Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TopGun
Ja! Ertem es uninstallalni lehet a magyaritast? vagy hogy lehet vissza allitani angol nyelvre, reinstall nelkul?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

andriska
Azért nem látom az új tárgyakat,mert nincsenek lefordítva...

TopGun
Milyen uj targyakat nem latsz a magyaritassal? es miert nem enged be az uj teruletekre? 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Igen! Nekem a legujabb patch-el is mukodik a magyaritas siman.

hmmm???
csak szeráffal lehet meglelni??
és meik szinten?? bronz ezüst arany vagy plat??

Gyúrunk vazzee? Gyúrjunk vazzeee!!

Panzerfaust
Csak szerával

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Dark Elf !!!!!<#beka2>

yahh és azt a fénykardot meik szinten lehet meglelni????

Panzerfaust
Na ja, de kezdõknek frusztráló lehet. Menjen elõször wood elfel, meg gladiátorral. Esetleg dark elfel.

andriska
BattleMage<#nyes>

Szerintetek melyik a legjobb kari? Most kezdem a játékot.

andriska
Hát ha neten akarsz játszani biztonsági másolattal,akkor jó lesz ha beszerzel hozzá egy érvényes cd kulcsot.Ha jól tudom van valami landor szerver,de errõl többet >itt< tudhatsz meg.De sztem nem túl drága az a 3990 Ft és mindjárt jön a kiegészítõ is(már nagyon várjuk<#nyes>),meg ugye pecselheted kedvedre és oda mész fel vele ahova akarsz.Closed neten mindig sokan vannak,kár lenne egy ilyen bulit kihagyni.Remélem majd ott találkozunk!

Tud valaki tippet adni, hogyan lehet cooperative-ban játszani interneten keresztül a haverokkal? Tehát nem helyi hálózatban, hanem online... Persze biztonsági másolattal. 😊
A rengeteg bug lett javítva az elsõ kiadás óta?

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

Aha, értem..köszi.
Egyébként most kezdtem el 4x-re a játékot, mert mindig elakadok egy adott ponton, sajnos az elején, és mindig úgy felidegesít h uninstall 😄
Tehát asszem h azután van, h vízet adok a csávónak, és vmi hercegnõhöz kell mennem, át ilyen vulkános terepen, nahh itt még nem jutottam továb...gõzöm sincs merre menjek, elég nagy a térkép 😄

Majd ha újra eljutok odáig csinálok képeket pontosan mirõl van szó, hátha tud vki tanácsot adni.

andriska
Egy a lényeg:ne halálozz el.Ugyanis minél tovább élsz,úgy nõ a survival bonusod,ami minél nagyobb,annál nagyobb esélyed van ritka tárgyakra,ill. runákra.

andriska
A runákat a monsztákból vered ki<#nyes> ,kerskedõnél nincs.
Ez nem Diablo,itt nem kell fegyvert javítani,hanem a ruhákba,fegyverekbe rakhatsz runákat,gyûrûket,amuletteket stb...

Akkor nem sok értelme van 😄
Tehát rúnákat kell keresnem..azt nem lehet venni? Mert Én sehol sem találom, egyik árusnál sem.

Egyébként az miért van h a kovácsnál egyik fegyveremet sem tudom betenni a "pajzsba"? (tehát elvileg oda kell betenni a kardot h megjavítja)

andriska
Hát mûxik,csak az új területekre nem mehetsz fel,illetve az új tárgyakat nem látod...

andriska
A varázslatokhoz runákat kell találni.A nem harcimágus runákat becserélheted a compómesternél.

A legújabb patchel is mûködik a magyarítás? (1.8.26 azthiszem)

Lehet láma kérdés, de Harci Mágusom van, és a varázslataim mindig csak 1. szintûek az Inventory-ban. Pedig a karakterem 10. szintû, és használom is a varázslatokat.
Tehát pl.: a Tûzgömb varázslatot h tudom fejleszteni 2. szintre?

arra azéé kiváncsi vaok mekkorát tudok utni sacc/kb 40 szint mulva (most 1000 fiz dam + némi poison ,fire + valami kék mittoménmi)

Panzerfaust
Ajánlom mindenkinek a dark elfek vackát. Rendkívül kellemes a sûrüség, + a szabadban van egy teleport, továbbá, igen jó kis ellenfelek kószálnak arra tp szempontjából, úgymint olyan
shadar-rimek, és posionos trollok. Csakhát le kell tudni õket verni.

yahhh !!!
Dark Elf rulez!!!!!<#banplz>

arrol bíza!
kurva lassan megy 😞
most tartok 42 -es szinten és gold nehézségi fokozaton vaok

kurva kevesek voltak eddig az ellenek 😛

andriska
Pedig nem.Én volt,hogy öt perc alatt léptem 3 szintet és akkor voltam 72-es szintû.Habár nem tudom,lehet singlirõl beszélsz.

hmmm.....yo a gém.....
de..
kurva sokáig kell várni egy lup-ra
csóró dark elfem még csak 43-as és hol a vége???!!!

