Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
csak szeráffal lehet meglelni??
és meik szinten?? bronz ezüst arany vagy plat??
Gyúrunk vazzee? Gyúrjunk vazzeee!!
yahh és azt a fénykardot meik szinten lehet meglelni????
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
A rengeteg bug lett javítva az elsõ kiadás óta?
http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert
Egyébként most kezdtem el 4x-re a játékot, mert mindig elakadok egy adott ponton, sajnos az elején, és mindig úgy felidegesít h uninstall 😄
Tehát asszem h azután van, h vízet adok a csávónak, és vmi hercegnõhöz kell mennem, át ilyen vulkános terepen, nahh itt még nem jutottam továb...gõzöm sincs merre menjek, elég nagy a térkép 😄
Majd ha újra eljutok odáig csinálok képeket pontosan mirõl van szó, hátha tud vki tanácsot adni.
Ez nem Diablo,itt nem kell fegyvert javítani,hanem a ruhákba,fegyverekbe rakhatsz runákat,gyûrûket,amuletteket stb...
Tehát rúnákat kell keresnem..azt nem lehet venni? Mert Én sehol sem találom, egyik árusnál sem.
Egyébként az miért van h a kovácsnál egyik fegyveremet sem tudom betenni a "pajzsba"? (tehát elvileg oda kell betenni a kardot h megjavítja)
Tehát pl.: a Tûzgömb varázslatot h tudom fejleszteni 2. szintre?
shadar-rimek, és posionos trollok. Csakhát le kell tudni õket verni.
Dark Elf rulez!!!!!<#banplz>#banplz>
kurva lassan megy 😞
most tartok 42 -es szinten és gold nehézségi fokozaton vaok
kurva kevesek voltak eddig az ellenek 😛
de..
kurva sokáig kell várni egy lup-ra
csóró dark elfem még csak 43-as és hol a vége???!!!
N0 TXT TLK PLZ!4!
A portál rúnákat mire és hogyan lehet használni ?
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Most látom, hogy már van 1.8.2.6 patch, a megagamesen meg találtam 1.8.2.126 crack-et. Mûködik a crack a patch-el, vagy van újabb crack is?
A másik kérdésem, hogy mi az Sacred (Plus 1.8.2.6) 127.5 MB? Mihez kell ez a "plus" és mûködik-e ez a fentebbi 1.8.2.126-os crack-el?
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros
EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros