Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunner
Hmm... én is körbe-körbe néztem a romos ház körül, de csak hullákat találtam, egy csonti királyt, csajt sehol. Valószínüleg küldetés fog ehhez is kapcsolni 😛
Egyébként ha van fejlesztve kézbõl való fegyverkiütésed, akkor load-save teknikával próbálkozhatsz, hogy elõbb utóbb kiüti a kezébõl a fénykardot 😊

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

PiszkosFred
Nemtudom, de nalam a Monkey Island 1 ota az egyik kedvenc "idiota targyam", a gumicsirke (van is belole 2, egy csak ugy, egy meg a kutyanak - meg szerencse hogy barhol beszerezheto;]). Aztan amikor lattam hogy Magnum (tomselleck foszereplesevel a sorozat) is tart egyet a vendeghazban, akkor megnyugtatott hogy nem csak en vagyok hulye. Az, hogy most mediajelenseg lett, az majd elmulik. Hogy mi a poen benne? Passz... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

clio1616v
Mi a poén a csirkében?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

PiszkosFred
Hát remélem nem gond, de idõközben már én is felraktam õket a HQ fórumra ;] Marhajók, és hát olyan világban élünk, ahol a csirkék reneszánszukat élik.

andriska
Én már rég lenyúltam!<#nyes>

PiszkosFred
Marhajók, utólagos engedelmeddel lenyúlom õket ;]

Mint a szél kakas <#banplz>
andriska
Pörög a fórum...

andriska
Inkább LOÁL

andriska
LOL

LOL? <#integet2>
PiszkosFred
Udvozlom Norrec cimborat, regen lattam ;] Sok sikert a harchoz neki, remelem sikerul megoldani...

ez egy , én úgy b*sznám szana meg széjjel a csgalaksziszos csókák arcát mint a huzat...
raziel.
jaja ök a forgalmazok weblapot meg én is nézte jaja 404-es de pcdome ott ficeg szal röhej tárgya....

amugy norr vett sacredot és õ sziv most ez miatt...nekem meg holnap jön szal már most felhivom õket hogy irjanak elõre pár keyt rá....nc

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Lencso
Detto!
Én találtam közvetlenül a kiégett romok felett egy Fekete lovast lónélkül de fényes vagy izzó kardal a kezében, de miután kinyafantottam, a kar is eltünt.
Szent kiscsajt sem találtam.

A dzsungelben minden ehető. Te is.

PiszkosFred
Nekem a dvdtokon - szinten origi es muxik ;] - www.cenega.hu van irva mint forgalmazo. Mivel az oldal 404es, es a pcdome serveren van, talan fordulj hozzajuk egy ugyben egy maillel. Ok is foglalkoznak - ha jol tudom - jatekforgalmazassal, lehet hogy van nemi kozuk a cenegahoz is.

andriska
Én egyszer úgy jártam,hogy megvettem a Warcraft 3 - The Frozen Throne-t és a Warcraft 2 Battle Edition cd kulcsa volt benne...

andriska
Én elnéztem oda,volt ott leégett rom meg minden,de fénykard sehol😞 Hogy lehet ott azt megtalálni?

raziel.
Haverom tegnap rendelt cd galaxisbol sacredot...ma megkapta aztán regelni akarta magát A neten de nemfogadta el a keyt lol, ráadásul nem azt irta ki hogy nemjo hanem hogy használva van...

felhivta õket galaxist egybõl adtak neki 10 keyet!!! azaz tizet, és abbol 8 használva van 2 rossz najo ez kész...

aztán felhivta õket megint a galaxis egy CNG Hungary céghez beszolt asszem az a magyar forgalmazo valami Cenege és hogy felhivják majd...

felhivták havert hogy csinálnak neki accot adja meg amit akar telfonba azota is basznak neki visza irni....

röhej tárgya mo-n már jogtisztát se éri meg venni....holnap jön enyém is ugyanonnét remélem én is telefonosdizhatok...nc

meg a Cenegének elérhetõsége sincs az a röhej vagyis nem találtam ha valaki tud pls irja le

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Gunner
Nézd meg FAQ oldalon a térkép részt és ott lesz lent a sivatagos résznél egy becsillagozott hely, ahol kiírja, hogy Fénykard, nagyon megszeretném már szerezni! 😊 De elöbb a sárkányok persze 😛

andriska
Hol van ez a "Szent kiscsaj"?
Meg hol van a lézerkardos hely???<#conf>

Gunner
És ezzel a Szent Kiscsajjal mikor találkozom? Most akkor fölöslegesen öltem le szegény csontikat? Na mindegy... majd megtalálom a kis ribit 😊
Kösz for help!

