8224
  • HentmaN
    azt hol lehet megszerezni vagy az valami patch?
  • andriska
    Jajj belámultam sry,nem néztem,hogy plushoz kell
    A plushoz is készül magyarítás,de arra még egy kicsit várni kell..
  • HentmaN
    nem tudod mi lehet a baj? a magyaritas leirasaban ott van zarojelben hogy plushoz az valami kulon verzio vagy vmi patch
  • HentmaN
    igen
  • andriska
    [URL=http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=217]Ez a magyarítás van meg neked?
  • andriska
    hmm
  • HentmaN
    ugyanugy nics menu
  • HentmaN
    jah thx
  • andriska
    Az a lényeg,hogy a magyarítás nem tudott felülírni 1 fájlt,mert használatba van,ezért kell újrainídatni.
  • HentmaN
    akkor mukszik mjad mert most rakom ujra a sacredet es nem nagyon akarom meg1szer ujrarakni
  • andriska
    Inditsd újra a géped és utána rakd újra a magyarítást.
  • HentmaN
    az miért van hogy ha felteszem a seacred magyaritasat eltunik a menu?
  • andriska
    Nem hülyéztelek le te gyökér,azt írtam hülyeséget ne beszélj...
    Azt írtad szerezze be a TÖRT verziót.Azt hittem erdetei van neki és ahelyett ajánlod neki a törtet...
  • HentmaN
    a könnyebbiket :D mert nincs kedvem pöcsölni :)
  • HentmaN
    Axon tudnal mondani egy oldalt ahonnan meg lehet szerezni!
  • Axon
    Nem beszélek hülyeségeket, mivel warez oldalakon kétféle verzió van fent. Az egyik (ami szerintem SLICK-nek is van) az védelemmel ellátott cd-képeket tartalmaz, amit mindenféle pöcsölgetésekkel lehet rábírni a működésre. A másik verzió a feltört (amire én is utaltam előző beírásomban, már védelem nélküli cd képeket tartalmaz és mellette a crack alkönyvtárban vannak a feltört fileok.
    Ezért legközelebb óvatosabban hülyézzél le másokat HÜLYEGYEREK!
  • andriska
    Hülyeséget ne beszélj!
  • Axon
    Szerezd be a feltört verziót, azzal nincsenek ilyen gondok.
  • SLICK
    ezen tud vki segíteni???????
  • Axon
    Na igen ez sejtettem, hogy így van, de amíg eljutsz egy táposabb mágusig addig vértpisálsz :-)
    Főleg a legelején kínszenvedés, amikor még a legmezeibb goblin is lepofozza pusztakézzel :-)
  • andriska
    A BM az elején gyenge természetesen,na de mondjuk 80-as szintöl elég brut.....
    A 140-es mágusommal nem szeretnek partyba mászkálni,mert nem hagyok nekik irtani valót Egy jégcsap ide,egy jégcsap oda és egész csapat monszta pusztul ki 2 mp alatt...
  • Axon
    Törpével újra kezdtem az egész játékot. Torony magasan ez idáig a legerősebb karakter. Emlékszem játék elején amikor még 3-4-es szintű a karakter és a kereskedőt át kell átvezetni az erdei úton egy kínszenvedés volt. A Dark elfemmel mindig menekülnöm kellett mert olyan gyenge volt a goblin hordák ellen és a sámánjaik ellen. A varázslóval ezért is adtam fel, mert az meg hihetetlenül gyengén harcolt, a varázslatai meg még sz@rt sem értek. Most a törpivel röhögve írtom a soraikat. Egy ágyúlövés egy halott. Egy kétkezes balta csapás megint egy halott. Megsebezni meg alíg tudják. Ha meg sokan jönnek, akkor ott a lángszóró. Jó félig is lesebezi, aztán jöhet a kis egykezes, hihetetlen gyors balta és már hulla az egész banda.
    Nagyon erős lett a törp.
  • Ferko
    vki tud-e vmi helyet ahol le van irva (akar angolul is jo) h hogyan erdemes csinalni pl 1 torpet v 1 demont?
  • andriska
    Nincsen sajnos,ez valóban idegesítő,de ez van.
    Jobban örültem volna annak a megoldásnak,mint ami a Dioban volt,meg ugye azt hogy küldiről küldire menni és végigvinni a történetet,de ugye ezt sajnos closed neten nem lehet....
  • HentmaN
    Probáltam :(
  • andriska
    Ha jól tudom,ezt eredeti cd-vel is megcsinálta,próbáld meg újrarakni.
  • HentmaN
    Hali tudna nekem segíteni valaki lehet hogy már hamarabb írtak megoldást a problémámra de nem nagyon találtam erre választ. Az lenne a bajom hogy felteszem a sacred underworld-ot és mikor elindítanám akkor elöszőr elkezd tölteni majd ezt írja ki: Mi lehet a baj (nincs a cd-n se carck se patch - ha crack vagy patch a baj akkor mondjon már valaki egy linket ahonnan le lehet tölteni)
  • steweee
    még csak nemrég kezdtem el játszani vele, megvártam míg megjelenik az underworld hogy az majd felpeccseli és kijavítja az alapjáték hibáit. nagyon tetszik a game, viszont nem bírom megemészteni hogy hogy lehetséges az, hogy a minden küldit megcsinált jól fejlesztett vámpírhölgyemet a rohadék goblinok falkája ennyire feltartóztatja. pontosítok, az idegesít, hgoy egy egy helyszínen nem elég egyszer leirtani az ellenfeleket, hanem folyamatosan ugyanolyan számban újratermelődnek, nem csak mutatóban marad belőlük pár. így alig lehet közlekedni, mert a sámánok lebéklyózzák a lovat a többi meg körbevesz és egy év mire lekaszabolom őket. megölni nem tudnak ugyan, de a kereskedőt akit kísérek a testőrével lekaszabolják állandóan.

