Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az uwnek is külön multija van ugye? vagyis ha van nekem egy orig alap sacredem, az még nem elég a multihoz, vagy igen?
shit happens
Dark Elf
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Melyik a kedvenc kasztotok a játékban?
Nem kell ide beírni, helyfoglalás céljából, hanem lehet nekem priviben is, és a végén megírom a népnek az eredményt!
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Amúgy már meg lehet venni. Leszámítva a boritót, és ahogy az angolt elnéztem, egy tíz oldalas könyvecskét.
Azonkívül találtam vmi tányér szerû képzõdményt, ami olyan zöld nevû mint a set-es cuccok, és a fajtája "icons". a kérdés a következõ:
Ez meg mi?
Most néztem a cdgalaxisnál hogy az alapnál azt irják hogy sacred plus.Ez a plus ez miben nyilvánul meg.Az elsö kiadás+ a legujabb patch?Emiat lett drágább mert volt már 2990 is most meg egy 1000el több lett.
Mizujs?
Ha valaki tudná árulja el: a drow "confusion" és "battle fog" csapdájának ereje (tehát az hogy a szörnyek ne tudjanak "mentõt dobni":)) hogyan növelhetõ leghatékonyabban?
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
be kell adni az egyes cdt. majd a jackben van egy detect copy protection menü azzal megkerestetni a sacred.exet is ezzel indítattni.
Hogy van meg az Underworld, eredeti vagy letöltötted?
Ha az utóbbi mondd el hogy honnan és azt is hogyan tudtad elindítani!
Köszi
Elakadtam egy olyan küldetésnél ahol egy koboldfaluba vagyok egy mocsaras részen. A koboldfõnök azt monja menjek idegesítsem fel a koboldot, mert ha a kobold idekes akkor stampfa (vagy ki) is ideges...
De nem tudom mit kell csinálni, ha elindulok vissza dél felé (csak ott lehetne kijutni) ott egy minotaurus állja utamat és azt mondja nem mehetek át egyedül, szóljak a vezérnek h készen állok és akkor jönnek õk is.
Pedig már csak az utolsó elemet kellett volna megszereznem, de én béna bevállaltam ezt a küldetést. Ja ezen a mocsaras helyen volt egy imahely a kígyószerû lényeknek.
Köszi a segítséget.