8224
-
matyi009 #8144 letöröltem és újratettem az egészet most csak a 1.8.2.6 ot tettem fel akkor is cd/dvdt kér lol.
innen szedtem le:
1.8.2.6 patch letöltés -
matyi009 #8143 lol ha fle patchelem 1.8.2.6 ra és felrakom a kis kiegészitőt akkor azt irja helyezzem be a lemezt. Miaz crackelni kell az eredeti játékot is? -
matyi009 #8142 Tunnglen találtam szervereket de mind eltérő verziószámú. Megtudnátok mondani hogy hanyas patchel mennek? -
MystOrion #8141 Nekem is eredeti Sacred Goldom van.Nem rég tudtam multizni Tunngle-n, de valami IP címet kellett átírni. Azt meg már elfelejtettem:) -
matyi009 #8140 Aha, Sacred 2 neked bejön? Van olyan jó a játékélmény mint az 1 ben? multiplayer rendszere azonos? és azon még megy? :D -
yoda2000 #8139 Nekem eredeti goldom van és én sem tudok multizni. Ha jól tudom a kiadó megszűnésével a szerverek is leáltak. Régebben olvastam, hogy valami lehetőség még van multira de nem ástam bele magam nagyon.
Orion, Sacred 2-t próbáltam de kalózverziót és jácchatatlan volt a sok "vicceskedő" másolásvédelem miatt, szóval vedd meg eredetibe és úgy próbáld :D -
matyi009 #8138 Hali én pont ugyanezért kerestem meg a forumot, ugyanis énsem tudok csatlokzni multira. Régen, 2007 ben sokat játszottam ezzel closed-on a sok csites cuccokal de most nem megy semmi. Én arra tippelek hogy az ascaron megszüntette a lobby szervert, deha van olyan itt akinek eredeti és megy akkor örülnék ha irna vmi okosat D -
MystOrion #8137 Jó kevesen lépnek ide. Ennyire kevesen játszanak már vele? Szerintetek melyik a jobb a sacred vagy a sacred 2?
Ja még egy kérdés, multizni akarok és mindig kiír valami CODE 10027... ilyesmit és nem tudok senkihez se belépni. Tunngle-n. Tud valaki erre megoldást? -
yoda2000 #8136 Legjobb tudomásom szerint nem készül hozzá honosítás. -
MystOrion #8135 A sacred goldhoz mikor lesz magyarítás? -
MystOrion #8134 Már rég többször is. -
yoda2000 #8133 Vagy csukott szemmel :D -
hevesike #8132 Minden szintet végigjátszottál már? :D -
MystOrion #8131 A sacred-hoz nincsen valami nehezítés? Mert túl könnyű szerintem. -
yoda2000 #8130 Mindig ott ahol erősek az ellenfelek :D CSak kell hozzá jó kombó sok piros, kék meg sárga lötty. -
MystOrion #8129 Ja és ki merre szokott legjobban szintet lépni?? -
MystOrion #8128 Vagy valami karakterfejlesztést stb.... -
MystOrion #8127 Valaki írjon már ide. Pl. Tippek trükkök a sacredhoz. -
MystOrion #8126 Ezt hogy érted? -
yoda2000 #8125 Én azzal szórakoztattam magam, hogy minden mellék küldetést megcsináltam és bejártam minden egyes szegletét a térképnek, mert rengeteg olyan van amit se a fő, se a mellék küldetések nem érintenek :)
Most megazon filózok megkéne csinálni az egészet egy nagy terepasztalnak :) -
MystOrion #8124 Még egy kérdés. Olyan sokat játszottam a sacreddal, hogy már kezdem unni. Nincs valakinek valami ötlete hogyan tudnám a játékélményt feljavítani? Vagy nem tud valaki valami módot hozzá?
Köszike:) -
MystOrion #8123 Valaki játszik Tunngle-n? És mikor hány órakor?
