8224
-
TGWH #8104 Közhírré tétetik a harmadik helyszínen is (mivel két ugyan olyan üzenetet sg-n nem lehet küldeni :D )! :D
Úgy döntöttünk, hogy a Sacred Underworld című játék fordítását bizonyos időközönként elérhetővé tesszük mindenki számára. Két-három hét múlva, tehát az Úr 2011. évének, annak január havának harmadik dekádjában tesztjátékot szeretnénk indítani (január 23-30 között).
Jelentkezni a http://magyaritasok.hu/forums/messages/1524/sacredurl címen lehet.
A kis csapat minden egyes tagja megkapja valamilyen módon a 0.0.1.2-es verziójú magyarítás telepítőjét, ezek után nekivágunk egyes szintű hősökként Ancariának.
Technikai problémák elkerülése végett mindent részletesen elmagyarázunk, mindenki kipróbálja, hogy tud-e csatlakozni lan módban egy játékhoz. Aki a megbeszélt időben nem tud csatlakozni a kalandhoz, így járt természetesen menet közben is várunk érkezőket, csak kb. egy szinten legyen a társaság többi tagjával.
Szóval várjuk a kedves jelentkezőket, igény esetén tapasztalt multis játékosaink - ha lesznek :X - akár klánt is szervezhetnek, de ez még a jövő zenéje, lehet csak ketten leszünk Gyulával :D
Kérünk mindenkit, hogy minél több fórumról (vagy a való életből, vagy akárhonnan) próbáljátok a Magyarítások Portálra ( http://magyaritasok.hu/forums/messages/1524/sacred ) irányítani a Sacred játékosokat. -
TGWH #8103 Mióta lelőtték a szervereket, én sem tudok hamachival játszani, pedig gond nélkül ment. Megoldás a Tunngle nevű program, szedjétek le, és keressetek meg GreatWhiteHunterhun. Sacred szobába lehet jönni, működik a játék több fajta verzióval is. Ide írjatok ha v.ki jönne, jó lenne ha minél többen lennénk! :D -
Yarrick #8102 Hello! Remélem még olvassátok ezt a fórumot.Haver jóvoltából újra elővettem Sacredet. 1 gondom van csak vele, leszedtem hamachit 1.0.1.5-öt, sima sacred 1.8.46-hoz tudok vele csinálni gamet, de underworld 2.28-as verzióhoz nem látom a gamet(sztem rossz a gameserver kütyűje)
Jó lenne underworldbe játszani, mert a mentéseim onnan maradtak meg.
Tud valaki ötletet mi lehet a gond? (tűzfal elvileg nem blokkolja) -
Ollala #8101 Sziasztok!Letöltöttem a sacred goldot és szeretném kiprobálni a halhatatlanság kodót de már a paraméter beirását sem engedi.Rem tudtok segiteni h mi lehet a hiba? Köszi Boldog Uj Évet!! -
#8100 Más játék is szarakodott win 7-en, úgyhogy raktam mellé egy 32 bites xp sp3-at. :) Ezen már úgy fut mint kés a vajon. :) -
TGWH #8099 Talán mert a játék 32 bitre íródott, a windowsod meg 64 bitre.
Tessék feltenni a 32 bites xp-t vagy win7-et, semmi bajod sem lesz tőle. Már persze ha összesen 4 gb ramnál nincs több a gépben :D -
#8098 XP-n játszol? Nekem még mindig nem fut rendesen a 64 bites win 7-en. :( -
#8097 elkezdtem megint a játékot.
sacred 2 előtt má nem bírtam sacredezés nélkül:D -
TGWH #8096 Heló, valaki játszik még az első résszel? Hamachi? -
#8095 Már próbáltam. Feladatkezelőben kinyomtam az egyik magot de semmi változás nem történt. A kompatibilitási módokkal se mentem semmire. -
#8094 Korlátozd 1 magra a játékot és/vagy XP sp2 compatibility módban indítsd. -
#8093 Ja még annyit fűznék hozzá hogy 64 bites win 7-et használok. -
#8092 Sziasztok! Megvettem steamen a goldot, de valamiért nagyon szaggat a 2 magos laptopomon (core2 duo 2.2 ghz, 4gb ram). A 6 éves asztali gépemen röccenés mentesen ment anno, ezen meg teljesen be van lassulva. Aki tud rá valami megoldást ne fogja vissza magát. -
#8091 Nemrég vettem újra elő. Nekem tetszenek az egészen apró küldetések is benne.
Itt például nyuszikát kísérem haza.
-
Titinke #8090 nekem mindegy h mikor lessz egy újjabb party csak ne vasárnap:D. én birok hozni még 2 embert haverok közül.Haulm vok -
Metalox #8089 Péntekre rakjuk már át a partyt srácok mert kis gondban vagyok!!!!