Panzerfaust
Tényleg ez eszembe se jutott. Valszeg valami hasonló lesz. Bár félhangon megjegyzem, nem sok szerám volt, de ez a képesség ritka ergyának találtatott. Javítsatok ki ha tévedek.

TopGun
Az energy bolts az varazslat nem? ez meg tuzfegyver, de mindegy nem ragozom.

repro
Én sem értettem az aggodalmat a puskákkal szemben. Senki nem játszott még Energy Bolts-os szeráffal? 😊

N0 TXT TLK PLZ!4!

andriska
Jaja.Mint a Warcaft 3-ban.

Panzerfaust
Szerintem ugyanaz, mint mondjuk egy íj, csak, nem nyilat, hanem golyót lõ, és nagyot durran. Ak47-es tényleg gáz lenne, de ilyen kis pöpec elöltöltõs mordályok szerintem remekül illenek, a technikailag magasabb szintet elérõ piciny emberekhez. A vállán az ágyut meg fel lehet fogni úgy is, hogy nem erõs a törpi, nem tud varázsolni, vagy alakot váltani, de legalább nagyot pukkantgat😊)

TopGun
Ha lesz benne tuzfegyver, szerintem elveszi a jatek eddigi hangulatat es az elleneknek is lesz akkor mordalyuk.

Panzerfaust
Láttátok a törpének a speckó mordályait? Na az lesz a tuti.

andriska
Érzem,hogy nagyon jó lesz.

Panzerfaust
Ha azt vesszük az alap amikor megjelent, volt 7000, és ez egy kieg, akkor 4000 5000re tippelek, ami abszolút nem sok. A magyarosítás meg max néhány sírköves poénhoz kell szerintem. A portál runákat meg olyankor adja, ha a közelben van is egy portál, és a közelébe menve, már aktiválódik is.

andriska
Mennyi lesz a kieg?

Imremagdi
én is tükön ülök már, de hiába fog megjelenni, nemtudok majd játszani vele, csak akkor ha lesz hozzá magyarítás, az ugy legalább 7-8 hónap lesz ha nem több

A portál rúnákat mire és hogyan lehet használni ?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Panzerfaust
Hé gyerekek, még senki sem látta sz új shotokat, vagy mi? Hogy birok ki még egy hónapot? Ti meg itten krekkeltek. Nahát.😊

Axon
Köszi

NeoMaN
Az alap gamera telepíted a plust, aztán peccseled krekkeled ami van.

Axon
Utoljára az 1.66-os patch-crack-et használtam.
Most látom, hogy már van 1.8.2.6 patch, a megagamesen meg találtam 1.8.2.126 crack-et. Mûködik a crack a patch-el, vagy van újabb crack is?
A másik kérdésem, hogy mi az Sacred (Plus 1.8.2.6) 127.5 MB? Mihez kell ez a "plus" és mûködik-e ez a fentebbi 1.8.2.126-os crack-el?

andriska
Az nem az uccsó...

hmmm én az uccsóra gondoltam (1.7b)

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

Gunner
Igen, attól függ milyen peccs-t nyomatsz fel

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

skacok felmegy a paccs a "nem hivatalos" gémre is?

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

andriska
De nagy a pangás...

TopGun
Kuldtem privit! olvasd el kerlek!

jam@
Mi a gond?

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros

TopGun
Hi Jam! tudnal nekem segiteni? Kerlek! nagy bajban vagyok! 😞(

jam@
Ez a tárgy csak az 1.8.26-os patch telepítése után szerezhetõ meg, az elõzõ patchekben nincs (ha jól tudom). A bejelölt ponton van egy gázló a patakon, de minden kari át tud jutni bármelyik patakon, akinek van combat jump képessége. Combat Jump kiválasztása után CTRL lenyomvatart és jobb klikk a túlpartra és átugrik ellenfél nélkül is. Batlle Mage-nek meg ottvan a teleport képesség.

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros