8224
-
#6104 Engem igazán az dühít, hogy ma kéne megjelennie, és még nem lehet nálunk kapni. Pedig megvenném. Most kénytelen leszek varezossal játszani, amíg nem lehet kapni. Végülis ez egy jó indok a bíróságon, mert szinte rákényszerítenek a másolt játékokra -
#6103 Eddig nekem is tokeletesen futott magyaritva is, de mostanaban valamiert szinte az osszes mellekkuldi zsakutca :(( van pl. egy olyan, ahol be kell menni egy barlangba valakiert, odamegyek, bemegyek a barlangba es egy pillanat mulva megint kint vagyok a szabad egy alatt kb 20 meterrel arrebb es akarhanyszor probalom mindig ugyanez a helyzet :( Nem tudom nincs-e osszefugges avval, hogy csinaltam par uj karaktert es azok miatt elcs**dott a jatek, de ezt nem hinnem. Van egy nagyon jo szeram aki platinana nyomul es szinte nincs ellenfele, nem szeretnem elvesziteni es vele is rendszeres a bukta kuldi :( -
#6102 áhhh megvárjuk, míg abandon lesz... :D -
#6101 En annak is orulnek ha csak 30. szintu torpem lenne, akar nemetul is,
de nincs! mert nincs meg nemetul sem :((( -
#6100 2990.- mostmár a game! -
leslie2 #6099 Nekem nem megy.1.826-os peccs fel sem megy, egyébként kicsit fut a játék és lefagy=reset. -
#6098 nem, nálam tökéletesen fut a sacred+plus+1.826-os peccs, krekkelve-magyarítva. Semmi hiba, az akárhányszáz küldiből 1-et (egy) buktam be..... -
leslie2 #6097 Az a megoldás,hogy veszek egy eredeti sacred-et? másképpen nem fut a játék?
Üdv.
Leslie -
#6096 A szemétládák
[vér fog folyni] -
#6095 Gyerekek most akkor mikor jelenik meg az Underworld? Mert holnapra van írva, de holnap nem fog. A magyarországi forgalmazo nem tud róla sokat. valamikor láttam egy listát, hogy hol mikor kelenik meg, de msot nem találom. A szemét németeknek, meg van már 211es törpjük. -
#6094 Akkor azért -
leslie2 #6093 igen warezos -
#6092 warezos? -
leslie2 #6091 Sziasztok! felraktam a játékot + magyaritást pár perc után lefagy=reset . Felraktam 1 patch-et és továbbra is fagy. szerintetek mi a baj?
Üdv.
Leslie -
R3sp3ct #6090 Így is elkezdi az elején nézni a cd-t és kiírja hogy Disk verfacionblablabla
szóval nem értem...pedig eredeti a cd.
Más 5let? -
#6089 1. Uninstall Sacred
2. Feltelepít Sacred
3. Felrakja a 130 megas cuccot
4. Felrakja a 10 megás cuccuot
-
R3sp3ct #6088 Meik a 10megás vagy a 130megás?
a 10megásat nem engedi felrakni..a 130megásat meg felrakom akkor az elején elkezdi a cd-t vizsgálni és hibát ír ki azt csá...szóval nem értem -
#6087 Nem csak a plus kell,hanem az 1.826-os patch is. -
R3sp3ct #6086 Hi!
Lenne egy olyan problémám, hogy megvettem a Sacred-et eredetibe....felrakja magát stb.
Fenn van a sacred plus...egyből telepítés után raktam fel.
Mikor leakarom regelni a cd-key-emet akkor azt írja hogy keressek a www.sacred-game.com-on új frissítést mert ez nem jó.
De ott meg nincs semmi frissítés.....és addig nem enged regelni se.
Szóval erre tud valaki megoldást?
