Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Panzerfaust
Állítólag má kész van csak szûrik abugokat biztos. Így nem lesz benne max100<#eplus2>

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

andriska
Úgy is késik.Ez mostanában divat<#idiota>

Panzerfaust
Ne hülyítsd má, 4.-én jön gyerekek. Hát nem figyeltek ti oda semmire?:)) Én számolom a napokat.

andriska
kb<#idiota>

SLICK
az mit jelent? kb 1-2 hónap??? <#idiota>

vigyori14
kössz megtanultam.
én is gondolkodtam azon h megveszem eredetiben a játékot. ha megveszem akor a cd-kulcshoz csak egy karakterrel tok majd játszani? és tok majd játszani a landor szerveren?

andriska
A koncentrációt már rég kellet volna sztem,úgyhogy javaslom azt!

vigyori14
hy all.
vámpirnõvel jáccom a játékot és 30 nál járok. nemtom h meik uj képességet válasszom. ezek közül lehet választani: Koncentrácio, szekerceforgatás, oltalom, hosszúnyelõ fegyverek, és hárítás. ezek vannak meiket válasszam? ja és 50 nél is kapunk ujj képességet az mi lessz ara tegyek majd?

andriska
A galériámban ott vannak róla a képek!

avan
es az uj helyek hol lathatoak? van egy uj vilagterkep? mert azon semmi valtozast nem latok.

andriska
Új karakter csak a kiegészítõben lesz.A plus új cuccokat, új területeket ,meg új szörnyeket tartalmaz.

avan
felinstallaltam a jatekot, ratettem a plus-t, meg ezt az 1.8xxx krekket, de semmi uj karakter, meg terkep nincs. hogyan kell akkor ezt jol beuzemelni? valsz en is megveszem szerdan, de addig is. kosz, csumi

andriska
nemsoká

andriska
igen

andriska
ja

SLICK
A kiegészítõ mikor jön ki?

Panzerfaust
Nos most éppen Dark Elefel nyomom, és nagyon tarol, meg brutál, de szöget ütött a fejembe, egy gondolat. Használjátok ti a csapdákat? Vagy bármit arról az oldalról?

avan
most akkor van egy sacred jatekom + leszedtem hozza a plust. van igy ehhez krekk hogy jacchato legyen?

mosmá ya :P

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

andriska
Azt remélem vágod,hogy crackelés elõtt újra kell rakni a Sacredet,ha már volt fenn régebbi verzió!

andriska
Nekem anno nem kérte.Biztos valamit nem jól csináltál.

hmmmm
ezzel csak az a baj ,hogy paccs után az eredeti cd-t kéri
ammeg ugyi nincs

andriska
itt van a patch : Ide kattints vazze!!!

mee ott csak ez vagyon írva
az 1.7-es javítás béta verziója, melyel játszhatunk neten és single playerben. Mivel törés nincs hozzá, ezért csak az eredeti játékkal rendelkezõk telepítsék fel!

pls ird maa ide

hmmm talán a gyikben??
ott csak 1.66 hoz van crk

TopGun
Ugyanott van a crck ahol a patch, csak nezz korul jobban.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

hmmm.
feltenném én az ujabb peccset de nem van hozzá crck :((
legalábbis nemtom hol :(

andriska
Egyébként most megnéztem én is és csak az Independence-en 20-30 embernél volt megosztva....

andriska
Egyébként a "biztonsági másolat" televan hibával,nekem élvezhetetlen volt a játék,inább megvettem.3990Ft.- mindenhol.

Andie
Köszi. 2 embernek van meg (3 hub, Mátrix, independence, wish), és az egyik no slot, a másikról 1.24 k-val jön :(

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

andriska
Ajánlom a dc++ -t!!!

Andie
Esetleg nekem nem tud segiteni valaki? <#rinya>

jam@
1.66-os patchel singleplayerben nincs platina szint, csak multiplayer módban van, de van egy hubod vagy switched rádugod a hálókábelt elinditasz egy multiplayt platinum szinten egyedül, majd kihúzod a hálókábelt, lemented az állást és már játhatsz is platinán az 1.66-al singleben. Más megoldás nincs, csak az ha felrakod az újabb patcheket, azokban van niobium fokozat is a platinum után.

EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros

Hi.

Megtaláltam, igaz kicit macerás volt de meglett a göcsei törpék bányájában.

üdv.

Az új fiókom: DevLupius

Andie
Sziasztok!

Most hallottam errõl a játékról, és igy elsõ hallásra nagyon megtetszett! Ha valóban diablohoz hasonló, akkor nekem be fog jönni, hisz nagy d2 fan vagyok! <#eplus2> (talán sokan ismeritek is a magyaritásomat)

A problémám ott van, hogy sehol nem találom a játékot, a szerveren sem, és egyéb "oldalakon" sem. <#shakehead> Volna valaki oly kedves, és megdob egy biztonsági másolattal? <#worship>

Hi.

Helyesbítek.
A feladtom a föld elemének megkeresése vot, de én a víz elemét találtam meg elöbb , ezután a térképen fátyolkastély lett bejelölve, hgy ott folytassam a küldetést, de a földes küldetés az elfek erdejében eltünt. Kérdésem merre találom meg a föld elemét ? mert a térkép nem jelöli.

Thx.

Hi.

Ismét kérdés mert nem találtam választ rá...

Ancaria elemei --->negyedi elem a föld, a térkép jelöli, hogy hol van, bemegyek a házba, a shareefa meg ott sétálgat.
Nemtudok beszélni senkivel és nem történik semmi,a házban csak kétoldalt tudok felmeni az emeletre, de ott sincs semmi, gondolom a shareefnak kéne valamit mondani és továbbküldenie.
A naplóbejegyzésem utolsó sora "Megvana víz eleme".
Én hiányolom azt , hogy "Meg kell keresnem a föld elemét".
Felraktam az 1.66 patchet de azzal sem változott semi.

Valaki tudna segíteni.....

Thx

TopGun
Vazze az Ascaron forumaban vagy itt a FAQ-ban valahol le van irva a fokozat lepes, nezz utana! Vagy kerdezd Jam-ot O profi ebben is!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

andriska
Aztat nem tudhassam<#idiota>

yaaaaa... multiban
de én írtam ,hogy 1.66 ban.........
és single only

andriska
1.826 alatt,multiban márpedig így van!

azt olvastam vazzee
de nem igaz mert én arany fokozatot leléptem 48-as szinten máá
úgyhogy nekem senki ne mondja ,hogy 100-as szinten lehet csak aranyra menni most 50-es a darkelfem és nem enged ez a pöcs gém platinára ,holott kinyírtam shaddart goldon!!!!!!!!<#gun>

andriska
Sztem írd le mit akarsz,úgy is benézek minden nap.

TopGun
Olvass vissza: #5902!

TopGun
Hi! itt vagy mar?

halee urak és vagy hölgyek
ki tudja ,hogy platina szintre 1.66-os peccsen hányas szinten lehet feljutni??<#gun>

Panzerfaust
Nos ez a jégtüske tényleg muy bien. de a vízvarázsra akkor sem teszek, mert az elrontaná az öszképet. Ez egy ezermestervarázsló. csak kellet valami darálós mágia.

andriska
Ment válasz :)

TopGun
Ment privi :)