8224
-
KaKAo #6464 6.a, Driver configuration menüben : Use Drivert átállítod GameJack 5-re
6.b, ezután újraindítod gamejack-t
6.c, Driver Config menüben : number of drives-t 1-re
6.d, Virtual CD/DVD drives menüben : add new images to list...itt kiválasztod UW 1 CD-t
6.e, a listában lévő UW 1 CD-n jobb gomb és "insert in drive 1"
ezek után jöhet a 7-s pont
Igen a sacred UW által feltelepített mappa útvonalát kell megadni,ahol a sacred.exe található.
-
#6463 1, Telepítsd a Sacredet! (ne crackeld!)
2, Telepítsd a Sacred Plust!
3, Rakd fel ezt a patchet.
4, WinRAR-ral tömörítsd ki az underworld mindkét cd-jét.
5, Telepítsd az Underworld-öt. (mindegy mit használsz, a védelem ilyenkor még nem szól)
6, GameJackben készíts egy virtual drive-ot, de előtte irtsd ki a Daemon-t és társait.
7, GameJack-ben Detect copy protection. Itt add meg a Sacred elérési útját, majd klikkelj a "start scanning" gombra.
8, Miután megtalálta a Sacred.exe-t klikk jobboldalon alul az "Add to Gamestarter" gombra.
9, Ezután klikk a gamestarter-re (baloldali eszközsáv)
10, Klikk a Sacredre. Az image pathnál, értelemszerűen add meg az Underworld 1CD iso-jának a helyét.
11, A proection settingsnél pipálj ki mindent.
12, Végezetül, klikk a jobb felül található zöld nyílra!
6. pontban hogy készitek virutál drivot? és utána a feltelepitett sacred mappa elérési utját adjam meg? -
#6462 Mindkét gép az Ascaron által "melegen ajánlott" felett van (a giga is stimmel:)) és ezzel párhuzamosan fullos 3D-gamák mennek 15-20 fps-val, de a Sacred nem akar a 10 fps felett menni. A kipróbált elf és máge karikkal így egy picit .....:((, a "close combat" népek még csak-csak a közepes felbontásban. -
#6461 Mert RAM kell neki 1 giga,vagy több -
#6460 Hello Népek!
Mizujs?
Miért van az, hogy a gama különboző teljesíményü CPU-k és videokártyák esetében is mindig ugyanazt a (nagyon szerény) FPS-t produkálja. Nálam ez (kb.) a legnagyobb játéktér esetén 10 fps, közepesben 20 fps, totálzoomban 25 fps. Létezik hogy a játék korlátoz? -
#6459 -
#6458 hehe
ezt hányszor láttam itt az elmúlt hónapok - év??? alatt..
:ÐÐÐ -
#6457 Thx. -
vytraas #6456 Hali srácok! Most látom, hogy jött ki új Alcohol. Abban sem oldották meg szerintetek ezt a Blacklist dolgot? Amúgy kezd nevetséges lenni, hogy nálunk nem bírják kiadni...máshol már lecsúszik budget-be, meg újságmellékletnek:) -
#6455 Szerintem az mar bukta :( -
#6454 Nem nagyon kell varialgatni es mire kijon, en addigra a "varialgatossal" vegig jatszom. -
#6453 Én a Dio-t nyúzom addíg -
#6452 Lenne egy kérdésem.
Egy fijatalembert kellett (volna) Fiorentina-ba kisérnem, de utközben beugrottam egy barlangba, ahol meg kellett ölnöm egy tagot.
Namost a kisérős mission abandoned lett, amikor kijöttem, a másik viszont completed.
Fel lehet venni mégegyszer a küldetést, vagy azt buktam? -
#6451 Francnak van kedve összevissza variálni. Morrowindezgetek, azt majd csak kijön. -
#6450 Kb. ugy ahogy en tolom GameJack-el, mivel egyenlore nincs mas lehetoseg :( -
evil 007 #6449 ok el van felejtve
-
lovagregeny #6448 Bocsánat. -
#6447 Egész pontosan "evil 007", hogy a félreértéseket elkerüljük. -
#6446 Most az Evil nick is a tiéd? Mert ezt Evilnek írtam nem neked. -
lovagregeny #6445 És ha rákattintanék, valószínüleg bejönne egy oldal. De persze semmi sem biztos... -
lovagregeny #6444 Ez régebben volt. Azóta a magyar oldalon megtaláltam az utat. És a sima sacred sem érdekelne már, csak az ud nem indul el.. -
#6443 Mi lenne, ha rákattintanál a GYIK linkre a banner alatt? -
lovagregeny #6442 Én a Sárkánytojáshoz vezető utón tévedtem el. Pedig borzasztóan kiváncsi vagyok mi jót fog nekem belerakni a fegyver-páncélba utána a kovács.
Szeráfnál a dupla fénykard lehet menő. Olyat lehet csinálni valahogy? Single-s duplázáson kívül.. -
evil 007 #6441 sirály a game!!!!! -
evil 007 #6440 tudtok mondani nekem pontos webcímet ahonnan elérném a sacred végigjátszását??? -
evil 007 #6439 most rakom fel ezt a játékot milyen??? képetek van róla?? -
lovagregeny #6438 3 napja van újra net hozzáférésem :-). msn címem a régi, jelentkezz majd andris. -
#6437 Te még élsz? xDD -
#6436 Hi all!
Azt szeretném megtudni hogy, hol találom a Seraphin robot cuccát???
Ha vkinek nem világos hogy miről beszélek a képet megtaláljátok a galériámban... -
lovagregeny #6435 Felinstalláltam a programot de nem akar elindulni. Game Jack 5-el próbálkozom, ahol PAth-nál sacred.exe míg Image Path-nál ud. cd könyvtár helye van megadva. Daemon és Alcohol nincs fent a gépen és mégse indul. Nem tudjátok mi lehet a baj? -
Zoleeex #6434 Nem csak torrent oldakon hanem smsweb szervereken is. -
KaKAo #6433 Torrent oldalakon megtalálod,de sztem dc++-l is le tudod szedni. Van "crackelt" változat kicsit macerás beüzemelni,de nekem nem volt vele még gond. Ha letöltöd NFO fájlban úgyis le van írva,hogy kell telepíteni. -
#6432 Hali!
Ha jól tudom Mo-n még nem lehet kapni az UW-t. Akinek megvan honnan szerezte meg? Ha van belőle crackelt változat az milyen és mennyire megbízható. Eredetivel is volt sok szenvedés emléxem, jól le volt védve....
Köcc a válaszokat! -
#6431 Hát bazz, ha állandóan tologassák elfele, akkor hogy játszon vele az ember? -
#6430 Hi! Tenyleg nem tolja senki torpevel, vagy demonnal?? senkinek nem tetszenek az uj karakterek? :(( Egyaltalan nem jatszik senki a jatekkal? -
#6429 gf6800gt. -
#6428 nekem a regi Sacred "siman" futott, de miota az UW-vel nyomulok mintha allokepeket neznek! :( milyen a vga-d? -
#6427 Eddig még nincsen másik verzió és szvsz nem is lesz. -
#6426 Azt hiszem 76-on már goldon játszottam. Az Underworld alatt léptem 28 szintet, bár van még néhány hely, ahol nem jártam.
Nem szaggat a játék. Erős vas van alatta. :)
-
#6425 bocsi, ezt a #6421-re irtam meg plusz :)