8224
-
G_ArchAngel #6224 hiába nézem a nagyobb online magyar shop-okat, sehol nem találom... -
G_ArchAngel #6223 nekem is ez lenne érdekes: eredeti Sacredem van, erre hogy rakjam ezt fel? menni fog a GameJack? -
Tudtommal a sima Sacred 1.cd kell neki ahhoz, hogy fusson. Mivel nálam nem szuperál a GameJack egyik verziója sem, azt hiszem megrendelem a játékot (nem a kieget).
Egyébként minden gond nélkül sikerült telepíteni, csak az indítással vannak gondjaim. :) -
vytraas #6221 Szeva srácok! Akkor szeretnék végre hallani egy határozott véleményt. Ha az EREDETI Sacred-re telepítem az UW-t, akkor is kell ez a GameJack baromság? Mert lejjebb volt valami post, hogy eredeti cuccal nincs gond. Ezt most hogy kell érteni? A gyári, nem kalóz verzióra telepítette már valaki? -
Nem hiaba! Legalabb az mar meg lesz :) Egyebkent miert nem elotte erdeklodtel mielott az UW-t elkezdted leszedni? szedd le az alapot is, meg a plus-t is biztos ami biztos alapon, megelozve evvel egy mergelodest, meg a GameJack-et is! Ha mindez megvan indulhat a telepites. -
Jaj neeee! Már a 2.napja szedem a SU-t 1.3GB, még 2 óra és lent van! Hiába???!!! -
Neked is megvan mar a kieg? feltetted, mukodik? -
Na akkor sorban:
1. Nem onallo kieg! kell hozza az alap jatek! sot ha jol tudom a plus is kell hozza, bar nem 100.
2. Magyaritas nem tudni mikor lesz hozza, mert akik az alap jatekot, meg a Plus-t magyaritottak azt mondtak ezt mar nem vallaljak, viszont valaki azt mondta a magyaritasok oldalon mar erre is igeretet tettek, hogy magyaritjak amint megjelenik. -
Ok. akkor mindjart kereslek! -
Hali Skacok!
Most találtam rá erre a játékra ill. a Sacred underworld-re. Olvasgatva a játék magyar funsite-ot, nagyon sajnálom, hogy eddig elkerűlte a figyelmemet hisz a Diablo2+lod a kedvencem, de már az is uncsi így az évek távlatából...A kérdésem a kövi: Ez egy önálló kieg. vagy kell hozzá az első rész is???
Magyarosítás van hozzá? Vagy lesz? Vagy csináljak? Vagy menjek kapálni? -
G_ArchAngel #6214 igen, az user infómban is megtalálod:) -
Hi! icq-d van? -
VAZZE ember!
Nagyon irigyellek, mert nekem csak a heten penteken lesz meg ha minden igaz es meg az emut is megkell szereznem hozza :( Te meg mar nyomod 1000-rel! Hogy tetszik idaig? valami velemenyt nyomhatnal rola nyalcsorgatonak :)
-
A Fene! pedig az eddigi forrasok szerint massal nem emulalhato :( -
G_ArchAngel #6210 Sziasztok, sikerült leszednem, vki érthetően, pontokra szedve lírná hogy kell felpakolni, pl én azt sem tudom mi az a "GameJack"...
Előre is köszönöm a segítséget! -
Milyen OP renszered van? Nálam SP2 mellett behal a GameJack. (Amikor a saját driverét állítanám be virtualcd-nek.) -
A törpém warhammer-rel és puskával.
-
Crackeld meg! -
HentmaN #6206 Az a baja a játéknak hogy mikor elindítanád az új küldetést akkor betölt beadja a karaktert egy pillanatra és utánnna teljesen elsötétül a képernyő? -
ja nekem mig a kieg suhan csak ugy
-
Jhon Balu #6204 decsak a kiegészítő nem megy az elsőrész csakus suhan. -
Nem kéne hogy zavarjon. Szerintem valami driver gondja baja van. -
Sziasztok egy olyan problémám lenne hogy leszedtem a gamet nálam müxik a sogoréknál meg nem tudna valaki rá megoldást esetleg!
Sogor konnfigja:Abit kv8-pro 64 bites alaplap,Amd 2800 Proci,512 ddr ram,ati 9600 videokártya!Lehet a 64 bit zavar be neki? -
HentmaN #6201 Hali mnem tudja valaki mi lehet a baj mert amikor elinditom az új küldetést akkor egy pillanatra beadja a választott karakteremet és utánna teljesen elsötétül a képernyő! -
Igen a Gamejack-kel felrakod a játékot, utána a Tools-ban Detect Copy Protection kiválasztod ,hogy hova raktad fel utána Start Scanning ekkor megkeresi a védelmet ezután Add to Gamestarter, a Gamestarter-ben klikk sacred utána felül a zöld kis nyilacskára és már mehet is a játék (az CD1 bent legyen).
Ja és Daemon Tools és Alcohol ne legyen fent. -
teamwork100 #6199 Sikerült már valakinek működésre bírni a kieg lemezt? Nekem nem akar menni sehogy..;( -
Érdekes ha még itt ki sem adták az Underworld-öt de a 2-őt már csinálják. Végülis nekem tök mind1...
ha mégis ez a hír akkor szívesen várom :)
ha lesz ti mégis miylennek képzelitek el? karakterek, küldetések, story??? -
Örülök neki, de én még mindíg a telepítéssel kínlódok. (gamejack5 azonnal behal, amint virtualcd-t akarok vele indíttatni) -
Hi! most olvastam az Ascaron honlapjan, hogy kesztik a Sacred II.-t, bovebb informacio meg nincs rola, de mar biztos, hogy lesz folytatas, remeljuk sokkal kevesebb buggal mint az elso reszben van. Az Underworld-hoz kijott az elso update, ebben par bugot javitottak. -
Nem tudod leszedni? vagy megvenni? -
G_ArchAngel #6194 mivel Nekem nincs meg, így kicsit nehéz... -
Senki nem jatszik meg a kiegeszitovel? nem osztja meg a tapasztalatait,
elmenyeit? :( -
Kar! mert ennek pont ez a lenyege nem? kulonben hogy javitod ki az elrontott karid ha nem tudod elmenteni? igy akkor nem sokra mesz vele, nem igaz? :( -
pff, sajna ezt nem tudom...ennyire nem néztem meg =( -
Nekem is mukodik, csak nem tudom elmenteni a karit! ez miert van? :( -
én itt meloban megnéztem és működött, a reg filet regelted? -
minimalist #6188 Letöltöttem, kitömörítettem a Charplannert, de hiányolja a 'msstdfmt.dll'-t. Leszedtem azt is de hiába rakom az exe mellé ugyanúgy nem találja. Utánanéztenm, ez a 'Microsoft Standard Data Formating Object DLL'. Nem tudja vki hogy mit kell felinstallálnom, hogy ez benne legyen? 

-
Hi! esetleg olyanrol nem tudsz, nem baj ha nemet, amivel cuccokat cserelhetek a karik kozott egy gepen? -
ez sajna német, de ha nem gond akkor:
CharPlanner -
Sajnos ilyenek nem leteznek hozza tudtommal.