clio1616v
Hja egy hüye reklám mellékterméke.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

andriska
Ez nagyon lol : <#vigyor>

kénytelen vótam egyedül gyúrni, 29 vagyok, most láttam elõször a hazámat elég vicces fénykardal rohangáló elfek szerintem
a fiúk nagyon szerethetik a Star Warst....
Viszont a 2 jégsárkény ottvan, elvótam velük 30 percig legalább míg lenyomtam õket <#vigyor2>
Shongi
A fénykard ott van, de csak azzal a SZENT KISCSAJJAL( rég játszodtam😊 )

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

andriska
Megírhatnád hol ez a fénykard helyiség,szívesen ellátogatnék oda...
Sõt az lenne a legjobb , ha beraknál egy képet róla.
THX!

Lessz ma gém???<#dumcsi>
Gunner
Van ez a fenykard helyseg, ott nem talalok semmi fenykardot, valami leegett teruleten, csak sok-sok csonti és XP 😊

5let?

elõre is köszi, bocs a lámaságomért 😊

TopGun
Hi! En ott szivok, ahol a meduza feju csajszi van, lenyomtam, nalam a kulcs, de megsem tudom kinyitni az ajtot ott ahol azok a fenycsikok mennek a foldon! 😞( lehet, hogy ez bug? feltettem a pluszt, es az updatet.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Lencso
Bejött!
Thanx!

Ridley
menj be az ott levõ arenab küzdj le par kör ellent (4-5)

utana beszelj velük (arena elött)megint aztan mar beenged az a 2 csóka

AmdPower

Lencso
Nem jött be. És a pacákot sem találom akit megkéne.😞(

andriska
Most,hogy így mondod,lehet,hogy a sárkányos küldetéseket kellene megcsinálnod.

Lencso
Hi,

Az új területek közül amelyik az óriás pókoknál van, ill onnan lehet bemenni. Elálja a bejáratot egy csajszi és egy fickó, aki azt mondja, hogy beszéljek a nem messze levõ faluban a képviselõvel és majd õ engedéjezi a belépést.

Képviselõt nem találtam. Plíííz... mondjon valki valami közelebit, hogy kités hol kell keresni.
thanx

Gunner
Már semmi gond, csak emberke alapból azt mondta, hogy a paripáján van a víz. Elmentem paripához, kinyírtam körülötte mindenkit és nem tudtam meglovagolni, gondolom azért, mert nem fejlesztettem a paripázás képességemet 😊
Végül ez a wasser dolog bejött

andriska
Szasztok!
Tudjátok van a sivatagban egy katona aki vizet kér.Na,azzal mit kell csinálni? 😄DDDD<#idiota><#banplz><#lama>

PiszkosFred
Most mi a gond? Nem tudsz lovagolni, vagy nem tudod megitatni az a szerencsetlent? Mert elobbire a riding skill a megoldas(felteve hogy a lo tenylegesen lovagolhato, nem pedig "disz"), masodikra meg a FAQban leirt konzolos parancs (wasser), melyrol itt mar joparan rangast kapnak ha meghalljak...

ui: sosem hittem volna, hogy meg elokerul ez a problema, dehat uj ev van, kezdodik minden elolrol ;]]

Gunner
Ok, közben rájöttem, hogy másolás védelem, legközelebb figyelmesebben megnézem a GYIK-ot 😊
Bocs

Gunner
Én alap Sacred-el játszom és nem kívánok semmi javítást felrakni, csak egy magyarosítást raktam fel. A kérdésem: az Act 2ben van a rész, ahol emberke megakar halni, de elötte inni akar, a paripa ott van az oázis mellett, de nem fejlesztettem a karim lovaglási képességeit, mit tegyek? Már próbálkoztam másik lovat hozni és azzal elérni valamit, de nem sikerül 😞 Ha patchelek, akkor lovagolhatok már azzal ami ott van alapból?

Lencso
Nem is!!!<#papakacsint><#awink><#zavart2>

andriska
Most bezzeg fáj a fejetek,mi?<#vigyor1><#eplus2><#nyes>

Lencso
Hasonló szavakkal élve: BÚÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

andriska

Thx a gammát BUÉK mindenki meg ilyenek
Lencso
Figy!

Mért egyedül gyurmázól? Nincs benne semmi érdekes!
Én csináltam pár karit magamnak!
Röffenjünk össze, és te fölgyúrod a Történethez magad én meg addig csak játszok.
De legalább többen vagyunk.

andriska
nagyon lol az a gumicsirke<#vigyor>

nahh akkor gyúrhatok 20-ra jelenleg 8-es vagyok
szerintem
andriska