Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2)Indítsd az install_rus.reg fájlt
ilyenem nincs

felraktam szûz sacred izoból
aztán sacred+

rus.reg file nekem nincs sehun<#help>
rajta vagyok külömben a krekken, olyan trendi krekkelni jól
"Azok akinek apa és anya keresetébõl telik 5000 foritos gémre az vegye meg."
ugyan már ne mondd hogy 5 rugó dok egy játékér, mondom úgy lazán ez lenne az elsõ amit eredetibe vennék
és nem apu anyu keresetébõl <#smile>
clio1616v
Uninstall és egy szüz gémre nyomasd fel a plus-ot és arra a lentebb leírtakat.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
Én sem azért warezolok, mert sok a pénzem.

Azok akinek apa és anya keresetébõl telik 5000 foritos gémre az vegye meg.

Majd ha keresek annyit hogy megengedhetem magamnak akkor veszek.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

a russzian peccs nem indul el egybõl elszáll egy hibával "Out of string range" ez mi a szösz?<#help>
Magic Boy
Én Pl csakis azért(munkanélküli vagyok!)semmi másért!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

b-type
a második mondat szvsz teljesen felesleges.
nem csak azért szoktak játékot venni, mert sok a pénz.
hanem mert. és pont.
ahogy a warezolok nagy része sem azért warezol mert nincs pénze.
on:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

clio1616v
Örülök hogy neked is megy...

A többiek meg vegyék meg, ha olyan sok a pénzük.

XeeN
A lent leírtak nálam csak akkor mûködtek, ha elõtte uninstalláltam a játékot. Azután viszont tökéletesen! THX!

jam@
Kis help! Ha ismerõseid közül bárkinek müködik ez a megoldás, akkor csak simán át kell másolnod a sacred könyvtárukat hozzád, elindítani a key.reg-et, majd bemountolni a 2.cd-t az alcoholba vagy daemon toolsba és már játszhatsz is. ez a módszer müködik olyan gépen is ahol elõtte nem volt telepítve SACRED.

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros

annyira ideges vagyok hogy hülyeségeke írok szal 5 rugó
hagyom a francba az egészet, má a russz paccs se indul el
ha 5000 rugo inkább megveszem eredetibe <#mf1>
bazz még mindig dolgozok rajta <#wow3>
thx, dolgozok rajta 😊))
clio1616v
Elmondom:

1)Töltsd le a legrissebb orosz Patch-et innét http://download.ascaron.com/sacred/sacred_rus_1.8.2.116_retail.exe pillanatnyilag ez a legújabb a Sacred+ hoz
2)Indítsd az install_rus.reg fájlt
3)Másold a Sacred.exe-t a Sacred install könyvtárába (de elõtte ne felejtsd el a biztonsági másolatot "Backupold")
4)Másold külön mappába az eredeti \Sacred\scripts könyvtár tartalmát és a settings.cfg-ot, ami a Sacred gyökérkönyvtárában van
5)Most insatlláld az orosz patch-et.
6)Indítsd a no-updcheck.reg-et
7)Mountold a SACRED_CD2.mds-t Alcohol 120%-al vagy Daemon-Tools-al.(a legfissebb verzió kell)
8)Most másold vissza a scripts könyvtárat és a settings.cfg, amiket külön másoltál.
9)Indítsd a key.reg-t. (Itt lejjebb van egy direct link)
10)Végül játsz CD nélkül.

Esetleg erre is szükséged lehet:
1)Futtasd a Regedit-et.
2)Azon belül HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\SYSTEM\
Itt találsz 4 könyvtárat (0000, 0001, 0002, 0003). Keresd meg a következõ paramétert "Service", aminek az értéke "a347bus".
3)Ezen a Könyvtáron jobbklikk és válaszd ki a "Permissions"-t.
4)Ezután válszd ki a "System" felhasználót és pipáld ki mindet DENY 😊.Starforce védelem meg bekaphatja 😊

Ennyi volt a leírás tartalma plusz én még hozzátenném, hogy kért egy CD-keyt. Oda bármit beírhatsz.

By CLIO1616V

Én is ezen godolkozom
Venni eredetit.

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

tudom hogy levan írva ezerszer, de valaki pontról pontra eltudja mondani? asse tudom mijaza alkohol 😊)))
asszem kénytelen leszek venni egy eredetit, ez a brutál hekk 😞((
jam@
1: 1.8.136 ebbõl a 13= orosz nyelvi azonosító 6=új patch.
2: sz.tem lehet

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros

clio1616v
neked mennyi a verzió szám nekem 1.8.1.X
ez újabb vagy mi ez
késõbbiekben lehet majd patchelni?

jam@
a hiányzó file : key.reg

jam@
3 gépen kipróbáltam és mûködött mindhármon. A lényeg a menüpontok pontos betartása. Ja, és a gamecopyworld-os csomagban nincs benne a key.reg file, valamint a Config.exe indítása után a Play movies menüpontot nem kell bepipálni mert ekkor tényleg nem indul.

clio1616v
Nekem megy, de lehet hogy csak ezzel a patch-al

clio1616v
1)Download latest Sacred patch for Russian version.http://download.ascaron.com/sacred/sacred_rus_1.8.2.116_retail.exe latest at the moment patch for Sacred+
2)Execute install_rus.reg
3)Copy Sacred.exe to Sacred dir(don't forget to backup old!)
4)Backup \Sacred\scripts dir and settings.cfg in root folder
5)Install Russian patch.
6)Execute no-updcheck.reg
7)Mount SACRED_CD2.mds in Alcohol or Daemon tools.(latest versions needed)
8)Restore scripts dir and settings.cfg from backup.
9)Execute key.reg
10)Play the game without cd!

