Sacred

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cSuwwi
darkelf

az uwnek is külön multija van ugye? vagyis ha van nekem egy orig alap sacredem, az még nem elég a multihoz, vagy igen?

shit happens

ha így, akkor oks:
Dark Elf

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

andriska
BattleMage

Emberek és egyebek! Már elég régóta érdekel, hogy mit mond a nép:
Melyik a kedvenc kasztotok a játékban?
Nem kell ide beírni, helyfoglalás céljából, hanem lehet nekem priviben is, és a végén megírom a népnek az eredményt!

hát ez az : legyaktam mindenkit azt semmi. én is bugra gyanakodtam, nincs még tört patch? vagy valahogy nem lehet kinyitni azt a szar kaput?

AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb

andriska
:o

Panzerfaust
Most ezek pont azok a dogok, amiket leszarok.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

andriska
Azért írtam,hogy: normálisan

Panzerfaust
Össze kell belõle gyûjteni hetet. Ez egy set, mindenféle szobrokból. Ha mind megvan, akkor be kell tenni a hátizsákba, és amerre jársz szétnyílik a föld, meg túz lesz meg etc.
Amúgy már meg lehet venni. Leszámítva a boritót, és ahogy az angolt elnéztem, egy tíz oldalas könyvecskét.

andriska
Amint meg tudom venni 'normálisan' megyek closed-re.

Mért írja az a FAQ, hogy a koponyák nem jók semmire, amikor lazûn be lehet õket socketelni, mint az dioban?
Azonkívül találtam vmi tányér szerû képzõdményt, ami olyan zöld nevû mint a set-es cuccok, és a fajtája "icons". a kérdés a következõ:
Ez meg mi?

Panzerfaust
Amúgx neten játszik valaki?

Panzerfaust
Elméletileg meg kel lent ölni mindenkit, és akkor jöön az a kalóz, és megtámad. Asszem hallottam valami olyasmit, hogy ez egy bág, de inkább várd meg valaki olyannak a véleményét aki töbet tud a bágról. Nekem simán továbbment.

Csumika! Elakadtam az Underworldben. Van egy olyan rész hogy be kell menni a tûzhányó belselyébe. Van két szint ameddig én eljutottam. A Második szint közepe táján van egy kapu ami zárva van. Elõtte van 3 manus. Azokkal beszélve elálltak az utból de a kapu zárva maradt. A quest jelzõ meg össze vissza mutogat. Ha valaki találkozott már ezzel a résszel légyszi nyilatkozzon hogy mi a francot kell csinálni. Köszi elõre is

Panzerfaust
Persze, plusz a hard hittel rádurranr egy nagyot a csávóra, ami asszem át is megy rajta, de ezt nem használtam. Az ataknál kitáraz a csávón überbrutálul néz ki, a multi hitnél pedig ugyanaz az atakaos animáció, csak mindenki kap egy két golyót. A puskát két kézzel használja, a pisztolyt egy kézzel, de amikor lõ vele kétmarokra fogja, ez persze nem akadályozza meg abban, hogy pajzsot hordjon a pisztoly mellé. Viszont vannak olyan képességei amiket csak kétkezes fegyverekkel tud használni.

A puskákkal mi a helyzet? Azokkal csak tud lõni "simán", ugye?
Panzerfaust
Jaja. Az ágyujából nafát ereget, gránátvetõnek és ágyunak használja. Mind, mind skill. A lángszóró csak közelre hat, meglepõ módon tûzsebsése van, és eléggé meg tudja ritkítani az ellent. A mortar egy kis körben hat, egész jól pukkan, és elég sok helyre be lehet vele durrantani. A cannon blast sebez a legdurvábban, de pontosan kell eltalálni az ellent( érts rajta kell lennie az ikonak), cserébe van mikor duplán sebez, háralök, elméletileg kábít is, viszont a közelben állókat csak a szele csapja meg, ami annyit is sebez.

