Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként ha van fejlesztve kézbõl való fegyverkiütésed, akkor load-save teknikával próbálkozhatsz, hogy elõbb utóbb kiüti a kezébõl a fénykardot 😊
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

LOL? <#integet2>#integet2>“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
, én úgy b*sznám szana meg széjjel a csgalaksziszos csókák arcát mint a huzat... 
amugy norr vett sacredot és õ sziv most ez miatt...nekem meg holnap jön szal már most felhivom õket hogy irjanak elõre pár keyt rá....nc
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Én találtam közvetlenül a kiégett romok felett egy Fekete lovast lónélkül de fényes vagy izzó kardal a kezében, de miután kinyafantottam, a kar is eltünt.
Szent kiscsajt sem találtam.
A dzsungelben minden ehető. Te is.
felhivta õket galaxist egybõl adtak neki 10 keyet!!! azaz tizet, és abbol 8 használva van 2 rossz najo ez kész...
aztán felhivta õket megint a galaxis egy CNG Hungary céghez beszolt asszem az a magyar forgalmazo valami Cenege és hogy felhivják majd...
felhivták havert hogy csinálnak neki accot adja meg amit akar telfonba azota is basznak neki visza irni....
röhej tárgya mo-n már jogtisztát se éri meg venni....holnap jön enyém is ugyanonnét remélem én is telefonosdizhatok...nc
meg a Cenegének elérhetõsége sincs az a röhej vagyis nem találtam ha valaki tud pls irja le
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Kösz for help!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
a fiúk nagyon szerethetik a Star Warst....
Viszont a 2 jégsárkény ottvan, elvótam velük 30 percig legalább míg lenyomtam õket <#vigyor2>#vigyor2>
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
Sõt az lenne a legjobb , ha beraknál egy képet róla.
THX!
5let?
elõre is köszi, bocs a lámaságomért 😊
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
utana beszelj velük (arena elött)megint aztan mar beenged az a 2 csóka
AmdPower
Az új területek közül amelyik az óriás pókoknál van, ill onnan lehet bemenni. Elálja a bejáratot egy csajszi és egy fickó, aki azt mondja, hogy beszéljek a nem messze levõ faluban a képviselõvel és majd õ engedéjezi a belépést.
Képviselõt nem találtam. Plíííz... mondjon valki valami közelebit, hogy kités hol kell keresni.
thanx
Végül ez a wasser dolog bejött
Tudjátok van a sivatagban egy katona aki vizet kér.Na,azzal mit kell csinálni? 😄DDDD<#idiota>#idiota><#banplz>#banplz><#lama>#lama>
ui: sosem hittem volna, hogy meg elokerul ez a problema, dehat uj ev van, kezdodik minden elolrol ;]]
Bocs

Mért egyedül gyurmázól? Nincs benne semmi érdekes!
Én csináltam pár karit magamnak!
Röffenjünk össze, és te fölgyúrod a Történethez magad én meg addig csak játszok.
De legalább többen vagyunk.