8224
-
G_ArchAngel #6344 amikor jobb klikket nyomok és skillek között a ló van aktívra állítva -
#6343 Na igen :) es mikor csinalja ezt az aurat? -
G_ArchAngel #6342 akkor ez most egy kellemes meglepetés... -
#6341 Alapban semmi ilyen nem volt a lo csak passzivan volt jelen. -
G_ArchAngel #6340 én furcsáltam, hogy a lovam az UW-ben támadóvarázslatot (aurát) nyom maga köré, és a velem azonos színtű ellenfeleket pillanatok alatt lenyomja...
ez ugye az alapban nem volt? -
#6339 -
#6338 majd ha az uw-t felteszed te is fogsz birkozni a gamejackkel. a lovazas az elejen jo poen, de par honap jatek utan majd te is latod, hogy mennyire tre is az. eheh -
#6337 Hali Skacok!
Örömmel jelentem, hogy 4 napi kitartó töltögetés után végre a gépen figyel a Sacred! Rárakva a Plus és az 1.8.2.6-os pecs is megfejelve a magyarosítással!!
Alantabb olvasgatom, hogy ezzel a game jack-kel bírkóztok. Szal nem értem, mert nekem nincs fent és kiválóan megy a game....
Az UW még nincs fent, egyenlőre most ezzel élvezkedem. Nagyon király, mikor a lóról folyamatosan lehet körbenyilazni az ellent. Tisztára, mint az indiánok vagy a hunok...LoL -
#6336 nezd meg milyen a te verziod es ahhoz szedd le a patch-et.
nekem is nehezen indult el, a gamehjackkel de vegul elindult csak nem tudom hogyan :) -
Frosty #6335 Van egy kis gondom, végre megszereztem UW.
de már az elején gondom akadt, mégpedig:
felraktam az alap Sacredet, de már nem sikerült feltelepítenem a patch-et (1.8.2.6), sőt a Sacred plus-t sem, mert mindeig ezt írja ki:
This Update is not compatible with your installed Version
Mit tudnék csinálni hogy végre sikerüljön feltenni?
-
Pörkölt18 #6334 Fiuk kellene 1 kis segítség a Sacredhez!!
Nem akar elindúlni sem Jack-el se semmivel ilyenkor mitt kell csinálni?? -
#6333 eleg jo ez a sacred. de megsem adja azt az erzest amit a diablo adott. most eppen ujra kezdtem a dwarffal. tetszik a karakter. -
#6332 Ez nem a gumiszoba... -
tonyo #6331 hahó valaki elagatdam a sacredbe nem tudom hogy ha odaviszem a lovat a sivatagos pályán vizet kell vinni akatonának de nem tudom hogy hogyan valaki légy szives segitsen de részletesen irják le -
#6330 Szerintem az meg fel ev is lehet, vagy meg tobb -
#6329 Ja ertem :( -
#6328 Nekem csak akkor lesz UW-m ha megjelenik Magyarországon.Az meg ki tudja mikor lesz.. :((( -
KeZso #6327 Nagyon köszi a segítséget! -
#6326 Hol tartasz UW-ban? kivel nyomulsz? -
#6325 loál -
#6324 #6258 -
#6323 Ne a saját gépedről akarj képet linkelni. :)
-
KeZso #6322 Megfrissítettem a GameJack5-öt....szerintetek melyiket válasszam?
-
KeZso #6321 Ja, értem! Azért köszi a segítséget!! -
Enigma62 #6320 Én nem használom csak próbáltam segíteni.De ez a sima 5-ös volt.
-
KeZso #6319 Megnéztem, de a GameJack 5.0.3.1-es nem fogadja el....ill. még mindíg 14 napom van...
Te honnan szedted és hanyas van Neked?
-
Enigma62 #6318 Ezt nézd meg5A07NE-0EXA0M-V8FANE-F6AZS4-U7Y86G -
KeZso #6317 Ja, és valakinek nincs véletlenül egy serial-ja vagy patch-e a GameJack5-höz?? mert már csak 13 napig jó...:( -
KeZso #6316 Hi!
Tehát az azt jelenti, hogy ha Alcohollal kiírom VOB CDProtect V5-el akkor sem fog menni CD-ről???
Üdv.:KeZso -
G_ArchAngel #6315 május 2x-én került gyártásra az angol változat, de előrendelni magyar üzletekben sajnos még nem lehet... -
vytraas #6314 Hali. Tudtok már valami megjelenésről? Meg boltról ahol kapható? Én azt az infót kaptam, hogy májusban jelenik meg. Az meg már csak pár nap... -
G_ArchAngel #6313 Na, hajnalban nem tudtam aludni, felkeltem és kezdtem egy új wood elf-et, mert a démon aranyos, meg kedves, de nem jött be...:( -
#6312 Persze, de kicsit macerásabb a krekkelése. -
Jhon Balu #6311 szio!
az alap sacreddel van játszva arra is fellehet tenni a plust? -
#6310 Hi! itt vagy most? Tegnap ujra kiprobaltam. Ujra installaltam az alap Sacred-et daemonnal,(nem crackeltem) feltettem a plust, majd a patchet, aminek a linkjet tegnap ide tetted, utana elkezdtem az UW telepitest szinten daemonnal. Nem irattam felul a fileket, egy masik konyvtarba, sot egy masik vinyora kezdtem telepiteni egy darabig szepen fut is, de amikor a models.pak filet extract-olna kifagy. Akar mit csinalok, barmilyen telepitest valasztok es ha GameJack-al telepitem akkor is csak idaig jut el :((( Mi lehet a gaz? Eddig siman ment a Sacred a plus-al egyutt is. XP Pro van a gepemen de nincs SP2.
A filek hossza:Underworld_CD1.mdf 840 528 144
Underworld_CD1.mds 3 250 -
#6309 Nekem pedig MSI K8N Neo 2 Platinum (NForce 3 s939). Én inkább OP rendszerre gyanakszom, mint ahogyan az már írtam is. Már csak azért is, mert itthon 2 gépen volt ua az XP és egyiken sem működött. -
#6308 alaplapjával bocsika az elirásért! -
#6307 lehet az a baja hogy nem kompatibilis az alaolaojával?Abit kv8-van neki 64 bites! -
#6306 Elképzelhető, mert amíg a gépemen xp sp2 volt csonttá fagyta magát a gamejack. Most 2000 van fent, ezzel tökéletesen működik. -
#6305 Neked már ki van tömöritve az iso te láma!