Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Regelni kell. (ingyenes)
Egyebirant koszonom az kioktatast, habar szerintem nem szorulok ra ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A multi nem jött össze sajna, de ha az általad említett kiegészítés kijön, lehet hogy érdemes lessz megvenni az eredetit, a multi miatt.
Lehet, hogy mások is játszák, csak már nincs mirõl írni. Az 5500 feletti hozzászóllásban már szinte mindent kiveséztünk.
Egyebirant a multija szerintem jo, igy a tonnanyi peccs utan mar keves bug van. Merthogy eddig a single is bugos volt, de a multihoz kepest nulla ;]]] Ott voltak aztan szarvashibak. De szerencsere mostanra a peccsek megoldottak, es egesz jol jatszhato. (csak egyre kevesebben jatszanak...)
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
és mi a szett kombója annak hogy a kari elkezd valamilyen fényben derengeni és valami resziszt bónuszt ad %-ban?<#sniffles>#sniffles>
platinum csak multiban van?
niobiumra hogy lehet menni?
asszem megyek gyúrok egy új wood elf-et <#nyes>#nyes>
98%-os item találás, aaaz durva
tuttomon kívül csiteltem? hogyislehetazt???
visszamásoltam scriptet meg setting-t! a readme orosz, ott néztem a game angol
mentor ital csak találom ez tök lol szerintem <#szomoru1>#szomoru1>
megsemerem kérdezni miaza SB meg MF <#vigyor0>#vigyor0>
EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros
EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros
Ahogy letíltottam a play movies-t azonnal ment.
még 1x THX
Deikath
Deikath
Deikath
1. a négy részre osztott kör a szinted 1/4=bronz 2/4=silver 3/4=gold 4/4=platinum 4/4 arany szinnel= niobium
2. survival bonus =növeli a túlélési esélyed, sebzésed, védelmed és nagyobb esélyed van speciális cuccokat találni, ha magas a survival bonuszod. Azt azért megkérdezem, hogy miért nem másoltad vissza a lemetett script könyvtárat és settings.cfg fájlt <--- ha ezt megtetted volna akkor eredeti ángliusul lenne minden kiírva!
3. a nyuszijelmez valóban valamilyen cheatre utal, még ha tutdtudon kívül követted is el 😊
4. mentor italt csak találni lehet
5. A korábbi verziókból áthozott karakterek tényleg gyengék, de csak a lerontott tárgytulajdonságok miatt. A plus-ba áthozott set- unique- rare-tárgyak tulajdonságai csapnivalóak, keress új set és unique tárgyakat! 90% fölötti SB-vel és 300% fölötti MF-el rengeteget találhatsz (fõleg a sárkányoknál)! Amúgy a woodelf az egyik legerõsebb karakter a plusban is.
és mi a szett kombója annak hogy a kari elkezd valamilyen fényben derengeni és valami resziszt bónuszt ad %-ban?
Van valakinek NF7-S -es gépe amin megy XP SP2 vel ?
Deikath
télleg nem használok semmilyen csítet
valaki tud valami ildalt ahol a jó cuccos fel vannak sorolva? csakhogy tudjam mijért jáccok vele órákat naponta <#wow1>#wow1>
???
meg az armorbol szet item lett 1.66 alatt nem volt szet item
50.000 eletembõl lett nyomoronc 15.000 ez egy vicc <#mf3>#mf3>
az ijam is gyengus
ujra kene kezdeni mint anno a dio2-ben amikor bejott a lord of destruction?
es a full tapos gyutimbol ilyen 130-140 szintüek +60-70 strange ,eg dex- böl lett nyomorc 85 ami 6-ot ad.... VICCC
<#taps>#taps>
amúgy munkanélküli vagyok jelenleg, de kisebb asztalosmunkákból mindig van egykis szeblóvé.
kössz a linket, tõtöm is
Ne legyé má ilyen.... Nekem az ötezer forint jelenleg még a határ, a 3000forint alatti játékot venném meg maximum. Majd ha annyit keresek mint te akkor megengedhetem magamnak... addíg nem marad a krekk 😄
eztet írja az orosz peccs amikor inditom
régen ilyen komoly másolás védelem nem vót ezalatt a 3 év alatt amiíg nem voltam neten megváltozott minden, olyan vagyok mint egy ujszülött <#mf1>#mf1>