8224
-
#6264 Es mostmar megy? -
#6263 Ok. koszi! -
#6262 ÁÁÁÁÁ!!!! Rájöttem miért nem ment eddig.... TotalCommanderrel tömörítettem ki az Underworld 1cd-t... Ez 30 megával ill egy mds fileal soványabb, mint amit a winrarral kaptam... Így már tökéletesen működik!!! -
#6261 Igen. -
G_ArchAngel #6260 köszönöm, remélem tényleg ez kell:) -
#6259 Ez a tores a GameJack-hez ugye? -
#6258 Ez kell neked! :) -
#6257 Es neked megy az UW? -
KaKAo #6256 Nekem Deviance-s alap Sacred van fenn -
G_ArchAngel #6255
sajnos csak 2-3 órám volt játszani, a kis démonomat így is lvl 20-ig sikerült repítenem, és már sárkány-ölésből sem szűz...:P -
G_ArchAngel #6254 Srácok, van vkinek crack-eklt Gamejack-je? mert nem szeretnék csak 13 napig Sacredezni...:P
vagy crack-je?
vagy serial-ja?
thx -
#6253 Az mindegy, hogy Deviance, vagy Cyclone Clone verzios az alap Sacred? -
#6252 Ez azért már nem semmi. (Én csak most vettem észre)
What are the minimum or maximum levels that will permit me to change to another difficulty level in multiplayer mode?
A: The character level restrictions for the multiplayer difficulty levels are:
o Character level 1 - 59: Access to Bronze Room
o Character level 20 - 99: Access to Silver Room
o Character level 60 - 139: Access to Gold Room
o Character level 100 - 206: Access to Platinum Room
o Character level 140 - 216: Access to Niobiumium Room
-
#6251 Nálam folyamatosan elszáll Disc Verification error-ral... (minden emu bekapcs)
-
#6250 Az inkább undorító,hogy lopod a játékot és még így beszélsz róla... -
KaKAo #6249 Sacred undeworld 1-s cd-jét kell mountolni ahhoz,hogy fusson...illetve gamejack GameStarterénél mindenféle emulaciót Yes-re állítottam! Ja és persze gamestarterből kell indítani! Így elvileg mennie kell -
#6248 ennél a gamejack-nél nem lehet olyan ikont rakni a systray-be, mint a daemonnál,ahol két kattintással benn van az image, kicsit zavar hogy a programba kell turkálnom, hogy berakjak egy imaget -
#6247 Nekem is az eredeti Sacred van meg és kell a Gamejack az Underworld elindításához egyébként szar gamejack szerintem jobb mint a Daemon.
Én ajánlom megkrekkelni a Gamejacket soha nem lehet tudni. -
#6246 Hja, undorito, hogy a gamejack 5 kell hozzá, és plusz még le is kell szedned az alcoholt, vagy a daemon toolst, mert különben nem fog elindulni... Micsoda 1 balf*sz, reklámhadjárat megoldás már ez... No mind1, a lényeg hogy megy. 1ébként mindenkinek ajánlom az indulo szigetes pályán a sirok fosztogatását, mert ha elég szorgalmas az ember akkor beugrik 1 kis mellékküldetés, és ha elég idejig kutakodunk akkor kiugrik 1 föfütyi (törp kisértet) az 1ik sirbol és csomo experience a jutalom ha sikerál leverni... -
Jhon Balu #6245 nem black jack hanem game jack (sorry) -
Jhon Balu #6244 nekem megvan az eredeti kiírva meg feltettem a kieget de a blak jackkal sem indul mindig hibás image errort ir ki. -
#6243 Az eredetit. A kieget már felraktam, de nem indul el, mert hiányolja az eredeti Sacred 1. cd-t.
(A kieget úgy raktam fel, hogy ISO busterral simán kimásoltam az 1 ill 2.Underw cd tartalmát egy mappába és onnan indítottam el a telepítést. :) ) -
G_ArchAngel #6242 de Te az eredetit vagy a kiegészítőt rendeled meg?
mert én nem találom sehol a kiegészítőt...:( -
Jhon Balu #6241 az nagyon jó lenne mert akko én is a feleségemnek feltudnám rakni mert amiota megjelent a kieg tiszta ideg mert nemmegy... -
#6240 Én meg a feleségem kedvéért még meg is rendeltem ma a gamét... Lassan többet játszik vele, mint én! (Holnapra kiderül, elég-e a kiegnek a Sacred 1.cd-je) -
#6239 HEHE! Reszvetem, :)) akkor holnap reggel varjuk a telepitesi beszamolot. -
G_ArchAngel #6238 tudod milyen egy nő, mikor államvizsga előtt áll???
néha inkább túlórázom, hogy ne kelljen hazamennem:))) -
#6237 HEHE :)allj a sarkadra, legalabb 1 orara. -
G_ArchAngel #6236 annyira talán igen, vagy nem alszom:) -
#6235 Ja ertem, kar :( de azt legalabb ki tudod probalni, hogy tudod-e telepiteni? -
G_ArchAngel #6234 nem biztos, asszony vizsgázik holnap, és csak egy gépünk van itt Budapesten... -
#6233 Gondolom holnapra mar te is szelesen vigyorogva szursz be kepeket es szamolsz be tapasztalatokrol? :) -
G_ArchAngel #6232 akkor holnapra okosabbak leszünk:)
én megrenedelem ha 2-4e HUF körül lesz, mert annyit megér, mint egy pénteki sörözés:) -
#6231 ok. ertem, jo neked, hogy legalabb mar megvan es telepitheted. -
#6230 Mert azt irtad neked eredeti Sacred-ed van, azert irtam, hogy nem biztos, hogy kell, de kozben mar rajottem, hogy attol meg kell a GameJack UW-hez. -
G_ArchAngel #6229 "Nem biztos, hogy neked kell a GameJack!" - ezt Te írtad, ezért keveredtem meg...:( -
#6228 HUH!! ember! olvasd el a #6200-at! ott irja CalebJoe: Alcohol, DaemonTools NEM lehet a gepen, GameJack-el mountold. -
G_ArchAngel #6227 szóval nem kell a Gamejack az eredetihez (legalábbis előfordulhat)? - de akkor mivel mountoljam - DaemonTools-szal? -
G_ArchAngel #6226 mert dolgozom, és csak este érek haza:PPP -
#6225 Nem biztos, hogy neked kell a GameJack! miert nem probalod feltelepiteni elobb siman? ha ugy nem megy, akkor raersz azon agyalni miert nem megy a GameJack. Egyebkent az UW .nfo-jaban irtak, hogy talan jobb lenne a Sacred Clone-Cyclone verziora telepiteni az UW-t, bar kiprobaltak a Deviance felevel es az is mukodott.