8224
  • TopGun
    neked nem szaggat a jatek? milyen VGA-d van?
  • TopGun
    Aham, ertem, most itt vagy? mit jelent az, hogy 76->104 szintu lett? hanyadik szint utan valtottal bronz-rol goldra?
  • SLICK
    Hi all!
    Elég sokáig nem voltam itt és azt szeretném megkérdezni hogy Az Underworld kijött már olyan verzióban h nem kell hozzá deamon tools, alcohol 120% meg ilyenek?
  • XeeN
    Természetesen az UW-vel. :) Woodelffel. Uwben 76->104 szintű lett. :) Mindezt Goldon... Most kezdem Platinumon... :)
  • TopGun
    Hi! Van itt esetleg most valaki, aki aktivan tolja az UW-t? es esetleg torpevel, vagy demonnal nyomja? ha igen rakhatna be kepeket, hogy milyen tulajdonsagokat fejlesztett? esetleg ha vannak jo cuccai, azokrol is tehetne be par kepet :) mivel jelenleg MN vagyok, csak neha jutok netkozelbe :( de megnezem a hozzaszolasokat amikor csak tudom!
  • TopGun
    Mivel ertel vegig? az UW-vel? milyen karid volt?
  • Zoleeex
    Csátok a sacred underworld sztorija végig olyan mint az elején vagy később több minden fog történni.
    Különben király a játék.
  • XeeN
    Nah, végigértem... :) A legvégén, el sem találtak.. :D
  • Romeo One
    Ok, este próbálkozom. Viszont nem azzal a cddriverrel írtam fel, amelyikkel olvastam, és mégis ugyanazt a hibát jelezte. Azért köszi az ötleteket.
  • cSuwwi
    ha nincs DT-d, akkor a netest is felírtad gondolom.
    akkor lehet hogy a cd/dvd driveval van vmi. meg kéne nézni egy másik gépen, kizárva a cd hibáját
  • Tono34
    Esetleg a drive a hibás?
  • Romeo One
    :)))
    Nincs is DT a gépemen. És a Sacred télleg eredeti. Ajándékba kaptam.
  • cSuwwi
    lehet hogy a daemon-tools is megkarcolódott
    jó kérdés...
  • Romeo One
    Ok, de akkor miért csinálja a netről letöltöttel is ugyanezt?
    lehet a cd megkarcolódot
  • Romeo One
    Sziasztok. Lenne egy kis gondom, ha valaki tudna segíteni, a hálám a sírig üldözné. Egyszer már fenn volt a játék, játszogattam is vele. (Eredeti gyári).
    Aztán egy system reinstall miatt lekerült. Mikor raktam volna vissza a játékot, a második CD-nél hibát jelzett, aszongya sound.pak corrupted. Gondoltam, megsérült a CD, DCC-ről lekaptam, erre az is ugyanezt a hibát jelzi.
    WinMe, DirectX 9c, Geforce4 MX, a gépben semmi nem változott, oprencer ugyanaz mint előtte.
    Ötlet?
  • XeeN
    nem. :) Most vagyok itt.
  • Falconer
    Jah, kösz :DD
    Amúgy néztem a faqt még régebben, láttam is a vizet, meg emlékeztem is rá, de nem tudtam, hogy az erre vonatkozik.
  • cSuwwi
    ha orig a gémed, akkor nincs ilyen probléma
    ha másolt, akkor konzol -> wasser és ott a víz

bár 3 rugóért már érdemes megvenni (én is bespájzoltam)
  • andriska
    FAQ
  • Falconer
    Amúgy itt a kép, hogy hol akadtam el. Ott a víznél van egy ló, és az iránytű is arra mutat, de sajna nem tudom meglovagolni

• Falconer
    Már elég rég eljutottam odáig, hogy egy haldokló katona vizet kér a térkép déli sivatagos részén, és el kell menni egy oázishoz. Az oázis megvan, kiirtottam egy hadsereg zombit és miegymást, odamegyek a vízhez, ott egy ló, amivel nem tudok mit kezdeni és kész... Ilyenkor mi a bánatot kell csinálni????
  • cSuwwi
    szóval kéne gyűjtögetni a későbbiekre...
    de aranyon meg platinán gondolom nem 400 aranyakat szórnak el ellenfelek, hamarabb összejön
  • cSuwwi
    én 20-as vagyok. egyedül a 2 du'blade-et vettem meg, minden más elszórt tárgy volt. nem tudom, hogy a patch érdeme-e, de régen az 1.66-ossal néha összejött 1-2 combat skill, most meg 1.8.26-ossal (+ orig game) amíg eljutok egy másik városba simán összejön 8-10 is, aztán a kombómesternél erős csere-bere :]
  • Falconer
    Én is kb ott tartok, 16os szintű vagyok. A cuccaim meg semmi sem eldobott, mert ott nekem szarok vannak(relatíve), aztán azokat csak eladom és veszek jobb cuccokat. De ha elnézem a kereskedőnél helyenként milyen árban vannak a 40akárhanyas szintű dolgok...
  • andriska
    Vannak olyan cuccok,amik bizonyos százalékban az aranyat fogyasztják az életerő helyett,illetve aranyon meg platinán van,hogy fél milka 1! kovácsolás...
  • cSuwwi
    a pénz gyűjtögetésnek van valami hosszabb távú érdeme? (vásárlás persze, de a cuccaim 95%-át eldobott dolgokból szedem össze)
    még az elején vagyok (10% körüli map), igaz nincs sok pénzem (~1 milla), de semmi olyat nem láttam eddig, ami miatt érdemes lenne gyűjtögetni (vagy lesz később többszázezres du'blade?) :]
  • TopGun
    Hi Xeen! itt vagy most?
  • Panzerfaust
    én nem szórakozom mindenféle gamejackel, meg megrendeléssel. Megjelenik játszom, addig gta, dungeon lords, morrowind.
  • XeeN
    Van.
  • TopGun
    Attol meg lehet vele jatszani nem?
  • Panzerfaust
    Hát amíg nálunk nem kapni.
  • TopGun
    Sehol senki? :((
  • TopGun
    Hi! van itt most valaki, aki aktivan tolja az UW-t?
  • XeeN
    Az Underworld 1.cd-t kéri. Ha így sem jó, akkor pasz. :(
  • gbravoo
    Hali! XeeN lépésröl lépésre megcsináltam mindent amit írtál de mikor elakarom indítani a játékot akkor kéri a Sacred cd1-et ami ráadásul eredtiben van meg de nem fogadja el. Kérlek segítsetek!
  • repvez
    Köszi szépen!
  • Tono34
    Azt hiszem ott előrendelhető.
  • andriska
    Szokot náluk lenni,de most úgy látszik kifogytak belőle.
    >>itt<< is megrendelheted!
  • repvez
    Ez a game jackes dolog ez csak a tört verziohoz kell?tulajdon képpen mi az?
    Egyébként nem tudjátok hol lehet megvenni az alap játékot mert a cdgalaxisnál nincs fent a tartalom jegyzékben?
    köszi