8224
-
G_ArchAngel #6144 ha nem tolják el...
Dungeon Lords
http://www.dungeonlordsgame.com/
RPG
05/04/2005
ISONEWS szerint holnap... -
#6143 Akkor jon ki a dungeon lord? -
G_ArchAngel #6142 május közepe, de ez is már eltolt dátum -
#6141 Mi lesz nehez? Mikor jott ki dungeon lord? ezt hol lattad? -
#6140 Á most kijön Dungeon Lords majd azzal elterelem a figyelmem- De nehéz lessz mert láttam térképet az új területekről. -
#6139 Lehet, hogy csuszik egy honapot? :( jobban jarnank ha nemetul tolnank? :( -
G_ArchAngel #6138 Még mindig semmi...
mára már a Still Life és a Bloodrayne 2 van kíirva, de ezekből sem lesz semmi:( -
#6137 Az meg rosszabb! akkor mar 1 hetet kesik :( es szerintem jovo het kozepenel korabban nem is lesz fent sehol :( -
G_ArchAngel #6136 Sacred: Underworld
http://eng.sacred-game.com/index.php?subsiteid=1
RPG
04/22/2005
a www.theisonews.com szerint 22.-ikére -
#6135 de apr. 25-hoz kepest mar delayed boven :( tudomasom szerint akkorra igertek meg a mult honapban. -
G_ArchAngel #6134 ma sem jelent meg az angol, de legalább nincs még "delayed" listán... -
#6133 A cim jo, csak a letoltes nem indul el :(( -
#6132 Esetleg van valaki akinek van nemet verzioju cfg fileje, meg ami meg kell a nyelvhez? -
#6131 Te leszedted mar? es felraktad a te verziodra? -
G_ArchAngel #6130 azért rendes vagy, köszi -
G_ArchAngel #6129 hát jah...:( -
#6128 sorry.....english only...... -
#6127 Sacred.Underworld.ADDON.GERMAN.Alcohol.CLONE-FMC torrent a német verziohoz a gyengébbek kedvéért -
#6126 Csak a ti kedvetekért fijjuk: underworld -
#6125 Egy nagyon furcsa hibat fedeztem fel a jatekban :( A regi karikkal sorba fulladtak be a kuldik, meg a fo kuldi is, csinaltam egy uj karit es berakott egy arenaba amibol semerre sem volt kijarat. Csinaltam 3 masik karit es ugyanaz volt a helyzet. Magyaritva futott a game, uninstall, majd reinstall, de angolul, csinaltam uj karaktert es a megfelelo helyre tette ki, kiprobaltam a regi karival is es tokeletesen mukodik minden kuldi, ami eddig gazos volt! Remelem nem a magyaritastol lett ez a hiba? :( -
#6124 Nem akarok veszmadar lenni, de szerintem ebben a honapban mar nem is fog
kijonni :( -
G_ArchAngel #6123 ma sem jött ki:( -
#6122 Én a magyarnak örültem volna legjobban,de amíg ilyen kevesen veszik meg itthon,addíg nem valószínű... -
#6121 22e volt a nemzetközi megjelenés. Csak idehaza nem lehet kapni. Németeknek már megvan egy hónapja. Egyébként nincsenek kompatilitásbeli problémák? Mármint ha angolra rakom a német kieget, mert a patcheket se fogadta el, ha nem pontosan stimmeltek a verziók. De engem se zavarna a nyelv, és biztos meg lehet rendelni 25 ejuróér láttam is, csak hát kapjákbemá miaz nincsen idehaza. -
#6120 Nekem nagyon megfelelne a nemet is, mert elegge birom a nemetet, de nem tudok lelohelyet hozza :( -
G_ArchAngel #6119 végül is...
én már akkor LineAge-eztem, mikor csak japán karakterekkel volt nyomva minden felírat:)
megszoktam, hogy a "kisszék, kisszék, ház, kocka" az a quest elfogadása:) -
Szid #6118 èn se t´ökéletesen, de majd lesz magyarbele? Ha a Gothicra várnék angolul, akkor már rég meghótamvóna a várakozásba. Ezért vettem meg németül. Tanulok is vele meg Játszhatom a játékot már 1,5 éve :o)) -
G_ArchAngel #6117 mert kevesen sprehenelünk dojcsúl:P -
Szid #6116 Jóreggelt
Német miért nem jó? -
#6115 Tegnap mar azt almodtam, hogy torp-pel nyomulok es egy succubus-t is inditottam :( -
G_ArchAngel #6114 lehet késik az órájuk, mert még nincs itt:)))
Sacred: Underworld
http://eng.sacred-game.com/index.php?subsiteid=1
RPG
04/22/2005 -
#6113 Igen es a regi igeret szerint ha jol emlekszem az angolnak ma ki kellett volna hivatalosan jonnie nem? :( -
Szid #6112 Pedig németben már kapni az Underworldot. -
#6111 Hát már vagy tízszer végignéztem, de csak szarabb várni. -
#6110 Underworld trailer ,ha még nem láttátok volna. -
#6109 Az alapjáték annyi! -
#6108 Az Underworld 3k? ne csinald! es hol annyi? -
#6107 3rongy a gamma boltban, minek warezos ? -
#6106 Én még azt se láttam -
#6105 Es mikor lesz a warezos?