8224
  • exit2005
    Sziasztok!
    Nem tud valaki esetleg magyar szervert a játékhoz?
  • Jagi
    Halihó!Két hülye kérdés:
    1 Ha nincs meg a Sacred Plus, menni fog az UW?
    2 mindenképpen kell patchelni? (nem "igazi") :)))
  • Sipocz
    Helló Népek!
    Mizujs?
    Bug avagy nem, végzetes avagy sem?->az alapjáték pályájának ÉNy-i végében (jégelfek) találkoztam jóravaló orknépekkel, kellemesen csocsorásztunk az időjárásról, meg kovácsoltattam is náluk némi anyagot, ezeknek a fickóknak sárga szin diszítésü a göncük ellentétben a délvidéki sivatag vörös diszítésü orkjaival, akik ugye egyáltalán nem barátságos egyének. Történt, hogy némi másirányú lomotolás után tértem vissza a kedves sivatagos területre, ahol hírtelen megjelentek a sárgaruhás orkok és ugyanúgy barátságtalanul kezdtek viselkedni mint vörösrucis tesókáik. Nem lenne gond mert hentosztjóvan, de ezek minden ütés-mágia után bejelentik, hogy mi nem vagyunk ám ellenségek (persze inzultálnak tovább) és képtelenség őket legyakni, pedig volt olyan 35-ös szintünek jelzett pofa amelyikbe tuti belenyomtam 40000 sebzéspontot. Nálatok ez hogyan volt?
  • Panzerfaust
    Mert nem eredeti.
  • Kindgrind
    mert?
  • andriska
    sehogy
  • Kindgrind
    szevasztok
    hogy tudok az Underworld-del a neten játszani?
    nem eredeti game
  • malefic
    Hi!

Törpével érdemes a "Forge Lore"-t felvenni?
    Használja valaki ezt a skillt?
  • exit2005
    most meg a játék szivat :)
    nem találom a levegő elemenetet, odamentem ahol a térképen jelezve van azt sehol semmi :)
    mostmár tényleg muszály lesz az eredetivel játszanom
  • ptomesz
    nekem tudott, most már uninstallálni nem tudom :)
  • Friday
    Ok Thx.El is felejtetem,hogy németek csinálták.Probálkoztam csak angolul :)
  • cSuwwi
    kattogsz egyet a topik fejlécében lévő címre, és az első kérdés pont ez
  • andriska
    wasser
  • Friday
    Lenne 1 olyan gondom,hogy a 2. actban a sivatagos résznél miután +találtam a sereg
    maradványát,és a csávó vizet kér.Elmegyek a vizér,kicsinálok mindenkit és nincs viz.Hvaer mondta,hogy 1 bug miatt,neki is ez volt csak neki ismerös mondott 1 konzolparancsot ami kiküszöbölte és továbbment a játék,csak a haver már nem emlékszik a parancsra.Ha valaki + tudná mondani nagyon +köszönöném.
    Elöre Thx

• exit2005
    nem az volt a gond hanem az hogy nem tudott virtuális drive-ot létrehozni
    (XP SP2) :)
  • ptomesz
    gamejacket crackelni kell és akkor minden indítás tökéletesen fog menni, nem kell 50x ujraindítani
  • exit2005
    annyit szarakodtam az uw-vel + gamejack-kel hogy meguntam az egészet és megrendeltem az eredetit :)
    de lenne egy kérdésem:
    A mostani karakterek (a tört változattal játszott) azok jók lesznek az eredetiben is vagy kezdhetem előről?
  • Panzerfaust
    Hát, új területek új karakterek. Mint a dio2lod
  • cSuwwi
    vagyis mint sejtettem, az uw-nek külön multija van...
  • Panzerfaust
    Elégnek elég, de csak orig sacredesekkel.
  • cSuwwi
    darkelf

