8224
-
#6424 neked nem szaggat a jatek? milyen VGA-d van? -
#6423 Aham, ertem, most itt vagy? mit jelent az, hogy 76->104 szintu lett? hanyadik szint utan valtottal bronz-rol goldra? -
#6422 Hi all!
Elég sokáig nem voltam itt és azt szeretném megkérdezni hogy Az Underworld kijött már olyan verzióban h nem kell hozzá deamon tools, alcohol 120% meg ilyenek? -
#6421 Természetesen az UW-vel. :) Woodelffel. Uwben 76->104 szintű lett. :) Mindezt Goldon... Most kezdem Platinumon... :) -
#6420 Hi! Van itt esetleg most valaki, aki aktivan tolja az UW-t? es esetleg torpevel, vagy demonnal nyomja? ha igen rakhatna be kepeket, hogy milyen tulajdonsagokat fejlesztett? esetleg ha vannak jo cuccai, azokrol is tehetne be par kepet :) mivel jelenleg MN vagyok, csak neha jutok netkozelbe :( de megnezem a hozzaszolasokat amikor csak tudom! -
#6419 Mivel ertel vegig? az UW-vel? milyen karid volt? -
Zoleeex #6418 Csátok a sacred underworld sztorija végig olyan mint az elején vagy később több minden fog történni.
Különben király a játék. -
#6417 Nah, végigértem... :) A legvégén, el sem találtak.. :D -
Romeo One #6416 Ok, este próbálkozom. Viszont nem azzal a cddriverrel írtam fel, amelyikkel olvastam, és mégis ugyanazt a hibát jelezte. Azért köszi az ötleteket. -
#6415 ha nincs DT-d, akkor a netest is felírtad gondolom.
akkor lehet hogy a cd/dvd driveval van vmi. meg kéne nézni egy másik gépen, kizárva a cd hibáját -
#6414 Esetleg a drive a hibás? -
Romeo One #6413 :)))
Nincs is DT a gépemen. És a Sacred télleg eredeti. Ajándékba kaptam. -
#6412 lehet hogy a daemon-tools is megkarcolódott
jó kérdés... -
Romeo One #6411 Ok, de akkor miért csinálja a netről letöltöttel is ugyanezt? -
#6410 lehet a cd megkarcolódot -
Romeo One #6409 Sziasztok. Lenne egy kis gondom, ha valaki tudna segíteni, a hálám a sírig üldözné. Egyszer már fenn volt a játék, játszogattam is vele. (Eredeti gyári).
Aztán egy system reinstall miatt lekerült. Mikor raktam volna vissza a játékot, a második CD-nél hibát jelzett, aszongya sound.pak corrupted. Gondoltam, megsérült a CD, DCC-ről lekaptam, erre az is ugyanezt a hibát jelzi.
WinMe, DirectX 9c, Geforce4 MX, a gépben semmi nem változott, oprencer ugyanaz mint előtte.
Ötlet? -
#6408 nem. :) Most vagyok itt.
-
#6407 Jah, kösz :DD
Amúgy néztem a faqt még régebben, láttam is a vizet, meg emlékeztem is rá, de nem tudtam, hogy az erre vonatkozik. -
#6406 ha orig a gémed, akkor nincs ilyen probléma
ha másolt, akkor konzol -> wasser és ott a víz
bár 3 rugóért már érdemes megvenni (én is bespájzoltam) -
#6405 FAQ -
#6404 Amúgy itt a kép, hogy hol akadtam el. Ott a víznél van egy ló, és az iránytű is arra mutat, de sajna nem tudom meglovagolni
-
#6403 Már elég rég eljutottam odáig, hogy egy haldokló katona vizet kér a térkép déli sivatagos részén, és el kell menni egy oázishoz. Az oázis megvan, kiirtottam egy hadsereg zombit és miegymást, odamegyek a vízhez, ott egy ló, amivel nem tudok mit kezdeni és kész... Ilyenkor mi a bánatot kell csinálni???? -
#6402 szóval kéne gyűjtögetni a későbbiekre...
de aranyon meg platinán gondolom nem 400 aranyakat szórnak el ellenfelek, hamarabb összejön -
#6401 én 20-as vagyok. egyedül a 2 du'blade-et vettem meg, minden más elszórt tárgy volt. nem tudom, hogy a patch érdeme-e, de régen az 1.66-ossal néha összejött 1-2 combat skill, most meg 1.8.26-ossal (+ orig game) amíg eljutok egy másik városba simán összejön 8-10 is, aztán a kombómesternél erős csere-bere :] -
#6400 Én is kb ott tartok, 16os szintű vagyok. A cuccaim meg semmi sem eldobott, mert ott nekem szarok vannak(relatíve), aztán azokat csak eladom és veszek jobb cuccokat. De ha elnézem a kereskedőnél helyenként milyen árban vannak a 40akárhanyas szintű dolgok... -
#6399 Vannak olyan cuccok,amik bizonyos százalékban az aranyat fogyasztják az életerő helyett,illetve aranyon meg platinán van,hogy fél milka 1! kovácsolás... -
#6398 a pénz gyűjtögetésnek van valami hosszabb távú érdeme? (vásárlás persze, de a cuccaim 95%-át eldobott dolgokból szedem össze)
még az elején vagyok (10% körüli map), igaz nincs sok pénzem (~1 milla), de semmi olyat nem láttam eddig, ami miatt érdemes lenne gyűjtögetni (vagy lesz később többszázezres du'blade?) :] -
#6397 Hi Xeen! itt vagy most? -
#6396 én nem szórakozom mindenféle gamejackel, meg megrendeléssel. Megjelenik játszom, addig gta, dungeon lords, morrowind. -
#6395 Van. -
#6394 Attol meg lehet vele jatszani nem? -
#6393 Hát amíg nálunk nem kapni. -
#6392 Sehol senki? :(( -
#6391 Hi! van itt most valaki, aki aktivan tolja az UW-t? -
#6390 Az Underworld 1.cd-t kéri. Ha így sem jó, akkor pasz. :( -
gbravoo #6389 Hali! XeeN lépésröl lépésre megcsináltam mindent amit írtál de mikor elakarom indítani a játékot akkor kéri a Sacred cd1-et ami ráadásul eredtiben van meg de nem fogadja el. Kérlek segítsetek! -
#6388 Köszi szépen! -
#6387 Azt hiszem ott előrendelhető. -
#6386 Szokot náluk lenni,de most úgy látszik kifogytak belőle.
>>itt<< is megrendelheted! -
#6385 Ez a game jackes dolog ez csak a tört verziohoz kell?tulajdon képpen mi az?
Egyébként nem tudjátok hol lehet megvenni az alap játékot mert a cdgalaxisnál nincs fent a tartalom jegyzékben?
köszi