Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TopGun
Es BM hanyadik szintu?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

andriska
WE ill. BM

TopGun
Hi! itt vagy meg? tudnal segiteni nekem?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Panzerfaust
Csak igazolni tudom a többieket. Egy idegesítõ csontimágusoson kívül semmi gáz vele.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

TopGun
Te milyen karival nyomod?

andriska
Jaja.Nekem is faszául megy!

TopGun
Csakis a te gepedben lehet a hiba! masok soha nem panaszkodtak arrol, hogy eredeti jatekkal igy szivtak volna.

Imremagdi
küld el nekem , nálam tökéletes a játék, inkább használja valaki, mint hogy porosodjon

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Sajnos nyomtam egy uninstallt! Kénytelen voltam! Olyan dolgokat mûvelt ez a játék a gépemmel, amire az elmúlt években még nem volt példa.
1. A játék elindítása és a menü betöltése köuben eltelt idõben egy jó kávét simán lefõztem...
2. Mentett állás visszatöltésénél rendszeresen resetre fagyott a gép...
3. Néhány küldetés elképesztõen bugos volt, az uccsónál végzetesen (hõsök könyvtára...nem nyílt ki a lejárat...)

Hozzátenném, ez a játék eredetiben van meg! Érdekes módon tavaly egy sokkal rosszabb konfiggal, tört verzióval játszottam vele...hiba nélkül.

Na mindegy...azért sajnálom, hogy itt fog porosodni a polcomon, én meg max olvasgathatom a hozzászólásokat!
Imremagdi

TopGun
Sajnos nem tudom megnezni a linket amit ideraktal, mert felhasznaloi nev es jelszo kell hozza, szerintem elobb utobb lesz masik csapat aki leforditja az uj kieget, addig meg toljuk angolul, csak lenne mar meg, en angolul is tolnam!

Imremagdi
http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=hirhozz&hir=277 oldalon olvasható hogy a sacrd magyaritás készitõi a kiegészitõt nemfogják lefoditani . Így új forditok kerestetik !!!

<#nemtudom><#falbav><#help>

Gyúrunk vazzee? Gyúrjunk vazzeee!!

andriska
Szerintem meg tipikus tört verzió hiba...

TopGun
Ha esetleg itt leszel ma, jo lenne ha jelezned, lenne par kerdesem priviben ha nem baj?

TopGun
BUG!! regen is volt, most is elofordulhat. te belefutottal egy bugba! ez van, nem tudsz mit csinalni 😞

andriska
<#nemtudom>

erre valaki??!!#6000 <#wow1>

andriska
Biztos silveren kezdted...

Én is felraktam a Sacred Plust, a cracket is és eddig minden jó volt vele. Gladiátorral újrakezdtem, de az elsõ ork az arénában 3szor lecsapott... ez normális? Régen könnyû volt kinyírni.

War. War never changes.

andriska
kiskiegészítõ

Hali!

Lehet, hogy láma kérdés lesz, de mi az a SACRED PLUS amit itt emlegettek?
Eredeti játékom van, felpeccselve...szal kéne tudnom valamirõl?

Elõre is köszi!
hmmm
bármelyik barlangba megyek be akkor is ugyanezt csinálja

halee
fijjug
ez az 1.826 peccs ez szívat!
ki akarom nyirni goldon shaddart erre mikor bemegyek abba a szar kastélyba elteleportál (vagymi) egy istenverte szigetre ahonnan nemtok továbbmenni..😞
yoyo látom és megtaláltam a ladikokat de nemtok beledzsalni. hiába kattintgatok rá nem érdekli hogy bele akarok dzsanázni..😞(
valaki tud megoldást???<#help>

vigyori14
hy.
én letöltöttem az 1.8 valahanyas pecset és mellé a cracket. indul a játék meg minden jo de neten nemtok jáccani. nem eredeti a játékom de eddig tudtam a landorserveren jáccani de msot már ot se tok. meglehet vhogy oldani h megint lehesen ot jáccani az uj pecel?

SLICK
Ez az 1.8 as patch mit javít vagy mit ad pluszba???