van rá vmi mod vagy peccs hogy ne termelődjenek újra ilyen számban a lények?
  • SLICK

ezt írja ki fogalmam sincs h mét szarozik??? Sztetek Winfos reinstall???
  • SLICK
    tudtommal elég az alap meg rámásolod az Underworldöt és amikor felraktad akkor a crack mappában van egy fájl azt indítsd el ekkor vmit csinál a crackkel és ezután crakkeld a gamet...
  • SLICK
    Hi all!

Van nekem egy olyan problémám hogy:
    Alcohollal próbáltam felrakni a játékot ezután bejön egy kis ablak ott tölt a feléig és azt írja kill A rendszer nem találja a a fájlt... (hibaüzenetben)
    ez mitől van???
  • pcguru
    Mi kell az Underwolrd müködéséhez??

Elég az alap Sacred??
  • andriska
    De,én úgy olvastam,hogy készül!
  • Imremagdi
    underword-hoz senki se csinálja a magyarítást ?
  • grebber
    Ja és még valami az egyik feladat ota vele van 1 krapek azt ha lezuzzák elterül de mindig felkel.Ennek ha mindig leverik nincs jelentősége?
  • RIZLA
    sorry 4 TK ... ehh........ xDD
  • cSuwwi
    a magyarosítás a 1.8.26-os sacred plussal is működik (ha azt szedted le)
    a mentések is elvileg mennek, de backupolj, max újratelepíted, ha mégsem.
  • grebber
    A magyarositás müködik az 1.7es patchel is?
    Ha felteszem az 1.7-es patchet akkor az alap savek ugyanugy jók lesznek?
    Mert megszeretném nézni hogy halál után mi vonodik le de alapba nem mutatja.
  • jolanna
    Hello!
    Van 1 kis problémám a Sacred Underworld-el.
    Most a szigeteken járok (térkép bal alsó része) és nemtok átjutni a 3. szigetre!
    Vki tudna segíteni?
  • gamekapocs
    OTT VAN VALAHOL A HUNFIX!! A SACRED MAPPÁBAN!