-
yoda2000 #8122 Én még masszívan játszom vele. Jó dolog a sok lövölde között :)
Jelenleg gladiáorral hadakozok de a kedvenc a csatamágus. Azzal a legkönyebb sárkány tölni :D -
MystOrion #8121 Van aki játszik még a Sacred Golddal? Ja és kinek melyik karakter a kedvence? -
yoda2000 #8120 Nah, 10.6os verziót nem találtam sehol amit le is tudtam volna tölteni, úgyhogy leszedtem a 11.1-est feltettem és, nem akaroom elkiabálni, de úgy tűnik, hogy ez segített :)
Köszönöm segítséget :) -
yoda2000 #8119 Megnéztem, nekem a 10.9 van fenn, de megpróbálom akkor ezt a 10.6ot -
#8118 Na egy kicsit utána olvastam a dolognak.
Steam forumon azt írták h a 10.6-os catalyst-al nem fagy ki a játék. -
yoda2000 #8117 processzor: intel core i5 750 @ 2.67 Ghz
videókártya: ATI radeon HD 5800 series
memóri: 4gb
az oprendszer: 32 bites windows 7 (tuti ez a baja -.-)
Grafikát is próbáltam igen levenni, mindenki kikapcsoltam amit lehet se sajna az sem segített :/
Még az ablakban indításra gondoltam csak ahhot nem találtam parancsot. -
Retsu #8116 Milyen a géped? Grafikai beállításokat minimumra próbáltad? Ha úgy is kiakad akkor tényleg nem értem mitől lehet. -
yoda2000 #8115 Rohadjon meg, végleg elakadtam. Csinálnám az Escape from Mascarell küldetést, de ahogy bemegyek az erdőbe lefagy akármit csinálok. Végigzongoráztam a beállításokat indítási beállításokat is de semmi.
KÉREM VISSZ A APÉNZEM!!!! -
#8114 Nálam is csinálja...
Egy megoldásnak én is örülnék. -
yoda2000 #8113 Üdv mindenkinek!
Olyan gondom lenne, hogy előszedtem a Sacred Goldomat (eredeti) feltelepítettem, felraktam a javítást (anélkül el sem indult) egy darabig jól ment de most olyan probléma jelentlezett, hogy ha elkalandozok olyan irányokba melyeket nem érint közvetlen a fő történet, akkor fogja magás és megfagy. Ha a fővonal irányában megyek még gyszer sem csinálta. Kissé idegesítő mert így elég lineáris lesz a játék, én meg ugye szeretek kalandozni :D
Például Porto Draco és környékén jól ment de ahogy elindulok onna a sárkány felé, behal. Vagy elindulok Facries Crossingból Crows's Rockba és letérek az útról akármerre akkor már lefagy.
Találkozott valaki ilyen gondal? Esetleg orovosolni tudta azt? -
Hisztéria #8112 Most már be kell látnom, hogy igazából mindenki hülye a programozáshoz, illetve a játékok működéséhez. Én egy egyszerű kérdésre szerettem volna megkapni a választ. Gondolom, ezek után mindenféle lefikázó üzenet fogok kapni, ami arra utal, hogy igazam van. Ez nem nekem szégyen, hanem mindenkinek, aki ezt a fórumot olvassa.
Minden jót! -
Hisztéria #8111 Sziasztok!
A Sacred 2 miért lép ki betöltéskor "connecting to local server" szöveg után?
Köszönöm a segítséget. -
TGWH #8110 Na sikerült? -
AsDkEh #8109 ja ez 1 felh. név oks nemszóltam! :D -
AsDkEh #8108 Jönnék én is Sacred multizni! Csak nem tudom hogy lépjek ebbe a Greatwhitehunterhun szobába:S nemvágom a tunnglet xD -
Yarrick #8107 küldtem privit majd nézd meg :) -
TGWH #8106 Akkor talán egy emberrel többen leszünk :D jelenleg kicsi a csapat, még lehet nyugodtan jelentkezni :D -
Yarrick #8105 Hali, engem lehet érdekelne a dolog, mivel még soha nem multiztam sacreddel. Ha sikerül felraknom ezt a tunglét lehet meglesem.