8224
  • minimalist
    Hi! Bocs, ha már írtátok, de nem tudtok Sacredhez karakter editort? Most rontottam el a karimat...
  • TopGun
    Meg senki nem rakta fel a kieget?
  • TopGun
    Neked lehet, de nekem...
  • G_ArchAngel #6181
    az elég, ha az eredetivel működik...
  • TopGun
    Te leszedted mar? neked mukodik?
  • TopGun
    Azt irja, hogy az eredetivel mukodni fog, viszont a Deviance es a Clone Cyclone fele verzioval csak akkor, ha leszeded az alcohol es a daemon virtual driveket is a gepedrol es egy uj virtualis drivet teszel fel. Azt is igertek, hogy ezt a vedelmet a kovetkezo verziokban leszedik es ujra lehet hasznalni az elozo ket emulatort.
  • CalebJoe
    Remélem felmegy a gyári verziómra!!!
  • toMpEr
    Sacred.Underworld.Clone-Carbon
  • CalebJoe
    Lehet ,hogy láma kérdés de hol találhatók pontosan az Easter Egg-ek (lézerkard, napszemüveg, jason cucc, stb.)
    A magyar oldalon nincs értelmesen leírva.

Thx!
  • TopGun
    Azt hittem Te egyedul szedtel ossze ennyi finomsagot :)
  • andriska
    Multiban ki lett rakva a fölösleges cucc... (kb 4-en raktunk ki ennyit)
  • TopGun
    VAZZE!! ez HOGY csinaltad?? :)
  • andriska
    :o
  • andriska
    Az egyik ismerősöm már játszik az Underworld-el(Angliából hozták neki a cuccost)és mutatott belőle képeket,meg mondja,hogy milyen jó.Itt mikor fog már megjelenni??????
  • vigyori14
    hát nekm van 2 5slotos cuccom, de mind1.
    a lézerkardnál meg kiszabaditom a szeráfot de mégsincs ott ahol lennie kéne a kard. a sivatagban van nem? egy lerombolt templomféleségnél?
  • andriska
    Én még nem is találkoztam 5 slotos cuccal...
    A lézerkardra meg keress rá,volt már sokszor téma
  • vigyori14
    hy.
    én találtam 5 slotos cuccokat de nemtok az 5. slotba tenni semmit mert a kovács csak 4-et ismer. hol lehet teljesen megkovácsolni?
    és a lézerkard hol található pontosan?
  • TANKboy
    Kijött már az Underworld? Én már nagyon várom. Az alapjáték is tetszett. Diablo2 rulez. :)
  • andriska
    ?
  • repro
    Lovat is _bárhonnan_ magadhoz hívhatod, ha rányomsz a patkóra.
    Ha valahova beszorult, menj 1,5 képernyőt errébb és onnan hívd.
  • TopGun
    Ilyen hozzaallassal el sem kellett volna kezdened jatszani.
  • TopGun
    Jobb kattintas a nyergen amikor a "hatizsakod"-ban van, ekkor felteszi a nyerget a lora.
  • andriska
    Jobb kattintás a nyeregre,mikor a lovon ülsz.
  • steweee
    nyerget hogy lehet használni?
  • andriska
    Még én se játszottam végig.De már 3\4 éve nyomom multiban...
  • steweee
    nos vagy 12 óra játék után a következők a tapasztalataim:
    nagyon szépen megcsinált játék, de így is hogy rögtön 1.8.26-os peccsel játszom tele van hibával.bénán ül a lovon soxor, van hogy leszáll és a ló elkódorog, a megvett új ló bennragad az istállóba, épületben meg nem lehet ráülni.ennyit a lóról. egyébként jó ötlet. viszont nem tudtam rátenni a nyerget, vagy nem értem hogy kell hasznáni.jó lenne már egyszer egy olyan game, amiben a kari automatikusan is harcon alaptámadással, és nem várja nyugodtan hogy lemészárolják. főleg akkor idegesítő a dolog, ha fa mögött vagyok, és nem látom hogy üt e vagy sem, mert balklikkre üti a célpontot, ha folyamatosan nyomva tartom támad folyamatosan , de nem mindig működig a dolog.és frászt kapok a milliónyi ellenféltől és tárgyaktól.nem ettől lesz jó egy játék.a kevesebb több lett volna. amúgy a skillek és a fejlődési rendszer tényleg jó.nem hiszem hogy végig fogom játszani
  • andriska
    Rákattintasz a patkóra
  • steweee
    hogy lehet a lóról leszállni? mert a shift/alt + bal egérre nem száll le.1.8.26-os legújabb peccs, úgy oldom meg hogy ha ládát akar kinyitni automatikusan leszáll hozzá, és visszagyaloglok a dungeon lejáratához ahol be akarok menni. de nem a legjobb így
  • steweee
    ez tisztára mint a divine divinity volt.valyon ua cég fejlesztette? bár tegyük hozzá sokkal jobb, viszont a divine hangulatában és párbeszédeiben felülmúlhatatlanul poénos volt
  • TopGun
    A Dungeon Lords kijott, de a Sacred Underworld meg mindig sehol! :((((
  • Tano
    Közben megoldódott a problema. A NoCD törés okozta a galibát. Így sajnos mindig meg kell várni míg lecsekkolja a nem eredeti cd-t, de műxik azért.
  • SLICK
    #6151 :)
  • TopGun
    Lehet akar driver problema is, de probalj egy reinstallt, hatha jobb lesz.
  • Tano
    Üdv!
    Tapasztalt már vki olyan problémát, hogy amikor elindítom az új játékot karakterválasztás után, fokozatosan elsötétedik a képernyő, semmit sem látok. Hangok vannak, de semmi több. Tud vki megoldást? 130 megás 1.8.26 patch fent van. Driver gond lenne?
  • SLICK
    nah végre mán
  • TopGun
    Kar :( szivesen megneztem volna a kieg terkepet en is.
  • G_ArchAngel #6148
    ha már az alap is original, akkor megveszem ezt is, legfeljebb sörözök bacardi helyett a hétvégén, asszony meg ásványvízet iszik:)))
  • XeeN
    Hardwired:

A fordítás elkészült, a hangok a helyükre kerültek és a végső simításokon is túlvagyunk. Az alvilág mélységei végre napvilágot látnak a Sacred angol nyelvű kiegészítő lemeze ugyanis elkészült és elslattyogott a sokszorosító üzembe.

A Sacred: Underworld május 6-tól a boltokban.
  • Panzerfaust
    nem rossz az csak szokni kell. És látni hogyan harcol bottal. Az nagyon király. Egyébként az nehéz, hogy ne hiányoljam a kieget iután láttam azt a térképet. csak sajnos nem tudom hol, mert akkor már belinkeltem volna.
  • TopGun
    Aham, ertem! Kiprobaltam dungeon lord demojat, nem kicsit volt bonyolult a varazslat keszites, meg a toltodes is eleg sokaig tartott szerintem :(