ÜDV:Metalox -
gabichelsea #8088 Csutortokon valszeg 20-25 szint kozotti karakterekkel megyunk majd... -
Hispan7 #8087 Köszönöm mindenkinek a segítséget gabichelsa neked pedig köszönöm az msn címet (Már fel is vettelek). -
Metalox #8086 Hellósztok skacok!
Csütörtök este szervezünk egy Sacred partyt !
Ha szeretnétek jönni szóljatok!
MSN:[email protected] -
gabichelsea #8085 hispan7 vegyél fel msnre vagy add meg az msn cimed,az enyem:[email protected] -
gabichelsea #8084 Mindenki Hamachira! -
TGWH #8083 Üdv, a játék zárt szervereit régen lekapcsolták, és idén ugyan erre a sorsra jutott a nyílt szerver is. Mint lejjebb olvashatod, csak a Hamachi, GameRanger, vagy hasonló programok működnek, amik virtuális lan hálózatot generálnak. -
Hispan7 #8082 Segítséget szeretnék kérni.Amikor a multiplayernél new accuntot csinálok és beírom a cd kulcsot meg mindent amit kér(a játék eredeti sacred gold)attól függetlenül hogy closed vagy open interneten teszem ezt írja ki:IP cannot connect Code:10026 Socket:Connect timed out without connection. ezután egy 15 másodpercel pedig ezt: TINCAT: connection lost.Van valami ötletetek hogy lehetne ezt megoldani? -
Bali666 #8081 A Gameranger-t nem ismerem de létre lehet hozni ott is....amugy sztem az utolso varáció a valószínű...sztem itt van a legnagyobb aktivitás...szóval össze kéne halászgatni az embereket....(de honnan) -
TGWH #8080 GameRanger vagy Hamachi, melyiken játszotok? GameRanger-en majd 13 ezer játékos van regelve, per pill fut egy Disciples és egy Knights and Merchantos játék is, amik ugye nem olyan elterjedtek... Sacred-et nem találtam, de létre lehetne hozni, én is ismerek jópár embert, akit érdekelne. Hamachis hálózatokat szintén össze lehetne szedni.
Kérdésem még az lenne, hogy létezik-e valamilyen fórum, ahová összegyűlnek a magyar Sacred játékosok? Vagy úgy kéne összehalászni mindenkit rengeteg helyről (gondolom ez a valószínűbb)? -
Metalox #8079 Hellósztok Srácok!!!
Ma este nyomhatnánk egy kis Sacreed partyt?!!
MIt szóltok hozzá?!!
vegyetek fel xre:kabelka1234
MSN:[email protected] -
Bali666 #8078 Mikor hogy felveszel msn-re vagy xfire-re és ott megbeszelhetjük....
amugy altalaban duan delelött is neha meg akár este is...:D
MSN:[email protected]
Xfire:balipo666 -
#8077 És mikor szoktatok játszani?este?du-n?
mert akkor mennék én is :D -
Bali666 #8076 Örülök neki!csinalok egy szobat aki akar jöjjön jatszani megint elkezdtem tesommal tolni neki...sztem a best rpg....
neve:sg-sacred
jelszo:sacred -
#8075 Köszi!Ezzel már működik! -
Bali666 #8074 http://hamachi.brothersoft.com/hamachi1.0.1.5 -
Bali666 #8073 Az se mind1 h melyik hamachi verzióval próbálkoztok.....nem mind1ik müködik
az 1.0.1.5-tel mennie kell -
#8072 Hát nálunk az volt a probléma h nem tudtunk egymáshoz csatlakozni...
Pedig láttuk egymást meg minden csak megint vmi IP-s hibaüzenetet dobált az arcunkba...
A segédprogi a amit mondasz a Gameserver lenne? -
TGWH #8071 Annyira azért nem nehéz. Azonos verzió, a tűzfal engedjen ki a netre, egyik embernek meg el kell indítani a segédprogramot, ami a játék mappájában van. -
#8070 Jaja:)
Mi probáltuk de valahogy nem jött össze...=(
Felvettelek msn-re
a többit majd ott :) -
gabichelsea #8069 Felidézni a régi szép idöket... -
gabichelsea #8068 Hamachin jó lenne valamikor tolni nem? -
TGWH #8067 Kevés ember? Minden áldott nap volt vagy 5-20 vagy még több ember is a nyílt neten - zárt már nem volt -.
Hamachi vagy GameRanger jöhet még szóba. -
gabichelsea #8066 Mindegy,csak legyen fent az uw patch 2.28 a sacreden -
#8065 Oks.Gondoltam h valami ilyesmi lehet...
Ez a hamachis dolog érdekelne engem is,bár nemtom h baj-e h nekem steames verziom van...