Sacred
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbálta már valaki a Reloados verziót? Mûködik?
Group: RELOADED
Section: PC Game ISOs
Nuked: No
Rls Date: 2005-08-10
Size: 93x15
ha megy a winTV 😄DD, nem tudom mi köze van hozzá...
De ha ez ilyen bonyolult akkor inkább hagyom, de azért kösz.
2, Telepítsd a Sacred Plust!
3, Rakd fel ezt a patchet.
4, WinRAR-ral tömörítsd ki az underworld mindkét cd-jét.
5, Telepítsd az Underworld-öt. (mindegy mit használsz, a védelem ilyenkor még nem szól)
6, GameJackben készíts egy virtual drive-ot, de elõtte irtsd ki a Daemon-t és társait.
7, GameJack-ben Detect copy protection. Itt add meg a Sacred elérési útját, majd klikkelj a "start scanning" gombra.
8, Miután megtalálta a Sacred.exe-t klikk jobboldalon alul az "Add to Gamestarter" gombra.
9, Ezután klikk a gamestarter-re (baloldali eszközsáv)
10, Klikk a Sacredre. Az image pathnál, értelemszerûen add meg az Underworld 1CD iso-jának a helyét.
11, A proection settingsnél pipálj ki mindent.
12, Végezetül, klikk a jobb felül található zöld nyílra!"
a 3. pontban a 1.8.26-os ról van szó
Mi lehet a baj?
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
http://sacred.try.hu/-n van az oldal (ill ahova ez irányít)
shit happens
Sztem csak plusz fegyverek nagyobb térkép, de szte tartalmazza a sacreded is (mint a DS: Legend of Aranna)
mi az igazság? (egyikünknek sincs meg, nekem egyenlõre nincs meg)<#fejvakaras>#fejvakaras>
A PC dome-on 2k a sacred! 😊
Nem tud valaki esetleg magyar szervert a játékhoz?
1 Ha nincs meg a Sacred Plus, menni fog az UW?
2 mindenképpen kell patchelni? (nem "igazi") 😊))
Mizujs?
Bug avagy nem, végzetes avagy sem?->az alapjáték pályájának ÉNy-i végében (jégelfek) találkoztam jóravaló orknépekkel, kellemesen csocsorásztunk az idõjárásról, meg kovácsoltattam is náluk némi anyagot, ezeknek a fickóknak sárga szin diszítésü a göncük ellentétben a délvidéki sivatag vörös diszítésü orkjaival, akik ugye egyáltalán nem barátságos egyének. Történt, hogy némi másirányú lomotolás után tértem vissza a kedves sivatagos területre, ahol hírtelen megjelentek a sárgaruhás orkok és ugyanúgy barátságtalanul kezdtek viselkedni mint vörösrucis tesókáik. Nem lenne gond mert hentosztjóvan, de ezek minden ütés-mágia után bejelentik, hogy mi nem vagyunk ám ellenségek (persze inzultálnak tovább) és képtelenség õket legyakni, pedig volt olyan 35-ös szintünek jelzett pofa amelyikbe tuti belenyomtam 40000 sebzéspontot. Nálatok ez hogyan volt?
\"Mi a hézag hapsikám?\" -(Bugs Bunny)
<#sir>#sir>
hogy tudok az Underworld-del a neten játszani?
nem eredeti game
Törpével érdemes a "Forge Lore"-t felvenni?
Használja valaki ezt a skillt?
Silkroad: Eldorado (Maleficius); Pacific (Maleficia); Sparta (Malefic_HUN) Tibia: Orrgyilkos Papirzsepi(Knight); Gala Gonya (Druid)
nem találom a levegõ elemenetet, odamentem ahol a térképen jelezve van azt sehol semmi 😊
mostmár tényleg muszály lesz az eredetivel játszanom
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
maradványát,és a csávó vizet kér.Elmegyek a vizér,kicsinálok mindenkit és nincs viz.Hvaer mondta,hogy 1 bug miatt,neki is ez volt csak neki ismerös mondott 1 konzolparancsot ami kiküszöbölte és továbbment a játék,csak a haver már nem emlékszik a parancsra.Ha valaki + tudná mondani nagyon +köszönöném.
Elöre Thx
(XP SP2) 😊
AMD Semprom(TM)2600+(1.83 Ghz);1 Gb RAM;nVidia 7600GS 8xAGP-256Mb
de lenne egy kérdésem:
A mostani karakterek (a tört változattal játszott) azok jók lesznek az eredetiben is vagy kezdhetem elõrõl?
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!