8224
-
Jhon Balu #6304 nekem már nemazt irja ki.hogy hibás error -
#6303 Addig szarakodsz mig valami gondod lesz a windowsal és akkor rakhatod ujra! -
#6302 Ne is probálkoz mert neked a gamejack virtual drive-al lesznek gondjaid mert nem rakja fel mert a hétvégén már megprobáltuk! -
Jhon Balu #6301 ezt a tömöritő dolgot nemértem -
#6300 Winrarral tömörítetted ki az iso-t?
Nálam 840.528.144 byte a file mérete. Ha ettől eltérő, gond lehet vele.
Ui: Csak és kizárólag GameJackből lehet indítani a játékot, nem elég, hogy virtualcdben bent van az iso (mdf). -
Jhon Balu #6299 mindent ugy csinálok ahogy levan irva de a végén ezt irja ki mikor a zöld nyilra kattintok..
-
kukucska #6298 yeehaaaaa..
húzom underworldot lefelé :D
naahhh végre!! -
KaKAo #6297 egyikkel sem kb 5 percet játszottam...sajna vizsgaidőszak van:( -
G_ArchAngel #6296 Szegény Sacred, ma el lesz hanyagolva: BL döntőt kell néznem:))) -
#6295 87, Goldon. Az Underworld már okozott kellemetlen meglepetéseket. Szerintem sokkal keményebb, mint a síma Sacred. Van néhány durva szörny. -
#6294 Aham es hanyadik szintu? milyen fokozaton? bronz? vagy gold? -
#6293 WoodElf. A kezdetek óta ezzel játszom. :) -
#6292 Nagyon, nagyon remelem, mar alig varom a hetveget, asszem sokat fogom tolni a gamet, Neked milyen karid van most? melyikkel zuzol? -
#6291 Működni fog. -
#6290 Egye fene! -
#6289 Nagyon remelem, mert mar rettentoen szeretnem tolni az uw-t. Te melyik uj karival nyomulsz? -
KaKAo #6288 nekem is az egyik bin a másik cd meg mdf...ez nem probléma -
#6287 Azert nem csak egy terkep reszlet volt lezarva, ket uj helyszin van es egy csomo uj cucc amiknek raadasul a kinezete is sokkal szebb, nem utolso sorban a ket jegsarkany, meg a tobbi uj ellenfel.. -
#6286 Viszont van egy apro bokkeno: nekem az UW 1Cd-je nem ISO hanem .mdf es .mds ez nem problema? -
#6285 Ha ez igy mukodni fog imaba foglalom a neved! -
#6284 Azért az a 2 jégsárkány aranyos ott északon -
G_ArchAngel #6283 szerintem azt a UW is megteszi, mert már az elején is találtam új mezőket:) -
#6282 Erről lenne szó.
A Sacred világában megnyit egy eddig lezárt térképrészletet. Nem nagy durranás. -
G_ArchAngel #6281 vki adna infót a Sacred Plus-ról?
bevallom eddig nem hallottam róla... -
#6280 1, Telepítsd a Sacredet! (ne crackeld!)
2, Telepítsd a Sacred Plust!
3, Rakd fel ezt a patchet.
4, WinRAR-ral tömörítsd ki az underworld mindkét cd-jét.
5, Telepítsd az Underworld-öt. (mindegy mit használsz, a védelem ilyenkor még nem szól)
6, GameJackben készíts egy virtual drive-ot, de előtte irtsd ki a Daemon-t és társait.
7, GameJack-ben Detect copy protection. Itt add meg a Sacred elérési útját, majd klikkelj a "start scanning" gombra.
8, Miután megtalálta a Sacred.exe-t klikk jobboldalon alul az "Add to Gamestarter" gombra.
9, Ezután klikk a gamestarter-re (baloldali eszközsáv)
10, Klikk a Sacredre. Az image pathnál, értelemszerűen add meg az Underworld 1CD iso-jának a helyét.
11, A proection settingsnél pipálj ki mindent.
12, Végezetül, klikk a jobb felül található zöld nyílra!
Ui: Bocs, ha túl szájbarárósra sikeredett volna, de szvsz így a legegyszerűbb. -
#6279 igen
-
#6278 Hi! van itt most valaki akinek nem gyari az alap Sacred es mukodik neki az UW? -
#6277 Dehogy! Nem vagyok -
G_ArchAngel #6276 mármint egy új UW-ös karival? szóltak már, hogy aludj néha?:P -
#6275 Sajna még csak 85 körül járok, tehát csak reménykedni tudok benne. -
#6274 Kizárólag WinRAR-t használj. Emiatt szívtam én is. 30 mega minusz a winraros kitömöítéshez képest, nem elhanyagolható. -
#6273 de az is rarral tomorit ki nem? -
G_ArchAngel #6272 winrar? :P -
#6271 Es ha TC-vel nem lehet kitomoriteni akkor mivel kell? -
#6270 Ez vajon single player modra is igaz? -
#6269 Az kiraly! :) koszi. -
G_ArchAngel #6268 a mai napig nem lehet előrendelni; sem az 576-nál, sem a cdgalaxis-nál... -
KaKAo #6267 igen megy Deviance Sacred-l UW -
G_ArchAngel #6266 lehet felkellene tennem itt a cégnél, elvileg ablakban is futtatható:DDD -
G_ArchAngel #6265 tegnap én is bénáztam egy gyenge 30 percet a gamejack-kel, ritka kaki a daemonhoz képest...