8224
-
#6384 szia!
ne aggodj nekem sem megy, pedig én is mindent ugy vsináltam ahogy levan irva] -
betegszem #6383 Megpróbáltam úgy ahogy 2 oldallal ezelőtt le van írva de nem működik. -
betegszem #6382 Hello !
Tudna valaki segíteni ?
Megvan az UW és a game jack 5 de nem tudom hogy kell elintítani please help -
Braveheart #6381 Anno a játék FAQ-jában láttam hogy nem. -
#6380 Szerintetek lehet használni a demoban használt karaktert a teljes játékban? -
#6379 Sry, GYIKban már látom :( -
#6378 Ja, meg van csomó koponyám (skull), azokat mire lehet használni? -
#6377 Nemrég jutottam hozzá a játékhoz, nagyon tetszik, csak az a baja, hogy nem tudja a textúrákat rendesen betölteni amikor valamerre nagyobb távra megyek. Ideiglenes megoldásnak jó, hogy kilépek, és betöltöm a mentést, akkor tökéletes, de nem egy öröm...
Valaki találkozott már ilyen problémával, vmi patch ezen nem segit?
thx -
#6376 készül már a magyarítás a kiegészítöhöz ? -
#6375 Csak nekem van olyan "bugom", hogy az elején amikor Széphalomból Ezüstvölgybe kell vinni vmi grófnő üzenetét, akkor az Ezüstvölgyben a kocsmában lévő csóka akinek vinnem kéne az üzit, csak bólogat, de nem veszi át :o
A Plussal még ment, az 1826-ossal már nem. (Egy idő után kiírja hogy sikertelen) :|
Nem a crack a hibás, mert eredeti gammám van, de krekkel is ugyanaz volt... -
#6374 sacred_eng_1.8.2.6_retail.exe miért kell a sima sacred és a plus feltelepítése után felrakni ?
miért nem elég a sacred_eng_1.8.2.6_full.exe feltelepitése ? -
#6373 A szobor egy szett része,a kulcsal ajtót lehet nyitni(még ilyet),a portál runával pedig portált tudsz működtetni.Ilyen portál van pl a mocsári sárkánynál,illetve a szeráf monostori sárkánynál. -
steweee #6372 nekem megy a gamejack és be is tudom állítani, le van írva az .nfo-ban hogy mit kell meg egyébként sem nehéz,viszont érdekesség hogy így sem indul pedig úgy indítom a progiból ahogy kell hogy tiltsa a gyári lemez keresése védelmet. mi lehet a baja? -
#6371 Skacok!
Van nálam 1 királyi szobor, 1 cella kulcs és 1 portál rúna. Ezeket mire lehet használni?? -
#6370 off-
Szvsz az XP úgy szar ahogy van. Nem (kizárólag) ezért váltottam vissza 2000-re, hanem azért, mert 1 hetet sem bírt az XP. Ráadásul, ha egy oprendszerben matatni kell ahhoz, hogy valami rendeltetésszerűen működjön, az már elég ciki. 2000-rel eddig soha semmi gondom nem volt ellentétben az XP-vel (pl BT vezérlők).
Mi köze lehet A64-hez? (szerintem semmi)
-on -
#6369 Nah megoldva! A problémának semmi köze nincs az sp2-höz, inkább az A64-hez. A boot.ini-ben kell valamit +b*sztatni, majd megkeresem h pontosan mit és bekopizom. Utánna már menni fog a gamejack. Szal sztem ezért nem érdemes 2000-re váltani SP2-röl. -
#6368 A probléma nálam is jelentkezett SP2-es XP-n. Most 2000 van fent, ezzel semmi gond. (A64) -
Enigma62 #6367 Akinek problémája van pl:kilép a progiból,az nézze meg a videókártya beállításait.Le kell kapcsolni a különféle szűrőket/AAA,FAASA/.Legalábbis engem azóta nem dobott ki a desktopra. -
#6366 Ejj loál! Megvan az UW, gamejack, minden oké, tegnap fel akarom rakni másik gépre, Athlon 64-es alaplapra, fel is megy a gamejack, de ahogy beadom neki hogy hozzon létre 1 virtuális meghajtot azonnal kilép a programbol és utánna már el sem lehet inditani mert "hibát észlelt blabla".... Ez milyen már? Nem az elsö szopacs A 64-es alaplappal.... -
#6365 Én a szerafinnel nyomtam végig az első küldetést (10 perc) aztán kifagyott a csába...
