8224
  • G_ArchAngel #6224
    hiába nézem a nagyobb online magyar shop-okat, sehol nem találom...
  • G_ArchAngel #6223
    nekem is ez lenne érdekes: eredeti Sacredem van, erre hogy rakjam ezt fel? menni fog a GameJack?
  • XeeN
    Tudtommal a sima Sacred 1.cd kell neki ahhoz, hogy fusson. Mivel nálam nem szuperál a GameJack egyik verziója sem, azt hiszem megrendelem a játékot (nem a kieget).

Egyébként minden gond nélkül sikerült telepíteni, csak az indítással vannak gondjaim. :)
  • vytraas
    Szeva srácok! Akkor szeretnék végre hallani egy határozott véleményt. Ha az EREDETI Sacred-re telepítem az UW-t, akkor is kell ez a GameJack baromság? Mert lejjebb volt valami post, hogy eredeti cuccal nincs gond. Ezt most hogy kell érteni? A gyári, nem kalóz verzióra telepítette már valaki?
  • TopGun
    Nem hiaba! Legalabb az mar meg lesz :) Egyebkent miert nem elotte erdeklodtel mielott az UW-t elkezdted leszedni? szedd le az alapot is, meg a plus-t is biztos ami biztos alapon, megelozve evvel egy mergelodest, meg a GameJack-et is! Ha mindez megvan indulhat a telepites.
  • Titan
    Jaj neeee! Már a 2.napja szedem a SU-t 1.3GB, még 2 óra és lent van! Hiába???!!!
  • TopGun
    Neked is megvan mar a kieg? feltetted, mukodik?
  • TopGun
    Na akkor sorban:
    1. Nem onallo kieg! kell hozza az alap jatek! sot ha jol tudom a plus is kell hozza, bar nem 100.
    2. Magyaritas nem tudni mikor lesz hozza, mert akik az alap jatekot, meg a Plus-t magyaritottak azt mondtak ezt mar nem vallaljak, viszont valaki azt mondta a magyaritasok oldalon mar erre is igeretet tettek, hogy magyaritjak amint megjelenik.
  • TopGun
    Ok. akkor mindjart kereslek!
  • Titan
    Hali Skacok!

Most találtam rá erre a játékra ill. a Sacred underworld-re. Olvasgatva a játék magyar funsite-ot, nagyon sajnálom, hogy eddig elkerűlte a figyelmemet hisz a Diablo2+lod a kedvencem, de már az is uncsi így az évek távlatából...A kérdésem a kövi: Ez egy önálló kieg. vagy kell hozzá az első rész is???
    Magyarosítás van hozzá? Vagy lesz? Vagy csináljak? Vagy menjek kapálni?
  • G_ArchAngel #6214
    igen, az user infómban is megtalálod:)
  • TopGun
    Hi! icq-d van?
  • TopGun
    VAZZE ember! Nagyon irigyellek, mert nekem csak a heten penteken lesz meg ha minden igaz es meg az emut is megkell szereznem hozza :( Te meg mar nyomod 1000-rel! Hogy tetszik idaig? valami velemenyt nyomhatnal rola nyalcsorgatonak :)
  • TopGun
    A Fene! pedig az eddigi forrasok szerint massal nem emulalhato :(
  • G_ArchAngel #6210
    Sziasztok, sikerült leszednem, vki érthetően, pontokra szedve lírná hogy kell felpakolni, pl én azt sem tudom mi az a "GameJack"...

Előre is köszönöm a segítséget!
  • XeeN
    Milyen OP renszered van? Nálam SP2 mellett behal a GameJack. (Amikor a saját driverét állítanám be virtualcd-nek.)
  • CalebJoe
    A törpém warhammer-rel és puskával.

