8224
-
ImikeeeLFS #6624 Csáóó!
Hol tudok szerezni 2.0.2.4 patchez Cracket? -
#6623 A felbontást lehet valahol állítani, mert én nem találtam, bár vszínűleg én vagyok béna. -
Bodobácsember #6622 sziasztok! nekem az a problémám, hogy elindul az underworld is rendesen, de amint elindulok a karakteremmel tiszta textúrahiba lesz az egész. csak a pályát látom semmi mást. uj a videokártya driver(ati5.8).
Mi lehet a hiba? -
#6621 Indítsd újra a géped és rakd fel mégegyszer a magyarítást! -
#6620 mooooooooo.......... -
Madu #6619 Helósztok. feltelepítettem a sima Sacred-et és hozzáa a magyarosítást és a szöveg eltűnt mindenhonnan.
Ez mért van? -
#6618 sajna csak eredetivel müködik -
#6617 tessék -
Croax #6616 Valaki segítsen!!!!!!!
Hogy lehet az underworld-öt neten nyomni?
Gondolom kéne egy serial.
Valaki segítsen -
#6615 na végignyomtam az underworld-ot elég rövid 54 es szintü lett a karakterem daemon -
#6614 HTX! -.- amúgy ISDN-em van szal neméppen alkalmas hosszabtávon letöltésre -
#6613 google
vagy ha lusta vagy keresni gamecopyworld.com -
steweee #6612 de, szenci-n rajta van már pár napja.simán installálni kell az eredetire, az underworld krekkelt egzéjével indítod aztán az alapküldit is kezdtheted a játékból vagy az ekszpanziont is. elég jó, 2.11 ver. már nem nagyon van benne hiba
1. miért termelődnek újra a szörnyek ua mennyiségben mint az első alkalommal mikor kiirtom őket? rohadtul idegesítőek a goblin hordák, mert ugyan lóval el lehetne vágtatni közöttük mikor az ember már nem kíváncsi rájuk, viszont a sámánjaik lelassítanak és megint egy csomó idő míg leirtja őket az ember. lehet vmit tenni ez ellen?
2. lóról a lándzsa vagy a hosszú fegyvereknek van vmi bónusza, vagy csak mounted enemyk ellen ?
3. volt egy lovam, az első, volt rajta egy jó nyereg. gyalog elmentem pár képernyőnyit silver creek alatt volt egy csaj akit leűztek a lováról a farkasok, felpattantam a pacira gondolván majd vissza már azzal és eladom a lovásznak. vissazmentem és a lovam a nyereggel együtt eltűnt. miért? -
#6611 ézs olyn crack-et honnyan tölthetek le??? -
#6610 de megjelent, elmész a boltba, megveszed, akkor nem kell hozzá gamejack :)
vagy a reloaded cracknek utánanézel, akkor sem kell gamejack -
#6609 hi!
Az Underworld nemjelent meg úgy hogy ne kelljen hozzá gamejack vagy mi... -
Khull #6608 Hali!
Van aki az Underworldöt nyomja?
-
#6607 Én úgy tudom,hogy nem :( Pedig igen jó lenne.. -
#6606 csinálja valaki a kiegészítő magyaritását ? -
Assamita #6605 A játékban hol lehet konfigurálni a billentyű parancsokat?
-
#6604 ezzel én is megjártam...
amíg nem vettem meg az orig gamet bagóért -
Frosty #6603 Végre megoldódott a problémám.
Az volt a gond hogy a crack-ben 3 file van (sacred.dll, sacred.exe, sacred.org)
Ott rontottam el az egészet hogy én a sacred.org-ot azt az eredeti exe-nek néztem és azt nem másoltam be.
Ma meg átmásoltam, gondoltam hogy hátha.
És láss csodát, végre működik! -
#6602 Nekem sima alap van semmi patch.Az adott linkeket megnézem majd kösz. -
Cicero #6601 Na mondjuk ilyen hiányzik a dióból -.- Ez jó ötlet -
#6600 a karakterlapod legalján találod, asszem az 1.7-es peccsel került bele, de a sacred plustól felfelé biztosan van
pénz levonás asszem nincs, és én is úgy tudom, hogy a spec tárgyak előfordulási esélye nő, minél tovább vagy életben
6600 :)
a fenti linken körbenézhetsz infóért, vagy sacred.try.hu (ha jól emléxem, ez van frissítve, a fenti link ahova mutat, már nincs frissítve) -
#6599 Ezen felül drasztikusan csökken a sebzésed, ami csak NAGYON lassan áll vissza az eredeti értékekre. (erre akkor jöttem rá, amikor zsinórban3x haltam és feltűnt, hogy egyre nehezebben tudtam csak megölni az ellenfeleket.)
Valamint még egy dolog. (platinumon legalábbis) Ha meghalsz, többé nem pirosak/narancsok az ellenfelek, hanem sárgák...
Mindez persze az Undergroundos tapasztalatom.
-
#6598 Hol tudom megnézni ezt a túlélési bónuszt?Mennyi pénzt vonnak le halál után?
-
#6597 Ha meghalsz,a túlélési bonuszod lenullázódik...Minél nagyobb ez a bonus,annál nagyobb esélyed van ritka,illetve szett tárgyakat találni.És még pénz büntetés is jár.Szóval érdemes vigyázni a karidra...... -
#6596 Amugy a game-en belül ha meghalok annak mi értelme van mert csak visszadob egy helyre oszt jóvan semmi következménye?
-
#6595 nekem pl. nem volt jo ugy hogy a gamejackos verziora raktam rá a cracket utána leszedtem a crackes verzójú játékot és azzal simán megy -
#6594 Megy valakinek ezzel az új törésel a kieg,mert nekem nem.Lehet hogy nem elég simán felülírni az exe-t,mert az infóban nincs más írva. -
#6593 hy lenne egy olyan kérdésem hogy multiban játszom háloba underworld-el és elmentem a játékot. na most aki elmentette az beloadol arra az állásra ahol elmentette viszont a másik fél az az elejéröl kezdi és az volna a kérdésem hogy hogyan tudok eljutni az underworldös részhez? -
#6592 Nálam is eljátszotta ezt ma. Ráadásul még újra sem tudtam telepíteni. A megoldás az volt, hogy átsétáltam az egyik cimborámhoz, aki még GameJackkel telepítette fel, és átmásoltam tőle a játékot, majd bemásoltam az új crack-et (sacred.dll, sacred.exe, sacred.org).
Így ismét hibátlanul fut.
-
#6591 a gcw-n már láttam rld féle uw cracket. nagyon remélem, hogy orig sacred + carbon clone release + rld crack menni fog :) -
Kindgrind #6590 tessék -
Cicero #6589 Magyarítás érdekelne, honnan tudom leszedni? -
Frosty #6588 Kipróbátuk több gépen és ugyan az a hiba.
Valószinü hogy a crack a hibás. -
Frosty #6587 Valaki próbálta már egyáltalán a Reloaded változatot? -
Frosty #6586 Az nem lehet hogy a crack nem jó? -
Frosty #6585 Újra raktam, de ugyan az a problémám. Ha indítok egy játékot, akkor a karakterem jól jelenik meg, de utána egyből elsőtétül és kész, onnét csak az ALT+F4 segít.
Valami más tipp?