Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
én is gondolkodtam azon h megveszem eredetiben a játékot. ha megveszem akor a cd-kulcshoz csak egy karakterrel tok majd játszani? és tok majd játszani a landor szerveren?
vámpirnõvel jáccom a játékot és 30 nál járok. nemtom h meik uj képességet válasszom. ezek közül lehet választani: Koncentrácio, szekerceforgatás, oltalom, hosszúnyelõ fegyverek, és hárítás. ezek vannak meiket válasszam? ja és 50 nél is kapunk ujj képességet az mi lessz ara tegyek majd?
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
ezzel csak az a baj ,hogy paccs után az eredeti cd-t kéri
ammeg ugyi nincs
az 1.7-es javítás béta verziója, melyel játszhatunk neten és single playerben. Mivel törés nincs hozzá, ezért csak az eredeti játékkal rendelkezõk telepítsék fel!
ott csak 1.66 hoz van crk
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
feltenném én az ujabb peccset de nem van hozzá crck :((
legalábbis nemtom hol :(
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
EU WoW : lvl. 60 Warrior / Arathor lvl. 60 Priest lvl. 60 Paladin lvl. 44 Warrior / Ragnaros
Megtaláltam, igaz kicit macerás volt de meglett a göcsei törpék bányájában.
üdv.
Az új fiókom: DevLupius
Most hallottam errõl a játékról, és igy elsõ hallásra nagyon megtetszett! Ha valóban diablohoz hasonló, akkor nekem be fog jönni, hisz nagy d2 fan vagyok! <#eplus2>#eplus2> (talán sokan ismeritek is a magyaritásomat)
A problémám ott van, hogy sehol nem találom a játékot, a szerveren sem, és egyéb "oldalakon" sem. <#shakehead>#shakehead> Volna valaki oly kedves, és megdob egy biztonsági másolattal? <#worship>#worship>
Helyesbítek.
A feladtom a föld elemének megkeresése vot, de én a víz elemét találtam meg elöbb , ezután a térképen fátyolkastély lett bejelölve, hgy ott folytassam a küldetést, de a földes küldetés az elfek erdejében eltünt. Kérdésem merre találom meg a föld elemét ? mert a térkép nem jelöli.
Thx.
Ismét kérdés mert nem találtam választ rá...
Ancaria elemei --->negyedi elem a föld, a térkép jelöli, hogy hol van, bemegyek a házba, a shareefa meg ott sétálgat.
Nemtudok beszélni senkivel és nem történik semmi,a házban csak kétoldalt tudok felmeni az emeletre, de ott sincs semmi, gondolom a shareefnak kéne valamit mondani és továbbküldenie.
A naplóbejegyzésem utolsó sora "Megvana víz eleme".
Én hiányolom azt , hogy "Meg kell keresnem a föld elemét".
Felraktam az 1.66 patchet de azzal sem változott semi.
Valaki tudna segíteni.....
Thx
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
de én írtam ,hogy 1.66 ban.........
és single only
de nem igaz mert én arany fokozatot leléptem 48-as szinten máá
úgyhogy nekem senki ne mondja ,hogy 100-as szinten lehet csak aranyra menni most 50-es a darkelfem és nem enged ez a pöcs gém platinára ,holott kinyírtam shaddart goldon!!!!!!!!<#gun>#gun>
ki tudja ,hogy platina szintre 1.66-os peccsen hányas szinten lehet feljutni??<#gun>#gun>