8224
  • repvez
    Hali
    Most néztem a cdgalaxisnál hogy az alapnál azt irják hogy sacred plus.Ez a plus ez miben nyilvánul meg.Az elsö kiadás+ a legujabb patch?Emiat lett drágább mert volt már 2990 is most meg egy 1000el több lett.
  • vytraas
    Nem próbáltam felrakni semmiféle kalóz cuccost. Friss telepítésre ment a gamma. Nincs semmiféle virtual drive sem a gépen, hiszen én is olvastam a readme-t. Tehát maradt az, hogy rossz a lemezem? Cseréltessem ki?
  • Panzerfaust
    Ha megpróbáltad, fölrakni a tdk-s verziót, mielött megszerezted, az eredetia, akkor az lesz a baj. Írd újra, az segít. Amúgy a help azt írja, hogy bekavarhatnak a virtuális meghajtók, és a cloncd és barátai.
  • maxius
    Van 1 olyan szabály, hogy az eredeti vagy muxik, vagy sérült. ezexerint max ki kell cseréltetned. vagy a windowesoddal van szar, akkor annak kell vmi reinstall, vagy format c, vagy amit akarsz. És ez telejsen alap. ezért nem kell fórumozni...szerintem
  • vytraas
    Most direkt vagy ennyire "segítőkész" haver? Nekem nem a Gamejackos baromság van meg mint esetleg neked... Mondom: GYÁRI boltban vásárolt dobozos Sacred és UW. Ha csak ennyit tudsz segíteni, akkor inkább ne tedd. Megnézem másik fórumokon inkább. Azért kösz:)
  • andriska
    lol xDD
  • maxius
    és mennyire eredeti az az eredeti? TDK?
  • andriska
    Nem írtad,hogy nem raktad be és tudod elég sok állatfajta megfordul itt az SG-n
  • vytraas
    Na azért ekkora láma én sem vagyok! Gondolod, hogy írtam volna egyébként? Van valami használható ötlet is?
  • andriska
    Be kellene rakni az 1.cd-t a meghajtóba..
  • vytraas
    Szeva srácok! Van egy gondom. Eredeti Sacred, meg Underworldom van, de ha feltolom az UW-t, akkor nem hajlandó elindulni. Mindíg "Insert Sacred CD1" hibaüzenet. Más nem tapasztalt ilyet? Valami megoldás féle?
  • Panzerfaust
    Én viszont azt már leszarom. A kézikönyv se egy nagy durranás, mer rajta van csak angolul. de a törpe továbbra is az isten:)))
  • andriska
    Szerintem még min.1 hónap,mire lesz hozzá borító,meg kézikönyv...
  • Panzerfaust
    Onnan rohadjanak meg. Miaz, hogy nincs boritó? Mindegy lelehet szedninetről is, de ha már 2 hónapja tologatják, illene megcsinálni. na nem morgok, mert tolom orrba sszájba, a törpe nagyon nagy arc. Plusz hiperlazán lövi a multihitet pisztollyal, és puskával. csak idönként elmegy a hang. Tényleg ezt más nem tapasztalta rajtam kívül?
  • andriska
    CDGalaxis-tól?
  • Panzerfaust
    Na ma végre megszereztem. Piros betűs ünnep.:))))
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    Ha valaki tudná árulja el: a drow "confusion" és "battle fog" csapdájának ereje (tehát az hogy a szörnyek ne tudjanak "mentőt dobni":)) hogyan növelhető leghatékonyabban?
  • maxius
    Kéne vmi tört-patch, de nem lehet letölteni...nem tudnátok küldeni 1et?
  • andriska
    Igen az a sárkány az.Valószínűleg bug...
  • ptomesz
    Az utóbbi (származási helye titkos), az indításához a GameJack5 progi kell, csak ezzel indul el. Minden egyéb virtuál progit törölni kell (alkohol, daemon)
    be kell adni az egyes cdt. majd a jackben van egy detect copy protection menü azzal megkerestetni a sacred.exet is ezzel indítattni.
  • hodember
    ptomesz!
    Hogy van meg az Underworld, eredeti vagy letöltötted?
    Ha az utóbbi mondd el hogy honnan és azt is hogyan tudtad elindítani!
    Köszi
  • ptomesz
    Csumika! Elakadtam az Underworldben. Van egy olyan rész hogy be kell menni a tűzhányó belselyébe. Van két szint ameddig én eljutottam. A Második szint közepe táján van egy kapu ami zárva van. Előtte van 3 manus. Azokkal beszélve elálltak az utból de a kapu zárva maradt. A quest jelző meg össze vissza mutogat. Ha valaki találkozott már ezzel a résszel légyszi nyilatkozzon hogy mi a francot kell csinálni. Köszi előre is.
  • gobbi
    igen előtte ezt a sárkányt(SSSILITHS, THE SWAMP DRAGON?) megöltem aztán valahogy odakeveredtem erre a helyre. Azt az arénát is láttam de nem mentem oda, szóval nem találkoztam a jegyárussal, most meg nem tudok visszajutni.
  • andriska
    Én tudom,hogy hol vagy,csak azt nem tudom hogy kerültél oda...Én azt írtam le,hogy hogy lehet a sárkánytól felmenni.