Also you may need to do this:
1)Run Regedit.
2)Go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\SYSTEM\
Here you wil see four folders (0000, 0001, 0002, 0003).Find there parameter "Service" have value "a347bus".
3)Right click on that folder there you find a347bus and select "Permissions".
4)Select user "System" and forbid all 😊.Starforce protection will suck 😊

Outcast

jam@
Szóval, akit érdekel a Sacred PLUS inditása CD nélkül, virtuális CD-rõl az megtalálja a szükséges fájlokat a www.gamecopyworld.com-on, a leírást pedig a megagames.com fórumán.

jam@
Már van rá megoldás, hogy elinduljon CD nélkül is a PLUS!

Hi
Valor herceg nem ott van hanem fenn északon egy monostorban.
Elég nehéz megtalálni az utat arra.

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

Keress egy kaput vagy portált, vagy valami lejáratot...

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

vinko
Hello ! Valakinek sikerült-e már megoldani,hogy a Sacred pluss-al is menjen a játék anélkül,hogy cd-re ki kelljen irni ?

Sziasztok!
Kellene 1 kis segitség.Valor herceggel kell beszélnem,nagy nehezen megtaláltam,egy barlangból kifelé jövet egy kis szigetre rakott a térkép alján.Hogyan tovább?
clio1616v
akkor lehet kompatibilitási gondok vannak...

az a gáz hogy nem tudom az enyém milyen ver.

jam@
Eng. (international)

clio1616v
Én is. Ezzel nem megy...
És a Sacreded milyen nyelvû?

jam@

clio1616v
Ok még annyit, hogy van a hivatalos Sacred oldalon 4 féle patch(mind a 10M 1.8.26 csak más nyelv verzió US, Ausztrál, Francia és ENG) melyiket raktad fel?

Én is kipróbálom más CD-Rommal, most egy NEC 2500 dvdíró van...
De van egy 52*32*52LG CDíró is... ezzel még nem néztem.

Kösz a Help-et.

jam@
48x SONY és 52x SONY CDROM, valamint LG 16x DVDROM >> ezekben sem megy. Visszatettem a LG DVD írót és simán indul, RMPS emulálás nélkül is! Most már csak az a kérdés, hogy ebben miért megy? Az emlitett lestrapált Shuttle 40x-es CDROM is azért lett beüzemelve a havernál, mert az LG CD-RW/DVD-ROM combója nem fogadta el a FakeCD-t még a Sacred PLUS-nál, de a Shuttle-ben az új patch után is indul neki. Mivel ezekre a megmagyarázhatatlan jelenségek miértjére nincs ötletem ezért mostantól passzolom a témát.

jam@
Mindjárt kipróbálom SONY CDROM-ban, LG 16x DVDolvasóban is...

jam@
Deviance féle verzió van meg. Az új patch valóban kikapcsolja az alcohol RMPS emulálását, de ettõl függetlenül vigan indul. LG-GSA 4082B 8x DVDiróval nyomom és mindíg elidul a játék. Az új patch-el az ismerõsömnél is megy az ezzel az LG-vel írt lemez, egy 40x-es õsrégi Shuttle CD-ROM-ban. Próbaképp a cégnél kipróbáltam egy 12x LG DVD-íróval >> ebben nem indult el, és egy 16x LG DVD íróval >> ebben elindult ugyanaz a lemez. Lehet, hogy szerencsés vagyok???

clio1616v
nem tõled kérdeztem 😄

nekem se megy csak a plus, a legújabb update nekem is elbazsta... és nem tudom hogy mehet másnak, amikor külföldi forumokon is azt írják hogy kilöki az RMPS-t.

Jam@-tól kérdezem hogy milyen a 2 Sacred telepítõ CD, honnét szedted ilyesmi... milyen Crackelõ csoport...

dougO
persze. azt.
hát nemtom igazából melyik paraméterére vagy kíváncsi a telepítõ CD-nek
szal neked most akkor mûxik???

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Hmm, érdekes hogy eredeti játékot nem akarja automatikusan updatelni 1,8-ról, 1,8.26-ra.<#wow3>

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

clio1616v
és melyiket raktad fel a 130megásat? mer én is innét szedtem a kicsit és felnyomtam a plusra... milyen féle a 2 telepítõ cd-d?

dougO
Kösz a tippet. Feltettem ezt az alcoholt, de ezzel sem mûködik, és ugyanaz miatt...
Esetleg pont azzal a linkkel? Majd adj hírt *********, köszi 😊

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

jam@
#5438 -as hozzászólás

clio1616v
Akkor dobsz egy linket ahonnét te szedted a patchet?

jam@
1.9.2 build 1705

clio1616v
Hányas verziója az alcohol 120%-nak? mer nekem a legújabbal nem megy
abban is ahogy a daemon toolsban, nincs RMPS emuláció a 26os patch után elindított sacrednél.

jam@
Az új patch legszembetûnõbb változást (a hibák javításán túl) a unique és set droprate-ben hozott. Amióta fentvan folyamatosan potyognak a set itemek és a unique itemek.