• andriska
    Crackeld meg!
  • HentmaN
    Az a baja a játéknak hogy mikor elindítanád az új küldetést akkor betölt beadja a karaktert egy pillanatra és utánnna teljesen elsötétül a képernyő?
  • magus755
    ja nekem mig a kieg suhan csak ugy
  • Jhon Balu
    decsak a kiegészítő nem megy az elsőrész csakus suhan.
  • PsyhoApu
    Nem kéne hogy zavarjon. Szerintem valami driver gondja baja van.
  • magus755
    Sziasztok egy olyan problémám lenne hogy leszedtem a gamet nálam müxik a sogoréknál meg nem tudna valaki rá megoldást esetleg!
    Sogor konnfigja:Abit kv8-pro 64 bites alaplap,Amd 2800 Proci,512 ddr ram,ati 9600 videokártya!Lehet a 64 bit zavar be neki?
  • HentmaN
    Hali mnem tudja valaki mi lehet a baj mert amikor elinditom az új küldetést akkor egy pillanatra beadja a választott karakteremet és utánna teljesen elsötétül a képernyő!
  • CalebJoe
    Igen a Gamejack-kel felrakod a játékot, utána a Tools-ban Detect Copy Protection kiválasztod ,hogy hova raktad fel utána Start Scanning ekkor megkeresi a védelmet ezután Add to Gamestarter, a Gamestarter-ben klikk sacred utána felül a zöld kis nyilacskára és már mehet is a játék (az CD1 bent legyen).
    Ja és Daemon Tools és Alcohol ne legyen fent.
  • teamwork100
    Sikerült már valakinek működésre bírni a kieg lemezt? Nekem nem akar menni sehogy..;(
  • SLICK
    Érdekes ha még itt ki sem adták az Underworld-öt de a 2-őt már csinálják. Végülis nekem tök mind1...
    ha mégis ez a hír akkor szívesen várom :)

ha lesz ti mégis miylennek képzelitek el? karakterek, küldetések, story???
  • XeeN
    Örülök neki, de én még mindíg a telepítéssel kínlódok. (gamejack5 azonnal behal, amint virtualcd-t akarok vele indíttatni)
  • TopGun
    Hi! most olvastam az Ascaron honlapjan, hogy kesztik a Sacred II.-t, bovebb informacio meg nincs rola, de mar biztos, hogy lesz folytatas, remeljuk sokkal kevesebb buggal mint az elso reszben van. Az Underworld-hoz kijott az elso update, ebben par bugot javitottak.
  • TopGun
    Nem tudod leszedni? vagy megvenni?
  • G_ArchAngel #6194
    mivel Nekem nincs meg, így kicsit nehéz...
  • TopGun
    Senki nem jatszik meg a kiegeszitovel? nem osztja meg a tapasztalatait,
    elmenyeit? :(
  • TopGun
    Kar! mert ennek pont ez a lenyege nem? kulonben hogy javitod ki az elrontott karid ha nem tudod elmenteni? igy akkor nem sokra mesz vele, nem igaz? :(
  • Hyder
    pff, sajna ezt nem tudom...ennyire nem néztem meg =(
  • TopGun
    Nekem is mukodik, csak nem tudom elmenteni a karit! ez miert van? :(
  • Hyder
    én itt meloban megnéztem és működött, a reg filet regelted?
  • minimalist
    Letöltöttem, kitömörítettem a Charplannert, de hiányolja a 'msstdfmt.dll'-t. Leszedtem azt is de hiába rakom az exe mellé ugyanúgy nem találja. Utánanéztenm, ez a 'Microsoft Standard Data Formating Object DLL'. Nem tudja vki hogy mit kell felinstallálnom, hogy ez benne legyen?
  • TopGun
    Hi! esetleg olyanrol nem tudsz, nem baj ha nemet, amivel cuccokat cserelhetek a karik kozott egy gepen?
  • Hyder
    ez sajna német, de ha nem gond akkor:
    CharPlanner
  • TopGun
    Sajnos ilyenek nem leteznek hozza tudtommal.