Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit elkezdtünk játszani az maga a Rendes játék történet. Namost!
Az csak 4 személyes, de mi már 6-an vagyunk. Nem minthogyha ez eddig gond lett volna, de mi lessz ha egyszer mindenki pont ráér a gammára.
Bár nem igazán értem miért van lekorlátozva 4 személyre amikor 5 karakter van. És miért baj ha azokból is több van?
A dzsungelben minden ehetõ. Te is.
Seszó sebeszéd egyszerüen bezárul a játék. Dob egy Windows hibát és kész! Mehetek vissza megint 2-percre mert utánna megint megdöglik
:o(((
Lehet újra kéne telepíteni? ....megint!!!???
4 sárkánynak Sanyi 20-21-es a karakter.
Lent vagyunk már a Sivatagban
Hányas a karitok?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Gyorsítja a varázslatok újratöltõdését, s növeli azok sebzését.
Ez a vámpír képességeit is növeli? Gondolok az idézett lények erejére..
-harang
-doboz,amin egy focilabda van
meg volt még egy pár csak nem emlékszem...
Szal azér' próbálják változatossá tenni<#nyes>#nyes>
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
És a kapuban állt két emberke akik nem engedtek át amig ki nem nyaffantottam a sárkányt. Csak mivel a Sárkánynyaffantás után elfelejtettem visszamenni ezért nem is láttam mi van arra! :o)))))
<#banplz>#banplz> <#banplz>#banplz>
A szél suhintja az arcukat...<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Mellesleg a kék pontnál ott figyel egy sárkányka is.
Sejtettem, hogy valami nem fog stimmelni.
Andeiska viszont megmutatta! :o))
...ezzel tolsd fel a kepet es szurd be utana, ne localbol linkeld, mert igy rajtad kivul senki sem latja ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Holnap meglesz a cd, closeden nem szeretne valaki velem újat embert indítani? Jönnék vámpírral. És szigorúan msn,ts vagy ventri közremûködésével.
így senki sem kap túl sok xpt és van hogy inkább sólózik az ember,mert az ellenfelek gyengék akkor is ha többen vagytok,és mindenki arra az 1 szerencsétlen ellenségre megy :)
(bár ha van néhány terelõ ember ,aki csalogatja a szörnyeket akkor ez nem akkora gond)
illetve az is gond hogy sokan nem tradelnek rúnában ,hanem csak mennek becserélni(volt olyan aki minden rúnát felvett függetlenül attól hogy milyen kasztú rúna volt,gyorsan ki is léptem)
Nem tudjátok véletlenül hogy hol vannak tápos(sok xp t adó) ellenfelek a Sacred Plusban?
-Az óriáspókokon és az alap sárkányokon kívül
Továbbá hol vannak azok a jégsárkányok az É-Ny-i erdõben?
Én closedban nyomom 52-es gladi-val
Nemtom mikor kezdünk, sztem, majd ahogy megérkeznek az emberkék. :o))
Szal mükszik, úgy néz ki. :o)))
Nemtom, mi a helyzet router esetén.
Meg kellene próbálni.
Ha így elõre haladtok nem tudok majd csatlakozni.. :)
<#idiota>#idiota>
Az az 512 valójában csak 256.
No, az újonnan idelátogatók kedvéért.
A mai BattleLan os kisérlet fél sikerrel zárult. Rajtam kívül mindenki tudott csatlakozni a nem álltalam kreált szerverhez.
Szerencsére úgy adódott, hogy két gépet tudtam kezelni itthon, ezért mások macerálása nélkül végül is rájöttem(azthiszem) a titok nyitjára. De az biztos csak akkor lesz, ha mással is tudok játszani, nem csak magammal.
A lényeg, hogy a játék könyvtárában van egy GameServer fájl, amit érdemes még a játék elött ill. A BattleLan után elindítani és a portot átírni 6112-re. Amennyiben a tüzfal rakoncátlankodna, akkor engedéjezni kell ezt a portot a TCP-n és az UDP-n is.
Elméletileg ennyi.
Remélem a holnapi próbán is így fog menni, mint ahogy most leírtam.
MSN-en jelentkezzetek nálam és akkor beszélgetünk.
[email protected] a címem
Azt nemtom, hogy mennyire lesz fontos a HostGép erõmû mibenléte, de sávszélességet sem kéne elhanyagolni.
Nekem 1M/0.5M
A gép: P4- 2,6Gh, 1Gb RAM, 5700Gefors
A Szervert csak viccnek mondtam az egyre bõvülõ létszám miatt. De az sem lenne rossz. :o)))
<#banplz>#banplz>
Meg szerintem mindenki leírhatná,hogy milyen karival akar nyomulni,hogy nehogy az legyen hogy 3 mágus,meg 3 elf kaszabol a pályán.Nekem a barbár ,vagy a szeráf lenne jó,ha lehet.<#vigyor2>#vigyor2>
A Battlelan progi azt csinálja, hogy a LAN-ban játszó gépek látják egymást neten keresztül is és ehez csak annyi kell, hogy a Host gépen futtatni kell a progit és meg kell adni a játékban szereplõ gépek IP-címét.
Némi info: http://www.konami.com/main/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=reply;f=18;t=000329
És a Progi:http://warcraft.dbass.net/download/apps/apps.php
No így már elméletileg 6-an lennénk. Lassan szerver után kell nézni! <#vigyor1>#vigyor1>