Panzerfaust
Hagy dicsekedjek. Nekiültem komolyabbna kipróbálni a fordítást a 30as magemmal, erre a dagovit szetnek(megvolt eddig belõlle a páncél, meg egy nagyon gagyi bot) eldobja a sisakot. Mondom dejó, és tényleg az. Pár percre rá, eldobja az övet, mondom remek. Aztán kicsit késöbb eldobja, a botot, de ez most jobb. Sokkal😊)) Szal még 2 darab hiányzik, de mamár jobb a közérzetem. majd mondom ha meglesz a maradék😊)

Na 2. próbálkozásra sikerült megcsinálni, most már 1.8-as verzióün van és mûködik.

War. War never changes.

Látom már van az 1.8-as verzióhoz crack. Akkor felrakhatom a Sacred plust?

War. War never changes.

TopGun
gameburnworld.com gamecopyworld.com

nos itt a faq-ban csak olyat lelek ami nem crackolt 😞(
guggoloot meg meeg nem probaaltam

TopGun
Van itt valaki aki magas szintu (50. vagy folotte) battle mageval tolja?

TopGun
Az gaz! es nem mondtak miert nem? 😞

Imremagdi
sacred forditoi azt irták hogy a kiegészitõt nem ogják leforditani !!! <#rinya><#rinya><#rinya>

TopGun
1.8 alatt mar nem jatszik senki, ahhoz meg google.com-on talalsz, vagy itt a FAQ-ban.

halee
tud valaki MÛKÖDÕ!!<#wow1> crack+patch-ot minimum 1 7-hez??

TopGun
Hat a kiegeszito magyaritasa az meg odebb van, majdnem egy honap amire megjelenik az angol es amig azt magyaritjak, nem holnap lesz.

Imremagdi
igen, és remélem a fiúk hamar leforditják a kiegészitõt is, mert addig...

TopGun
Ez nem megteveszto ne hidd, nevetni fogsz nekem tok mas az a szam amit kiir az elejen, de engem nem zavar, szoval nem fontos a szam amit latsz az a fontos, hogy mukodjon a magyaritas nem igaz?

Imremagdi
aha, de ez nagyon megtévesztõ ! egy verziónak két verziószáma van

TopGun
Ezt a szamot a jatek elejen irja ki a gep, amikor megjon az a kepernyo ahol be tudsz tolteni, vagy uj jatekot akarsz, a jobb also sarokban olvashato.

Imremagdi
a magyaritásnál vaslami új 1.8.46os verziót emlegetnek ! de sehol se találtam ilyen patch-et

TopGun
Aham, a magyaritast kozben en is megtalaltam koszi 😊 a kieg aprilis vege, az viszont meg nagyon soka lesz! 😞 pedig mar nagyon varom a ket uj karit!

andriska
Tudom én már azzal nyomom<#vigyor3>

Panzerfaust
Magyarításos oldalon fönn van a plussos, a véglegest áprilisra mondom, de hát elég az😊)

TopGun
Milyen forditas jelent meg? es mi a vegleges underworld megjelenes datuma?

Panzerfaust
Gyerekek nagy nap a mai, megjelent a fordítás, továbbá végleges az Underworld áprilisi megjelenése. Jeee

andriska
Néha az 1GB RAm is kevés neki<#idiota>

Sziasztok!

Óriási problémám van! Ismét elõvettem eme remekmûvet (természetesen eredeti), updateltettem a saját programjával (asszem 1.8.23 vagy valami ilyesmi patchet szedett le), de a program szinte játszhatatlan. Eleve úgy indul, hogy néha már a reseten gondolkodom. Egy óráig töpreng, aztán nagy nehezen betölti a játékot. DE! Játék közben, úgy 20-30mp-ként megakad. Nem vészes, csak egy-egy másodpercre, de borzasztó idegesítõ!
A konfigommal biztos nincs baj (3,2Ghz, ATI 9800XT, 1GB RAM, legújabb driverek, SP2, stb.)

Nem tudjátok mitõl lehet?

Elõre is köszi:

Lantee
CsuTi
Szasztok!

Ha chat-elni szeretnétek, segítségkéne, vagy nem tudtok tovább jutni gyertek bátran a QuakeNet -re a #sacred.hu szobába. Ezt 1 IRC kliensel érhetitek el (mIRC). Sokak által ismerõs lehet.

Beálítása: valós e-mail címet írjatok, szervernek a "QuakeNet Random server" -t állítsátok be, és ha bejelentkezet akkor beírjátok hogy: /j sacred.hu .

Ha valami nem müxik írjatok !

A mIRC-et letölthetitek az sg-rõl is, a letöltéseknél.