Előre is köszi! -
#6085 Gondolkodok rajta, bar amig nem lesz meg a kieg az uj karikkal, addig nem hiszem... -
#6084 Figyu!Még egy ezrest esett az ára: 2990Ft.- ha sokat játszol vele érdemes megvenni. -
#6083 Koszi! teljesen ertheto a magyarazatod! Az az igazsag, hogy egy olyan karakterrel akartam odamenni aki meg bronzon van es alacsony szintu, nem csinaltam vele vegig egyszer sem a gamet, csak szerettem volna jobb cumokat szerezni neki es XP-t gyujteni, de ugylatom igy nem fog menni, hogy egybol ada menjek :( Viszont azt vettem eszre, hogy egy platina szintu karival haladva is egyre tobb bugra bukkanok, sorra bukom el a mellekkuldiket :( Lehetseges, hogy valamelyik ujjonan krealt karim hazavagta az osszes karaktert? Meg szerencse, hogy a platina jelolt karimnak, van egy tiszta mentese, bar eleg messze meg a vegetol :( -
#6082 Namost van az a vár az erdőben. Ahol van a lovász ikonja. Odamész. Ha nem tudod, hogy kell odamenni, akkor kezd el a főküldit, amíg oda nem kell menned. Lesz zászló is, nem lesz nehéz odatalálni. Amikor ott vagy abban a várban az erdőben ahol a lovászikon van akkor elkezdesz visszamenni azon az úton amin jöttél. Mindig a lehető legbalabb oldalon haladsz, és belefogsz szaladni egy fickóba akinek a feje fölött !jel van. A mellette lévő elágaásnélküli úton fölmész amíg találkozol két woodelfel. Ha megvannak már közel vagy. Továbmész még egy picit, és voálá ott is vagy. Ennél jobban nem tudom elmagyarázni. Max ha sacredközelbe kerülök csinálok képet. Egyébként nem az én képem, és ez tényleg az új rész a két kedves sárkánnyal. -
#6081 Na az #5651-hez keresem az utat. a lejjebb a ficakban levo sarkanyt lenyomtam, de a felso helyre sehogy nem talalok oda :( a masikat utat meglesem amit pirossal karikaztal be. Ahol a ket sarkany van az is uj helyszin nem? -
#6080 Koszi megnezem. -
#6079 5654es hozzászólás. Arról csak megtalálod. A másik utat figyeld. -
#6078 Hát nemtom, de szerintem van lejjebb, mindjárt megnézem. De ez a főküldi, szóval egyszer csak végigvitted. -
#6077 Szerintem ezt a kuldit nem csinaltam meg, egyik karimmal sem, :( nem tudsz egy utvonalas terkepet belinkelni ide? vagy kuldeni nekem mailban ha megkerlek? -
#6076 Pdig nincs eldugva. Amikor azt a részt csinálod a főküldiben, hogy a grófnőt kell elkisérni, na a cél erőd elött egy picivel áll majd egy ilyen erdész, és az mondja, hogy menj feljebb. -
#6075 Igen :((( -
#6074 A tört verzióban több a bug... -
#6073 Hi! Tud nekem valaki segiteni egy utvonal terkeppel a jegsarkanyos uj helyszinhez? Van egy var ahol elvileg az oldalkapun lehetne tovabb menni szerintem, de nem tudom kinyitni a kaput az istennek sem barmit csinalok :(( Es jo par buggal talalkoztam a hetvegen a plusz-ban :(( -
#6072 Nem emlegessétek a kieget. még két hét és egy nap remeteélet vár rám amit a star wars univerzumban kívánok eltölteni. Ne tessék borzolgatni a kedélyeimet:)) -
#6071 ertem kar :( -
#6070 Mostanában nem nagyon játszom vele.Kicsit idegesít a sok hiba... -
#6069 Teljesen lehalt a forum? :( mindenki az uj kiegeszitot varja? -
#6068 Hy all.
nemtudja vki h a Landor server mikor készül el? és h az uj pecsel is lehet majd rajta játszani? -
gyuree #6067 Szeva! A mai napon mi is szerettünk volna hálóban játszani tört gamenkal
az említett clienssel de nekünk se mükszik. Ha netán találtá rá megoldást légyszi ird meg. -
#6066 Nekem egy olyan problémám lenne , hogy regeléskor mindent megadok és csak conektál és csak konektál, vártam 10 percet és semmi ! Mi ez?
Ja és az 1.8.26 patchet nem tom felrakni mert nem kompatibilis az én verziómmmal. A plust is leszedtem de az 1.8.31 és arra azt írja hogy szedjek le frissebet, de a 1.8.46-oast nem találom sehol . -
#6065 Váááá 2,5 hét, 2,5 hét. Bezzeg rögtön megjelenik a Dungeon Lords is rohadjon meg aki a dátumokat találja ki