  • gobbi
    Nem ez egy nagyon pici koboldtábor, pár sátorral, két bejárattal. A közepén 4 nagy agyar vesz körbe egy teleportkő szerűséget, de teleport nincs. Csak 1 kombomester van a faluba meg ez a koboldfőnök a felkiáltójellel a fején meg az előbb leírt szöveggel. A területről a déli kivezető részen van a minotaurus meg mögötte egy kovács azt hiszem de hozzá nem tudok odamenni a bikalény miatt. A területen mocsárvidék, és csomó erdő van. Észak felé egy vízesés, patak. Az volt még itt a feladat h ezüstvirágot meg még valamilyen növényt szedtem fel azt hiszem. Az ellenségek nagy része az a kígyószerű "méregfog"-nak nevezett lény. Szóval nem tudom mit kellene csinálni
  • andriska
    Az lehet.A bejáratnál ugye van egy aranyos sárkány,akit érdemes legyakni.Attól a helytől keletre van egy kis falu,ahol van egy aréna.Ott áll egy csákó,akinél lehet venni jegyet a kincskereső RT-be(vagy valami ilyesmi),de ahhoz le kell nyomni 5 kört az arénában.Ha ez meg van,menj vissza a csákóhoz és vedd meg azt a jegyet (100.000aranypíz) és utána már felenged a barbár és egy csapat is kísérni fog.
  • gobbi
    Akkor még nem volt ott:) Lehet h ez is bug? Pedig 1.8. verzióm van
  • andriska
    Tudtommal csak egy bejárat van arra a területre,akkor hogy mentél fel,ha elállja az utat?
  • gobbi
    Udv.
    Elakadtam egy olyan küldetésnél ahol egy koboldfaluba vagyok egy mocsaras részen. A koboldfőnök azt monja menjek idegesítsem fel a koboldot, mert ha a kobold idekes akkor stampfa (vagy ki) is ideges...
    De nem tudom mit kell csinálni, ha elindulok vissza dél felé (csak ott lehetne kijutni) ott egy minotaurus állja utamat és azt mondja nem mehetek át egyedül, szóljak a vezérnek h készen állok és akkor jönnek ők is.
    Pedig már csak az utolsó elemet kellett volna megszereznem, de én béna bevállaltam ezt a küldetést. Ja ezen a mocsaras helyen volt egy imahely a kígyószerű lényeknek.
    Köszi a segítséget.
  • Zoleeex
    Csátok ha valakinek meg van a játék írja már meg a tapsztalatait mert azt olvastam , hogy ez sem akar elindulni. kössz
  • hodember
    Nem tud valaki cracket az Underworld-höz?
    Disk error van:(
  • Panzerfaust
    na baz azért már mikor megjelent. nembaj maholnap már játszom vele.
  • vytraas
    Aha. Ez gáz. Vagy nem is az. Hanem az a gáz, hogy 40 oldalas kézikönyvet több mint két hónap alatt fordítanak le, meg a borító "lokalizálását", ami talán 10 perc Photoshopban:( Azért én megrendeltem. Nem nagyon izgat a magyar kézikönyv, ha a játék angol:) Borítót meg kapok le a cdcovers.cc-ről:)
  • andriska
    Aha,de csak így:
  • vytraas
    Helló Mindenki! A Galaxisnet-en már lehet rendelni a cuccost. Szerintem 4 rugót megér, hogy ne kelljen sz*rakodni ilyen Gamejack-os hülyeségekkel.
  • andriska
    A mágusnál arra figyelj,hogy egy elementál vonalat fejlessz csak és ott is egy támadó varázslat minél nagyobb szintű legyen.Nálam a 144-es BM-nek 160-as Ice Shards-ja van és 1.4 a megujulási ideje A runákat amiket a tárgyakba raktál működniük kellene,legalább is az alapba így volt,de az UW-t még nem bírták itthon kiadni,hogy b...ódnának meg
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    Igazán a fiaim tolják mert már nagyon unják a papa stratégiai "izéit" és magyon szerettek volna egy csihi-puhit így kénytelen voltam felrakni. Meg kell mondjam (mert azért én is kipróbiztam) a múfajában tényleg naccerű.
    Ha már itt vagyok hagy kérdezzek 1-2 dolgot:
    Szerintetek a drow, woodelf, mágus kariknak melyek a legcélszerübb skillek (persze külön-külön vizsgálva), illetve Ti melyik 5-5 "combat art"-ot emelnétek ki ezekre a karikra? Meg kell mondjam nyomasztó a bőség és a hosszúkás játékmenet legelején nem érdemes el..szni a kariformázást.
    Jó láttem-é->enchantoltattam páncélt-fegyvert a kovácsúrnál és más kasztok néhány rúnáját is varrattam a cucc-ba, nem is figyeltem igazán de úgy tünt, hogy az idegen rúnák effektjei nem halmozhatók úgy mint pl. a kovács saját rúnái? (pl.:drow elf karival túrtam és az egyik páncéldarabba rakattam egy woodelf rúnát ami a kiírás szerint ad 15 fizikális rezisztet, egy másikba rakattam egy hasonló előnyt adó szeráf rúnát, de mintha csak az egyik enchant érvényesülne)
  • Carlos
    Te itt? :)
    Amúgy nálam is akadozik.
    Amúgy javallom a FATE nevű kis aranyosságot.
    Nem olyan komoly alkotás (WildTangent Power), de nekem nagyon bejön.
    És a fiatalabb korosztály is nyomhatja (óne vér).
  • andriska
    Szard le mit ír az Ascaron.Kell neki az egy giga,még minimumon is...
  • raziel.
    oké már jo lett köszi