az uwnek is külön multija van ugye? vagyis ha van nekem egy orig alap sacredem, az még nem elég a multihoz, vagy igen?
  • maxius
    ha így, akkor oks:
    Dark Elf
  • andriska
    BattleMage
  • maxius
    Emberek és egyebek! Már elég régóta érdekel, hogy mit mond a nép:
    Melyik a kedvenc kasztotok a játékban?
    Nem kell ide beírni, helyfoglalás céljából, hanem lehet nekem priviben is, és a végén megírom a népnek az eredményt!
  • ptomesz
    hát ez az : legyaktam mindenkit azt semmi. én is bugra gyanakodtam, nincs még tört patch? vagy valahogy nem lehet kinyitni azt a szar kaput?
  • andriska
    :o
  • Panzerfaust
    Most ezek pont azok a dogok, amiket leszarok.
  • andriska
    Azért írtam,hogy: normálisan
  • Panzerfaust
    Össze kell belőle gyűjteni hetet. Ez egy set, mindenféle szobrokból. Ha mind megvan, akkor be kell tenni a hátizsákba, és amerre jársz szétnyílik a föld, meg túz lesz meg etc.
    Amúgy már meg lehet venni. Leszámítva a boritót, és ahogy az angolt elnéztem, egy tíz oldalas könyvecskét.
  • andriska
    Amint meg tudom venni 'normálisan' megyek closed-re.
  • maxius
    Mért írja az a FAQ, hogy a koponyák nem jók semmire, amikor lazűn be lehet őket socketelni, mint az dioban?
    Azonkívül találtam vmi tányér szerű képződményt, ami olyan zöld nevű mint a set-es cuccok, és a fajtája "icons". a kérdés a következő:
    Ez meg mi?
  • Panzerfaust
    Amúgx neten játszik valaki?
  • Panzerfaust
    Elméletileg meg kel lent ölni mindenkit, és akkor jöön az a kalóz, és megtámad. Asszem hallottam valami olyasmit, hogy ez egy bág, de inkább várd meg valaki olyannak a véleményét aki töbet tud a bágról. Nekem simán továbbment.
  • ptomesz
    Csumika! Elakadtam az Underworldben. Van egy olyan rész hogy be kell menni a tűzhányó belselyébe. Van két szint ameddig én eljutottam. A Második szint közepe táján van egy kapu ami zárva van. Előtte van 3 manus. Azokkal beszélve elálltak az utból de a kapu zárva maradt. A quest jelző meg össze vissza mutogat. Ha valaki találkozott már ezzel a résszel légyszi nyilatkozzon hogy mi a francot kell csinálni. Köszi előre is
  • Panzerfaust
    Persze, plusz a hard hittel rádurranr egy nagyot a csávóra, ami asszem át is megy rajta, de ezt nem használtam. Az ataknál kitáraz a csávón überbrutálul néz ki, a multi hitnél pedig ugyanaz az atakaos animáció, csak mindenki kap egy két golyót. A puskát két kézzel használja, a pisztolyt egy kézzel, de amikor lő vele kétmarokra fogja, ez persze nem akadályozza meg abban, hogy pajzsot hordjon a pisztoly mellé. Viszont vannak olyan képességei amiket csak kétkezes fegyverekkel tud használni.
  • vytraas
    A puskákkal mi a helyzet? Azokkal csak tud lőni "simán", ugye?
  • Panzerfaust
    Jaja. Az ágyujából nafát ereget, gránátvetőnek és ágyunak használja. Mind, mind skill. A lángszóró csak közelre hat, meglepő módon tűzsebsése van, és eléggé meg tudja ritkítani az ellent. A mortar egy kis körben hat, egész jól pukkan, és elég sok helyre be lehet vele durrantani. A cannon blast sebez a legdurvábban, de pontosan kell eltalálni az ellent( érts rajta kell lennie az ikonak), cserébe van mikor duplán sebez, háralök, elméletileg kábít is, viszont a közelben állókat csak a szele csapja meg, ami annyit is sebez.
  • vytraas
    Na elindult a gamma. Annyi volt, ha valaki még mexíja így: nekem attól lett jó, hogy nem telepítettem fel a sima Sacred-re az 1.8.2.6-ot és úgy ment rá az UW. De lenne egy kérdés is, tudom, hogy nagyon láma, de engem zavar: a törpe alapban nem tud lőni az ágyújával? Csak combat artokkal?
  • Panzerfaust
    Akkor fogalmam sincs. Cseréltesd ki, és ha az se megy, írd újra a gépet.
  • andriska
    A plus az ilyen kiskieg,van benne egy csomó új cucc,meg nagyobb terület.