8224
-
jocika #6864 Az mit jelent? Kicsit részletesebben. -
dani92 #6863 szerintem szoftverhiba. -
jocika #6862 Üdv!
Az mitől van, hogy berakva a kieg. lemezt, és játékot választva, közli, hogy a cd/dvd meghajtó nincs benne a biztonsági listában, vagy mi.
Feltettem a javítást, de ugyan ezt írja. Eredeti mind kettő. -
dani92 #6861 kikapcsóltam mind a 2-őt és ugyanaz bár a mellete lévő sávokat meg ilyesmikhez nem nyúltam. -
dani92 #6860 na és ott, van egy csomó választás melyiket? -
dani92 #6859 köszi megnézem, szólok ha van valami -
#6858 videokártya driver -
#6857 Asztalon jobbklikk tulajdonságok beállítások speciális és ott Open GL vagy Direct3D fülön belül. -
dani92 #6856 és ezeket honnan lehet beállítani a windows-ból? -
steweee #6855 ANISOTROPIC FILTERING -
#6854 Élsimítás (Antialiasing)--> AA
AF az meg Anizotróp szűrés itt van hogy mi is ez. -
#6853 AF nemtom
AA sztem az Anti Aliasing lnne vagy nem tom... :| -
dani92 #6852 különben mit jelent az AF és az AA? -
dani92 #6851 és honna lehet letőlteni? -
#6850 nekem is volt ilyen bajom, de aztán reinstall+új vidkártya driver kombó után megjavult -
#6849 nem hiszem h patch baja lenne... de ha neked így lett jó akkor ok... -
buba23 #6848 Tedd fel a sacred v1.8 patchet (találsz hozzá törést is).
Esetleg kapcsold ki windowsból AF-et és AA-t.
Nekem is ilyen problémám volt de valamelyik megoldotta ezt a 2 közül. -
dani92 #6847 sziasztok! Mikór elindítom a jatekot , kiválasztom a karaktert és uj jatekot indítok betőlti és egy 1,2 másodpercre lehet látni a képet azután elkezd halványulni és sötét lesz a kép.Mi lehet a probléma? -
#6846 simán tudok
ott van a combo mesternél, csak a fenti ablakban, a tetején a kis füllel át kell nyomni exchange-re
bár szerintem az alapjátékban is ott volt
de hogy miért nem azt hozza be amikor beszélsz vele. kb 10* annyit használom mint a kombógyártót -
steweee #6845 én rögtön az underworld kieggel telepítettem, addig nem volt felrakva. áruld már el hogy lehet exchangelni, illetve hogy most is tudsz e a kiegget felrakva, mert én nem találom a funkciót, pedig tudom hogy a combómasterrel lehetne variálni -
dimenzio harcos #6844 hali.
nekem egy olyan kinyithatatlan ajtóm van, hogy délen a sivatagban egy orknak kell visszaszerezni egy scroll-t, neve: 'The Scroll of Mhic'Dar-Mon' és ott van előttem az utolsó szobába, és az a krva ajtó nem nyílik ki.
épp ott elmentettem és amikor visszatöltöm, akkor látszik, hogy az ajtó befele nyílik, így a karakterem sem akadályozza az ajtó nyílását. de mégsem.
akkor próbáltam csítet, indításnál /cheats=1 ... és van egy olyan csít, hogy teleport. de hiába írom be a konzolba, hogy cheat teleport, elfogadja, de nem csinál semmit.
nem tudja vki, hogy hogy müxik ez a teleport?
vagy nincs olyan csít, hogy az aktuális quest-et kipipálja? :)
pls help!
-
#6843 Na újra elkezdtem tolni, immár az Underworld birtokában. Vicces hogy azokból a tárgyakból amik az alapjátékban normál árgyak voltak, most set itemek lettek, vagy más kaszt tudná őket használni :D
De sebaj így legalább van 2 komplett szettem a vámpíromnál, meg egy csomó féligkész is :)
Arra gondoltam kezdek egy lándzsás seraphim-ot. Szerintetek milyen Combat Skillekre lenne érdemes rakni? Mert ugyan már van egy angyalom, de ő nagyon gyengére sikerült(a CS rúnák közül mindent megtaníttattam vele, ami volt, és hármasával exchange-eltem, úgyhogy full random az egész skilltáblája :P ) -
vizmagus #6842 Szerintem az ötödik elem megszerzése volt a legnehezebb feladat. -
#6841 nyugodtan -
#6840 Nagyba nyomulok egy szűzzel a hátam mögött akit ki kell jutattnom majd innen (megjegyzem összevissza csapkodja az ellen és sokkal jobban birja a csaj mint én 27-es szinten) és eljutottam egy helyre ahol "elátkozott kincs" van.
Ezt fellehet venni minden következmény nélkül? -
steweee #6839 pffff. hihetetlen hogy még mindig vannak akik megkérdezik. egyébként merre van az a csákó, én spec nem találtam meg soha, pedig bejártam a sivatagot -
vizmagus #6838 Őszzejött köszönöm szépen!!!!!!!!! -
#6837 Érdekes hogy egyeseket mennyire nem érdekel ez a game. (már bocsi de igy van)
Mertha érdekelne legalább egyszer benéznél a GYIK-ba.
Védelem miatt nincs ott víz.Lehívod a konzolt(az "ű" lenyomásával) és beírod: wasser, aztán enter és a víz otterem. -
vizmagus #6836 És a víz mit csináljak mert a csávó nekem vízet kér öszvérrel de nincs ott szamár. És csak egy tócsa. Hogyan vigyek neki vízet? -
#6835 én már nem tom... meg én nem magyar nyelven toltam a gamet ... sztem nem kell említeni a munkásokat... szal nemtom
nem kell annyire besokkolni... haladj a fő küldetés irányába majd lesz vhogy...sikerülni kell neked is -
vizmagus #6834 Beléptem a második fejezetbe és nem is emlitették a munkásokat ez jot vagy rossazt jelent? Farkasvölgyön át is mehetek a hágóhoz. -
vizmagus #6833 De akkor miért írta nekem hogy a bérerc küldetést elrontottam. -
#6832 uhh... na szal:
a munkások nem lesznek sehol ők majd maguktól végzik a dolgukat... a vizes fazon meg ott van a sivatag déli részén... -
vizmagus #6831 És hol lesznek a munkások mert kerestem mindenütt de nem találtam olyan barlangot sírhelyel külön igen de egybe nem. Hol van ez a hely? -
#6830 egyszerűen folytatnod kell a fő küldetést... te azt nem fogod látni h elrámolják a köveket csak tenned kell a dolgod a térkép nem véletlenül van a gameban... a fő küldetés a vizes embrhez vezet... -
vizmagus #6829 Akik elpakolnák a törmeléket? -
vizmagus #6828 És hol találom meg a munkásokat? -
vizmagus #6827 Segitsetek nekem most értem a második fejezetbe és nem értem mit csináljak a hágónál mert elvan akadájózva az út. Hova menje most ? -
#6826 jah kell kicsit izzadni értük... sztem... -
#6825 Kifingattam.
Bazz ezt a négy öselemfaszt messzebre már nem is lehetett volna tenni :(