Ezért is érdekelt volna a pecs...
Amúgy semmit nemtok a játékról, mert most akartam kipróbálni. -
#6364 Ó! THX! Akkor el kell mennem megvenni azonnal! Gondolom tőrt szerverek nincsenek...
Lehet saját single karakterrel is menni a szervereken vagy újjat kell csinálni? Jah és ami a legfontosabb: Milyen a társaság? Jófejek, segítenek vagy az inkább hagyjuk kategória? Az én favoritom a vámpír csajszi... -
#6363 Dunno, m8. -
#6362 De akkor már jogosan lehet reklamálni a kiadónál...vagy nem???
Apropó multi: Létezik magyar szerver is?
-
#6361 Jó. Csak szétakad, kidob a dextopra.
Ha az eredeti is ezt csinálja, akkor meg kidobtam 3000-et az ablakon...
Érted... -
#6360 ha orig, és szereted (ha megveszed nyílvánvaló), ott van még a multi is, szóval sztem megéri, pláne ennyiért -
#6359 Ehhh... 3000?
Csakmert folyton folyvást szétakad a gépemen...
Asztán ha az eredeti is akkor meg rábaszarintok. -
#6358 Vedd meg, annyit bőven megér amennyiért most árulják! ;) -
#6357 Felinstalláltam a játékot (nem eredeti), ráraktam a 130 MB-s patchet, majd a 10 Mb-set.
Ezekután az 1.8.2.6-os cracket is ráraktam.
Ezután a játék elszáll valami Kernel32 hibával.
Ha nem rakom fel a pecseket, hanem a simát megkrekkelem akkor jó.
Mit tegyek most? -
#6356 a pcdomenál 2990 az alap sacred, ennél olcsóbban talán nincs is (1 rugóért házhozviszi a futár)
ennyiért kapom meg máshol utánajárással :) -
CD Galaxisnál találtam:
HAMAROSAN!
2005. május
► Empire Earth 2
(magyar nyelven, 9 990 Ft)
Várható: 2005. május 30. !!
2005. június
► Juiced
(angol nyelven, 9 990 Ft)
► Sacred Underworld
(kiegészítő, angol, 3 990 Ft)
Most már nagyon remélem,hogy tényleg meg is jelen...
-
Prof William #6354 Sacred Hunonor és Magyar verzió! -
#6353 Ne hülyéskedjél már ,hogy nincs 3000 ezer forintod megvenni ugyanis én annyiért vettem. -
Frosty #6352 Még mindig nem tudtam működőképessé tenni az Sacred Patch-et.
Sehogy nem akarja feltenni, néha addig sikerült eljutnom hogy nem ezt írja ki:
This Update is not compatible with your installed Version,
hanem belemegy a telepítőbe, de ahogy elkezdené telepíteni, egyből azt írj, hogy kész, és nem történik semmi.
Nem eredeti Sacred-em van.
A segítséget előre is köszönöm! -
#6351 Kiraly! varjuk a screenshot-ot, esetleg ha van valakinek utos kis cucca amit UW-ben talalt, jo lenne rola is kepet beszurni ha megoldhato? -
G_ArchAngel #6350 az ok, de nem emlékszem rá, hogy csillagok szikráztak körülőtte és a goblinok azonnal összestek... -
#6349 A ló a sima Sacredben is támadhatott. :) -
G_ArchAngel #6348 wood-elf...
holnapra felteszek egy screenshot-ot...
én is csak véletlenül jöttem rá, de arra jó, hogy a 20-120 xp-t érő nyamvadt goblink között átgázoljak vele... -
#6347 Nem kitalalni kell, hanem majd G_ArchAngel megmondja konkretan, igy a legegyszerubb nem? :) -
#6346 a torpevel biztos nem mert az nem tud lovagolni :) a barbarral orultseg lovagolni, mert pl a fist of god hasznalhatatlan, pedig az eleg utos. maradt 5 karakter :) talaljuk ki -
#6345 ?? ezt nem ertem, melyik karakterrel?