Na elindult a gamma. Annyi volt, ha valaki még mexíja így: nekem attól lett jó, hogy nem telepítettem fel a sima Sacred-re az 1.8.2.6-ot és úgy ment rá az UW. De lenne egy kérdés is, tudom, hogy nagyon láma, de engem zavar: a törpe alapban nem tud lõni az ágyújával? Csak combat artokkal?
Panzerfaust
Akkor fogalmam sincs. Cseréltesd ki, és ha az se megy, írd újra a gépet.

andriska
A plus az ilyen kiskieg,van benne egy csomó új cucc,meg nagyobb terület.

repvez
Hali
Most néztem a cdgalaxisnál hogy az alapnál azt irják hogy sacred plus.Ez a plus ez miben nyilvánul meg.Az elsö kiadás+ a legujabb patch?Emiat lett drágább mert volt már 2990 is most meg egy 1000el több lett.
Nem próbáltam felrakni semmiféle kalóz cuccost. Friss telepítésre ment a gamma. Nincs semmiféle virtual drive sem a gépen, hiszen én is olvastam a readme-t. Tehát maradt az, hogy rossz a lemezem? Cseréltessem ki?
Panzerfaust
Ha megpróbáltad, fölrakni a tdk-s verziót, mielött megszerezted, az eredetia, akkor az lesz a baj. Írd újra, az segít. Amúgy a help azt írja, hogy bekavarhatnak a virtuális meghajtók, és a cloncd és barátai.

Van 1 olyan szabály, hogy az eredeti vagy muxik, vagy sérült. ezexerint max ki kell cseréltetned. vagy a windowesoddal van szar, akkor annak kell vmi reinstall, vagy format c, vagy amit akarsz. És ez telejsen alap. ezért nem kell fórumozni...szerintem

Most direkt vagy ennyire "segítõkész" haver? Nekem nem a Gamejackos baromság van meg mint esetleg neked... Mondom: GYÁRI boltban vásárolt dobozos Sacred és UW. Ha csak ennyit tudsz segíteni, akkor inkább ne tedd. Megnézem másik fórumokon inkább. Azért kösz:)
andriska
lol xDD

és mennyire eredeti az az eredeti? TDK?

andriska
Nem írtad,hogy nem raktad be és tudod elég sok állatfajta megfordul itt az SG-n <#nyes>

Na azért ekkora láma én sem vagyok! Gondolod, hogy írtam volna egyébként? Van valami használható ötlet is?
andriska
Be kellene rakni az 1.cd-t a meghajtóba..

Szeva srácok! Van egy gondom. Eredeti Sacred, meg Underworldom van, de ha feltolom az UW-t, akkor nem hajlandó elindulni. Mindíg "Insert Sacred CD1" hibaüzenet. Más nem tapasztalt ilyet? Valami megoldás féle?
Panzerfaust
Én viszont azt már leszarom. A kézikönyv se egy nagy durranás, mer rajta van csak angolul. de a törpe továbbra is az isten:)))

andriska
Szerintem még min.1 hónap,mire lesz hozzá borító,meg kézikönyv...

Panzerfaust
Onnan rohadjanak meg. Miaz, hogy nincs boritó? Mindegy lelehet szedninetrõl is, de ha már 2 hónapja tologatják, illene megcsinálni. na nem morgok, mert tolom orrba sszájba, a törpe nagyon nagy arc. Plusz hiperlazán lövi a multihitet pisztollyal, és puskával. csak idönként elmegy a hang. Tényleg ezt más nem tapasztalta rajtam kívül?

andriska
CDGalaxis-tól?

Panzerfaust
Na ma végre megszereztem. Piros betûs ünnep.:))))

Sipocz
Helló Népek!
Mizujs?
Ha valaki tudná árulja el: a drow "confusion" és "battle fog" csapdájának ereje (tehát az hogy a szörnyek ne tudjanak "mentõt dobni":)) hogyan növelhetõ leghatékonyabban?

\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)

Kéne vmi tört-patch, de nem lehet letölteni...nem tudnátok küldeni 1et?

andriska
Igen az a sárkány az.Valószínûleg bug...

