8224
  • jocika
    Az mit jelent? Kicsit részletesebben.
  • dani92
    szerintem szoftverhiba.
  • jocika
    Üdv!
    Az mitől van, hogy berakva a kieg. lemezt, és játékot választva, közli, hogy a cd/dvd meghajtó nincs benne a biztonsági listában, vagy mi.
    Feltettem a javítást, de ugyan ezt írja. Eredeti mind kettő.
  • dani92
    kikapcsóltam mind a 2-őt és ugyanaz bár a mellete lévő sávokat meg ilyesmikhez nem nyúltam.
  • dani92
    na és ott, van egy csomó választás melyiket?
  • dani92
    köszi megnézem, szólok ha van valami
  • andriska
    videokártya driver
  • grebber
    Asztalon jobbklikk tulajdonságok beállítások speciális és ott Open GL vagy Direct3D fülön belül.
  • dani92
    és ezeket honnan lehet beállítani a windows-ból?
  • steweee
    ANISOTROPIC FILTERING
  • grebber
    Élsimítás (Antialiasing)--> AA
    AF az meg Anizotróp szűrés itt van hogy mi is ez.
  • SLICK
    AF nemtom
    AA sztem az Anti Aliasing lnne vagy nem tom... :|
  • dani92
    különben mit jelent az AF és az AA?
  • dani92
    és honna lehet letőlteni?
  • Lobsterman
    nekem is volt ilyen bajom, de aztán reinstall+új vidkártya driver kombó után megjavult
  • SLICK
    nem hiszem h patch baja lenne... de ha neked így lett jó akkor ok...
  • buba23
    Tedd fel a sacred v1.8 patchet (találsz hozzá törést is).
    Esetleg kapcsold ki windowsból AF-et és AA-t.

Nekem is ilyen problémám volt de valamelyik megoldotta ezt a 2 közül.
  • dani92
    sziasztok! Mikór elindítom a jatekot , kiválasztom a karaktert és uj jatekot indítok betőlti és egy 1,2 másodpercre lehet látni a képet azután elkezd halványulni és sötét lesz a kép.Mi lehet a probléma?
  • Lobsterman
    simán tudok
    ott van a combo mesternél, csak a fenti ablakban, a tetején a kis füllel át kell nyomni exchange-re
    bár szerintem az alapjátékban is ott volt
    de hogy miért nem azt hozza be amikor beszélsz vele. kb 10* annyit használom mint a kombógyártót
  • steweee
    én rögtön az underworld kieggel telepítettem, addig nem volt felrakva. áruld már el hogy lehet exchangelni, illetve hogy most is tudsz e a kiegget felrakva, mert én nem találom a funkciót, pedig tudom hogy a combómasterrel lehetne variálni
  • dimenzio harcos
    hali.

nekem egy olyan kinyithatatlan ajtóm van, hogy délen a sivatagban egy orknak kell visszaszerezni egy scroll-t, neve: 'The Scroll of Mhic'Dar-Mon' és ott van előttem az utolsó szobába, és az a krva ajtó nem nyílik ki.
    épp ott elmentettem és amikor visszatöltöm, akkor látszik, hogy az ajtó befele nyílik, így a karakterem sem akadályozza az ajtó nyílását. de mégsem.
    akkor próbáltam csítet, indításnál /cheats=1 ... és van egy olyan csít, hogy teleport. de hiába írom be a konzolba, hogy cheat teleport, elfogadja, de nem csinál semmit.
    nem tudja vki, hogy hogy müxik ez a teleport?
    vagy nincs olyan csít, hogy az aktuális quest-et kipipálja? :)

pls help!
  • Lobsterman
    Na újra elkezdtem tolni, immár az Underworld birtokában. Vicces hogy azokból a tárgyakból amik az alapjátékban normál árgyak voltak, most set itemek lettek, vagy más kaszt tudná őket használni :D
    De sebaj így legalább van 2 komplett szettem a vámpíromnál, meg egy csomó féligkész is :)
    Arra gondoltam kezdek egy lándzsás seraphim-ot. Szerintetek milyen Combat Skillekre lenne érdemes rakni? Mert ugyan már van egy angyalom, de ő nagyon gyengére sikerült(a CS rúnák közül mindent megtaníttattam vele, ami volt, és hármasával exchange-eltem, úgyhogy full random az egész skilltáblája :P )
  • vizmagus
    Szerintem az ötödik elem megszerzése volt a legnehezebb feladat.
  • andriska
    nyugodtan
  • grebber
    Nagyba nyomulok egy szűzzel a hátam mögött akit ki kell jutattnom majd innen (megjegyzem összevissza csapkodja az ellen és sokkal jobban birja a csaj mint én 27-es szinten) és eljutottam egy helyre ahol "elátkozott kincs" van.
    Ezt fellehet venni minden következmény nélkül?
  • steweee
    pffff. hihetetlen hogy még mindig vannak akik megkérdezik. egyébként merre van az a csákó, én spec nem találtam meg soha, pedig bejártam a sivatagot
  • vizmagus
    Őszzejött köszönöm szépen!!!!!!!!!
  • grebber
    Érdekes hogy egyeseket mennyire nem érdekel ez a game. (már bocsi de igy van)
    Mertha érdekelne legalább egyszer benéznél a GYIK-ba.
    Védelem miatt nincs ott víz.Lehívod a konzolt(az "ű" lenyomásával) és beírod: wasser, aztán enter és a víz otterem.
  • vizmagus
    És a víz mit csináljak mert a csávó nekem vízet kér öszvérrel de nincs ott szamár. És csak egy tócsa. Hogyan vigyek neki vízet?
  • SLICK
    én már nem tom... meg én nem magyar nyelven toltam a gamet ... sztem nem kell említeni a munkásokat... szal nemtom
    nem kell annyire besokkolni... haladj a fő küldetés irányába majd lesz vhogy...sikerülni kell neked is
  • vizmagus
    Beléptem a második fejezetbe és nem is emlitették a munkásokat ez jot vagy rossazt jelent? Farkasvölgyön át is mehetek a hágóhoz.
  • vizmagus
    De akkor miért írta nekem hogy a bérerc küldetést elrontottam.
  • SLICK
    uhh... na szal:
    a munkások nem lesznek sehol ők majd maguktól végzik a dolgukat... a vizes fazon meg ott van a sivatag déli részén...
  • vizmagus
    És hol lesznek a munkások mert kerestem mindenütt de nem találtam olyan barlangot sírhelyel külön igen de egybe nem. Hol van ez a hely?
  • SLICK
    egyszerűen folytatnod kell a fő küldetést... te azt nem fogod látni h elrámolják a köveket csak tenned kell a dolgod a térkép nem véletlenül van a gameban... a fő küldetés a vizes embrhez vezet...
  • vizmagus
    Akik elpakolnák a törmeléket?
  • vizmagus
    És hol találom meg a munkásokat?
  • vizmagus
    Segitsetek nekem most értem a második fejezetbe és nem értem mit csináljak a hágónál mert elvan akadájózva az út. Hova menje most ?
  • SLICK
    jah kell kicsit izzadni értük... sztem...
  • grebber
    Kifingattam.

Bazz ezt a négy öselemfaszt messzebre már nem is lehetett volna tenni :(