani. nem eredeti a játékom de eddig tudtam a landorserveren jáccani de msot már ot se tok. meglehet vhogy oldani h megint lehesen ot jáccani az uj pecel?
  • SLICK
    Ez az 1.8 as patch mit javít vagy mit ad pluszba???
  • Panzerfaust
    Hagy dicsekedjek. Nekiültem komolyabbna kipróbálni a fordítást a 30as magemmal, erre a dagovit szetnek(megvolt eddig belőlle a páncél, meg egy nagyon gagyi bot) eldobja a sisakot. Mondom dejó, és tényleg az. Pár percre rá, eldobja az övet, mondom remek. Aztán kicsit késöbb eldobja, a botot, de ez most jobb. Sokkal:))) Szal még 2 darab hiányzik, de mamár jobb a közérzetem. majd mondom ha meglesz a maradék:))
  • Braveheart
    Na 2. próbálkozásra sikerült megcsinálni, most már 1.8-as verzióün van és működik.
  • Braveheart
    Látom már van az 1.8-as verzióhoz crack. Akkor felrakhatom a Sacred plust?
  • TopGun
    gameburnworld.com gamecopyworld.com
  • kukucska
    nos itt a faq-ban csak olyat lelek ami nem crackolt :((
    guggoloot meg meeg nem probaaltam
  • TopGun
    Van itt valaki aki magas szintu (50. vagy folotte) battle mageval tolja?
  • TopGun
    Az gaz! es nem mondtak miert nem? :(
  • Imremagdi
    sacred forditoi azt irták hogy a kiegészitőt nem ogják leforditani !!!
  • TopGun
    1.8 alatt mar nem jatszik senki, ahhoz meg google.com-on talalsz, vagy itt a FAQ-ban.
  • kukucska
    halee
    tud valaki MŰKÖDŐ!! crack+patch-ot minimum 1 7-hez??
  • TopGun
    Hat a kiegeszito magyaritasa az meg odebb van, majdnem egy honap amire megjelenik az angol es amig azt magyaritjak, nem holnap lesz.
  • Imremagdi
    igen, és remélem a fiúk hamar leforditják a kiegészitőt is, mert addig...
  • TopGun
    Ez nem megteveszto ne hidd, nevetni fogsz nekem tok mas az a szam amit kiir az elejen, de engem nem zavar, szoval nem fontos a szam amit latsz az a fontos, hogy mukodjon a magyaritas nem igaz?
  • Imremagdi
    aha, de ez nagyon megtévesztő ! egy verziónak két verziószáma van