Az utóbbi (származási helye titkos), az indításához a GameJack5 progi kell, csak ezzel indul el. Minden egyéb virtuál progit törölni kell (alkohol, daemon)
be kell adni az egyes cdt. majd a jackben van egy detect copy protection menü azzal megkerestetni a sacred.exet is ezzel indítattni.

ptomesz!
Hogy van meg az Underworld, eredeti vagy letöltötted?
Ha az utóbbi mondd el hogy honnan és azt is hogyan tudtad elindítani!
Köszi
Csumika! Elakadtam az Underworldben. Van egy olyan rész hogy be kell menni a tûzhányó belselyébe. Van két szint ameddig én eljutottam. A Második szint közepe táján van egy kapu ami zárva van. Elõtte van 3 manus. Azokkal beszélve elálltak az utból de a kapu zárva maradt. A quest jelzõ meg össze vissza mutogat. Ha valaki találkozott már ezzel a résszel légyszi nyilatkozzon hogy mi a francot kell csinálni. Köszi elõre is.

igen elõtte ezt a sárkányt(SSSILITHS, THE SWAMP DRAGON?) megöltem aztán valahogy odakeveredtem erre a helyre. Azt az arénát is láttam de nem mentem oda, szóval nem találkoztam a jegyárussal, most meg nem tudok visszajutni.

andriska
Én tudom,hogy hol vagy,csak azt nem tudom hogy kerültél oda...Én azt írtam le,hogy hogy lehet a sárkánytól felmenni.

Nem ez egy nagyon pici koboldtábor, pár sátorral, két bejárattal. A közepén 4 nagy agyar vesz körbe egy teleportkõ szerûséget, de teleport nincs. Csak 1 kombomester van a faluba meg ez a koboldfõnök a felkiáltójellel a fején meg az elõbb leírt szöveggel. A területrõl a déli kivezetõ részen van a minotaurus meg mögötte egy kovács azt hiszem de hozzá nem tudok odamenni a bikalény miatt. A területen mocsárvidék, és csomó erdõ van. Észak felé egy vízesés, patak. Az volt még itt a feladat h ezüstvirágot meg még valamilyen növényt szedtem fel azt hiszem. Az ellenségek nagy része az a kígyószerû "méregfog"-nak nevezett lény. Szóval nem tudom mit kellene csinálni

andriska
Az lehet.A bejáratnál ugye van egy aranyos sárkány,akit érdemes legyakni.Attól a helytõl keletre van egy kis falu,ahol van egy aréna.Ott áll egy csákó,akinél lehet venni jegyet a kincskeresõ RT-be(vagy valami ilyesmi),de ahhoz le kell nyomni 5 kört az arénában.Ha ez meg van,menj vissza a csákóhoz és vedd meg azt a jegyet (100.000aranypíz) és utána már felenged a barbár és egy csapat is kísérni fog.

Akkor még nem volt ott:) Lehet h ez is bug? Pedig 1.8. verzióm van

andriska
Tudtommal csak egy bejárat van arra a területre,akkor hogy mentél fel,ha elállja az utat?

Udv.
Elakadtam egy olyan küldetésnél ahol egy koboldfaluba vagyok egy mocsaras részen. A koboldfõnök azt monja menjek idegesítsem fel a koboldot, mert ha a kobold idekes akkor stampfa (vagy ki) is ideges...
De nem tudom mit kell csinálni, ha elindulok vissza dél felé (csak ott lehetne kijutni) ott egy minotaurus állja utamat és azt mondja nem mehetek át egyedül, szóljak a vezérnek h készen állok és akkor jönnek õk is.
Pedig már csak az utolsó elemet kellett volna megszereznem, de én béna bevállaltam ezt a küldetést. Ja ezen a mocsaras helyen volt egy imahely a kígyószerû lényeknek.
Köszi a segítséget.

Csátok ha valakinek meg van a játék írja már meg a tapsztalatait mert azt olvastam , hogy ez sem akar elindulni. kössz