8224
  • G_ArchAngel #6344
    amikor jobb klikket nyomok és skillek között a ló van aktívra állítva
  • TopGun
    Na igen :) es mikor csinalja ezt az aurat?
  • G_ArchAngel #6342
    akkor ez most egy kellemes meglepetés...
  • TopGun
    Alapban semmi ilyen nem volt a lo csak passzivan volt jelen.
  • G_ArchAngel #6340
    én furcsáltam, hogy a lovam az UW-ben támadóvarázslatot (aurát) nyom maga köré, és a velem azonos színtű ellenfeleket pillanatok alatt lenyomja...
    ez ugye az alapban nem volt?
  • andriska
  • avan
    majd ha az uw-t felteszed te is fogsz birkozni a gamejackkel. a lovazas az elejen jo poen, de par honap jatek utan majd te is latod, hogy mennyire tre is az. eheh
  • Titan
    Hali Skacok!

Örömmel jelentem, hogy 4 napi kitartó töltögetés után végre a gépen figyel a Sacred! Rárakva a Plus és az 1.8.2.6-os pecs is megfejelve a magyarosítással!!
    Alantabb olvasgatom, hogy ezzel a game jack-kel bírkóztok. Szal nem értem, mert nekem nincs fent és kiválóan megy a game....

Az UW még nincs fent, egyenlőre most ezzel élvezkedem. Nagyon király, mikor a lóról folyamatosan lehet körbenyilazni az ellent. Tisztára, mint az indiánok vagy a hunok...LoL
  • avan
    nezd meg milyen a te verziod es ahhoz szedd le a patch-et.

nekem is nehezen indult el, a gamehjackkel de vegul elindult csak nem tudom hogyan :)
  • Frosty
    Van egy kis gondom, végre megszereztem UW.
    de már az elején gondom akadt, mégpedig:
    felraktam az alap Sacredet, de már nem sikerült feltelepítenem a patch-et (1.8.2.6), sőt a Sacred plus-t sem, mert mindeig ezt írja ki:
    This Update is not compatible with your installed Version

Mit tudnék csinálni hogy végre sikerüljön feltenni?
  • Pörkölt18
    Fiuk kellene 1 kis segítség a Sacredhez!!
    Nem akar elindúlni sem Jack-el se semmivel ilyenkor mitt kell csinálni??
  • avan
    eleg jo ez a sacred. de megsem adja azt az erzest amit a diablo adott. most eppen ujra kezdtem a dwarffal. tetszik a karakter.
  • andriska
    Ez nem a gumiszoba...
  • tonyo
    hahó valaki elagatdam a sacredbe nem tudom hogy ha odaviszem a lovat a sivatagos pályán vizet kell vinni akatonának de nem tudom hogy hogyan valaki légy szives segitsen de részletesen irják le
  • TopGun
    Szerintem az meg fel ev is lehet, vagy meg tobb
  • TopGun
    Ja ertem :(
  • andriska
    Nekem csak akkor lesz UW-m ha megjelenik Magyarországon.Az meg ki tudja mikor lesz.. :(((
  • KeZso
    Nagyon köszi a segítséget!
  • TopGun
    Hol tartasz UW-ban? kivel nyomulsz?
  • andriska
    loál
  • XeeN
  • XeeN
    Ne a saját gépedről akarj képet linkelni. :)
  • KeZso
    Megfrissítettem a GameJack5-öt....szerintetek melyiket válasszam?

• KeZso
    Ja, értem! Azért köszi a segítséget!!
  • Enigma62
    Én nem használom csak próbáltam segíteni.De ez a sima 5-ös volt.
  • KeZso
    Megnéztem, de a GameJack 5.0.3.1-es nem fogadja el....ill. még mindíg 14 napom van...
    Te honnan szedted és hanyas van Neked?
  • Enigma62
    Ezt nézd meg5A07NE-0EXA0M-V8FANE-F6AZS4-U7Y86G
  • KeZso
    Ja, és valakinek nincs véletlenül egy serial-ja vagy patch-e a GameJack5-höz?? mert már csak 13 napig jó...:(
  • KeZso
    Hi!

Tehát az azt jelenti, hogy ha Alcohollal kiírom VOB CDProtect V5-el akkor sem fog menni CD-ről???

Üdv.:KeZso
  • G_ArchAngel #6315
    május 2x-én került gyártásra az angol változat, de előrendelni magyar üzletekben sajnos még nem lehet...
  • vytraas
    Hali. Tudtok már valami megjelenésről? Meg boltról ahol kapható? Én azt az infót kaptam, hogy májusban jelenik meg. Az meg már csak pár nap...
  • G_ArchAngel #6313
    Na, hajnalban nem tudtam aludni, felkeltem és kezdtem egy új wood elf-et, mert a démon aranyos, meg kedves, de nem jött be...:(
  • XeeN
    Persze, de kicsit macerásabb a krekkelése.
  • Jhon Balu
    szio!
    az alap sacreddel van játszva arra is fellehet tenni a plust?
  • TopGun
    Hi! itt vagy most? Tegnap ujra kiprobaltam. Ujra installaltam az alap Sacred-et daemonnal,(nem crackeltem) feltettem a plust, majd a patchet, aminek a linkjet tegnap ide tetted, utana elkezdtem az UW telepitest szinten daemonnal. Nem irattam felul a fileket, egy masik konyvtarba, sot egy masik vinyora kezdtem telepiteni egy darabig szepen fut is, de amikor a models.pak filet extract-olna kifagy. Akar mit csinalok, barmilyen telepitest valasztok es ha GameJack-al telepitem akkor is csak idaig jut el :((( Mi lehet a gaz? Eddig siman ment a Sacred a plus-al egyutt is. XP Pro van a gepemen de nincs SP2.
    A filek hossza:Underworld_CD1.mdf 840 528 144
    Underworld_CD1.mds 3 250
  • XeeN
    Nekem pedig MSI K8N Neo 2 Platinum (NForce 3 s939). Én inkább OP rendszerre gyanakszom, mint ahogyan az már írtam is. Már csak azért is, mert itthon 2 gépen volt ua az XP és egyiken sem működött.
  • magus755
    alaplapjával bocsika az elirásért!
  • magus755
    lehet az a baja hogy nem kompatibilis az alaolaojával?Abit kv8-van neki 64 bites!
  • XeeN
    Elképzelhető, mert amíg a gépemen xp sp2 volt csonttá fagyta magát a gamejack. Most 2000 van fent, ezzel tökéletesen működik.
  • magus755
    Neked már ki van tömöritve az iso te láma!